FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

shzna
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la shzna » 21 okt 2014, 17:26

Šta se primaš bolan, kakvo gatanje, ložim vas malo, vi ste favoriti i sve osim pobjede u derbiju za vas je ravno katastrofi. Mi smo ionako autsajderi po mnogima :bih:
Ultras Željezničar i jedanaest ratnika, oduvijek je najbolja taktika!

hilmo
Interni moderator
Kontakt:

Re: Odg: FK Sarajevo

Post Postao/la hilmo » 21 okt 2014, 17:31

shzna je napisao/la:Šta se primaš bolan, kakvo gatanje, ložim vas malo, vi ste favoriti i sve osim pobjede u derbiju za vas je ravno katastrofi. Mi smo ionako autsajderi po mnogima :bih:
Šta ima kazastrofa, pa niste vi drugoligaš.

Postano kroz Forum SportSport.ba app.

Oerde
Kontakt:

Post Postao/la Oerde » 21 okt 2014, 17:32

hilmo je napisao/la:To je to. Jos jednu stepenicu smo prosli. :thumbup: :thumbup:
Sad cekamo ove koji su bili na utakmici da nam kazu vise detalja. Vjerujem da nas sve interesuje kako je igrao "duh s Koseva" :D

Kao naredna prepreka bolje je da dodje neko laksi. ;)
Duh sa Koševa, 'nako, nije kao što sam očekivao. Pobjegao mu je ovaj igrač sa brojem 11 za izjednačenje, do tog momenta bio je sasvim solidan, onako rutinski, to mi se najviše svidjelo, nema mnogo komplikovanja, samo sam očekivao da će biti malo agresivniji. Ali ne znam šta da kažem, ova tekma i nije neko mjerilo, uglavnom sve ono...nekako mi je djelovalo da i jedni i drugi igraju preko neke stvari, bez mnogo trke borbe, tako je kad se igra već odlučen dvomeč. Kod našeg trećeg gola čini mi se da je asistent (mislim da je Kallasi) igrao rukom prije centaršuta (gurnuo je sebi rukom u for), ali eto, isto vjerujem da je kod njihovog gola za poravnanje bio ofsajd. S druge strane golovi iz prvog poluvremena su bili stvarno lijepi za vidjeti. Sve u svemu, ništa posebno, ali važno je da i takve utakmice pobjeđujemo.

pitic
Kontakt:

Post Postao/la pitic » 21 okt 2014, 17:33

shzna je napisao/la:Šta se primaš bolan, kakvo gatanje, ložim vas malo, vi ste favoriti i sve osim pobjede u derbiju za vas je ravno katastrofi. Mi smo ionako autsajderi po mnogima :bih:
De reci nešto novo što ne znamo :?:

Naravno da smo favoriti, favoriti smo još od 1946 godine pa do danas, tako po pitanju toga se ništa nije promjenilo niti će se promjeniti. I slažem se s tobom da ste autsajderi kada igrate protiv velikana s Koševa, drugo ništa niti možete da budete.
Nadam se da će te velikana s Koševa dočekati sa gromoglasnim aplauzom ipak vam u goste dolazi najpoznatiji klub u BiH.
SRETAN BROJ - 1725

shzna
Kontakt:

Post Postao/la shzna » 21 okt 2014, 17:36

:lol: :thumbup:
hilmo je napisao/la:
Šta ima kazastrofa, pa niste vi drugoligaš.

Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Ma šala Hilmo sve, ali vidiš kako se ovaj pitic prima, pa čak piše nešto u šta ni on sam ne vjeruje :mrgreen:

Biće dobre zayebancije kako god :wave:

Pozdrav za @Sabinho :bih:
Ultras Željezničar i jedanaest ratnika, oduvijek je najbolja taktika!

begipasha
Kontakt:

Post Postao/la begipasha » 21 okt 2014, 18:00

Evo mene sa utakmice, prije svega da pohvalim Kallasija, znači lik je ginuo za svaku situaciju, trčao i davao svoj maximum. Malo ga zeza ubacivanje, pokušao je u 2-3 navrata nabaciti ali nikako nije uspijevao dići loptu u zrak iako je to htio, sve u svemu momak se trudi i odličan je.

Dalje, Kovačević, momak extra, tako mlad a tako zna da smireno igra, par puta situacija je bila da je bio sam, bez nekih mogučnosti da doda i uputi neki pas, a da pri tome idu 2-3 protivnička igrača - > uvijek je pronalazio soluciju i smireno sačekao i onda uputio neki pas.

Štojčev je danas bio klasično dobar, malo je gušio loptu, kod prvog gola je mogao desno uputiti Kallasija da ide na centaršut, on je vodao proveo dvojicu i treći uklizao ali lopta se taman odbila na lijevu nogu negdje na vrh šesnaest metara, eurogol.

To je moje prvo poluvrijeme, drugo je bila koreografija prvih 5-10 minuta, a onda sam dobio barjak u ruke dole na nižim stepenicama i od transa nisam baš nešto posebno gledao niti sam vidio golove.

Aragon
Kontakt:

Post Postao/la Aragon » 21 okt 2014, 18:20

shzna je napisao/la:Definitivno ove godine, jer će mu to možda biti posljednji derbi, sa obzirom kako vi mjenjate trenere :salut: :bih:
Koji se trener osim Amara Osima zadrzao duze od sezone kod vas?
"Znaš kako ti je to - rodiš se u Sarajevu i navijaš za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Želju"

fcsforever
Kontakt:

Post Postao/la fcsforever » 21 okt 2014, 18:24

Aragon je napisao/la:
shzna je napisao/la:Definitivno ove godine, jer će mu to možda biti posljednji derbi, sa obzirom kako vi mjenjate trenere :salut: :bih:
Koji se trener osim Amara Osima zadrzao duze od sezone kod vas?

A nekako kad se malo bolje razmisli ...dobar je ovo termin, jer ce im ostati citav dan da placu !!!
kuknjava kuknjava kuknjava

Steph
Kontakt:

Post Postao/la Steph » 21 okt 2014, 18:25

Paljenje reflektora nije uopće skupo, tako da to nije razlog sigurno.

Uostalom, ne mora značiti da će ovo biti zvanično, ko živ ko mrtav do 2. novembra. :mrgreen:

fcsforever
Kontakt:

Post Postao/la fcsforever » 21 okt 2014, 18:41

Steph je napisao/la:Paljenje reflektora nije uopće skupo, tako da to nije razlog sigurno.

Uostalom, ne mora značiti da će ovo biti zvanično, ko živ ko mrtav do 2. novembra. :mrgreen:

Ok sta je onda razlog...da nije snijeg koji u ovom gradu pada samo poslije 17 h ????

Steph
Kontakt:

Post Postao/la Steph » 21 okt 2014, 18:42

Ne znam, kada budem znao javim. :mrgreen:

Head
Kontakt:

Post Postao/la Head » 21 okt 2014, 18:44

Sto se tice danasnje utakmice stek'o sam dojam da su obje strane igrale preko qurca, ono cisto da se odigra. Danas mi je najtanji bio Handzic, malac ne zna je li poso ili dos'o, iza njega tu je Todorovic koji osim valjanja nista drugo nije pokazao, doduse nabio je jednu loptu na ono brdo. :urnebes:

Mitrevski, sto se tice njega moram reci da sam vise ocekivao, lose cita igru, nije ni cudo sto nije dobio vise minuta, al' eto prve su mu minute. Kallas bolji u drugom poluvremenu. Teren za razliku od prethodnih godina u Travniku predobar.
1946

fcsforever
Kontakt:

Post Postao/la fcsforever » 21 okt 2014, 18:51

Head je napisao/la:Sto se tice danasnje utakmice stek'o sam dojam da su obje strane igrale preko qurca, ono cisto da se odigra. Danas mi je najtanji bio Handzic, malac ne zna je li poso ili dos'o, iza njega tu je Todorovic koji osim valjanja nista drugo nije pokazao, doduse nabio je jednu loptu na ono brdo. :urnebes:

Mitrevski, sto se tice njega moram reci da sam vise ocekivao, lose cita igru, nije ni cudo sto nije dobio vise minuta, al' eto prve su mu minute. Kallas bolji u drugom poluvremenu. Teren za razliku od prethodnih godina u Travniku predobar.

Fino je sto napokon znamo ko je taj Mitrevski i koliko zna i moze. Poslije minimalno 3 mjeseca sjedenja u VIP-u ..Kodro ga je poslao na teren , tako da me i ne cudi sto danas nije pokazao puno.

amypitar
Kontakt:

Post Postao/la amypitar » 21 okt 2014, 19:10

Kad smo mi zadnju utakmicu u kup-u zijanili. :?: :hmmmmm:

Steph
Kontakt:

Post Postao/la Steph » 21 okt 2014, 19:13

13 tekmi bez poraza, dvije godine ukupno.

dr.van nostrand
Kontakt:

Post Postao/la dr.van nostrand » 21 okt 2014, 19:16

amypitar je napisao/la:Kad smo mi zadnju utakmicu u kup-u zijanili. :?: :hmmmmm:
prije dvije godine, 24.10.2012 u Mostaru 3:1 1/8 F.
"When you look annoyed all the time, people think that you're busy." - George Costanza
http://www.youtube.com/watch?v=UhQSnDCPF10
silver & black

Head
Kontakt:

Post Postao/la Head » 21 okt 2014, 19:28

Iznenadih se posjetom, bilo je na onoj gostujucoj tribini 200 ljudi, a jos nas je bilo dosta ovamo medju domacinima. Kup utakmica, radni dan i jos utakmica bez nekog rezultatskog imperativa, veliki. :thumbup:
1946

miky_hz
Kontakt:

Post Postao/la miky_hz » 21 okt 2014, 19:41

I glede kupa to je to za ovu godinu,prica o tom takmicenju nastavlja se tek u martu kada je i izvlacenje za nastavak :wave:
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".

sonpenn
Kontakt:

Post Postao/la sonpenn » 21 okt 2014, 19:52

Kakav je Mitrevski bio dns ?
Sarajevo ljubavi moja.

TUFEK
Kontakt:

Post Postao/la TUFEK » 21 okt 2014, 19:53

vi i da hoćete nemožete obelix ko lagumđija

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: boki86 i 54 gosta.