Arsenal - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Artetitis
Re: Arsenal
Realno, Cesc i Tomas se vraćaju, tu su već u extra formi Samir i Andrej a i Theo je super dobar... Nikolas pogađa sve češće... Moglo bi se nešto i dogodit dobro ove godine 

a b c č ć d dž đ e f g h i j k l lj m n nj o p r s š t u v z ž
ma bice aBd i titula a evo sta wenger nakon tekme sa hullom kaze
On Arsenal’s title chances…
“I believe first of all, that we are in the fight and we have eight games to go. We are in there, why should we not believe? What I especially believe is that we will give absolutely everything to do it and we have seen that again today. We got jaded but still kept going. There is team spirit there and it is special. You can see that.”
On Arsenal’s title chances…
“I believe first of all, that we are in the fight and we have eight games to go. We are in there, why should we not believe? What I especially believe is that we will give absolutely everything to do it and we have seen that again today. We got jaded but still kept going. There is team spirit there and it is special. You can see that.”
It's not easy being Arsenal fan... but it's hard not to love this team
Da da, zašto ne vjerovati u to, al ja sam zagovornik da se igra tekma po tekma i da se tako i gleda... Jer, mi odlučujemo o svojoj sudbini... Mislim, najviše... Manchester i Chelsa igraju međusobno i tu bi moglo bit svašta... a najbolje bi za nas bilo x
Manchester igra protiv Liverpool-a i nama bi pasalo x ili 2 

Pobijedi sve utakmice do kraja sezone i prvak si. Easy! 

A lion doesn't concern himself with the opinions of a sheep.
Lakše reč nego uraditTrasimaco je napisao/la:Pobijedi sve utakmice do kraja sezone i prvak si. Easy!

Polahko, prvo West Ham

- jalehordas
- Kontakt:
kad je zrijeb cetvrtfinala lp
I NA ONOM SVJETU TAMO CUT CE SE MOJ GLAS BORDO BJELI CJELI ZIVOT JA NAVIJO SAM ZA VAS
Moraju se prvo odigrat još 4 tekme... Pa onda nekad poslije...valjda...jalehordas je napisao/la:kad je zrijeb cetvrtfinala lp
Da, ali tako stvari stoje trenutno. Odnosno samo za United i Chelsea. Da Arsenal dobije sve svoje meceve, opet ne moze biti prvak ako neko od ova dva tima dobije sve svoje meceve. To se vjerovatno nece desiti, jer ce biti jos prosipanja bodova na sve strane. 8 kola je jako puno bodova.GunnerS je napisao/la:Lakše reč nego uradit![]()
Polahko, prvo West HamA vama Liverpool
Mislim da je zrijeb za LP u petak.
- Omerbavarac
- Kontakt:
U Petak.jalehordas je napisao/la:kad je zrijeb cetvrtfinala lp

ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
Da, vjerovatno, al nadam se da ćete vi više prosut bodovaTrasimaco je napisao/la:Da, ali tako stvari stoje trenutno. Odnosno samo za United i Chelsea. Da Arsenal dobije sve svoje meceve, opet ne moze biti prvak ako neko od ova dva tima dobije sve svoje meceve. To se vjerovatno nece desiti, jer ce biti jos prosipanja bodova na sve strane. 8 kola je jako puno bodova.GunnerS je napisao/la:Lakše reč nego uradit![]()
Polahko, prvo West HamA vama Liverpool
Mislim da je zrijeb za LP u petak.

Ne znam, kad pogledam Arsenalov raspored, izgleda lako. Ali i dalje mislim da su oni jedini koji mogu uprskati nesto ovakvo. Lijepa je to sansa, ali si vidio zadnja dva meca. Zbog onakvih stvari je ova liga nenormalno teska za osvojiti.GunnerS je napisao/la:Da, vjerovatno, al nadam se da ćete vi više prosut bodova
Znam ja dobro kakva je EPL
Al, tekma po tekma je sad kod Wengera...

Ako se u Bendtnera uzdate, necete daleko dogurati, taj ce da zakuje kad je najpotrebnije, on i Higuain iz Reala su kraljevi promašenih zicera
NE DAJTE MI LAGAT' !!!
Sad nemamo u koga... On nam je najbolji špic tako da... A pokazao je u zadnjim tekmama da zna i one "normalne" golove dat 

- emirates boy
- Kontakt:
kao sto je drug @gunners rekao nemamo u koga drugog on nam je trenutno najbolji napadac,i u zadnje vrijeme igra sjajno postize mnogo golova ali isto i promasuje medutim kada se god on ispromasuje arsenal pobijedi tako da ti promasaji se zaboravljaju.ali njegovi golovi su presudniu posljednje vrijeme(npr sunderland,stoke, porto,hull city)Romariooo je napisao/la:Ako se u Bendtnera uzdate, necete daleko dogurati, taj ce da zakuje kad je najpotrebnije, on i Higuain iz Reala su kraljevi promašenih zicera
ovo je ja mislim drugi put u zadnje 2,3 godineGunnerS je napisao/la:Arsenalova stranica izabrana za stranicu godine
Oh Aaron Ramsey,
He is a Welshie,
He loves his rugby,
Just like his dad,
He said to Fergie,
'You'll never see me'
Coz I'm an Arsenal lad!
He is a Welshie,
He loves his rugby,
Just like his dad,
He said to Fergie,
'You'll never see me'
Coz I'm an Arsenal lad!
Treba vama timska igra, treba vama jedan igrač koji će uzimat lopte od odbrane a davat ih krilima, napadu... Trebate jaču odbranu jer Van Buyten, jednostavno, nije toliki kvalitet da jačeg i boljeg napadača sačuva. Treba vama još koja godina, sa ovakvim il boljim sastavom, da bude konkurenti u LP...
dostu to ovdje pisi ali za svoj klub Arsenal okani e foruma bavaraca picis mi po zivcima,,,,pozzz
VOLIM BAYERN
dostu to ovdje pisi ali za svoj klub Arsenal okani e foruma bavaraca picis mi po zivcima,,,,pozzz
VOLIM BAYERN
VOLIM BAYERN
I ?! Imam pravo iznosit svoje mišljenje i ako tebi smeta, nemoj čitat...
Još malo i vidjet ćemo ko će nam zapast u četvrtfinalu... Priželjkujem, Bayern, Lyon ili Bordeaux...
Još malo i vidjet ćemo ko će nam zapast u četvrtfinalu... Priželjkujem, Bayern, Lyon ili Bordeaux...
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.