Ja sam uz ovu ekipu i nadam se da će naći snage da prođemo sutra
Ooooooooooo samo Željoooooooooooooo
Moderatori/ce: insider,irfo,LjoZee
Ne znam sta se nervirate bez veze, kada ce jedva biti 1.000 ljudi...fczeljo je napisao/la:fino bi bilo da nas iz kluba obavijeste da ne žele navijače na utakmicama. da se ni mi ne peglamo niti da oni troše na obezbjeđenje. nek fino zatvore kapije i gotovo.nime_tm87 je napisao/la:Mogli su kako jos skuplje karte stavit... umjesto da stave besplatan ulaz ili ako nista simbolicne neke cijene oni ovako, zato im sutra s obzirom na vrijeme, termin i san rezultat iz prve tekme nece bit ni 500 ljudi.
gledaćemo na tv ili slušati na radiju.
Minjore je napisao/la:94 vezane domaće utakmice nisam propustio , a za sutrasnju sam u velikoj dilemi. Nije to meni zbog marke dvije,vec zbog pokazivanja imalo respekta prema navijacima. Put u Tuzlu 20km, Banja Luku 30,Bijeljina u subotu 30, da ne govorim za ostalo već samo ovo u bliskoj prošlosti / budućnosti, da ne pokazu nimalo postovanja, makar da bude s kartom od Velezom dzabe ulaz il slicno. Otjerajte ovo malo ljudi moji indijanci..
ultrassa1921 je napisao/la:Minjore je napisao/la:94 vezane domaće utakmice nisam propustio , a za sutrasnju sam u velikoj dilemi. Nije to meni zbog marke dvije,vec zbog pokazivanja imalo respekta prema navijacima. Put u Tuzlu 20km, Banja Luku 30,Bijeljina u subotu 30, da ne govorim za ostalo već samo ovo u bliskoj prošlosti / budućnosti, da ne pokazu nimalo postovanja, makar da bude s kartom od Velezom dzabe ulaz il slicno. Otjerajte ovo malo ljudi moji indijanci..
Ma evo ja prvi zivim Zelju i zivim za Zelju pa mi se termin poklapa sa fakultetskim obavezama. Lijepa je ova prica da ce samo pravi doci, ali veliki dio pravih je sprijecen, posao, skola, fakultet.. na los termin jos puknu i ove karte.. njima na dusu.InatSilanBosanski je napisao/la:Sutra u Dolini su oni koji zive za Zeljkana
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 14 gostiju.