FC Schalke 04 Gelsenkirchen
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo
-
Pale_Companion
- Kontakt:
Re: FC Schalke 04 Gelsenkirchen
Ne moze mu niko nista...

Cestitke i od mene na zasluzenoj pobjedi.

Cestitke i od mene na zasluzenoj pobjedi.
"My Favorite Ring is Always the Next One"
- BavaracZenica
- Kontakt:
Cestitke i od mene, sjajna utakmica, pravi derbi i pobjeda bolje ekipe na kraju 
FC Bayern !!!!!
Vode Janezi
Majko mila pa nama svako može zatresti mrežu.
Majko mila pa nama svako može zatresti mrežu.
Koji šok, zrinjski se dobro držao protiv njih, a Schalke ih ne može pobijediti,
Keller je njemački Pape.
Keller je njemački Pape.
E ovo ja zovem brukanje. Nije problem kad Schalke ispadne u osmini finala od jednog Reala, ali je već drastičan problem kada ne uspije pobijediti jednog Maribora. Ovo mi je večeras ličilo na onaj Schalke od prije nekih 10 godina, koji je kada se plasira u LP iz grupe ispadao i takmičenje u najboljem slučaju nastavljao u Kupu UEFA (pa su tamo znali par kola proći). Ovo je bio večeras povratak u prošlost. Kada je protivnik fizički pao, više nije bilo pravih ideja, prave odlučnosti i tempa da se isti slomi.
Ali eto po tabeli ništa nije izgubljeno. Bod protiv Chelsea vadi donekle stvari, ali večeras je ta idealna situacija pokvarena. I ovo je večeras bila katastrofa...
Ali eto po tabeli ništa nije izgubljeno. Bod protiv Chelsea vadi donekle stvari, ali večeras je ta idealna situacija pokvarena. I ovo je večeras bila katastrofa...
Abteilung Attacke...
FC Bayern - Champions of Europe - 6X Champions league
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland
FC Bayern - Champions of Europe - 6X Champions league
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland
Katastrofalan dan za Högera. Krivac je za oba gola a Szalai pokazuje da ipak zna pogoditi.
Igrači snose velike krivice za očajne utakmice Schalke-a, no i pored toga trener bira i postavlja taktiku. Keller jednostavno mora otići.
Dobra utakmica u kojoj nažalost gubimo sa dva gola razlike. Imali smo nekih 4-5 odličnih šansi koje nismo iskoristili za razliku od domaćina.
edit:
@Neutral: Generalno se slažem no danas se nema Kelleru šta prigovoriti. Katastrofalne greške jednog igrača su rezultat ovog rezultata.
edit:
@Neutral: Generalno se slažem no danas se nema Kelleru šta prigovoriti. Katastrofalne greške jednog igrača su rezultat ovog rezultata.
Ništa u drugom poluvremenu nisu pokazali!
Sreća pa konačno opet imamo dobrog golmana inače bi bio debakl.
Sreća pa konačno opet imamo dobrog golmana inače bi bio debakl.
Desilo se nešto što je trebalo već i prethodne sezone, odlazak Keller-a. Očekujem da Schalke napokon počne igrati fudbal.
Uvidjeli su da je druga faza Lige prvaka u opasnosti, tako da su se napokon sjetili ko je glavni krivac za sve.
Uvidjeli su da je druga faza Lige prvaka u opasnosti, tako da su se napokon sjetili ko je glavni krivac za sve.
- Omerbavarac
- Kontakt:

ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
Schalke mora večeras pobijediti. Sretno im, Sporting je igrački slabija ekipa od Konigsblauen-a, no Schalke taj kvalitet mora pokazati i na terenu.
Neriješeno, pa čak i poraz bi ih i dalje ostavili u utrci za drugo mjesto, no ambicije kluba su sigurno drugačiji.
Neriješeno, pa čak i poraz bi ih i dalje ostavili u utrci za drugo mjesto, no ambicije kluba su sigurno drugačiji.
Obasi
Šta im čova radi večeras. Igra kao u najboljim danima u Hoffi.
Dva gola prednosti smo prokockali i to sa igračem više. 
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
Zato je tu sudija da vas pogura kad je njpotrebnije 
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
Samo mi nije jasno kako su sa igracem vise uspijeli primiti dva gola...
Na kraju je sreca bila na njihovoj strani i mislm da je Schalke sa ovom pobjedom blizu plasmana medju 16 najboljih ekipa.
Pobjeda u Mariboru i remi u Lisabonu su za taj poduhvat sasvim dovoljni, no sa Plavcima se nikad ne zna.
Na kraju je sreca bila na njihovoj strani i mislm da je Schalke sa ovom pobjedom blizu plasmana medju 16 najboljih ekipa.
Pobjeda u Mariboru i remi u Lisabonu su za taj poduhvat sasvim dovoljni, no sa Plavcima se nikad ne zna.
"My Favorite Ring is Always the Next One"
Fali tu čvrstine u odbrani, a to će sigurno dobiti sa Kirchoff-om, ako ga ne bude forsirao kao Pep na poziciji zadnjeg veznog.
Greške se dešavaju stalno u fudbalu, zato treba uvesti posebne kamere i sudiju koji će imati sve to pred sobom, pa može javiti glavnom sudiji da li je zaista bio faul ili ne. Dakle to u slučaju da je sudija svirao faul, ruku, bilo šta.
Greške se dešavaju stalno u fudbalu, zato treba uvesti posebne kamere i sudiju koji će imati sve to pred sobom, pa može javiti glavnom sudiji da li je zaista bio faul ili ne. Dakle to u slučaju da je sudija svirao faul, ruku, bilo šta.
Ogroman previd.
I uopšte mi je nepojmljivo kako lik ,koji se nalazi 2 metra od mjesta događaja, ocjeni da je ono penal?
I onaj gol Huntelara je sumnjiv u najmanju ruku.
I uopšte mi je nepojmljivo kako lik ,koji se nalazi 2 metra od mjesta događaja, ocjeni da je ono penal?
I onaj gol Huntelara je sumnjiv u najmanju ruku.
A.F.C. Bournemouth!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.