Forum

Kako koristiti portal SportSport.ba i sve njegove dijelove?
admin
Site Admin
Kontakt:

Re: Forum

Post Postao/la admin » 29 sep 2014, 14:24

Vise moderatora ima pristup prijavama. Ako je ne vidim, znaci da je neko drugi vec rijesio prijavu.

Trazite komentar od mene, a ja vam kazem da ne znam na sta trazite komentar

Postano kroz Forum SportSport.ba app.

brazzo
Kontakt:

Post Postao/la brazzo » 01 okt 2014, 20:59

ajde da ne pisem privatnu.. je li gotova procedura oko registrovanja na iOS ? Pitam vezano za ponovno pokretanje teme net zarada/poslovi ili kako je vec bio naziv, jer koliko se sjecam ona je bila 'prepreka' za registraciju.
It was turned around so that right looked wrong
It was turned around so that up looked down
It was turned around so that those who marched in the streets with bibles and signs of peace became enemies of the state and risk to national security

admin
Site Admin
Kontakt:

Post Postao/la admin » 01 okt 2014, 21:34

završeno je, ali ne moze biti tema "net zarada".
tema i ponovo bila otvorena i pretvorila se u savjete za spamiranje, promociju nekakvih klik profila i polulegalnih načina zarade.

evo ti jednog što se bavi "net zaradom":

slika

temu o tim glupostima ne dopuštam.

brazzo
Kontakt:

Post Postao/la brazzo » 03 okt 2014, 00:06

Ovo je neki uljez :) ja iskreno nisam upratio da je bilo vise ovakvih postova a tacno je da smo nabacivali i linkove lopatom. Mozda probati s temom ali s drugacijim pristupom da se izbjegavaju linkovi i spamovanje (to neka ide po zelji forumasa kroz privatne poruke) a da se na temi pise o izvorima zarade i generalno mogucnostima za pasivan prihod. To moze biti i online rad ali i offline 'fizicki' rad.. mislim da tema ima potencijal i zasluzuje sansu

It was turned around so that right looked wrong
It was turned around so that up looked down
It was turned around so that those who marched in the streets with bibles and signs of peace became enemies of the state and risk to national security

admin
Site Admin
Kontakt:

Forum

Post Postao/la admin » 03 okt 2014, 07:59

Nije problem samo u ostavljanju linkova na nasem forumu.

Problem je u tome sto savjetujete jedan drugog kako da spamirate. I ovaj uljez je negdje pokupio ovu pamet pa poceo gnjaviti nase forumase.

Generalno, nije ok.

amarosi
Kontakt:

Post Postao/la amarosi » 03 okt 2014, 10:44

Odstranite clanove siamonoi i lillard sa topica gnk dinamo jer ga samo omalovazavaju navijaju protivnjega i ne dopustaju nikakvu diskusiju tamo eto pozz

madridist
Kontakt:

Post Postao/la madridist » 03 okt 2014, 11:05

Pogledajte pdf Manchester United i sta neki maloumnici tamo rade!
“We are all born ignorant, but one must work hard to remain stupid.”
Chico Felipe Cayetano Lopez Martinez y Gonzales
Don Alfredo Di Stefano

rob do bagro
Kontakt:

Post Postao/la rob do bagro » 11 okt 2014, 10:54

Ne mogu pokrenuti nijedan video na na portalu, kad god kliknem play ne pokrece se uospte, je li to do mene ili ? :)
,,DUSA BOGU...TIJELO ZEMLJI...SRCE CELIKUUU,,

SMRT FASIZMU!!!

admin
Site Admin
Kontakt:

Post Postao/la admin » 11 okt 2014, 10:55

Moras ukloniti ad blocker u browseru, on blokira i video

rob do bagro
Kontakt:

Post Postao/la rob do bagro » 11 okt 2014, 10:57

admin je napisao/la:Moras ukloniti ad blocker u browseru, on blokira i video

E hvala care, zivio. :thumbup:
,,DUSA BOGU...TIJELO ZEMLJI...SRCE CELIKUUU,,

SMRT FASIZMU!!!

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 19 okt 2014, 20:38

http://forum.sportsport.ba/search.php?s ... or_id=2389" onclick="window.open(this.href);return false;
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

kksiroki
Kontakt:

Post Postao/la kksiroki » 20 okt 2014, 11:09

Zanima me jesmo li mi dužni svako treći dan iznova čitati na svom pdf-u o majicama,ubojicama,fasistima,kamenjarima,Listici...
Ako je stav ss.ba da je to dozvoljeno kazite javno da znamo i da se tome prilagodimo ,hvala .
104-77 , da je malo nije malo , da je puno pa puno je , da je previše pa i nije previše .

admin
Site Admin
Kontakt:

Post Postao/la admin » 20 okt 2014, 13:04

Zanima mene jesam li ja dužan svako treći dan čitati o Širokom na ovoj temi?

kksiroki
Kontakt:

Post Postao/la kksiroki » 20 okt 2014, 13:55

admin je napisao/la:Zanima mene jesam li ja dužan svako treći dan čitati o Širokom na ovoj temi?
Znači stav ss.ba je da se na temi nksb može što god hoće ako vrijeđa Sirokobrijezane ,ok samo da se zna .Hvala .
104-77 , da je malo nije malo , da je puno pa puno je , da je previše pa i nije previše .

Otelo
Kontakt:

Post Postao/la Otelo » 20 okt 2014, 14:42

Postoji dugme prijavi post a i postoji opcija ignore. Moderatori ce vidjeti i ako budu smatrali da je post neprimjeren ili uvredljiv obrisati isti i u skladu sa postom dati ili ne dati ban.
Drugom opcijom imas mogucnost da ne vidis postove forumasa i budes rahat.

Kratko i jasno.
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."

admin
Site Admin
Kontakt:

Post Postao/la admin » 20 okt 2014, 14:55

Stav SS.ba je da od oko 150.000 čitaoca koji tokom jednog mjeseca prate naš portal, u zapadnohercegovačkom kantonu ima ukupno 762 (slovima: sedmastotinašesdeset i dva) čitaoca u jednom mjesecu, te da svoje resurse raspoređuje prema tom omjeru.

SS.ba nije državni medij, pa da se sve dijeli na tri, već je komercijalni i ulaganje se dijeli prema povratu investicije. U zadnjih 6 godina, u Širokom smo imali dopisnika, fotografa i video kameru, te trošili oko 15% ukupnog vremena administracije na rasprave o Širokom, ali Širokobriježani i njihove komšije tu investiciju nisu prepoznali, pa naše ulaganje nije ostvarilo nikakav povrat.

Sad od mene tražite da 99,5% naše publike naučim kako da pišu da se dopadne 0,5% publike. Ne znam kako bih to izveo. Niti sam koga ubio, niti sam na tribinu donosio zastave nacističke njemačke, svoju ekipu ne nazivam po kamenoj pećini, nikakvu majicu nisam zabranio... ne znam ni zašto bih baš ja morao snositi posljedice toga.

Slobodni ste prijaviti post koji smatrate da krši pravila i jednako kao za sve, obratićemo pažnju na njega. A konstantne rasprave na ovoj temi (i onoj drugoj sa komentarima na rad portala) molio bih da izbjegnemo.

kksiroki
Kontakt:

Post Postao/la kksiroki » 20 okt 2014, 21:50

admin je napisao/la:Stav SS.ba je da od oko 150.000 čitaoca koji tokom jednog mjeseca prate naš portal, u zapadnohercegovačkom kantonu ima ukupno 762 (slovima: sedmastotinašesdeset i dva) čitaoca u jednom mjesecu, te da svoje resurse raspoređuje prema tom omjeru.

SS.ba nije državni medij, pa da se sve dijeli na tri, već je komercijalni i ulaganje se dijeli prema povratu investicije. U zadnjih 6 godina, u Širokom smo imali dopisnika, fotografa i video kameru, te trošili oko 15% ukupnog vremena administracije na rasprave o Širokom, ali Širokobriježani i njihove komšije tu investiciju nisu prepoznali, pa naše ulaganje nije ostvarilo nikakav povrat.

Sad od mene tražite da 99,5% naše publike naučim kako da pišu da se dopadne 0,5% publike. Ne znam kako bih to izveo. Niti sam koga ubio, niti sam na tribinu donosio zastave nacističke njemačke, svoju ekipu ne nazivam po kamenoj pećini, nikakvu majicu nisam zabranio... ne znam ni zašto bih baš ja morao snositi posljedice toga.

Slobodni ste prijaviti post koji smatrate da krši pravila i jednako kao za sve, obratićemo pažnju na njega. A konstantne rasprave na ovoj temi (i onoj drugoj sa komentarima na rad portala) molio bih da izbjegnemo.
Gospodine A. tema na nk ŠB je otišla u onom smjeru koji dopuštate i uživancija ju je čitati , a komentar je ajme majko baš ću sinovima ujutro pokazati kako funcionira jedan "ozbiljni"sportski portal .

admin
Site Admin
Kontakt:

Post Postao/la admin » 21 okt 2014, 12:22

ti (ne)ćeš pokazivati isto kao i ranije.

a ne znam zašto od sebe praviš poseban slučaj kada to nisi. Svi na ovom forumu trebaju kliknuti na dugme za prijavu posta, svima to odgovara, a jedino bi ti radije da ulaziš samnom u rasprave. Isto kao da ti više odgovara da ima problema, pa da se o njima priča, nego da je sve ok.

Indestructible
Kontakt:

Post Postao/la Indestructible » 21 okt 2014, 23:35

Ko i zašto briše moje postove na pdf-u Serie A i nadasve na temi o manjem klubu iz Rima? Molim da se postave moji postovi pa da se vidi da niti vrijeđam niti trolam, a onda da se najstrože sankcionira dotičnog moderatora.

admin
Site Admin
Kontakt:

Post Postao/la admin » 22 okt 2014, 08:29

Pošto brisanje ne pomaže, prinuđeni smo ti trajno uskratiti pristup forumu.

Odgovori

Natrag na “Help”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.