savez

Moderatori/ce: CashMan,nerminh74,ultrasstyle_tz
Jesu, danas.Kevin je napisao/la:za 10 tak dana kreće prvenstvo..
da li netko zna jesu li parovi određivani i kola?
Jel to fakat, **** im sajam od do, seljacinePupi04 je napisao/la:Jesu, danas.Kevin je napisao/la:za 10 tak dana kreće prvenstvo..
da li netko zna jesu li parovi određivani i kola?
Dolazite drugo kolo u Tuzlu, mi imamo yeben raspored prva 3 kola, u gostima Mladost, kuci Siroki, u gostima Sparsi.
Steta sto ce se tekma protiv Sirokog igrati u maloj dvorani zbog yebenog sajma
Napisao sam da je Aleksić imao double double, ali izgleda nisam postao (pisao sa mobitelaLotus je napisao/la:Nermine, jesi vidio Leotar mazno Celika u Zenici?Sta misli ko trenira Leotar?![]()
Nista ne spominjes 10 poena i 10 asistencija Aleksica protic Slobode?![]()
Jos da ti kazem ovo za Siroki- Spars jedan forumas je pisao davno pa cu ja iskoristit "od dvije lose ekipe pobjedila je je manje losija"Sala na stranu Siroki je bas los bio,a ni Spars nije briljirao,svidja mi se ovaj prostor i slobodu za igru sto je dobio Buza odlaskom Vrabca,a krivo mi je sto Atica ne koristi previse,a dobar je bio za ono vrijeme sto je igrao u odbrani jer u napadu nije nista ni pokusavao nit su ga trazili,a moze puno toga uraditi pogotovo sa svojim sutem sto se i vidjelo na juniorskom EP.Bulic tanak skroz,jos da kazem kad bi Spars imo pravog centra za ovu ligu tipa Albijanic ili Brkic dobijali bilagano sa velikom razlikom ostale ekipe,jer i ono sto je Siroki dao sve je zahvaljujuci skokovima u napadu Dimnica nakon kojeg bi poentirali..Steta sto Glogovca nisu forsirali na trici jer ovako je vrhunac ABA liga zbog nedostatka visine jbg
sad sam pregledao i kao poznavaoc pravila kosarke ili sudije nesposobne ili namjerno ..bogdan13 je napisao/la:sramotno suđenje na utakmici KK Spars - KK Kakanj " onclick="window.open(this.href);return false;
hahahahaahah i mene je to iznenadilo. Taman sam se pitao hoće li se uopšte igrati kup ove godine.Ethel je napisao/la:Kad mislis da si upoznat sa svim apsurdima ove lige i da je to to, ovaj cirkus od organizacije te opet iznenadi..
Celik i Kakanj su odigrali utakmicu Kupa BiH, a nigdje ne mozes naci parove tog Kupa. Udjes na stranicu Saveza i pod rubrikom "KUP BIH 14/15 (M)" nadjes rezultate proslogodisnjeg Kupa
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.