HŠK Zrinjski - ARHIVA POSTOVA
Re: HŠK Zrinjski
Nije Durak je povrjedjen, a Jozic i Galic odigrali solidno.
Mile odusevio a Radeljic [CLAPPING HANDS SIGN][CLAPPING HANDS SIGN][CLAPPING HANDS SIGN] [THUMBS UP SIGN][THUMBS UP SIGN][THUMBS UP SIGN][THUMBS UP SIGN]
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Mile odusevio a Radeljic [CLAPPING HANDS SIGN][CLAPPING HANDS SIGN][CLAPPING HANDS SIGN] [THUMBS UP SIGN][THUMBS UP SIGN][THUMBS UP SIGN][THUMBS UP SIGN]
I have a dream
Danas jedino Muminovic igrao iz prvih 11 ali zato jer je suspendiran za Travnik kako sam cuo,al nebitno,mali juniori odigrali solidno utakmicu,Pehar je bio zvijer jer mu je na drugoj strani bio meksicki djecarac od 34 kg,prolazio ga kao da ga nema!
Da,da cetvrtfinale Kupa opet i opet borba za titulu,trenutno smo na (-3) boda,uopce mi ne nedosataju igraci kao sto su Basara i ostala ekipica koja se ne trudi i tu je samo radi dobra ugovora!
Dujkovic..Zlatic..Graovac..Katanec..Stojkic..Radulovic..Jozic..Crnov..SImeunovic..Djuric..Nikolic protiv Travnika jer ce Scepo i Mumin propustiti utakmice!
Turkalj nije los ,samo danas klizav teren i los do bola ,natopljen pa nisi niti mogao vidjeti neki kvalitet ,bilo je izbij,nabij!
Da,da cetvrtfinale Kupa opet i opet borba za titulu,trenutno smo na (-3) boda,uopce mi ne nedosataju igraci kao sto su Basara i ostala ekipica koja se ne trudi i tu je samo radi dobra ugovora!
Dujkovic..Zlatic..Graovac..Katanec..Stojkic..Radulovic..Jozic..Crnov..SImeunovic..Djuric..Nikolic protiv Travnika jer ce Scepo i Mumin propustiti utakmice!
Turkalj nije los ,samo danas klizav teren i los do bola ,natopljen pa nisi niti mogao vidjeti neki kvalitet ,bilo je izbij,nabij!
Sampioni: 2004/2005, 2008/2009 , 2013/2014
Prvi u gradu,logicno!
Prvi u gradu,logicno!
Šta je sa Vučinom,kartoni ili povreda?crnov je napisao/la:Danas jedino Muminovic igrao iz prvih 11 ali zato jer je suspendiran za Travnik kako sam cuo,al nebitno,mali juniori odigrali solidno utakmicu,Pehar je bio zvijer jer mu je na drugoj strani bio meksicki djecarac od 34 kg,prolazio ga kao da ga nema!
"A tko sluša mene, bezbrižan ostaje i spokojno živi bez straha od zla."
Jedan je Velibor Đuric
.
Igrac s najvise nastupa u dresu Zrinjskog u Premijer ligi.

Igrac s najvise nastupa u dresu Zrinjskog u Premijer ligi.
"Last time they count me out, what I do Game 6?"
U Scepe su kartoni kao i u Mumina!
Sampioni: 2004/2005, 2008/2009 , 2013/2014
Prvi u gradu,logicno!
Prvi u gradu,logicno!
- primasquadra
- Kontakt:
Drago mi je da su kartonirani da vidim sada kako ćemo izgledati bez njih .
Bit će zeznuto u Travniku, ali naša šansa je njihov trener, taj kad zine vidiš da veze svezom nema,
osim licence koju ima pa može biti trener.
Moramo biti agresivni jer će oni igrat čvrsto. Osim toga kvalitetom sigurno od skačemo.
Ova 3 boda imaju isti značaj kao i ona protiv ŠB, ŽLJ. ili Rajvos np.
Ako tako shvatimo utakmicu onda neće biti problema bez obzira na Mumina i Šćepu...
osim licence koju ima pa može biti trener.

Moramo biti agresivni jer će oni igrat čvrsto. Osim toga kvalitetom sigurno od skačemo.
Ako tako shvatimo utakmicu onda neće biti problema bez obzira na Mumina i Šćepu...
I have a dream
westherc je napisao/la:Bit će zeznuto u Travniku, ali naša šansa je njihov trener, taj kad zine vidiš da veze svezom nema,
osim licence koju ima pa može biti trener.![]()
Znali smo i gubiti i dobijati u Travniku a zadnja je bila onaj hokejaški remi lani

Mi ćemo sigurno stvoriti nekoliko šansi , ne smije nam se dogoditi da promašimo što se ne smije promašiti jer bi nam se mogla ponoviti ne daj Bože TZ ili BL.

Bit će težak teren , kiša ,način igre Travnika i tu će nam trebati ratnici i zato je šteta za Vučinu i Muminovića ali koga nema bez njega se može i mora i zato "samo oštro i na prvu" pa šta nam Bog dadne.
-
- Kontakt:
gledao sam danas opustajuci trening Zrinjskog i mislim da su potpuno spremni za 3 boda pozz od Vitezova

Re: Odg: HŠK Zrinjski
Hvala i pozz. i Vama.Jesu li to kod vas negdje smjesteni?kaskader52 je napisao/la:gledao sam danas opustajuci trening Zrinjskog i mislim da su potpuno spremni za 3 boda pozz od Vitezova
Znaci danas tri bitna igraca nedostaju.Igrat cemo bez kapetana Stojkica,Muminovica i Scepanovica.Pokusati uzeti tri boda ali ni bod na kraju krajeva nije los s obzirom da ni Siroki ni Sarajevo protiv Travnika nisu uzeli tri boda.
Hmm,neće valjda opet prečka,stativa pa ništa.Valjda smo ispucali te promašaje protiv Slavije ,Slobode i Borca
.
Ajde Deni riješi to- "tko će kome ko svoj svome".

Ajde Deni riješi to- "tko će kome ko svoj svome".

To Steviceeeeeeeeee

-
- Kontakt:
Nananananana Stevo Nikolić,bravo momci idemo do pobjede,Stevo killer,ovo je naša najveća šansa da uzmemo titulu jer perfektno igramo "male" utakmice.
Ovo je najjači zrinjski ikad.
-
- Kontakt:
Denii Simeunoviiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiić 0:2 ,pogodio sam i strijelce
bravo momci bravooo

- BurningLegion
- Kontakt:
Ja sam odmah rekao da ce Zrinjski dobiti ovaj Travnik, cestitke, a izgubit ce glatko kuci i od Sarajeva i Zeljeznicar.
Zalost i sramota je kome mi prepustamo bodove.
Ne znam igraš li kladionicu ali ja sam kladeći se naučio da postoje ekipe koje jednostavno ne leže nekim ekipama kao što npr. Zrinji ne leži Olimpic a vama Travnik.I nije to samo slučaj kod nas.Ja uvijek igram Renes protiv Liona ili danas sam igrao 1x na West Ham protiv Citiya.BurningLegion je napisao/la:Ja sam odmah rekao da ce Zrinjski dobiti ovaj Travnik, cestitke, a izgubit ce glatko kuci i od Sarajeva i Zeljeznicar.

Evo ga Deni ,kao što sam napisao gore , i na kraju Crnov završio stvar.Ispade rutinski a na Piroti odzvanja "Šampioni,šampioni"

- BurningLegion
- Kontakt:
A nisam ti neki kladionicar, al ne treba mi nazalost kladionica za ono.
Kazem ti, ja sam bio ubijedjen da ce glatko Travnik izgubiti od Zrinjskog, a vidjet ces da ce ga i ostali konkurenti za vrh rijesiti lagano kuci.
Cestitke na pobjedi svejedno.

Cestitke na pobjedi svejedno.

svaka vam cast nek ste poderali Travnika
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.