Ja imam osjecaj da se Vi više radujete svojim povredema nego sami PITARI.Ovo VAM dođe kao neki alibi,za eventualni neuspjeh u derbiju.Jebote jeste nisko pali.Dino1921 je napisao/la:Gol samo primili iz ofsajda![]()
Eto pitari radujte se ima POVREDA dosta..cccc
FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Zadnja izmjena: amypitar, dana/u 22 okt 2014, 16:06, ukupno mijenjano 1 put.
Ajde odmah zalite sami sebe, pravdajte neuspjeh u derbiju.. Bili kompletni il ne, vi stvarno mislite da mozete nesto uciniti u derbiju?Dino1921 je napisao/la:Gol samo primili iz ofsajda![]()
Bilo je lijepooo, lijepo poput obecanja. 
FK Željezničar ~ FC Arsenal !
Damir Džumhur, Edin Džeko, Miralem Pjanić, Mirza Teletović, Jusuf Nurkić, Amel Tuka.
Damir Džumhur, Edin Džeko, Miralem Pjanić, Mirza Teletović, Jusuf Nurkić, Amel Tuka.
Pogledaj komentar na temi derbijaamypitar je napisao/la:Ja imam osjecaj da se Vi više radujete svojim povredema nego sami PITARI.Ovo VAM dođe kao neki alibi,za eventualni neuspjeh u derbiju.Jebote jeste nisko pali.Dino1921 je napisao/la:Gol samo primili iz ofsajda![]()
Željeznicar za život cijeli !
teren je isti kako za nas tako i za Široki,nije ni njima lagano igrati pa vode..champions1921 je napisao/la:U ovoj tekmi svaka priča o nekvalitetu i limitiranosti je suvišna.. Teren je prekriven snijegom i nemoguće je nešto odigrati..
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Zeljo mi je kao mater i otac, krvno smo vezani! Da je u sedmoj ligi i da igra najdosadniji fudbal na svijetu - to je moj tim i ja sam uz njega. Ove evropske timove biram po ukusu, nesto kao curu. Kad mi dojade mogu ih odyebat i trazit novi tim.
- champions1921
ni žuti nije dobio,nevjerovatno šta nam počini arbitar
Einigkeit und Recht und Freiheit
Nuspahić i Sadiković propustili dvije dobre šanse.
Fulili ste 3 mrtva zicera mogli ste voditi do sad 2-3 razlike
- ManijakUSA
- Kontakt:
Mogli smo ostaje samo na tomeaS_Roma je napisao/la:Fulili ste 3 mrtva zicera mogli ste voditi do sad 2-3 razlike
Ja sam rođen zbog plavih, ja umrjeću zbog njih
FK Željezničar
Cim smo primili go odma je trebo izvest bajica i memiju, plus tomic
Zadnja izmjena: Nydalen, dana/u 22 okt 2014, 16:25, ukupno mijenjano 1 put.
- champions1921
-
zaboljisportuBiH
- Kontakt:
joj majke mi vi nekad ko djeca. O limitiranosti ovih igrača koji sada igraju na osnovu ove tekme se ne može suditi jer je teren nikakav. Isto tako bih rekao i da vodimo 2:0, da to možda i nije kvalitet jer su uslovi drugačiji i tu nekad dosta uloge ima i sreća i sl stvari.
Druga stvar je da i mi igramo sa rezervistima, kao i oni. čak koliko vidim ovi njihovi rezervisti su itekako iskusni za ovu našu ligu. Znači ne može se reći, eh oni igraju sa rezervistima a mi ih ni tad ne možemo uzeti. Mi mislimo da su naši igrači tu negdje kvalitetom, ali i njihovi su isto tako. Ni nam ane igra Varea npr, pa Kvesa, Stana. Majek mi moje ne vjerujem šta moram pisati.
Samo molim Boga da je sa TOmom sve u redu
Druga stvar je da i mi igramo sa rezervistima, kao i oni. čak koliko vidim ovi njihovi rezervisti su itekako iskusni za ovu našu ligu. Znači ne može se reći, eh oni igraju sa rezervistima a mi ih ni tad ne možemo uzeti. Mi mislimo da su naši igrači tu negdje kvalitetom, ali i njihovi su isto tako. Ni nam ane igra Varea npr, pa Kvesa, Stana. Majek mi moje ne vjerujem šta moram pisati.
Samo molim Boga da je sa TOmom sve u redu
Pa jel mi igramo sa 10 igrača?champions1921 je napisao/la:Eldar stativa sa metar..
Re: Odg: FK Željezničar
Pa trebali smo im do sad po vama uvaliti 5 komada i proci ://pinki je napisao/la:Pa jel mi igramo sa 10 igrača?champions1921 je napisao/la:Eldar stativa sa metar..
FK Željezničar ~ FC Arsenal !
- champions1921
Re: Odg: FK Željezničar
Trebali smo bar tri.. Nuspahic imao 1 na 1, teren ga zezno..AsharaK je napisao/la:Pa trebali smo im do sad po vama uvaliti 5 komada i proci ://pinki je napisao/la:Pa jel mi igramo sa 10 igrača?champions1921 je napisao/la:Eldar stativa sa metar..
BUDI ŽELJO !!!
-
zaboljisportuBiH
- Kontakt:
Eto to je to o čemu ja pričam. Kad je ROnaldu zapela trava u Zenici trebail smo konstatovati da frajer nema kvalitet.
- ManijakUSA
- Kontakt:
haha samo našim često zapne travazaboljisportuBiH je napisao/la:Eto to je to o čemu ja pričam. Kad je ROnaldu zapela trava u Zenici trebail smo konstatovati da frajer nema kvalitet.
Ja sam rođen zbog plavih, ja umrjeću zbog njih
- champions1921
- champions1921
Indirekt za nas na petercu.. Dado u živi zid koji je bio bukvalno na liniji gola..
BUDI ŽELJO !!!
Trenutno korisnika/ca: DoktorXabaras i 23 gosta.