Safet Sušić - Pape

revan
Kontakt:

Re: Safet Sušić - Pape

Post Postao/la revan » 23 okt 2014, 02:12

Juventinisimo je napisao/la:
avenija je napisao/la:2/9
slika
Činjenica. :shh:
Hope is the first step on the road to disappointment - Ordo Malleus

calcio
Lokacija: Llanfair­pwllgwyn­gyllgo­gery­chwyrn­drobwll­llanty­silio­gogo­goch
Kontakt:

Post Postao/la calcio » 23 okt 2014, 02:35

Juventinisimo je napisao/la:
Amarkony je napisao/la:A jesu napali ko hijene sa ovim accountima :D
Juventinisimo, trebas im na svakoj stranici postirati onu sliku sa karikaturama (forumasi = izrael :lol: :lol: :lol: )

Safete legendo, drzi se! Ti si lafac, najbolji fudbaler BiH svih vremena, najbolji selektor BiH ikad, a ostao posten covjek. To je ono sto oni nikad nece postici. Pa normalno je da bude ljubomornih dusa.
Ma nisu samo Zidovi,nego i Makedonci,Burundijci,Mazambikcanluci,Velsani,Kiprani,Belgijanci,Andorci...svi koji navijaju da repka izgubi... ;)
Koliko vidim,iskreni navijaci Nigerije su otisli sa foruma...ostali su samo simpatizeri.... :mrgreen:
Neki su vec nabavili navijacke rekvizite :lol:
slika

Sabinho
Kontakt:

Post Postao/la Sabinho » 23 okt 2014, 02:35

:rol: :rol:
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q

plavipatriota
Kontakt:

Post Postao/la plavipatriota » 23 okt 2014, 02:41

ja bih zamolio administraciju da napravi poseban forum za ove provokatore, fudbalske neznalice i pratioce "velikog vođe".. npr proudtobeovca.sportsport.ba
ako ne može to, možete im bar temu otvoriti: TOR, gdje će se oni skupiti u taj TOR i zajedno čekati svog čobana da izjavi nešto pa da ga hvale medjusobno i razmjenjuju priče o mokrim snovima o svom velikom vođi..

Sabinho
Kontakt:

Post Postao/la Sabinho » 23 okt 2014, 02:43

:rol: :rol:
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q

calcio
Lokacija: Llanfair­pwllgwyn­gyllgo­gery­chwyrn­drobwll­llanty­silio­gogo­goch
Kontakt:

Post Postao/la calcio » 23 okt 2014, 02:51

Momak ne trolaj i ne postavljaj selfies na ovoj temi. :roll:

Haifa mora pasti! Ja sam optimista, kao sto vidite u mom potpisu :bih:

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 23 okt 2014, 02:53

plavipatriota je napisao/la:slika
To bi bilo to od plavog a Esad nije,za tunajt.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

Principatus
Kontakt:

Post Postao/la Principatus » 23 okt 2014, 08:13

rishaaa je napisao/la:VI SVI MOŽETE BRANITI TU USRANU AGENCIJU,AL TINO JE S NJOM UŠAO U REPKU..
I kad se počelo šuškat po Avazu,portalima o Germaniji SKLONULI SU NJEGOVU AGENCIJU!

TU LIJEPO PIŠE U ČIJOJ JE AGENCIJI BIO I KAD JE DOŠAO U HAJDUK I KAD JE ZAPOČEO IGRAT ZA REPKU :cool:

slika

A ANELU HADŽIĆU JE I DALJE OSTALO SVE ISTO,SAMO JE NOVI IZGLED TRANSFERMARKTA :bih:

slika
To je to. Tinu su brzo sklonili. Ma da mu je Obama menadzer, ne interesuje me, lik nema sta traziti u reprezentaciji. A Hadzic i Tino su otputovali poslije jedne grozne utakmice za Brazil jer su nam prijeko trebali i jedan i drugi na poziciji DMa. :lol:
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.

Principatus
Kontakt:

Post Postao/la Principatus » 23 okt 2014, 08:15

Nego vidim placenici su bili aktivni cijelu noc na ovoj temi. Ha ja sto je vise problema, to je vise rada, vidim imaju i nocne smijene u kojima spinuju dalje. :lol:

A najbolje na tim placenicima da ovdje pisu dan i noc, a ubjedjuju druge kako nema smisla pisati na forumu, jer to kao ne formira misljenje. :urnebes:
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.

xavi26
Kontakt:

Post Postao/la xavi26 » 23 okt 2014, 08:23

Principatus je napisao/la:
rishaaa je napisao/la:VI SVI MOŽETE BRANITI TU USRANU AGENCIJU,AL TINO JE S NJOM UŠAO U REPKU..
I kad se počelo šuškat po Avazu,portalima o Germaniji SKLONULI SU NJEGOVU AGENCIJU!

TU LIJEPO PIŠE U ČIJOJ JE AGENCIJI BIO I KAD JE DOŠAO U HAJDUK I KAD JE ZAPOČEO IGRAT ZA REPKU :cool:

slika

A ANELU HADŽIĆU JE I DALJE OSTALO SVE ISTO,SAMO JE NOVI IZGLED TRANSFERMARKTA :bih:

slika
To je to. Tinu su brzo sklonili. Ma da mu je Obama menadzer, ne interesuje me, lik nema sta traziti u reprezentaciji. A Hadzic i Tino su otputovali poslije jedne grozne utakmice za Brazil jer su nam prijeko trebali i jedan i drugi na poziciji DMa. :lol:
pa logicno yebote, zamislite sad da ja igram nogomet, a babo mi menadzer, pa koga cu drugog uzeti za menadzera nego vlastitog oca!?
Volim te Bosno!!!

Principatus
Kontakt:

Post Postao/la Principatus » 23 okt 2014, 08:31

Sad malo da skupimo u sta nas placenici i lizaci Safeta Susica zele da ubjede:

- Sead Susic nije Safetov brat.
- Tino Susic nije Safetov bratic.
- Anel Hadzic nije u Germaniji Sportagenturi, nego mu je samo vlasnik te iste agenture menadzer.
- Tino Sven Susic je DM.
- Tino Sven Susic je krilo.
- Tino Sven Susic je OM.
- Vrsajevic je bolji bek od Mujdze i ne igra samo da bi se prodao u 2. Englesku ligu.
- Mi smo igrali sa lijevim bekom protiv Nigerije, samo je taj bio nevidan.
- 2 od 9 bodova, dakle 22% od 100% je uspjeh.
- Susic nikada nije kriv za rezultat, samo igraci i losa atmosfera koju navijaci stvaraju.
- Ervin Zukanovic u vrijeme kada nismo imali stopera nije dobivao poziv jer kao jedan od najboljih stopera u Belgiji to nije zasluzio.
- HNL je jaca liga od Bundeslige i Primera Division (vidi utakmica protiv Kipra, 4 igraca sjede na klupi)
- Safet Susic nije lazov (Germanija Sportagentura ko je to? Da Tino Susic je DM.). Safet Susic se drzi svoje rijeci i nije kontradiktoran (igrac bez kluba dobiva poziv, igrac iz Serije A ne dobiva jer kao nije standardan, a kad je standardan ne valja).
- Safet Susic obavlja svoj posao (priznato ne skautira Kipar ili bilo koga, kasni na let, nikada ga nismo vidjeli u posjeti potencijalnom igracu, Dzeko, Spahic ili amateri to moraju raditi, gleda Barcelonu umjesto Kolasinca)

I tako dalje i tako dalje... :zviz:

Juventinisimo
Kontakt:

Post Postao/la Juventinisimo » 23 okt 2014, 09:22

Zasto Pape kasni na avion???..iz opravdanih je razloga... :mrgreen:

slika
38 🏆🏆🏆 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO 🏁🏁🏁

2012/20 ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐

⚜️⚜️⚜️

2025 godina najvecih luzera

6 Januar - FK 5ekta - Milan 2:3
23 April - FK 5ekta - Milan 0:3
18 Maj - FK 5ekta - Lazio 2:2
31 Maj - FK 5ekta - PSG 0:5

Frankie
Kontakt:

Post Postao/la Frankie » 23 okt 2014, 09:41

Juventinisimo je napisao/la:Zasto Pape kasni na avion???..iz opravdanih je razloga... :mrgreen:

slika
haha kralju :rol:

Head
Kontakt:

Post Postao/la Head » 23 okt 2014, 09:45

Citajuci ovu temu najprije ce covjek dobiti karcinom. Toliko gluposti i djecijih postapalica a najmanje o terenu, taktici i onome sto je usko vezano za selektora. Dakako, da je forum prije bio daleko kvalitetniji pa su se mogle procitati analize, takticke zamisli forumasa a sad k'o da sam us'o na farmu, slike teladi, ovaca i nekih stripova.
1946

bagrcavi
Kontakt:

Post Postao/la bagrcavi » 23 okt 2014, 10:15

Juventinisimo je napisao/la:Zasto Pape kasni na avion???..iz opravdanih je razloga... :mrgreen:

slika
Mislim da si upravo preuzeo kandidaru za najgluplji post u historiji foruma.
DRUG NEBI TI PUNCA

miki_92
Kontakt:

Post Postao/la miki_92 » 23 okt 2014, 10:16

bagrcavi je napisao/la:
Mislim da si upravo preuzeo kandidaru za najgluplji post u historiji foruma.
i jos neko uzme i diskutuje s njim :roll:
"This whole thing is pretty much done. We're more ghosts than people."

voltron30
Kontakt:

Post Postao/la voltron30 » 23 okt 2014, 10:32

Koji mentalni sklop u lijepu, pyzdu materinu!! Kad pogledaš samo postove, papetove pantljičare najviše pišu u gluho doba noći, tipični besposleni trolovi. I ne znam šta bilo ko s njima ima raspravljati? Goni ih u neku stvar, nek' pišu sami sa sobom, njih 5 ukupno.

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 23 okt 2014, 11:07

Frapantno je koliko se pažnje posvećuje psihoanalizama 'Papetovih sljedbenika' u odnosu na ono zbog čega smo svi mi ovdje.

Evo uzet ćemo za primjer forumaša iznad, koji se odaziva na nick voltron30, on analizira li analizira, međutim kad kliknemo na 'pogledaj postove korisnika' dobijemo ovo,
voltron30 je napisao/la:Da, najgore od svege što se nakon jednog gola zaboravlja na sve što je uradila ova budaletina, kako ciljano uništava reprezentaciju i tjera igrače. Hajmo sad svi skandirati ovoj budali "Safete, majstore", pa mi smo veće budale, niko da pokrene nešto, neke proteste pred savezom da se ovo m...
voltron30 je napisao/la:Ramo, bolje da si ga u wc te davne 1955. istres'o, nego što napravi ovu panjinu od čovjeka i g.ovno od osobe!
voltron30 je napisao/la:Safete krme zavidovićko, za lijeka ti zatrebalo!
voltron30 je napisao/la:Safet bi se za 3 miliona, sageo cijelom Azerbejdžanu. Seoska varalica i njegove lafine.
Mogao bi ovako u nedogled, ali toliku pažnju nije zaslužio. E sad neka mi neko objasni kako da ja (ili neko drugi) sa ovakvima pokrenem ozbiljnu raspravu, ma koliko se trudio? Bez odgoja, bez kulture, bez poštovanja prema sagovorniku... poprilično nemoguća misija, zar ne?

Nažalost, čovjeku preostaje samo da se spusti na njihov nivo, ali na malo drugačiji (recimo kulturniji) način.

@Head je objasnio ostalo.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

storm_raider
Kontakt:

Post Postao/la storm_raider » 23 okt 2014, 11:18

Takvi sebe diskredituju odmah i s njima ne treba ulaziti u bilo kakve ozbiljnije rasprave. Shvatam ja kritiku Papetu i uvijek cu podrzati dobru i konstruktivnu kritiku, ali ne mora se neslaganje u misljenjima svoditi na licni nivo. Ne radite tako ni mimo foruma, pa to sto je ovo anonimni forum ne znaci da ne morate postovati sugovornika i razlicitosti u misljenjima.
Zato ne shvatam ova etiketiranja "teleci pogled", "placenici" i slicno. Valjda nedostatak argumentacije.
Sto se same teme tice, nadam se da ce Pape sa igracima znati izvuci u Izraelu, ali da je zasluzio kritiku, nakon Kipra i Nigerije - definitivno jeste.
Sport je lijek za tijelo i duh.

Odgovori

Natrag na “Ostalo”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.