Dobra je kvota na CSKA, sad gledam 4.55.FC Barcelona _Ado je napisao/la:ljudi hastra me na Sevillu igrati nesto
Moze za sistema u razradi, znam da su rusi odigrali tek jedno kolo, ali Sevilla nije u formi nikako.
Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
Dobra je kvota na CSKA, sad gledam 4.55.FC Barcelona _Ado je napisao/la:ljudi hastra me na Sevillu igrati nesto
ja ako se registrujem sve cu vam odnijetdidije je napisao/la:Pozz za raju,vidim da vas je dosta se registrovalo za ovo besplatno klađenje pa malo da objasnim princip,neki su mi se javljali porukama da pojasnim pa evo svima.
Reguistrujete sa,evo link još jednom
http://beterz.com/?Referer=121161
dobijete 10000 i imate ponudu gdje se možete kladiti na po jedan meč,znači ne može se kombinovati više mečeva.Za početak vam je najbolje da ulažete sve na jedan par(večeras npr na Chelsea)jer ako fulate oni vam opet daju 10000 i tako sve dok se malo ne dignete a onda imate live klađenje gdje nisu loše kvote pa sa nvećim ulozima se može uzet solidno...Eh sad u čemu je bit ovdje igrati uopšte.Pa ako skupite dosta tih poena možete ih zamijeniti za nagrade npr plejku 3,lopte,stoni fudbal,majice klubova,lopte pa čak i lovu...eto registrujte se pa da vidimo ko će bit najbolji i hoćel iko išta uspjet uzet
![]()
![]()
didije je napisao/la:Pozz za raju,vidim da vas je dosta se registrovalo za ovo besplatno klađenje pa malo da objasnim princip,neki su mi se javljali porukama da pojasnim pa evo svima.
dobijete 10000 i imate ponudu gdje se možete kladiti na po jedan meč,znači ne može se kombinovati više mečeva.Za početak vam je najbolje da ulažete sve na jedan par(večeras npr na Chelsea)jer ako fulate oni vam opet daju 10000 i tako sve dok se malo ne dignete a onda imate live klađenje gdje nisu loše kvote pa sa nvećim ulozima se može uzet solidno...Eh sad u čemu je bit ovdje igrati uopšte.Pa ako skupite dosta tih poena možete ih zamijeniti za nagrade npr plejku 3,lopte,stoni fudbal,majice klubova,lopte pa čak i lovu...eto registrujte se pa da vidimo ko će bit najbolji i hoćel iko išta uspjet uzet
![]()
![]()
miky_hz je napisao/la:didije je napisao/la:Pozz za raju,vidim da vas je dosta se registrovalo za ovo besplatno klađenje pa malo da objasnim princip,neki su mi se javljali porukama da pojasnim pa evo svima.
![]()
![]()
Dzaba ovdje to stavljas,kad ne isporucuju nagrade u BiH
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.