sjecam se ko danas mi prva liga nezapamcena euforija u gradu svi pricaju o zvijezdi o nasem ponosu koji velikim koracima koraca ka premijer ligi..subota utakmica u srebreniku pun stadion zadnje kolo rutinski pobjedujemo i proslavljamo ulazak u najvisi rang takmicenja u bih.u nasem gradu vatreni docek hiljade ljudi proslavlja ulazak euforija euforija nema kraja .sledeca sezona debitantska u premijer ligi a nasa zvijezda briljira padaju redom borac leotar pada sarajevo na nasoj banji uzimamo zelji bod na grbavici sirokom na pecari............grad je disao za zvijezdu bilo je to dobro vrijeme nekako nastvarno je izgledalo.kasnije smo prosli sito i reseto svasta se izdesavalo od 5000 ljudi dosli smo na 300 na tribinama.ostali su iskreni navijaci i simpatizeri mnogi su klubu okrenuli leda i pokazali kakvi su ljudi kada ide tu smo a kade nema rezultata ko yebe zvijezdu.
danas evo igramo kup utakmicu i znam da nece biti ni 200 ljudi medu tih 200 cu biti ja kojeg ona euforija jos od prve lige nije ni popustila,svaka je utakmica zvijezda na nasem stadionu kao finale lige sampiona i svaka se prati sa emocijama a porazi ostavljaju traga po 7 dana
doslo je vrijeme da nas 200 nazivaju budalama da smo ludi sto idemo na utakmice
nema veze bice opet dobrih rezultata vratice se raja ali nas 200-300 rado ce se sjecati i teskih vremena losih rezultata tesko odradenih gostovanja..suza nervoze..
vjeruj ZVIJEZDO mnogi te ne zasluzuju
ovaj tekst posvecujem svim iskrenim navijacima simpatizerima i grupi RED DRAGONS koji su uvijek na najbolji nacin prestavljali nas klub i nas grad i kojim ce ovaj tekst sigurno pobuditi stare uspomene