Činjenica.Juventinisimo je napisao/la:avenija je napisao/la:2/9

Činjenica.Juventinisimo je napisao/la:avenija je napisao/la:2/9
Neki su vec nabavili navijacke rekviziteJuventinisimo je napisao/la:Ma nisu samo Zidovi,nego i Makedonci,Burundijci,Mazambikcanluci,Velsani,Kiprani,Belgijanci,Andorci...svi koji navijaju da repka izgubi...Amarkony je napisao/la:A jesu napali ko hijene sa ovim accountima![]()
Juventinisimo, trebas im na svakoj stranici postirati onu sliku sa karikaturama (forumasi = izrael![]()
![]()
)
Safete legendo, drzi se! Ti si lafac, najbolji fudbaler BiH svih vremena, najbolji selektor BiH ikad, a ostao posten covjek. To je ono sto oni nikad nece postici. Pa normalno je da bude ljubomornih dusa.![]()
Koliko vidim,iskreni navijaci Nigerije su otisli sa foruma...ostali su samo simpatizeri....
To bi bilo to od plavog a Esad nije,za tunajt.plavipatriota je napisao/la:
To je to. Tinu su brzo sklonili. Ma da mu je Obama menadzer, ne interesuje me, lik nema sta traziti u reprezentaciji. A Hadzic i Tino su otputovali poslije jedne grozne utakmice za Brazil jer su nam prijeko trebali i jedan i drugi na poziciji DMa.rishaaa je napisao/la:VI SVI MOŽETE BRANITI TU USRANU AGENCIJU,AL TINO JE S NJOM UŠAO U REPKU..
I kad se počelo šuškat po Avazu,portalima o Germaniji SKLONULI SU NJEGOVU AGENCIJU!
TU LIJEPO PIŠE U ČIJOJ JE AGENCIJI BIO I KAD JE DOŠAO U HAJDUK I KAD JE ZAPOČEO IGRAT ZA REPKU![]()
A ANELU HADŽIĆU JE I DALJE OSTALO SVE ISTO,SAMO JE NOVI IZGLED TRANSFERMARKTA![]()
pa logicno yebote, zamislite sad da ja igram nogomet, a babo mi menadzer, pa koga cu drugog uzeti za menadzera nego vlastitog oca!?Principatus je napisao/la:To je to. Tinu su brzo sklonili. Ma da mu je Obama menadzer, ne interesuje me, lik nema sta traziti u reprezentaciji. A Hadzic i Tino su otputovali poslije jedne grozne utakmice za Brazil jer su nam prijeko trebali i jedan i drugi na poziciji DMa.rishaaa je napisao/la:VI SVI MOŽETE BRANITI TU USRANU AGENCIJU,AL TINO JE S NJOM UŠAO U REPKU..
I kad se počelo šuškat po Avazu,portalima o Germaniji SKLONULI SU NJEGOVU AGENCIJU!
TU LIJEPO PIŠE U ČIJOJ JE AGENCIJI BIO I KAD JE DOŠAO U HAJDUK I KAD JE ZAPOČEO IGRAT ZA REPKU![]()
A ANELU HADŽIĆU JE I DALJE OSTALO SVE ISTO,SAMO JE NOVI IZGLED TRANSFERMARKTA![]()
Mislim da si upravo preuzeo kandidaru za najgluplji post u historiji foruma.
i jos neko uzme i diskutuje s njimbagrcavi je napisao/la:
Mislim da si upravo preuzeo kandidaru za najgluplji post u historiji foruma.
voltron30 je napisao/la:Da, najgore od svege što se nakon jednog gola zaboravlja na sve što je uradila ova budaletina, kako ciljano uništava reprezentaciju i tjera igrače. Hajmo sad svi skandirati ovoj budali "Safete, majstore", pa mi smo veće budale, niko da pokrene nešto, neke proteste pred savezom da se ovo m...
voltron30 je napisao/la:Ramo, bolje da si ga u wc te davne 1955. istres'o, nego što napravi ovu panjinu od čovjeka i g.ovno od osobe!
voltron30 je napisao/la:Safete krme zavidovićko, za lijeka ti zatrebalo!
Mogao bi ovako u nedogled, ali toliku pažnju nije zaslužio. E sad neka mi neko objasni kako da ja (ili neko drugi) sa ovakvima pokrenem ozbiljnu raspravu, ma koliko se trudio? Bez odgoja, bez kulture, bez poštovanja prema sagovorniku... poprilično nemoguća misija, zar ne?voltron30 je napisao/la:Safet bi se za 3 miliona, sageo cijelom Azerbejdžanu. Seoska varalica i njegove lafine.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.