Mirza Teletović
Moderatori/ce: KK_Bosna,nerminh74,CashMan
Re: Mirza Teletović
Mirzin prosjek u 6 pripremnih utakmica 12 poena 7,5 skokova i 1,3 asistencija
Sut za 3 poena 17/39 oko 41%
Bogdanovic u 6 pripremnih utakmica 7 poena, 2,2 skoka i 1,8 asistencija
Sut za 3 poena 5/22 oko 22%
Podsjecam da su obojica imala minutazu oko 25 do 28 min po mecu
Nisam poredio njih dvojicu da neko ne bi mislio, vec sam i Bogdanovica ubacio da vidimo ipak je i on Hercegovac
Sve u svemu Mirza odlican pogotovo sut za tri poena koji je odlican
Nisam poredio njih dvojicu da neko ne bi mislio, vec sam i Bogdanovica ubacio da vidimo ipak je i on Hercegovac
Nek' se zna, da crveno-bijel naš je grad!
LloriS je napisao/la:Samo Bogdanovic je ocajan kako je dosao u NBA, ni nalik onog iz Evrope, znam da treba vremena da se privikne ali neki otvoreni sutevi i ulazi
Normalno da treba vremena,a trica u nba je malo iza Evropske
Znamo kakvih je Mirza problema imao u prvoj sezoni, tako da nesto slabija igra Bogdanovica i nije neko iznenadjenje.LloriS je napisao/la:Mirzin prosjek u 6 pripremnih utakmica 12 poena 7,5 skokova i 1,3 asistencija
Ovaj Mirzin prosjek je ono ka cemu ce on teziti ove sezone. Prosjek od 12 poena i skoro 8 skokova je sasvim dobar za trecu sezonu. Sljedece ce dosta toga zavisiti od ekipe u kojoj ce igrati, ali ako to budu Netsi Mirza ce pucati i na prosjek od 15+ poena po tekmi.
- storm_raider
- Kontakt:
Tako se to radi, protiv ekipe za koju navijas najbolje igras.
Nemojte porediti Bojana i Mirzu. Ovaj prvi tek treba da dokaze da je za ovaj nivo, Mirza je evo treca sezona tu i on je svoje dokazao i tesko zaradio ovaj kredit.
Nemojte porediti Bojana i Mirzu. Ovaj prvi tek treba da dokaze da je za ovaj nivo, Mirza je evo treca sezona tu i on je svoje dokazao i tesko zaradio ovaj kredit.
Sport je lijek za tijelo i duh.
Ma bit ce Bojan i Mirza odličan tandem 
kakva je povreda
,hoce li bit spreman u srijedu vece???
- storm_raider
- Kontakt:
Skrenuo je zglob, srecom nije nista ozbiljnije, osim sto je uzasno bolno. Vjerujem da ce ga postediti trener protiv Bostona, nema potrebe da forsira.Mirza Teletovic has a sprained ankle and was not a participant during Sunday's practice. With the Nets' regular-season opener just three days away, Teletovic is in jeopardy of missing opening night, but the injury is not considered serious.
Sport je lijek za tijelo i duh.
- DzemoVoliMarmeladu
- Kontakt:
Neznam da li je ko spomenuo ali od sutra do sledece sedmice NBA League pass je besplatan. Samo se prijavit na NBA.com. Tako da se prvu sedmicu Mirza i Juka mogu pratit u HD streamovima.
Danas je odradio puni treningm vjerujem da ce igrati u srijedu. Kako brzo prodje vrijeme, nakon 6 mjeseci pocinju opet pracenja u gluho doba, nerviranja kad je na klupi, deliriumi kad udje u seriju trica itd. Standardna ekipa ce biti tu, nadam se sto vise. Napokon smo docekali otvaranje sezone u kojoj smo sigurni da ce Mirza igrati i da ima zagarantovanih 20+ minuta, jos samo 48 sati

Tim Bontemps @TimBontemps 4m4 minutes ago
Lionel Hollins says if Brook Lopez can't go, Mason Plumlee will start next to Kevin Garnett.
Realno za ocekivati, ne znam sta je problem Mirza ce mjenjati KG i to nakon 5 min samo, mislim da ce KG igrati prvih 5 min prve cetvrtine i zadnjih 5 minuta druge cetvrtine znaci mogao bi Mirza imati finu minutazu, osim ako Hollins ne bi srao sa Kirilenkom na poziciji 4mirzatele je napisao/la:Tim Bontemps @TimBontemps 4m4 minutes ago
Lionel Hollins says if Brook Lopez can't go, Mason Plumlee will start next to Kevin Garnett.
Nek' se zna, da crveno-bijel naš je grad!
Pogrešno gledaš na to. Mjesto startera uopšte nije toliko bitno u Mirzinom slučaju. On ima zagarantovano svoje minute, a mislim da će od ove sezone igrati i u 4. četvrtini, tj. do kraja meča..mirzatele je napisao/la:Tim Bontemps @TimBontemps 4m4 minutes ago
Za Mirzu nema zime.
Philly vs Everybody
#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT
#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT
Ma nisu minute problem, nego mislim da je bolje da ga koristi sa prvom petorkom, gdje bi vjerovatno dosta puta ostao sam na sutu, nego sa Jackom, Kirilom ali eto, Hollins ocito tako ne misli
Problem kada igra sa prvom petorkom je to da je mozda tek treca napadacka opcija. U drugoj postavi to nije slucaj. Znam da to sto ulazi s klupe izgleda ruzno, ali predsezona je pokazala da ce Mirza u drugoj petorci biti prva napadacka opcija. Cijeneci ove okolnosti meni je draze da ulazi s klupe.mirzatele je napisao/la:Ma nisu minute problem, nego mislim da je bolje da ga koristi sa prvom petorkom, gdje bi vjerovatno dosta puta ostao sam na sutu, nego sa Jackom, Kirilom ali eto, Hollins ocito tako ne misli
When I was a boy of 14, my father was so ignorant I could hardly stand to have the old man around. But when I got to be 21, I was astonished at how much the old man had learned in seven years. (Mark Twain)
- DzemoVoliMarmeladu
- Kontakt:
Nema se sta brinuti ko je starter. U NBA-u je najmanje vazno ko je starter. VAZNO JE KO ZAVRSAVA UTAKMICE. Ako nam Mirza bude na parketu zadnjih 5 minuta igre onda svaka cast.

I onaj Dzek je pomalo sebican..a i Plamli je poceo trosit dosta lopti..barem se to dalo primjetit u pripremnim utakmicama..a cini mi se da Mirza ima vise prostora kad je u igri sa JJ, BL i DW...kako god nek mu je sa srecom i da ga zaobidju povrede.ajde Mirzeteee