Champions League 2014/15
Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers
Re: Champions League 2014/15
Neriješeno u Rusiji bio bi idealan scenarij za Bayern i Romu.
Biće zanimljivo vidjeti kako će Schalke odigrati protiv Sporting-a. Veoma važnja utakmica za njih nakon kiksa protiv Slovenaca.
Biće zanimljivo vidjeti kako će Schalke odigrati protiv Sporting-a. Veoma važnja utakmica za njih nakon kiksa protiv Slovenaca.
- OnlyUnited
- Kontakt:
Bravo Dzeksone, Agueru ostalo samo da postavi nogu...
- Ed Woodward for Prime Minister !
-
ajde sad neki kiks zadnje linije gradjana 

Ima li ko preporučiti kakvo mjesto u gradu (Sa) za gledanje Lige prvaka? Ono da ima atmisfere (da pusti ton sa utakmice), a da nije mrtva glava.
Velež, Chelsea FC, LA Lakers, Scuderia Ferrari
Ne nadajte se bezze.
Inace mislim da su klubovi iz Rusije u Evropi osudjeni na propast. Zaista je nemoguce gajiti vrhunski fudbal na -2 i uz to jos kisa pada. Igracima nije lako, publike nema.... Mogu ulagati koliko hoce, ali nece uspjeti.
Inace mislim da su klubovi iz Rusije u Evropi osudjeni na propast. Zaista je nemoguce gajiti vrhunski fudbal na -2 i uz to jos kisa pada. Igracima nije lako, publike nema.... Mogu ulagati koliko hoce, ali nece uspjeti.
Re: Odg: Champions League 2014/15
Rijetko igdje puste zvuk,prije je bio SC na Marin Dvoru tu je bilo super,sad ja englesku ligu pratim u kiborgu radi zvuka samo. I mene to zanima gdje ima...jose je napisao/la:Ima li ko preporučiti kakvo mjesto u gradu (Sa) za gledanje Lige prvaka? Ono da ima atmisfere (da pusti ton sa utakmice), a da nije mrtva glava.
Sent from my GT-S7560 using Tapatalk
Na lijevoj ruci traka suvereno leži,desnom nogom projektile on lansira ka mreži
Re: Odg: Champions League 2014/15
SC kad je bio u Zetri je bio prva liga. Nekad se moglo pogledati u Studio 1 kod Interexa, ali sad je tamo pustara.LFC_YNWA je napisao/la:Rijetko igdje puste zvuk,prije je bio SC na Marin Dvoru tu je bilo super,sad ja englesku ligu pratim u kiborgu radi zvuka samo. I mene to zanima gdje ima...jose je napisao/la:Ima li ko preporučiti kakvo mjesto u gradu (Sa) za gledanje Lige prvaka? Ono da ima atmisfere (da pusti ton sa utakmice), a da nije mrtva glava.
Sent from my GT-S7560 using Tapatalk
Velež, Chelsea FC, LA Lakers, Scuderia Ferrari
- OnlyUnited
- Kontakt:
Englezi u LPa u rangu s talijanima 

Ozil is unique, there is no copy of him – not even a bad one. He is the best number 10 in the world. He makes things very easy for me and for his team-mates with his football vision and the decisions he makes. (c) José Mourinho
Sasvim zasluzeno CSKA do boda dolazi, ne vjerujem kako je city lose odigrao pri rez 2:0, pelegrinijev kiks, umjesto aguera da izbaci on Dzeku vadi koji je se kao lav borio...nadam se da Bayern i Roma prolaze dalje..
1946
Forza Bayern 

Call the coroner!
There's gonna be a lot of slow singin' and flower-bringin'
If my burglar alarm starts ringin'
There's gonna be a lot of slow singin' and flower-bringin'
If my burglar alarm starts ringin'
-
aferim moskovljani
roma i bayern u naredna dva kola neka odigraju 3 za 3 i mirna bosna

roma i bayern u naredna dva kola neka odigraju 3 za 3 i mirna bosna

Puma je napisao/la:Forza Bayern

- SlevinKelevra
- Kontakt:
Ako veceras Roma pobjedi jednom je nogom u osmini finala, a i remi bi ih stavio u fenomenalnu poziciju.
Bayern i Roma skoro sad da prolaze. Nek podjele po tri boda u ove dvije tekme i to je to.
Rest in peace Liga prvaka za City.
Mogu se nadati da će Bayern sa b timom igrati potiv njih kao prije 2 - 3 godine kada su ih pobjedili kući.
Bayern i Roma, tri za tri aka Premijer liga BiH, :lol
Mogu se nadati da će Bayern sa b timom igrati potiv njih kao prije 2 - 3 godine kada su ih pobjedili kući.
Bayern i Roma, tri za tri aka Premijer liga BiH, :lol
Taman sam pomislio da ce rutinski resiti mec, i u njihovu, a i moju korist, ali ne vredi, nece proci grupu.
- dr.van nostrand
- Kontakt:

"When you look annoyed all the time, people think that you're busy." - George Costanza
http://www.youtube.com/watch?v=UhQSnDCPF10
silver & black
http://www.youtube.com/watch?v=UhQSnDCPF10
silver & black
odlične vijesti sa teleksa, odlične
mada je meni ova liga prvaka totalno nebitno takmicenje u rezultatskom smislu lijepo je vidjeti dominaciju nba lige u odnosu na neku propalu seriju a i slično
mada je meni ova liga prvaka totalno nebitno takmicenje u rezultatskom smislu lijepo je vidjeti dominaciju nba lige u odnosu na neku propalu seriju a i slično

nema potpisa
Roma (4-3-3): De Sanctis; Torosidis, Manolas, Yanga-Mbiwa, Cole; De Rossi, Pjanic, Nainggolan; Iturbe, Totti, Gervinho.
Bayern (4-2-3-1): Neuer; Lahm, Benatia, Boateng, Alaba; Xabi Alonso, Bernat; Robben, Mueller, Goetze; Lewandowski.
Bayern (4-2-3-1): Neuer; Lahm, Benatia, Boateng, Alaba; Xabi Alonso, Bernat; Robben, Mueller, Goetze; Lewandowski.
"Si può far tutto ma la famiglia non si può lasciare. E la Juve fa parte della mia famiglia" - Giovanni Agnelli
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.