Edin Džeko - Arhiva postova
Moderatori/ce: _dreamer_,insider,TaRgEt_,Monolog,ribery
Re: Edin Džeko
3 komada danas i mjera... 
Tamam se pripremio za mec kad mi nesto arene ne rade na kablovskoj aaaaaa 
- SlevinKelevra
- Kontakt:
Sta je s Arenama? 
Nemam pojma meni nesto na HS-u nece.Nijedna ne radi samo crn ekranSlevinKelevra je napisao/la:Sta je s Arenama?
cccccc ma s*anje žešće...otkud baš sada da nema signala u pm... :/SlevinKelevra je napisao/la:Sta je s Arenama?
Idemo momak.
Sudije u dugim gacama i dugim rukavima

hajde daj neko kvalitetan stream dok ova go.vna ne prorade 
-
GracanicaAA
- Moderator
- Kontakt:
Imate na areni 
halo ba pa vidis sta pisemo,da nam ne rade areneGracanicaAA je napisao/la:Imate na areni
arelinho je napisao/la:halo ba pa vidis sta pisemo,da nam ne rade areneGracanicaAA je napisao/la:Imate na areni
Na lijevoj ruci traka suvereno leži,desnom nogom projektile on lansira ka mreži
- DragonGirl
- Kontakt:
Pokušajte na ovom linku, slika nije nešto ali može poslužiti
http://www.navidiku.rs/tv-uzivo/arena-sport-1" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.navidiku.rs/tv-uzivo/arena-sport-1" onclick="window.open(this.href);return false;
proradilo 
arene opet u funkciji, i to proradile kad je aguero glumio safeta 
"Po cistom individualnom kvalitetu od CP3a s vrhunca je bolji samo Magic Johnson"
"Paul George nije superstar. Argument: Superstara ne trpa Joe Ingles u dzep"
-
GracanicaAA
- Moderator
- Kontakt:
Nisam salto tamo drug bha, sta se odma dizesarelinho je napisao/la:halo ba pa vidis sta pisemo,da nam ne rade areneGracanicaAA je napisao/la:Imate na areni
i meni su proradile,ali ne one u HD formatu.KK_Bosna je napisao/la:arene opet u funkciji, i to proradile kad je aguero glumio safeta
zvao hs 15 minuta niko se ne javlja
http://149.255.39.122:2002/aasd/8741/index.m3u8" onclick="window.open(this.href);return false;
Jose Mourinho``I don't know if it is this season or next season with Roberto, or with another person in the future, but normally in the direction the club is going, sooner or later they will win the big cup.''
a zar si iskreno i ocekivao da ce ti se javiti?arelinho je napisao/la:i meni su proradile,ali ne one u HD formatu.KK_Bosna je napisao/la:arene opet u funkciji, i to proradile kad je aguero glumio safeta
"Po cistom individualnom kvalitetu od CP3a s vrhunca je bolji samo Magic Johnson"
a nisam brate,sva sreca pa ce ih uzeti telemach pod svoje nece vise biti enesa lopova koji zaposljava svoju rodbinuKK_Bosna je napisao/la:a zar si iskreno i ocekivao da ce ti se javiti?arelinho je napisao/la:i meni su proradile,ali ne one u HD formatu.KK_Bosna je napisao/la:arene opet u funkciji, i to proradile kad je aguero glumio safeta
aguero njemu nikad ne bi dodao
Trenutno korisnika/ca: ArtemisFowl, Atlanta, DzaniMehmet, hurem, Iceplayer, LeCoq, Marokanci58, napapijri1987, perun, rukometubih23, signalidunapark, visarionovich i 89 gostiju.