Safet Sušić - Pape
Re: Safet Sušić - Pape
Neke ekipe igraju sa laznim napadacem, neke i sa laznim bekovima a mi igramo sa laznim selektorom... 
Nije mi jasan ovaj Susic nikako! Dobro hajd sto Zukanovica ne Postuje kao fudbalera ali da ulazi u to kakav je zukanovic covjek e sad ga je pretjerao Javna licnost selektor a on tvrdi da neko nije covjek ovo je dno dna. Moj Safete iskopaj sebi grob ( ne mezar. to nije za tebe ) jadu jedan od covjeka ubleho i propali Yugoslovenu. koji se i danas dan tako deklarira , sram te bilo da ti kazes da neko nije covjek . Kosi ti ??? Covjek sigurno nisi. Ubleha na ublehama 
Jbt, ako izuzmeš sarkazam i zayebanciju, ovaj post je tako brutalno istinit, da čovjek ne povjeruje.Batko je napisao/la:Neke ekipe igraju sa laznim napadacem, neke i sa laznim bekovima a mi igramo sa laznim selektorom...
-
GracanicaAA
- Moderator
- Kontakt:
SAFET SUŠIĆ: "Pozivam sve novinare na sljedeće okupljanje u Trening centar u Zenici da sa svakog igrača pitaju ko mu je menadžer i da to objave u javnosti."
meni nije bitno ko igra ako imamo igru i rezultate nek pozove i adisa obada , ali on nema plan program rada igru taktiku mozak , mudrost , inteligenciju , nemamo rezultate , nemamo igre ..nigerija i neuspjeh na SP sam mu mogao oprostit ali 2/9 ne mogu.GracanicaAA je napisao/la:SAFET SUŠIĆ: "Pozivam sve novinare na sljedeće okupljanje u Trening centar u Zenici da sa svakog igrača pitaju ko mu je menadžer i da to objave u javnosti."
DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE:
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
-
GracanicaAA
- Moderator
- Kontakt:
ne mogu mu ni ja oprostit teletuavenija je napisao/la:meni nije bitno ko igra ako imamo igru i rezultate nek pozove i adisa obada , ali on nema plan program rada igru taktiku mozak , mudrost , inteligenciju , nemamo rezultate , nemamo igre ..nigerija i neuspjeh na SP sam mu mogao oprostit ali 2/9 ne mogu.GracanicaAA je napisao/la:SAFET SUŠIĆ: "Pozivam sve novinare na sljedeće okupljanje u Trening centar u Zenici da sa svakog igrača pitaju ko mu je menadžer i da to objave u javnosti."
Ja mu ne mogu oprostiti ovo u najvaznijoj tekmi od kad BiH postoji

Safete kosti majcine iftario

Safete kosti majcine iftario
JA VOLIM SAMO VELEŽA ALKOHOL I ŽENE NIŠTA VIŠE U ŽIVOTU NE ZANIMA MENE!!!
Trebaju novinari pozvati njegovog brata da ga pitaju, gdje radi i sta je to Germanija.GracanicaAA je napisao/la:SAFET SUŠIĆ: "Pozivam sve novinare na sljedeće okupljanje u Trening centar u Zenici da sa svakog igrača pitaju ko mu je menadžer i da to objave u javnosti."
[quote="harishp"]Ovaj ako bude mjenjao Misimovica,onda smo fakat nayebali.
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
- IlPrincipe
- Kontakt:
Frajer napravi rasulo od reprezentacije .. žalosno
Od slavnog kluba ostalo je samo ime .. A.C Milan !
- firefirefirely
- Kontakt:
[youtube][/youtube]
Odyebi u skokovima kengure safeteeeeeeeeeeeee
Odyebi u skokovima kengure safeteeeeeeeeeeeee
- newton_heath_lyr
- Kontakt:
Safet Susic kao fudbaler-velicina.
Safet Susic kao trener- nula nula nula nula nula.
Safet Susic kao covjek- sramota.
Koliko igarac mu ima da prigovori? Asmir Begovic(zato sto mu ne zove najbolje obrambene igrace koje Bosna I Hercegovian u ovom momentu ima. Senad Lulic(zato sto c(mu je unistio reprezentativnu karijeru forirajuci ga na mjestima koja covjek n eigra).Miralem Pjanic(zato sto ga taktikom zbuni toliko da bi momak vise koristio da ne bude u terenu nego sto moze pokazati na terenu).Izet Hajrovic( forsiranje Tina prije njega,mada ovjde oko ovoga bi se moglo diskutovati).HAris Medunjanin( forsiranje mnogih prije njega),i mnogi drugi .
Ja(zato sto je najvec i lazov kojeg je Bosna I Hercegovina ikada imala- lazi o nepozivanju pojedinih igraca zato sto ne igraju u svojim klubovima(a pozivanje nekih koji ni kloubove nemaju),lazi o dobroj atmosferi u reprezentaciji(Lulic je nakon meca protiv Kipra sve rekao),lazi da ga traze pojedine reprezentacije i klubovi(e pa Safete ni moja Lokomotiva iz Miricine te ne bi uzela za trenera i ne rise vise sa ovim milionskim ciframa),lazi o njegovim toboznjim zaslugama o odlasku na SP(imao si Safete najbolju generaciju BH fudbalera u Historiji i samo si mozda svojim trenereskim neznanjem sputao nas veci uspjeh),lazi da su 2 boda dobro odradjen posao(Safete lazes na tone,jer sada imas jos bolju ekipu nego i jedan selektor ranije a imas najlosiji start u kvalifikacijama kako je BiH samostalna drzava).Ti Safete bolan unistavas srecu ,jednu od rijetkih sretnih situacija ,momenata u nasim zivotima samim time sto si i dalje selktor.Pa nemas pojma koliko bi igracima laknulo kada bi ti otisao.
Odstupi Safete,pomozi svojoj drzavi i svome narodu,ako ikakvog morala imas.
Safete,ko god da ti je rekao da si ti dobra trener,slagao te je Safete. Tvoje trenersko znanje je toliko da bi ti bio u stanju Reak Madrid odvesti u Soansku Segundu.
Nulo od covjeka,nulo od trenera,odstupi sa mjesta koje odavno nekome drugome pripada.
Sportski pozdrav od isfrustriranog forumasa.
Pravda za Ervina.I neka se i drugi oglase....cini mi se da bi Lulic mogao biti sledeci koji ovo vise trpiti nece moci.
Safet Susic kao trener- nula nula nula nula nula.
Safet Susic kao covjek- sramota.
Koliko igarac mu ima da prigovori? Asmir Begovic(zato sto mu ne zove najbolje obrambene igrace koje Bosna I Hercegovian u ovom momentu ima. Senad Lulic(zato sto c(mu je unistio reprezentativnu karijeru forirajuci ga na mjestima koja covjek n eigra).Miralem Pjanic(zato sto ga taktikom zbuni toliko da bi momak vise koristio da ne bude u terenu nego sto moze pokazati na terenu).Izet Hajrovic( forsiranje Tina prije njega,mada ovjde oko ovoga bi se moglo diskutovati).HAris Medunjanin( forsiranje mnogih prije njega),i mnogi drugi .
Ja(zato sto je najvec i lazov kojeg je Bosna I Hercegovina ikada imala- lazi o nepozivanju pojedinih igraca zato sto ne igraju u svojim klubovima(a pozivanje nekih koji ni kloubove nemaju),lazi o dobroj atmosferi u reprezentaciji(Lulic je nakon meca protiv Kipra sve rekao),lazi da ga traze pojedine reprezentacije i klubovi(e pa Safete ni moja Lokomotiva iz Miricine te ne bi uzela za trenera i ne rise vise sa ovim milionskim ciframa),lazi o njegovim toboznjim zaslugama o odlasku na SP(imao si Safete najbolju generaciju BH fudbalera u Historiji i samo si mozda svojim trenereskim neznanjem sputao nas veci uspjeh),lazi da su 2 boda dobro odradjen posao(Safete lazes na tone,jer sada imas jos bolju ekipu nego i jedan selektor ranije a imas najlosiji start u kvalifikacijama kako je BiH samostalna drzava).Ti Safete bolan unistavas srecu ,jednu od rijetkih sretnih situacija ,momenata u nasim zivotima samim time sto si i dalje selktor.Pa nemas pojma koliko bi igracima laknulo kada bi ti otisao.
Odstupi Safete,pomozi svojoj drzavi i svome narodu,ako ikakvog morala imas.
Safete,ko god da ti je rekao da si ti dobra trener,slagao te je Safete. Tvoje trenersko znanje je toliko da bi ti bio u stanju Reak Madrid odvesti u Soansku Segundu.
Nulo od covjeka,nulo od trenera,odstupi sa mjesta koje odavno nekome drugome pripada.
Sportski pozdrav od isfrustriranog forumasa.
Pravda za Ervina.I neka se i drugi oglase....cini mi se da bi Lulic mogao biti sledeci koji ovo vise trpiti nece moci.
BosnaE
cuj zastit' selektora, kakvi bolidi
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
"This whole thing is pretty much done. We're more ghosts than people."
Šta se čudiš, pa vidiš da je prilog radio Vedo retardirani, Makijev potrčko 
DRUG NEBI TI PUNCA
Pape moj debilu jedan kako ti nije stid reci za zukanovica da nije covjek i sta vec nisi izovorio na njega
Stidi se psiho jedna, bolje je tebi dati otkaz nego sto pljujes po ljudima, ma nema veze ima jos bodova u igri
Dosadio si i bogu i narodu!
Stidi se psiho jedna, bolje je tebi dati otkaz nego sto pljujes po ljudima, ma nema veze ima jos bodova u igri
Dosadio si i bogu i narodu!
04.10.2009 !!
Vrh svega mi je kad kaže da pitaju igrače repke ko od njih samo poznaje njegovog brata nebitno dal' mu je menadžer..
Tino izgleda nije ni upozno starog
Za one dane kad smo svi ko jedno bili, pjevali Zelji pjesme i skupa pivo pili, ti dobro znaj da opet biće jednom tako, jer jug se nikad neće srušit tako lako !
- Ponos Torina
- Kontakt:
Znaci moramo trpiti do kraja ugovora ovu uzasnu repliku covjeka....

usomi sinoc svitac usobu ja mislijo neko scigarom hoda posobi kase nisam slogiro tobejarabi
- ibrakadabra
- Kontakt:
Ponos Torina je napisao/la:Znaci moramo trpiti do kraja ugovora ovu uzasnu repliku covjeka....![]()
![]()
Nećeš jos dugo
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Mimo ga nasamara ima da se crveni i on i savez i germania.
Sad ce tekstovi Papetovih advokata samo dok dobiju upute, da je Mimo provodio vrijeme sa vehabijama i slicno.
Sad ce tekstovi Papetovih advokata samo dok dobiju upute, da je Mimo provodio vrijeme sa vehabijama i slicno.
[quote="harishp"]Ovaj ako bude mjenjao Misimovica,onda smo fakat nayebali.
to je i meni odmah zaparalo usi... ali od koga izjava dolazi, nisam bas ni iznenadjenAjzea je napisao/la:Vrh svega mi je kad kaže da pitaju igrače repke ko od njih samo poznaje njegovog brata nebitno dal' mu je menadžer..
"Po cistom individualnom kvalitetu od CP3a s vrhunca je bolji samo Magic Johnson"
"Paul George nije superstar. Argument: Superstara ne trpa Joe Ingles u dzep"
"Paul George nije superstar. Argument: Superstara ne trpa Joe Ingles u dzep"
- plavipatriota
- Kontakt:
Papetoljupci, za vas donosim danas par zanimljivih riječi podrške, u vašem klasičnom stilu:
Zoran Mar.......: **** vas Zukanovic vise. Da valja igrao bi za klub. Koji Stilic koj Poljska liga,gdje ga gledate pa znate da je dobar? Kad Hajrovic igra za Werder?Kad su drugi ozlijedjeni. Mujdja taraba u Freiburgu, Bicakci c od kako je dosao u Hofenheim nije odigrao dobro. Begovic,Pjanic,Djeko,Susic,Lulic dobar,Sunjic sve bolji. A vi nogometne neznalice slusajte ove novinarcice
Zlatko Sma.......: novinare treba kaznjavati za lazi i klevete a ti PAPE TI SI JEDNA VELICINA UVJEK BIO I OSTAO ............
Osman-Advija .........: MA BOLI TE SAJO ONA STVAR STA KO PRICA, OVIH STO MRZE BOSNU I REPREZENTACIJU IMA KOLIKO HOCE, RADI SVOJ POSI I UZIVAJ, SAD SU BAJGI SVI PAMETNI I PRAVE SASTAVE, RADI SVOJ POSO ZBI IM SVIMA.
Zaim Kima .........: Ko je ovom narodu ugodio moj Pape, svakom nadju mahanu,prvo im Tito nije valjao, a sada govore u sav glas -eh da nam je Tite,zato moj Pape ove novinarcice nemoj ni zvati oni su TRACIBABE .
A..... Elvis A....: Bravo Sajo... Mediji i jesu najevece zlo reprezentacije... Krivo pojedincima sto nemogu u avionima besplatno putovati pa napadaju... Prosla su vremena Cirinog ciganskog karnevala...
Irfan A....... : pogledaj malo bolje gdje piše da je on agent Hadžiću? On je zastupnik te agencije gdje sead Sušić radi i niko nije rekao da mu je on Agent može neko drugi biti od ljudi što tu rade. Moraš malo znati kako Menadžerski poso Funkcijoniše. Da je on neki menadžer bio bi zastupnik svom sinu Tini. Ne branim Sučića a kad neko počne pisat o nečemu a nije ni upućen u taj poso i kako to ide gadi mi se
Elvir R..... :Sajo pisaj po ovim sto te kritikuju ti ni dve ovce nebi sacuvali na papiru....bravo sajo
Emir M.... :Mudro pricac Pape,vjerujemo u tabe.Bravo.
Primijetio sam da je 90 posto ljudi srednjih godina, kojem je očito SAJO ostao u sjećanju iz igračkih dana, pa sada je to jedna od poveznica koja ga veže sa Yugom i tadašnjim dešavanjima.. Ako ko misli da sam ja nešto lično izmislio, poslat ću mu na pp link za komentare!
Zoran Mar.......: **** vas Zukanovic vise. Da valja igrao bi za klub. Koji Stilic koj Poljska liga,gdje ga gledate pa znate da je dobar? Kad Hajrovic igra za Werder?Kad su drugi ozlijedjeni. Mujdja taraba u Freiburgu, Bicakci c od kako je dosao u Hofenheim nije odigrao dobro. Begovic,Pjanic,Djeko,Susic,Lulic dobar,Sunjic sve bolji. A vi nogometne neznalice slusajte ove novinarcice
Zlatko Sma.......: novinare treba kaznjavati za lazi i klevete a ti PAPE TI SI JEDNA VELICINA UVJEK BIO I OSTAO ............
Osman-Advija .........: MA BOLI TE SAJO ONA STVAR STA KO PRICA, OVIH STO MRZE BOSNU I REPREZENTACIJU IMA KOLIKO HOCE, RADI SVOJ POSI I UZIVAJ, SAD SU BAJGI SVI PAMETNI I PRAVE SASTAVE, RADI SVOJ POSO ZBI IM SVIMA.
Zaim Kima .........: Ko je ovom narodu ugodio moj Pape, svakom nadju mahanu,prvo im Tito nije valjao, a sada govore u sav glas -eh da nam je Tite,zato moj Pape ove novinarcice nemoj ni zvati oni su TRACIBABE .
A..... Elvis A....: Bravo Sajo... Mediji i jesu najevece zlo reprezentacije... Krivo pojedincima sto nemogu u avionima besplatno putovati pa napadaju... Prosla su vremena Cirinog ciganskog karnevala...
Irfan A....... : pogledaj malo bolje gdje piše da je on agent Hadžiću? On je zastupnik te agencije gdje sead Sušić radi i niko nije rekao da mu je on Agent može neko drugi biti od ljudi što tu rade. Moraš malo znati kako Menadžerski poso Funkcijoniše. Da je on neki menadžer bio bi zastupnik svom sinu Tini. Ne branim Sučića a kad neko počne pisat o nečemu a nije ni upućen u taj poso i kako to ide gadi mi se
Elvir R..... :Sajo pisaj po ovim sto te kritikuju ti ni dve ovce nebi sacuvali na papiru....bravo sajo
Emir M.... :Mudro pricac Pape,vjerujemo u tabe.Bravo.
Primijetio sam da je 90 posto ljudi srednjih godina, kojem je očito SAJO ostao u sjećanju iz igračkih dana, pa sada je to jedna od poveznica koja ga veže sa Yugom i tadašnjim dešavanjima.. Ako ko misli da sam ja nešto lično izmislio, poslat ću mu na pp link za komentare!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 18 gostiju.