Edin Džeko - Arhiva postova
Moderatori/ce: _dreamer_,insider,TaRgEt_,Monolog,ribery
- DragonGirl
- Kontakt:
Re: Edin Džeko
- Tracy3McGrady
- Kontakt:
Gojko Cimirot
Edin Džeko
Sent from my iPad using Tapatalk
-Ako te zanima islam, proučavaj islam, a ne muslimane. Islam je savršen, muslimani nisu.
a ko ti garantuje da imaju vise od 14?Tracy3McGrady je napisao/la:aj nmg. da vjerujem sta pojedini pisu :S pa zar ovako nesto moze napisati osoba starija od 14 godina?
"Paul George nije superstar. Argument: Superstara ne trpa Joe Ingles u dzep"
- ibrakadabra
- Kontakt:
Višegrad i Foča s tugom osviće
junak do junaka, sada stoje svi
na braniku Bosne znaj te dušmani!!!
- Tracy3McGrady
- Kontakt:
pa ajd sve kontam da oni u tim godinama imaju pametnija posla a ne ko nas dvojica staraca malo Genijalci, malo NBA pa onda Dzeko i tako u krugKK_Bosna je napisao/la:a ko ti garantuje da imaju vise od 14?Tracy3McGrady je napisao/la:aj nmg. da vjerujem sta pojedini pisu :S pa zar ovako nesto moze napisati osoba starija od 14 godina?
Gojko Cimirot
Sent from my GT-S7560 using Tapatalk
- SlevinKelevra
- Kontakt:
e nigdje nije moguce procitati vecu kolicinu gluposti nego ovdjeBajric981 je napisao/la:pa da timsko-klupni igrac
sada im smeta sto dzeko i asistira
mislim da neki ovdje nikada u zivotu nisu poigrali lopte
- DragonGirl
- Kontakt:
Sent from my GT-S7560 using Tapatalk
Ma ajde molim te...pričaj tu spiku nekom drugom. Umjesto da postigne gol sam izašao pred golmana on se us*ao ko grlica i išao na sigurno asistencijom.SlevinKelevra je napisao/la:Ne budi glup bas toliko
Prvo, Džeko nije neka gol mašina ove sezone da ima taj luksuz da ne iskorištava 100% šanse i da dijeli lopte drugima pogotovo ne strijelcima koji su mu direktni konkurenti u ekipi (i u boljoj formi)
a kao drugo, mogao je jednom u životu i on biti kao Aguero sebičan i ne dodati mu, zar nije bolje na svom kontu imati +1 gol u Ligi prvaka i cjelopkupno u svim takmičenjima u ekipi ove sezone...
Nema veze, važno je da Aguero svojim golovima sve bolje i bolje cementira svoju poziciju unutar ekipe i među navijačima a ti Džeko radi na asistencijama kada povremeno uđeš s klupe...
tako je...Alucard je napisao/la:Ma ajde molim te...pričaj tu spiku nekom drugom. Umjesto da postigne gol sam izašao pred golmana on se us*ao ko grlica i išao na sigurno asistencijom.SlevinKelevra je napisao/la:Ne budi glup bas toliko
Prvo, Džeko nije neka gol mašina ove sezone da ima taj luksuz da ne iskorištava 100% šanse i da dijeli lopte drugima pogotovo ne strijelcima koji su mu direktni konkurenti u ekipi (i u boljoj formi)
a kao drugo, mogao je jednom u životu i on biti kao Aguero sebičan i ne dodati mu, zar nije bolje na svom kontu imati +1 gol u Ligi prvaka i cjelopkupno u svim takmičenjima u ekipi ove sezone...
Nema veze, važno je da Aguero svojim golovima sve bolje i bolje cementira svoju poziciju unutar ekipe i među navijačima a ti Džeko radi na asistencijama kada povremeno uđeš s klupe...
- masteRofPoker
- Kontakt:
Jao ljudi moji, pa dajte da se uvede neki test za prikljucivanje na forum.Alucard je napisao/la:Ma ajde molim te...pričaj tu spiku nekom drugom. Umjesto da postigne gol sam izašao pred golmana on se us*ao ko grlica i išao na sigurno asistencijom.SlevinKelevra je napisao/la:Ne budi glup bas toliko
Siguran sam da ih dosta ne bi polozilo.
E svasta za procitati.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
31 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
DeMarcus Cousins centar Sacramenta je jedna velika zvijer i uvijek ga na kladionici igrajte preko ponudene granice koseva. Hvala.
Trenutno korisnika/ca: 19vendetta87, ajaca, Allosio, ANamelessGhoul, AnelMid, Atlanta, Balorda, boatenkk, Celtic, cutura, Cwirek, DanijelTZ, DeeWa, delinjo, dena24, DjaniTarik, eaglebvb09, Edincapitano, eleGancy, exampLe., Faraon iz Visokog, farenhajt, FerdinandF, Futbol, GIBRA, Helemnejse, Hordas1990, Iceplayer, iliyaa8, izdzezveubrazil, Jabroni, Kljukusar, kogmagie46, legendarnadruga, lol89, Marokanci58, MikiPirs, Napapijri, napapijri1987, nebeskasila, NEZALAGANJE, PeppermintSA, prisonbreak, Proximic, resko1, Riziko, RobijasiZenica1988, s4mke, samoposmatram, Shevko, signalidunapark, soccerfan, StevieG8, UmjetnikZijad, Varta, Wilshere10, Wolffire i 376 gostiju.