NK Zvijezda Gradačac

staragarda
Interni moderator
Kontakt:

Re: NK Zvijezda Gradačac

Post Postao/la staragarda » 22 okt 2014, 00:08

combe80 je napisao/la:http://www.en-storage.com/hr/index.php

fin sponzor izgleda... hvala na svemu mozda donese i pocne jos vise ulagat...

Brko ce nas spasit pravo ba... ima pozitivnih stvari vec odkako je dosao...

lik je legenda kao da zivi za ekipu ba, gledo sam ga protiv Viteza lik zivi za fudball, glavom udara u zemlju, skace radujese... legenda lik ba...

idemo sutra po pobjedu idemoooooooooooooooooooooooooooo tooooooooooooooooooo :opaopa: :opaopa: :opaopa: :bih:
jel vi sutra igrate kup....zar vama nije bolje da cim prije ispadnete iz istog :? :?
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA

astra1922
Kontakt:

Post Postao/la astra1922 » 22 okt 2014, 08:02

staragarda je napisao/la:

lik je legenda kao da zivi za ekipu ba, gledo sam ga protiv Viteza lik zivi za fudball, glavom udara u zemlju, skace radujese... legenda lik ba...

idemo sutra po pobjedu idemoooooooooooooooooooooooooooo tooooooooooooooooooo :opaopa: :opaopa: :opaopa: :bih:
jel vi sutra igrate kup....zar vama nije bolje da cim prije ispadnete iz istog :? :?
dva kola smo dobili drugoligase i realno je da se nasa druga postava moze boriti sa njima,a kako vidim sledece je kolo na proljece a zasto ne bi i pokusali otici sto dalje jer se na zimu sigurno pojacavamo sa 5-6 provjerenih premijerligaskih igraca
isto tako kruzi prica da i trener ima veliku zelju da osvoji kup jer mu u ugovoru stoji neke premije u slucaju da budemo pobjednici.
i plus ako dodemo do finala sa sirokim sigurno osvajamo :D
per aspera ad astra ..Zvijezda Gradacac

Nova sezona nova nafaka

astra1922
Kontakt:

Post Postao/la astra1922 » 22 okt 2014, 08:29

sjecam se ko danas mi prva liga nezapamcena euforija u gradu svi pricaju o zvijezdi o nasem ponosu koji velikim koracima koraca ka premijer ligi..subota utakmica u srebreniku pun stadion zadnje kolo rutinski pobjedujemo i proslavljamo ulazak u najvisi rang takmicenja u bih.u nasem gradu vatreni docek hiljade ljudi proslavlja ulazak euforija euforija nema kraja .sledeca sezona debitantska u premijer ligi a nasa zvijezda briljira padaju redom borac leotar pada sarajevo na nasoj banji uzimamo zelji bod na grbavici sirokom na pecari............grad je disao za zvijezdu bilo je to dobro vrijeme nekako nastvarno je izgledalo.kasnije smo prosli sito i reseto svasta se izdesavalo od 5000 ljudi dosli smo na 300 na tribinama.ostali su iskreni navijaci i simpatizeri mnogi su klubu okrenuli leda i pokazali kakvi su ljudi kada ide tu smo a kade nema rezultata ko yebe zvijezdu.

danas evo igramo kup utakmicu i znam da nece biti ni 200 ljudi medu tih 200 cu biti ja kojeg ona euforija jos od prve lige nije ni popustila,svaka je utakmica zvijezda na nasem stadionu kao finale lige sampiona i svaka se prati sa emocijama a porazi ostavljaju traga po 7 dana
doslo je vrijeme da nas 200 nazivaju budalama da smo ludi sto idemo na utakmice

nema veze bice opet dobrih rezultata vratice se raja ali nas 200-300 rado ce se sjecati i teskih vremena losih rezultata tesko odradenih gostovanja..suza nervoze..

vjeruj ZVIJEZDO mnogi te ne zasluzuju

ovaj tekst posvecujem svim iskrenim navijacima simpatizerima i grupi RED DRAGONS koji su uvijek na najbolji nacin prestavljali nas klub i nas grad i kojim ce ovaj tekst sigurno pobuditi stare uspomene :bih:

Nova sezona nova nafaka

staragarda
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la staragarda » 22 okt 2014, 11:41

astra1922 je napisao/la:
staragarda je napisao/la:

dva kola smo dobili drugoligase i realno je da se nasa druga postava moze boriti sa njima,a kako vidim sledece je kolo na proljece a zasto ne bi i pokusali otici sto dalje jer se na zimu sigurno pojacavamo sa 5-6 provjerenih premijerligaskih igraca
isto tako kruzi prica da i trener ima veliku zelju da osvoji kup jer mu u ugovoru stoji neke premije u slucaju da budemo pobjednici.
i plus ako dodemo do finala sa sirokim sigurno osvajamo :D
da osvojite kup :shock: :shock: ....hajde i to cudo da vidimo....mada mislim da bi vam bilo bolje da se skoncentrisete kako u ligi da ostanete...u 11 kola vi niste nikoga dobili.....al hajde...neka vam je sa srecom komsije...mada sam misljenja da se bezpotrebno trosite u kupu

zmaj348
Kontakt:

Post Postao/la zmaj348 » 22 okt 2014, 11:45

Talenat je napisao/la:

.

Bravo Combe, lijep post, nadam se da ja i ti nismo jedine budale uz astru koji vjeruju u ovu Zvijezdu ovdje na forumu.
Trenera veceg profesionalca nismo imali, imao sam priliku razgovarati sa njime. Samo molite boga da ostane sto duze ovdje, jer ovo je covjek koji tacno zivi fudbal, mene je vise impresirao od svih ovih domacih strucnjaka.
eto sad samo vas trojica volite Zvijezdu :)

Talenat
Kontakt:

Post Postao/la Talenat » 22 okt 2014, 12:09

zmaj348 je napisao/la:
Talenat je napisao/la:

.

Bravo Combe, lijep post, nadam se da ja i ti nismo jedine budale uz astru koji vjeruju u ovu Zvijezdu ovdje na forumu.
Trenera veceg profesionalca nismo imali, imao sam priliku razgovarati sa njime. Samo molite boga da ostane sto duze ovdje, jer ovo je covjek koji tacno zivi fudbal, mene je vise impresirao od svih ovih domacih strucnjaka.
eto sad samo vas trojica volite Zvijezdu :)
Danas cemo vidjeti po kisi ko voli, a ko ne voli? Ja idem na utakmicu, znam sigurno da ce tamo i astra biti!

A ti?? :bih: :bih: :bih: :bih: :bih:

Brezovac
Kontakt:

Post Postao/la Brezovac » 22 okt 2014, 12:15

JA nisam znao da je to mjerilo ko vise voli klub..neko mozda radi, neko je opravdano sprijecen, neko mozda nema za kartu..al eto ti i astra je volite :clap: :clap:

email22
Kontakt:

Post Postao/la email22 » 22 okt 2014, 13:15

Brezovac je napisao/la:JA nisam znao da je to mjerilo ko vise voli klub..neko mozda radi, neko je opravdano sprijecen, neko mozda nema za kartu..al eto ti i astra je volite :clap: :clap:
ko hoce nadje nacin, ko nece nadje izgovor to je tako bilo i ostace. nije nikakvo mjerilo to hoces li danas biti na utakmici ali eto vjerujem da je Talenat to napisao zbog toga sto se na forumu vjecno pljuje sve sto se u Zvijezdi uradi, bilo to dobro ili ne...sto se tice danasnje utakmice ocekujem prolaz u Kupu i da abd se ove godine nadjemo u polufinalu :cool:

email22
Kontakt:

Post Postao/la email22 » 22 okt 2014, 13:17

astra1922 je napisao/la:sjecam se ko danas mi prva liga nezapamcena euforija u gradu svi pricaju o zvijezdi o nasem ponosu koji velikim koracima koraca ka premijer ligi..subota utakmica u srebreniku pun stadion zadnje kolo rutinski pobjedujemo i proslavljamo ulazak u najvisi rang takmicenja u bih.u nasem gradu vatreni docek hiljade ljudi proslavlja ulazak euforija euforija nema kraja .sledeca sezona debitantska u premijer ligi a nasa zvijezda briljira padaju redom borac leotar pada sarajevo na nasoj banji uzimamo zelji bod na grbavici sirokom na pecari............grad je disao za zvijezdu bilo je to dobro vrijeme nekako nastvarno je izgledalo.kasnije smo prosli sito i reseto svasta se izdesavalo od 5000 ljudi dosli smo na 300 na tribinama.ostali su iskreni navijaci i simpatizeri mnogi su klubu okrenuli leda i pokazali kakvi su ljudi kada ide tu smo a kade nema rezultata ko yebe zvijezdu.

danas evo igramo kup utakmicu i znam da nece biti ni 200 ljudi medu tih 200 cu biti ja kojeg ona euforija jos od prve lige nije ni popustila,svaka je utakmica zvijezda na nasem stadionu kao finale lige sampiona i svaka se prati sa emocijama a porazi ostavljaju traga po 7 dana

nema veze bice opet dobrih rezultata vratice se raja ali nas 200-300 rado ce se sjecati i teskih vremena losih rezultata tesko odradenih gostovanja..suza nervoze..

ovaj tekst posvecujem svim iskrenim navijacima simpatizerima i grupi RED DRAGONS koji su uvijek na najbolji nacin prestavljali nas klub i nas grad i kojim ce ovaj tekst sigurno pobuditi stare uspomene :bih:
svaka cast astra za ovaj tekst :clap: :clap: :tokralju: :tokralju:

moranjak
Kontakt:

Post Postao/la moranjak » 22 okt 2014, 17:22

Isto kao sto rekose ovi iz Kaknja da nisu losiju ekipu od Zvijezde gledali,eh vala ni nama u Gradaccu dugo nije losija ekipa gostovala. Zvijezda danas po jakom losem vremenu odlicna, borbena, sve cestitke na prikazanoj igri .

zmaj348
Kontakt:

Post Postao/la zmaj348 » 22 okt 2014, 17:26

moranjak je napisao/la:Isto kao sto rekose ovi iz Kaknja da nisu losiju ekipu od Zvijezde gledali,eh vala ni nama u Gradaccu dugo nije losija ekipa gostovala. Zvijezda danas po jakom losem vremenu odlicna, borbena, sve cestitke na prikazanoj igri .
e da upravo tako,solidna(dobra)igra danas e sada da li je do protivnika ili se mi dižemo u formi :hmmmmm:

astra1922
Kontakt:

Post Postao/la astra1922 » 22 okt 2014, 17:32

cestitke nasim momcima na borbenoj igri.sasvim zasluzena pobjeda i plasman u cetvrtinu finala kupa bih.sad nam daj borac ili mladost i mozemo se nadati prolazu u polufinale.

bitno je da je ekipa kompletna i da se pokusa iznenaditi drina.ocekujem veoma los teren u zvorniku zbog padavina i tu takoder vidim nasu sansu..samo jako i cvrsto na sredini pa sta bude

VOLIM TE ZVIJEZDO

Nova sezona nova nafaka

amar009
Kontakt:

Post Postao/la amar009 » 22 okt 2014, 17:48

moranjak je napisao/la:Isto kao sto rekose ovi iz Kaknja da nisu losiju ekipu od Zvijezde gledali,eh vala ni nama u Gradaccu dugo nije losija ekipa gostovala. Zvijezda danas po jakom losem vremenu odlicna, borbena, sve cestitke na prikazanoj igri .
mladost mozda danas slabo igrala ali ja mislim da iduce godine opet igraju mladost-zvijezda...

zmaj348
Kontakt:

Post Postao/la zmaj348 » 22 okt 2014, 17:51

amar009 je napisao/la:
mladost mozda danas slabo igrala ali ja mislim da iduce godine opet igraju mladost-zvijezda...
ne vjerujem, mi ne ispadamo a vi ne ulazite u Premijer ligu ;)

staragarda
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la staragarda » 22 okt 2014, 17:52

cestike na prolazu u cetvrtfinale komsije...ako je za cestitke :? :?

zmaj348
Kontakt:

Post Postao/la zmaj348 » 22 okt 2014, 17:56

staragarda je napisao/la:cestike na prolazu u cetvrtfinale komsije...ako je za cestitke :? :?
hvala drug,mada sam istog mišljenja da se ovim kupom samo bezpotrebno trošimo ali eto...

Talenat
Kontakt:

Post Postao/la Talenat » 22 okt 2014, 19:46

Koliko god neki mislili, ali ova Mladost Kakanj nije nimalo losa ekipa, trener je planirao danas da igraju od prve minute Dedic-Mesanovic i jos neki mali, ali kad je vidio da su napolju padavine i da je los teren izasao je sa najjacim mogucim sastavom. Danas smo pokazali kako se gine na terenu i da Zvijezda iz utakmice u utakmicu raste, samo bog nam je poslao ovog trenera nemate pojma koliko se bori za klub i za igrace... Svaka mu cast.
Isto bih pohvalio rad ljudi u upravi koji se trude da trenutno omoguce najbolje moguce uslove ekipi.

bosanskepiramide

Post Postao/la bosanskepiramide » 22 okt 2014, 20:05

Vidi se napredak,samo naprijed
"Navijam za psg i schalke,a od većih klubova za ZVIJEZDU"
"Zivot je onakav,kakve su ti misli"
"Ako na prijateljskoj usluzi misliš na zahvalnost, onda nisi darovao,već prodao"
"Takođe,vjerujem u petak 13"

pokerman
Kontakt:

Post Postao/la pokerman » 22 okt 2014, 23:39

bosanskepiramide je napisao/la:Pisete o napretku? Kojem, u igri? Spremi? Igre nije bilo,a izmjene zbog grceva igraca. Ono sto je dobro to sam i prije napiso u ovoj igri nista-nista bod je ko kuca.
HAHAHAHAHA
---bosanskepiramide---
vidi se napredak,samo naprijed
HAHAHAAHHAHA,**** lud zbunjenog :lol: :lol: :lol: koje je sad tvoje misljenje :crazy: :crazy: :crazy:

odevingi
Kontakt:

Post Postao/la odevingi » 22 okt 2014, 23:56

astra1922 je napisao/la:sjecam se ko danas mi prva liga nezapamcena euforija u gradu svi pricaju o zvijezdi o nasem ponosu koji velikim koracima koraca ka premijer ligi..subota utakmica u srebreniku pun stadion zadnje kolo rutinski pobjedujemo i proslavljamo ulazak u najvisi rang takmicenja u bih.u nasem gradu vatreni docek hiljade ljudi proslavlja ulazak euforija euforija nema kraja .sledeca sezona debitantska u premijer ligi a nasa zvijezda briljira padaju redom borac leotar pada sarajevo na nasoj banji uzimamo zelji bod na grbavici sirokom na pecari............grad je disao za zvijezdu bilo je to dobro vrijeme nekako nastvarno je izgledalo.kasnije smo prosli sito i reseto svasta se izdesavalo od 5000 ljudi dosli smo na 300 na tribinama.ostali su iskreni navijaci i simpatizeri mnogi su klubu okrenuli leda i pokazali kakvi su ljudi kada ide tu smo a kade nema rezultata ko yebe zvijezdu.

Braco astra ko je i malo voli zvijezdu u potpunosti razumije bit tvog teksta.svaka ti cast na ovom najezio sam se :tokralju:

Odgovori

Natrag na “Niže lige”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.