Real Madrid CF (oficijelna tema)

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,Donnie Darko

Jeste li zadovoljni igrom i rezultatima Reala pod palicom Zidanea?

1. Jesam
103
42%
2. Igrom jesam, rezultatima nisam
13
5%
3. Igrom nisam, rezultatima jesam
74
30%
4. Nisam
56
23%

Ukupno glasova: 246

Omerbavarac
Kontakt:

Re: Real Madrid C.F.

Post Postao/la Omerbavarac » 14 mar 2010, 22:45

Kako ide? :D :D
Higuain masina za postizanje golova.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!

Nail for Real
Kontakt:

Post Postao/la Nail for Real » 14 mar 2010, 22:46

omerbavarac je napisao/la:Kako ide? :D :D
Higuain masina za postizanje golova.
Ide polako :D :D
My thoughts wandered to Santiago Bernabeu, the Temple, a ground struck terror into opponents. Bruised & battered slaves at the king's banquet.

BlueSharks
Kontakt:

Post Postao/la BlueSharks » 14 mar 2010, 22:52

Eto ga pobjeda, baš sam se pribojavao ove tekme, mislio sam da se neće oporaviti od ispadanja iz LP, al dobro je sve u svemu. Šteta što Farsa nije kiksala :|
Strauss Junior

tax
Kontakt:

Post Postao/la tax » 14 mar 2010, 23:34

higuain pod hitno prodat recimo malagi ili takvoj ekipi upropasti sve covjek
Moja domovina Republika Bosna i Hercegovina
marsej mali tim
uprava me mrzi ali sam jaci i od njih

šampioni
Kontakt:

Post Postao/la šampioni » 15 mar 2010, 01:25

zašto kaka nije igrao????

GunnerS
Kontakt:

Post Postao/la GunnerS » 15 mar 2010, 01:25

šampioni je napisao/la:zašto kaka nije igrao????
Ima neku sitnu povredu...
a b c č ć d dž đ e f g h i j k l lj m n nj o p r s š t u v z ž

FC Barcelona _Ado
Kontakt:

Post Postao/la FC Barcelona _Ado » 15 mar 2010, 09:49

Kako nije vidio stari Realov Haver Mejuto Gonzalez onaj Penal ?! :oops: valladolid plus precka mislim previsok rezultat sinoc :roll: koliko samo sjeckana igre ko da sam gledao Catenaco a na La Ligu 8-)
Visca El Barca !

L-Train
Kontakt:

Post Postao/la L-Train » 15 mar 2010, 11:14

oraspolozila me malo ova sinocna pobjeda 8-)
Okusi strah, bol, mrznju i barut
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.

Nail for Real
Kontakt:

Post Postao/la Nail for Real » 15 mar 2010, 16:50

FC Barcelona _Ado je napisao/la:Kako nije vidio stari Realov Haver Mejuto Gonzalez onaj Penal ?! :oops: valladolid plus precka mislim previsok rezultat sinoc :roll: koliko samo sjeckana igre ko da sam gledao Catenaco a na La Ligu 8-)
Bilo je i za Real penal nedosudjeni,i nekih smijesnih ofsajda za Ronalda ;)
My thoughts wandered to Santiago Bernabeu, the Temple, a ground struck terror into opponents. Bruised & battered slaves at the king's banquet.

FC BAYERN
Kontakt:

Post Postao/la FC BAYERN » 15 mar 2010, 19:42

Vama treba jedan dobar stoper uz Pepe-a koji je trenutno povredzen, ostalo imate, i jedan dobar trener kao sto je Magath kod nas u BL da ove "zvijezde" dovede u red, nemogu ovako igrati svako za sebe, kad vidim ove spekulacije cuj Gerrard pa zar vam nije dosta Kaka, pa vama odbrana vrijedi 50 miliona a napad 300 nemoze to tako, nekontam ovog Pereza nikako.

A_d_0
Kontakt:

Post Postao/la A_d_0 » 15 mar 2010, 20:14

FC BAYERN je napisao/la:Vama treba jedan dobar stoper uz Pepe-a koji je trenutno povredzen, ostalo imate, i jedan dobar trener kao sto je Magath kod nas u BL da ove "zvijezde" dovede u red, nemogu ovako igrati svako za sebe, kad vidim ove spekulacije cuj Gerrard pa zar vam nije dosta Kaka, pa vama odbrana vrijedi 50 miliona a napad 300 nemoze to tako, nekontam ovog Pereza nikako.
gerrard bi mogo samo klupu grijat jer realno nema mjesta a i previse je to para.

FC Barcelona _Ado
Kontakt:

Post Postao/la FC Barcelona _Ado » 15 mar 2010, 20:30

ak ne pametujte vise al serete to je :shock: treba vremena da se to uklopi ima tu i ljubomore malo .ne treba niko realu nek ostanu u ovom sastavu i sljedece sezone vidjecete ;)
Visca El Barca !

majestic24
Kontakt:

Post Postao/la majestic24 » 16 mar 2010, 14:01

Prema Marci, Real Madrid bi sljedeće sezone u svoje redove želio dovesti engleskog nogometnog reprezentativca koji trenutno igra u Chelseaju, Ashleyja Colea (29). Cole je trenutno van travnjaka zbog frakture gležnja lijeve noge, a spada među najbolje lijeve braniče na svijetu, pa tako u klubu žele ojačati mjesto na kojem se trenutno izmjenjuju Alvaro Arbeloa, Marcelo i Drenthe. Marca piše da je Cole na vrhu želja Realove uprave, a da su odmah ispod njega francuski reprezentativac iz redova Manchester Uniteda Patrice Evra i Srbin u redovima Lazija Aleksandar Kolarov. Uoči tekuće sezone u Real Madridu su uložili oko 250 milijuna eura na pojačanja (Ronaldo, Kaka, Benzema, Raul Albiol, Xabi Alonso...), ali svejedno nisu uspjeli proći dalje od osmine finala Lige prvaka. Očito je da se i nadolazećeg ljeta u Realu neće libiti dizanja kredita za kupnju novih pojačanja u svrhu pohoda na deseti naslov prvaka Europe, budući su već ranije na listi njihovih želja Steven Gerrard, Franck Ribery i još brojne druge zvijezde europskog nogometa. Aktualni ugovor Colea za Chelsea veže do lipnja 2013. godine, a transfermarkt.de njegovu vrijednost procjenjuje na 27 milijuna eura.
GLORY,GLORY MAN.UNITED : 1907–08, 1910–11, 1951–52, 1955–56, 1956–57, 1964–65, 1966–67, 1992–93, 1993–94, 1995–96, 1996–97, 1998–99, 1999–2000, 2000–01, 2002–03, 2006–07, 2007–08, 2008–09, 2010–11 , 2012-13

..:::The Black Mamba Strikes Again::...

Romariooo
Kontakt:

Post Postao/la Romariooo » 16 mar 2010, 15:56

Dovodjenje Cola bio bi pametan potez Reala
NE DAJTE MI LAGAT' !!!

_forzamilan_
Kontakt:

Post Postao/la _forzamilan_ » 16 mar 2010, 16:01

Romariooo je napisao/la:Dovodjenje Cola bio bi pametan potez Reala
ne slažem se. radije neka probaju dovesti clichya iz arsenala,vargasa (trenutno najbolji lijevi bek na svijetu sigurno), chissokha iz liona ili taiwa iz marseilla. mlađi su, brži, jači perspektivniji. cole je već polako na zalasku karijere a i cijena bi bila sigurno ogromna.
Il Re Dell' Est - $́й ?́" %́&

Krepat ma ne molat!

FC Barcelona _Ado
Kontakt:

Post Postao/la FC Barcelona _Ado » 16 mar 2010, 16:16

_forzamilan_ je napisao/la:
ne slažem se. radije neka probaju dovesti clichya iz arsenala,vargasa (trenutno najbolji lijevi bek na svijetu sigurno), chissokha iz liona ili taiwa iz marseilla. mlađi su, brži, jači perspektivniji. cole je već polako na zalasku karijere a i cijena bi bila sigurno ogromna.
Abidal za tog izmislio nogomet :lol:
Visca El Barca !

miky_hz
Kontakt:

Post Postao/la miky_hz » 16 mar 2010, 16:54

_forzamilan_ je napisao/la:
Taiwo je odlican i vjerovato bi kostao najmanje od svih,Vargas je previse ofanzivan bek ja ga vise smatram krilom nego bekom,jel mu uvijek stoperi moraju zatvarati njegovu stranu kad on ide naprijed a po meni je vise naprijed nego nazad ono utakmica sto sam ja imao priliku pogledat

Mada smatram da bi i Cole bio dobro rijesenje oni i ne traze rijesenje na duze staze,i onako dovode fudbalere iskljucivo zbog rezultata ne zbog toga da na njima gradi buducnost narednih 10 godina...

Naravno najbolji lijevi bek bez sumlje je Evra pa tri prazna mjesta pa svi ostali :mrgreen:
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".

Andres
Kontakt:

Post Postao/la Andres » 16 mar 2010, 17:49

Vargas nije bek ! Vse je krilo !
btw: sugava pobejda kako smo i navikli od strane Madridzana ! Cist penal normalno nije sudjen ! Al dobro mislim valladolid je cirkus ekipa ! Neko jaci i vi kiksate , neko ranga Lyona i Milana !

senoRA
Kontakt:

Post Postao/la senoRA » 16 mar 2010, 17:49

Real želi Ashleyja Colea

Prema Marci, Real Madrid bi sljedeće sezone u svoje redove želio dovesti engleskog nogometnog reprezentativca koji trenutno brani boje Chelseaja, Ashleyja Colea.

Cole je trenutno van travnjaka zbog frakture gležnja lijeve noge, a spada među najbolje lijeve braniče na svijetu, pa tako u klubu žele ojačati mjesto na kojem se trenutno izmjenjuju Alvaro Arbeloa, Marcelo i Drenthe.

Marca piše da je Cole na vrhu želja Realove uprave, a da su odmah ispod njega francuski reprezentativac iz redova Manchester Uniteda Patrice Evra i Srbin u redovima Lazija Aleksandar Kolarov.

Uoči tekuće sezone u Real Madridu su uložili oko 250 milijuna eura na pojačanja (Ronaldo, Kaka, Benzema, Raul Albiol, Xabi Alonso...), ali svejedno nisu uspjeli proći dalje od osmine finala Lige prvaka.

Očito je da se i nadolazećeg ljeta u Realu neće libiti dizanja kredita za kupnju novih pojačanja u svrhu pohoda na deseti naslov prvaka Europe, budući su već ranije na listi njihovih želja Steven Gerrard, Franck Ribery i još brojne druge zvijezde europskog nogometa.

Aktualni ugovor Colea za Chelsea veže do ljeta 2013. godine, a transfermarkt.de njegovu vrijednost procjenjuje na 27 milijuna eura

Nail for Real
Kontakt:

Post Postao/la Nail for Real » 16 mar 2010, 17:52

Andres je napisao/la:Vargas nije bek ! Vse je krilo !
btw: sugava pobejda kako smo i navikli od strane Madridzana ! Cist penal normalno nije sudjen ! Al dobro mislim valladolid je cirkus ekipa ! Neko jaci i vi kiksate , neko ranga Lyona i Milana !
Espanyol,El Clasico ,sta je tu bilo :? :? Penala za Valladolid je bilo,ali isto tako bio je i za Real jedan penal i nekoliko nepostojecih ofsajda je sudjeno Realu(izgledne prilike) 8-)

Odgovori

Natrag na “Real Madrid CF”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.