RSD Velež Mostar - ARHIVA POSTOVA
Re: RSD Velež Mostar
- Svega toga smo jako dobro svjesni i zato smo sami pred sebe postavili jedan cilj i samo o njemu razmišljamo. A on je kratak i jasan – moramo pobijediti Sarajevo, ističe Ibraković.
U koliko sati se igra utakmica u srijedu?
- Morecambe
- Kontakt:
15.00 hharis20 je napisao/la:U koliko sati se igra utakmica u srijedu?
PS: nikada,ali baš nikada ne igraj protiv ekipe druge Engleske lige - ekipe Morećambe,jer samo Morećambe može od 1-3 do 4-3 za 3 minute oooooo Morećambe :)
...a ne kao u zadnjih četiri-pet godina misliti samo na dvije utakmice derbija, odnosno na to kako pobijediti Sarajevo ili u krajnjem slučaju kako im odmoći da oni ne bi nešto osvojili !
Pa ja...nama noz u ruke, a vi ko gospoda opet sa bakljama....
Slika bila ili ne, bodove zaboravite
aaaaa !!!carina je napisao/la:Pa ja...nama noz u ruke, a vi ko gospoda opet sa bakljama....
Slika bila ili ne, bodove zaboravite
Jeli fkt lici na noz, nije trebalo !
Eki gospoda...
Slika NARAVNO da postoji... A za bodove, samo posteno i polako !
...a ne kao u zadnjih četiri-pet godina misliti samo na dvije utakmice derbija, odnosno na to kako pobijediti Sarajevo ili u krajnjem slučaju kako im odmoći da oni ne bi nešto osvojili !
Hahah....ma naravno..nek bolji pobijedi...Da ti iskren budem ocekujem i kvalitetno Sarajevo, da vidim koliko i sta mogu Rodjeni....
Tebi svaki post brisu, sta mislis za cega je tvojaraul12 je napisao/la:tebi je svaka za bukvara !carina je napisao/la:Hahah....ma naravno..nek bolji pobijedi...Da ti iskren budem ocekujem i kvalitetno Sarajevo, da vidim koliko i sta mogu Rodjeni....
Kad imaš novac, svi te vole brate, svi žele s tobom život svoj da prate, kofol ti ime ne blate, a ima ih ko salate, jer fakat pare, pare svima drag si brate!
-
MostaracVelezovac
- Kontakt:
A sta ti znas o zlatnoj medalji harlovino, da vidis zlatnu medalju otiso bi je razmjenut za 2 po 10 maraka.
Konto bi da je to ona njemacka zlatna kovanica od 20.
Konto bi da je to ona njemacka zlatna kovanica od 20.
http://www.heroji.ba/midhat-hujdur/
Ta slika je radjena vamo na Tekiji eto da znate samo doslo par momaka iz sarajeva donjeli skicu i uradili to,a ti raul vidim da si se reg prije par dana da budes na temi svog voljenog kluba veleza .
Samo jedan klub Velež Mostar
Pa znam vidim vi sto navijate za zrinjski vise ste postova ostavili na temu Veleža nego na temu svog kluba ,a ta fora sa papom je prosla 99 godine djete moje.
eliminisan je sa foruma tako da mu dzaba objašnjavaš...
-
BICE GUSTO
- Kontakt:
Sad mozemo odahnuti. Bravo Schlager !!!Schlager je napisao/la:eliminisan je sa foruma tako da mu dzaba objašnjavaš...
RODJEN U MOSTARU U NAJLJEPSE DOBA,MOSTAR U SRCU VELEZ DO GROBA !
odlicno uradjeno, pozz za LS braću i RA naravnoLIvada je napisao/la:
ovo u djelovima nesto
.... ljubav za tebe mjere nema .... MCMXLVI ....
Sljedeci put nek slika bude malo ljepsa
Fine tole, fina maja, pa ja. Ovako ko furda neka 
Mostar (RTM) - U srijedu, 17. marta, na stadionu u Vrapčićima odigrat će se susret 17. kola fudbalske Premijer lige BiH između Veleža i Sarajeva. Riječ je o susretu starih rivala...
... klubova koji su kroz svoj vijek postojanja činili okosnicu bh. fudbala. Tim povodom oglasila se i Uprava FK Velež, tačnije direktor kluba Sedin Tanović:
“Utakmica sa Sarajevom za nas uvijek ima posebnu draž. I u bivšoj državi, baš kao i danas, to je duel koji za oba kluba predstavlja više od pobjede i bodova. Ovom prilikom želim istaći da će FK Velež goste u srijedu dočekati na najbolji mogući način, u atmosferi koja i priliči klubovima kakvi su Velež i Sarajevo.
Ne želimo se osvrtati na jesenji dio prvenstva i naše gostovanje na Koševu. Uvjeren sam da će i podrška na tribinama biti na nivou ovakvog derbija, a bodovi, naravno, ovoga puta ostaju u Mostaru”.
Utakmica između Veleža i Sarajeva na rasporedu je u srijedu, 17. 3., u 15,00 sati.
... klubova koji su kroz svoj vijek postojanja činili okosnicu bh. fudbala. Tim povodom oglasila se i Uprava FK Velež, tačnije direktor kluba Sedin Tanović:
“Utakmica sa Sarajevom za nas uvijek ima posebnu draž. I u bivšoj državi, baš kao i danas, to je duel koji za oba kluba predstavlja više od pobjede i bodova. Ovom prilikom želim istaći da će FK Velež goste u srijedu dočekati na najbolji mogući način, u atmosferi koja i priliči klubovima kakvi su Velež i Sarajevo.
Ne želimo se osvrtati na jesenji dio prvenstva i naše gostovanje na Koševu. Uvjeren sam da će i podrška na tribinama biti na nivou ovakvog derbija, a bodovi, naravno, ovoga puta ostaju u Mostaru”.
Utakmica između Veleža i Sarajeva na rasporedu je u srijedu, 17. 3., u 15,00 sati.
-
MostaracVelezovac
- Kontakt:
Joj jedva cekam sutra. Velezu je i te kako valjao ovaj predah i 3 dana dodatnog odmora. Za vas koji necete biti u Mostaru sutra ima uzivo prenos preko http://www.****
Z
Z
http://www.heroji.ba/midhat-hujdur/
citiram sa ****.ba
Imajući u vidu da će sutrašnjoj utakmici u Vrapčićima prisustvovati i dosta navijača Sarajeva, na stadionu će biti postavljena montažna tribina, koja će, ubuduće, biti rezervisana za sve gostujuće navijače.
Zestoko sam protiv, al, ko mene pita
Imajući u vidu da će sutrašnjoj utakmici u Vrapčićima prisustvovati i dosta navijača Sarajeva, na stadionu će biti postavljena montažna tribina, koja će, ubuduće, biti rezervisana za sve gostujuće navijače.
Zestoko sam protiv, al, ko mene pita
Au ma hebo montaznu da je nama sutra 3 boda uzet na domacem terenu rahat disat do iduceg kola 
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.