Otkrio sam sta nam se prosle sezone desilo!
Ovim sam potvrdio da jednostavno najvise znam, i koliko god se pokusavao oduprijeti tom znanju, ne mogu si pomoci.
Mis smo do nove godine igrali nenormalan nogomet, postalo je sve vrlo lako, prelako,
ali Gvardo kao vjeciti inovator i covjek koji uvijek trazi vise, tu nije stao.
Celo je htio to na jos veci nivo dovesti, taj nivo ja ne znam kako bi se zvao, jer dotad je bi nadljudski nivo,
sto znaci da se preko toga nije moglo.
Medjutim bradonja tvrdoglav hoce jos vise, igraci mu govore da ne razumi9ju, da to krsi ljudske kapacitete izdrzljivosti i razumijevanja...
Katalonac ne posustaje, 70posto posjeda mu malo, pohlepa radi svoje, hoce posjeda jos vise,
pasova mu malo 600, iako sve ostale ekipe u najboljem slucaju ne predju ni 400,
on zudi da to udvostruci, dolazimo i do 1000 pasova, no, no...
Dolaze utakmice mi slabimo, gubimo se u tim brojkama, u tim zamislima, igraci vise nemaju slobodu, forma pada, Spanac ne odustaje, ali ne ide, dolazi Reala, kasno je za bilo kakve promjene, i tu sve puca.
Do finala Super kupa ima je 20 dana i itekako vremena da film barem malo vrati unazad, i ucinio je, vratio bas koliko je bilo potrebnop da ih na misice u produzecima savladamo.
Ovog puta se nadamo da je svjestan kako bolje od ovog ne moze, te da ce ovo odrzavati citave sezone bez puno modrovanja i pohlepe...