Safet Sušić - Pape
-
bordobijeli
- Kontakt:
Re: Safet Sušić - Pape
kakve psovke i uvrede

Bas sam ija mislio to pojasniti. Bravo za Mimu. Mislim sve se to zna i 80 % od nas dijeli njegovo misljenje ali kad bi svi znali otvoriti usta nako i progovoriti.amorovski je napisao/la:Kako ga Mimo pljusnu na Vox Populiju, nevjerovatno.. hahaha.. SAFETE MRTVE TI IZUDARAM PAJSEROM
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Visca el Barça! /// Volim te Željo!
1X2 je napisao/la:
Npr. ovu predivnu sliku Safeta

postavljas tako sto izmedju tag-ova IMG stavis http://www.ljepota.ba/slike/susic-safet.jpg" onclick="window.open(this.href);return false;
-
pobjedesve
- Kontakt:
ne gotivite mimu, a mimo je pravi novinar. Novinari moraju biti su..pci, to je njihov posao, a ne da se uvlace u paksu svima kao velika vecina.
Mi ga mrzimo zato sto to on moze pretrpjeti
Zato sto on nije heroj, vec necujni branitelj, nas sticenik.
U nekom smislu Mimo je zapravo batman
Mi ga mrzimo zato sto to on moze pretrpjeti
Zato sto on nije heroj, vec necujni branitelj, nas sticenik.
U nekom smislu Mimo je zapravo batman
a... pehari su tu
Ako uskacem, a uskacem
kao padobranac, halalite!

Nije to nikakav dokaz, nije radjen update stranice poslije rata.LvG je napisao/la:Ako uskacem, a uskacemkao padobranac, halalite!
Sead je imao dvije operacije i on uopste nije menadzer. A nema ni agenciju.
Pobogu, pa on cak nije ni menadzer svom sinu.
- The_Target
- Kontakt:
Eh veceras pijemo novi sok after srnecih...legla premija za bod protiv velsa
Rođeni brato
Safet Sušić:
Ne znam o kakvom bratu pričate, sin sam jedinac
Ne znam o kakvom bratu pričate, sin sam jedinac
Grijesiti je ljudski,ali ako vam se gumica istrosi prije olovke,malo ste pretjerali!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
- The_Target
- Kontakt:
Safet Susic: Kunem se i psujem kad me pita neko
al' su kletve moje od srca daleko da sam sretan covjek, svima redom lazem stid me pa ne mogu istinu da kazem.
al' su kletve moje od srca daleko da sam sretan covjek, svima redom lazem stid me pa ne mogu istinu da kazem.
DD
Safet Sušić - Pape
Al evo gledam sad, kaze debil onim uvlakacima u supak na fejsu da se kao provede anketa izmedju igraca i da oni izjave jel moj brat menadjer i jednom igracu u repki.
Pa dokle vise?
Pa dokle vise?
- skyisthelimit
-
GracanicaAA
- Moderator
- Kontakt:
Respect Mimo, kad nece neki drugi sportski novinari da kritikuju tu je nas Mimo, svaka cast Doktore odradi ih jos 100 samo da ovog teleta otjeramoBaDa12 je napisao/la: Evo, kad neće niko:
[youtube][/youtube]
- calcio
- Lokacija: Llanfairpwllgwyngyllgogerychwyrndrobwllllantysiliogogogoch
- Kontakt:
Pa kome je njegov brat menadzer?Nydalen je napisao/la:Al evo gledam sad, kaze debil onim uvlakacima u supak na fejsu da se kao provede anketa izmedju igraca i da oni izjave jel moj brat menadjer i jednom igracu u repki.
Pa dokle vise?
Hadzic je u istoj agenciji u kojoj je i Sead ali njemu je menadzer onaj Darko Smoljan valjda?
Tinu Susicu je menadzer Miki Rapaic, za Avdiju nisam siguran ko ga zastupa.
- Donnie Darko
- Kontakt:
Avdiji je Perčo menadžer.
Svaka cast na iskrenosti Donnie!Donnie Darko je napisao/la:Avdiji je Perčo menadžer.
Da Zenican Nihad Perco mu je menadzer.
Titule YUG-BiH-- (6) 66/67, 84/85, 98/99, 06/07, 14/15, 18/19
Kup BiH---------- (6) 96/97, 97/98, 01/02, 04/05, 13/14, 18/19
Super kup BiH--- (1) 96/97
- calcio
- Lokacija: Llanfairpwllgwyngyllgogerychwyrndrobwllllantysiliogogogoch
- Kontakt:
Na sta smo spali, samo jedan germanac u reprezentaciji. Safete vracaj Zahu, dovedi Bancuna ili Maglicu, ovo se ne moze vise tolerisati!emir79 je napisao/la:Svaka cast na iskrenosti Donnie!Donnie Darko je napisao/la:Avdiji je Perčo menadžer.
Da Zenican Nihad Perco mu je menadzer.
Mozda bi i onom Kouasiju trebali sredit drzavljanstvo, vidim da je i on german iz Afrike...
Ma bespotrebno se napravila halabuka. Anelu Hadzicu je Darko Smoljan menadzer otkako se bavi profesionalnim fudbalom, kada se uopste nije ni povezivao sa nasom reprezentacijom. Nasi novinari zele uvijek da nesto zakuhaju, pa onda izmisljaju kojekakve stvari. Ako se Safetu ista moze pripisati, onda je to Tino Susic, po pitanju nekakvih guranja u reprezentaciju. Hadzica smo apsolutno svi htjeli, ako se samo sjetis kada je dobio uredne papire da moze nastupati za BIH, imali smo prijateljsku protiv Argentine, tad Safet nije pozvao Anela, a ovdje se digla halabuka zbog tog.calcio je napisao/la:
Na sta smo spali, samo jedan germanac u reprezentaciji. Safete vracaj Zahu, dovedi Bancuna ili Maglicu, ovo se ne moze vise tolerisati!
Mozda bi i onom Kouasiju trebali sredit drzavljanstvo, vidim da je i on german iz Afrike...
http://sportnet.at/home/fussball/bundes ... dlesbrough" onclick="window.open(this.href);return false;
Eto pise ko mu je menadzer.
A evo i u cijem je vlasnistvu Germania
http://peoplecheck.de/handelsregister/B ... 604-313739" onclick="window.open(this.href);return false;
Zadnja izmjena: emir79, dana/u 21 okt 2014, 23:05, ukupno mijenjano 1 put.
Titule YUG-BiH-- (6) 66/67, 84/85, 98/99, 06/07, 14/15, 18/19
Pazi sad , ja sam menadzer po profesiji a mom ce sinu biti netko drugi menadzer i da ubija pare od transferacalcio je napisao/la:Pa kome je njegov brat menadzer?Nydalen je napisao/la:Al evo gledam sad, kaze debil onim uvlakacima u supak na fejsu da se kao provede anketa izmedju igraca i da oni izjave jel moj brat menadjer i jednom igracu u repki.
Pa dokle vise?
Hadzic je u istoj agenciji u kojoj je i Sead ali njemu je menadzer onaj Darko Smoljan valjda?
Tinu Susicu je menadzer Miki Rapaic, za Avdiju nisam siguran ko ga zastupa.
I krv svoju za Plavu boju!!! Pazza Inter amala!!!
Cujem Bajra trazi lice za reklamu ili reklamni pano Bajra a mislim da je Safet najbolja licnost za reklamiranje mesnih preradjevina od domacih zivotinja , a ne kazete da su svi protiv Safera i ja sam sa vama calcio i emir79 , nasao sam mu dodatni posao.
DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE:
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.