Safet Sušić - Pape

DonCorleone
Kontakt:

Re: Safet Sušić - Pape

Post Postao/la DonCorleone » 23 okt 2014, 14:27

Virtu4l je napisao/la:
DonCorleone je napisao/la:Za mene ovo jos uvijek lici na konkretno branjenje, ali eto, vjerovatno ni ti sam vise ne znas kud i kamo.
Za mene ovo liči kao realno gledanje situacije. Ja savršeno znam kud i kamo, posljednje stranice to i dokazuju. Krivica/kritika se raspoređuje na obje strane, tamo gdje joj je i mjesto, a ne jednodimenzionalno kao što je slučaj kod većine vas.
Dobro, znaci mi smo jednodimenzionalni a ti si neutralna, realna dobra dusa, hajde neka bude. Samo ces mi morati objasniti kako na Zukanovica gledas kao na covjeka koji je zeljan paznje, dok ni u jednoj recenici nisi kritikovao zadnji Safetov javni ispad preko medija u slucaju Zukanovic. Zar nije i to jednodimenzionalno?
Kirsten Schlewitz: That's a polite way of stating what most fans were thinking, which is that Sušić had more or less lost his mind.

rishaaa
Kontakt:

Post Postao/la rishaaa » 23 okt 2014, 14:32

Šta ja imam pisati normalno o čovjeku koji kaže da nikad nije čuo za Germaniju,a brat mu radio u toj istoj agenciji !

I što nikad Safet ne reče kako je došao do Anela Hadžića,samo je rekao neki mu ga ljudi preporučili !!! Koji su to ljudi koji su mu preporučili Anela Hadžića s kojim nije bio zadovoljan kad ga je 2x gledao,ali ga je ipak na kraju pozvao!?? To reče kod Hadžifejzovića uživo!

Ne zna ko je Germania,a mali mu od brata u toj agenciji bio kad ga je on pozvao u repku :salut:
Zadnja izmjena: rishaaa, dana/u 23 okt 2014, 14:33, ukupno mijenjano 1 put.
Sarajevo, Mostar, Tuzla, Goražde
Višegrad i Foča s tugom osviće
junak do junaka, sada stoje svi
na braniku Bosne znaj te dušmani!!!

Ajax
Kontakt:

Post Postao/la Ajax » 23 okt 2014, 14:33

@Corleone
Moje misljenje ovdje je bar jasno za one koji normalne prate.

TSS ima veliki potencijal samo trenutno se neznaju njegovi konacni igracki dometi. Mislim da trenutno ne zasluzuje biti jedan od prvih 11 igraca posebno ne kao lijevo krilo i mislim da je bolja druga taktika. Nista licno protiv momka. Samo mislim da je tu selektor napravio gresku. Zasto ? ne zanima me.

Avdija je zamjena samo kao krilo za Hajrovica a ne kao bek. Jer ima lose defanzivne karakteristike sto se je i pokazalo naknadno.

Hadzic. Oko njega sam imao jako lose misljenje samo me je jako pozitivno iznenadio. Iako mislim da nema kvalitet bar ne za stopera ( kojega ni neigra ) zasluzio je biti sa ove dvije partije jedan od 23 igraca.

Sunjica sam kritikovao da po meni nije za prvih 11. I tu sam najvjerovatnije pogrijesio i priznao gresku i mislim da jeste. Mada ne mislim da je igracki nesto puno bolji od Bicakcica ili Zukanovica. Samo ako nista momak se bori i daje 100% sebe svih 90 minuta i na tome mu svaka cast.

Zukanovic. Za njega sam uvijek mislio da posjeduje igracki kvalitet samo nazalost prica sa njim je zavrsena zato ga ni ne spominjem vise. Bar sto se tice ovog selektora.

Visca po meni isto ne zasluzuje da bude starter jer ima jako lose defanzivne karakteristike.

Lulic bi po meni trebao da bude lijevo krilo gdje je najkoristniji.

Ibisevic ( posebno ako nastavi ) sa ovakvom formom nebi trebao da bude starter. I trebali bi odigrati samo sa jednim napadacem i krilima po nekom mom skromnom misljenju.

To je moje misljenje od pocetka ovdje. Kada je njih 90% kritikovalo poziv TSS na SP ja sam govorio neka ga kao 23 igraca. Svaki selektor ima pravo na par igraca kao slobodni trenerski izbor. Samo nisam mislio da ce se momak forsirati kao starter.

I onda zaluta ovaj Juventusovac i slicni njemu i nas sve koji kritikujemo gurne u isti kategoriju. I izmislja rijeci koji nismo rekli odnosno je rekao neko drugi koji kritikuje selektora ( jer njima smo svi mi isti cim kritikujemo ). Te nismo navijaci i more drugih gluposti.
Zadnja izmjena: Ajax, dana/u 23 okt 2014, 14:35, ukupno mijenjano 1 put.

Rusilac
Kontakt:

Post Postao/la Rusilac » 23 okt 2014, 14:35

Nikad u svojoj historiji nasa reprezentacija nije bila u kandzama vece i organizovanije mafije nego sto je to danas.
Pašalić,Ušanovic,Iljo,Suljo i bratija su mila majka za ove mafioze.Oni nisu imali podrsku medija,ovi imaju skoro svaki medij u ovoj zemlji koji ce uraditi sve sta treba da opravda svaki njihov potez.

To je daleko opasnija situacija nego sto su mnogi i svjesni,oni su prakticno kupili i kontrolisu sve,zato je ovako tesko otjerati ih.
Zapita li se iko kako nakon katastrofalnog starta kvalifikacija nema skoro nikakve kritike,naprotiv,citamo spinove i pamflete opravdavanja i relativiziranja.U normalnoj zemlji selektor bi od medija vec bio sahranjen.
U nasoj ga brane.Zasto?Zato sto su kupljeni za sitnu lovu.

DonCorleone
Kontakt:

Post Postao/la DonCorleone » 23 okt 2014, 14:38

Ajax je napisao/la:@Corleone
Moje misljenje ovdje je bar jasno za one koji normalne prate.
Ma znam, nije Juventusu trebalo ono taxi-4-2-3-1, sto bi Vucic rekao, velika provokacija :mrgreen: .
Kirsten Schlewitz: That's a polite way of stating what most fans were thinking, which is that Sušić had more or less lost his mind.

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 23 okt 2014, 14:42

DonCorleone je napisao/la:Dobro, znaci mi smo jednodimenzionalni a ti si neutralna, realna dobra dusa, hajde neka bude. Samo ces mi morati objasniti kako na Zukanovica gledas kao na covjeka koji je zeljan paznje, dok ni u jednoj recenici nisi kritikovao zadnji Safetov javni ispad preko medija u slucaju Zukanovic. Zar nije i to jednodimenzionalno?
Zar nije licemjerno i jednodimenzionalno citirati samo ono što ti odgovara. Šta tu imam komentarisati? Zukanović je prvi počeo sa kritikama na račun NFSBiH, zbog toga je propustio SP, počeo je da vodi rat u kojem ne može pobijediti, pa čak i da je u pravu (ovo moram boldirati). Mudri ljudi rade drugačije, npr. Sanjin Prcić se izvinuo za svoju ishitrenu reakciju, njegov otac je davao slične izjave, to je mudrost i gašenje požara, a Zukanović ide iz greške u grešku. Sigurno da je i Zukovića pogodila odliča partija(e) Anela Hadžića, kao većinu vas. Muhamed Bešić se odazvao Vladi Jagodiću, a možda nije trebao, eto, ako je bio u pravu onda je trebao ostati tvrdoglav do kraja i danas ne bi bio ono što jeste.

Nije mi ga žao, jer ako je sve onako kako on govori, trebao je znati da je njegovo mjesto klimavo i da je dolijevanje ulja na vatru nešto što mu je najmanje potrebno.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

dubrovnik
Kontakt:

Post Postao/la dubrovnik » 23 okt 2014, 14:43

I Prcic je bio zeljan paznje, i Besic, i Tankovic a bogami i Zukanovic. Spahic ocito vise nije ali je Susic zeljan Spahiceve paznje. U nas su svi pazljivi. I zeljni paznje. Ali bodova nema i nema. Dok su najbolji igrali niko nije bio zeljan paznje i boga molim da tu pricu o paznji stavimo ad acta. Da samo najbolji igraci igraju i nista vise. A pronaci najbolje nije nimalo tesko treba samo birati LOGICNO. I mirna Bosna. Sa Susicem ili bez njega. Ne mogu Kolasinac i Mujdza sjedati a neki rezervni igrati. Nije Spahic za starog zeljeza. Nije ni Tino bolji od Salihovica. Nije ni Vedo za krila. Nije pa da bog kaze. A ne Safet Susic.

avenija
Kontakt:

Post Postao/la avenija » 23 okt 2014, 14:45

Za kriminal neka odgovara pred tuzilastvom , pred narodom treba odgovarati za rezultate koje nema , pravi se glupan i provocira , planira 3 boda od mogucih 12 i to je za najgnusije moguce vrijedanje bez ikakvog suzdrzavanja !
DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE:
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA

rishaaa
Kontakt:

Post Postao/la rishaaa » 23 okt 2014, 14:46

Ajax je napisao/la:
I onda zaluta ovaj Juventusovac i slicni njemu i nas sve koji kritikujemo gurne u isti kategoriju. I izmislja rijeci koji nismo rekli odnosno je rekao neko drugi koji kritikuje selektora ( jer njima smo svi mi isti cim kritikujemo ). Te nismo navijaci i more drugih gluposti.
Evo brate ja i ti da se kladimo u što god hoćeš!!! Eto dobar si s Virtom koji cijelo vrijeme predstavlja Papetovog branioca zajedno s tom ekipicom,da se kladimo ja i ti,ako Pape ode nakon Izraela prvi će ga Virto popljuvat ! Mi ćemo biti male mace u odnosu na ono što će on napisat,i još će te na kraju ubjeđivat da je cijelo vrijeme razmišljao kao ti i da je bio na pravoj strani !

Rusilac
Kontakt:

Post Postao/la Rusilac » 23 okt 2014, 14:46

Tesko,tesko.Najgore sto je sve ovo bilo predvidivo.Od utakmice sa Egiptom je postalo jasno da ce mafija jednu od najmocnijih evropskih reprezentacija odvesti u propast zbog licnih interesa,mnogi ljudi su upozoravali na to,vristali,ponavljali se...Uvijek su tu bili placeni mafijaski spineri da razvuku pricu,da relativiziraju..

I sad smo dosli u takvu situaciju da moramo ostati bez realnih sansi za plasman u Francusku da bi mafijasi otisli,pitanje je cak da li bi otisli i tada.

Bila jednom jedna mocna reprezentacija koju su mafijasi uspjeli srozati za samo par mjeseci.Zalosno.

DonCorleone
Kontakt:

Post Postao/la DonCorleone » 23 okt 2014, 14:49

Virtu4l je napisao/la: Zar nije licemjerno i jednodimenzionalno citirati samo ono što ti odgovara. Šta tu imam komentarisati? Zukanović je prvi počeo sa kritikama na račun NFSBiH, zbog toga je propustio SP, počeo je da vodi rat u kojem ne može pobijediti, pa čak i da je u pravu (ovo moram boldirati). Mudri ljudi rade drugačije, npr. Sanjin Prcić se izvinuo za svoju ishitrenu reakciju, njegov otac je davao slične izjave, to je mudrost i gašenje požara, a Zukanović ide iz greške u grešku. Sigurno da je i Zukovića pogodila odliča partija(e) Anela Hadžića, kao većinu vas. Muhamed Bešić se odazvao Vladi Jagodiću, a možda nije trebao, eto, ako je bio u pravu onda je trebao ostati tvrdoglav do kraja i danas ne bi bio ono što jeste.

Nije mi ga žao, jer ako je sve onako kako on govori, trebao je znati da je njegovo mjesto klimavo i da je dolijevanje ulja na vatru nešto što mu je najmanje potrebno.
Dobro, ima li ovde mjesta za jednu malu kritiku upucenu prema Safetovom zadnjem javnom ispadu u slucaju Zukanovic ili trazim previse :mrgreen: ?

Evil Genius II

Post Postao/la Evil Genius II » 23 okt 2014, 14:50

pretpostavka je majka svih zajeba, a mnogi su se ovdje dobro zajebali :hmmmmm:

Elegant
Kontakt:

Post Postao/la Elegant » 23 okt 2014, 14:51

Imamo tri opcije : Pred utakmicu sa Izraelom + buduscnost kvafikacija !

1. Poraz - Susic bi otisao i dosao bi drugi selektor. U slucaju poraza kvalfikacije bi bile gotovo izgubljene, a onda sa novim selektorom preostaje se boriti za baraž ili ako bude moguce drugo mjesto. Tek tada ce biti tesko, jer nema prava na kiks.

2. Nerjeseno - opet se dovode kvalfikacije u pitanje, ako bi Susic ostao opet sljedi borba za baraž bez prava na kiks ili eventualno ako bude sanse za drugo mjesto. Ili ako kojim slucajem ode opet preostaje borba za drugo/trece mjesto sa novim selektorom.

3. Pobjeda - stvari ostaju iste, vracamo se u igru za prva dva mjesta, Susic nastavlja svoju politiku. Vise manje nista se ne mjenja.

Moze li ovo da se stavi kao anketa na ovoj temi ?
Zadnja izmjena: Elegant, dana/u 23 okt 2014, 14:53, ukupno mijenjano 1 put.
× Željezničar - Manijaci TM87 ×

dubrovnik
Kontakt:

Post Postao/la dubrovnik » 23 okt 2014, 14:52

Rusilac je napisao/la:Tesko,tesko.Najgore sto je sve ovo bilo predvidivo.Od utakmice sa Egiptom je postalo jasno da ce mafija jednu od najmocnijih evropskih reprezentacija odvesti u propast zbog licnih interesa,mnogi ljudi su upozoravali na to,vristali,ponavljali se...Uvijek su tu bili placeni mafijaski spineri da razvuku pricu,da relativiziraju..

I sad smo dosli u takvu situaciju da moramo ostati bez realnih sansi za plasman u Francusku da bi mafijasi otisli,pitanje je cak da li bi otisli i tada.

Bila jednom jedna mocna reprezentacija koju su mafijasi uspjeli srozati za samo par mjeseci.Zalosno.
Znas sta mene najvise interesira Rusioce. Dan kad ti se imenjak vrati i Lulic zaigra krilo, tko ce igrati drugu stranu. Vedo ili Tino. To bi bilo interesantno vidjeti.

avenija
Kontakt:

Post Postao/la avenija » 23 okt 2014, 15:00

rishaaa je napisao/la:
Ajax je napisao/la:
Evo brate ja i ti da se kladimo u što god hoćeš!!! Eto dobar si s Virtom koji cijelo vrijeme predstavlja Papetovog branioca zajedno s tom ekipicom,da se kladimo ja i ti,ako Pape ode nakon Izraela prvi će ga Virto popljuvat ! Mi ćemo biti male mace u odnosu na ono što će on napisat,i još će te na kraju ubjeđivat da je cijelo vrijeme razmišljao kao ti i da je bio na pravoj strani !
pogresno ste vi skontali virtualnog , on ne podrzaje kvazi trenera i za njegovu je smjenu sto se tice taktike i rezultata ali misli da su svi osuli i drvlje i kamenje po njemu i sto jest i sto nije pa zbog toga diskutuje oko selektora .
DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE:
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA

DragonGirl
Kontakt:

Post Postao/la DragonGirl » 23 okt 2014, 15:02

Elegant je napisao/la:Imamo tri opcije : Pred utakmicu sa Izraelom + buduscnost kvafikacija !

1. Poraz - Susic bi otisao i dosao bi drugi selektor. U slucaju poraza kvalfikacije bi bile gotovo izgubljene, a onda sa novim selektorom preostaje se boriti za baraž ili ako bude moguce drugo mjesto. Tek tada ce biti tesko, jer nema prava na kiks.

2. Nerjeseno - opet se dovode kvalfikacije u pitanje, ako bi Susic ostao opet sljedi borba za baraž bez prava na kiks ili eventualno ako bude sanse za drugo mjesto. Ili ako kojim slucajem ode opet preostaje borba za drugo/trece mjesto sa novim selektorom.

3. Pobjeda - stvari ostaju iste, vracamo se u igru za prva dva mjesta, Susic nastavlja svoju politiku. Vise manje nista se ne mjenja.

Mene zanima dokad mi to imamo pravo na kiks? Meni se čini da smo to pravo ispucali već protiv Kipra, ali onda je došlo jedno bonus pravo na kiks i protiv Velsa, kažem kiks jer su ekipa koja je objektivno slabija od nas, pa ako izgubimo u Izraelu, kao da gledam da ćemo dobiti još jedno bonus pravo i na taj kiks iz određenog razloga. Kao kad djeca kažu: Mama, još samo ovaj put, i tako unedogled... :roll:

Rusilac
Kontakt:

Post Postao/la Rusilac » 23 okt 2014, 15:02

dubrovnik je napisao/la:
Rusilac je napisao/la:Tesko,tesko.Najgore sto je sve ovo bilo predvidivo.Od utakmice sa Egiptom je postalo jasno da ce mafija jednu od najmocnijih evropskih reprezentacija odvesti u propast zbog licnih interesa,mnogi ljudi su upozoravali na to,vristali,ponavljali se...Uvijek su tu bili placeni mafijaski spineri da razvuku pricu,da relativiziraju..

Znas sta mene najvise interesira Rusioce. Dan kad ti se imenjak vrati i Lulic zaigra krilo, tko ce igrati drugu stranu. Vedo ili Tino. To bi bilo interesantno vidjeti.
Jedno je sigurno,Tino Sven ce igrati sigurno,da li lijevo ili na nekom drugom mjestu nisam siguran ali sam siguran da ce igrati.Pa Pjanic je pomjeren na desno krilo da bi Tino imao slobodu u igri,jedan Miralem Pjanic,o cemu pricamo?
Ako Lulic bude prepreka da Tino igra ici ce na klupu,nema nikakve sumnje.
Ako neko misli da je kampanja o starom i nepokretljivom Misketu dosla tek tako taj nema pojma o zivotu.Kampanja je narucena od brace,jurisnici rasirili a naivci se upecali i pridruzili pljuvanju i natjerali Misimovica na oprostaj kad je mogao dati jos puno toga,sto je uostalom rekao i Ivica Osim.
Kad su u stanju bili krenuti u kampanju tjeranja jednog Misimovica,mozga,srca i duse nase igre i najboljeg igraca reprezentacije svih vremena da se lakse napravi mjesto za teletabisa onda ti je jasno kako ce lako sa Lulicem,Kolasincem ili bilo kojim drugim igracem koji bude prepreka njihovim planovima.

Ajax
Kontakt:

Post Postao/la Ajax » 23 okt 2014, 15:10

rishaaa je napisao/la: Evo brate ja i ti da se kladimo u što god hoćeš!!! Eto dobar si s Virtom koji cijelo vrijeme predstavlja Papetovog branioca zajedno s tom ekipicom,da se kladimo ja i ti,ako Pape ode nakon Izraela prvi će ga Virto popljuvat ! Mi ćemo biti male mace u odnosu na ono što će on napisat,i još će te na kraju ubjeđivat da je cijelo vrijeme razmišljao kao ti i da je bio na pravoj strani !
Nisam ja dobar sa Virtom. Jedino cijenim kod njega sto se ne sluzi niskim provokacijam i izmisljanjima. A i dijeluje mi bar kao covjek kojem je pod broj jedan interes reprezentacije a pod broj dva selektor i sve ostalo. A ovdje imas par njih kojima je selektor ili neki igraci iznad reprezentacije. Tako da dijelim tvoje misljenje ako se ne kvalifikujemo na EP ( sto se nadam se nece desiti ) da ce Virto puno prije kritikovati Papeta nego neki ovdje koji brane njegov svaki potez u to nimalo ne sumnjam i to zestoko. Najgorih je ovih par forumasa sa oko 50 ili 100 postova od par recenica koji ciljano provociraju i nemaju skoro nikakave argumente osim licnih provokacija.

Rusilac
Kontakt:

Post Postao/la Rusilac » 23 okt 2014, 15:16

DragonGirl je napisao/la:
Elegant je napisao/la:Imamo tri opcije : Pred utakmicu sa Izraelom + buduscnost kvafikacija !

Mene zanima dokad mi to imamo pravo na kiks? Meni se čini da smo to pravo ispucali već protiv Kipra, ali onda je došlo jedno bonus pravo na kiks i protiv Velsa, kažem kiks jer su ekipa koja je objektivno slabija od nas, pa ako izgubimo u Izraelu, kao da gledam da ćemo dobiti još jedno bonus pravo i na taj kiks iz određenog razloga. Kao kad djeca kažu: Mama, još samo ovaj put, i tako unedogled... :roll:
Svako pravo na kiks mi smo vec ispucali.Izgubili smo 7 bodova,3 od Kipra i 2 od Velsa ako uzmemo da je remi sa Belgijom na domacem terenu realan rezultat(meni nije,ja smatram da smo i Belgiju mogli otresti da je sve bilo kako treba).U cijelom proslom ciklusu smo izgubili 5 bodova,Grcka koja je bila druga imala je isto bodova kao i mi,ko je normalan i ko zna racunati jasno mu je da ako zelimo direktan plasman nema vise prava na kikseve,eventualno samo u Belgiji.
Ali tu su spineri koji kazu da ce biti dovoljno 18 bodova,kad izgubimo sanse i za toliko onda ce reci da je dovoljno 15 pa 14 a kad ne bude nista od toga onda ce reci,pa dobro,jaka grupa,dobro je i cetvrto mjesto.
Sve je vec sto puta vidjeno,kad god smo isli u matematicare i racunali ,ako ovaj ovoga i ako onaj onoga,popusili smo(oprosti ali nema prikladnijeg izraza).

rishaaa
Kontakt:

Post Postao/la rishaaa » 23 okt 2014, 15:19

Za mene će Virto uvijek ostat samo neko ko je željan pažnje na forumu, i neko ko misli da je 24k postova dovoljno da neko vjeruje u sve njegove nebuloze koje piše! A sam zna da nije u pravu ! I on je uvijek na kontra strani,jer ako nije,onda on ne može opstati na forumu,jer on želi pažnju!
Evo vam i dokaza :

Kad je većina raje na početku bila za Sušića,Virto ga je spuštao i pisao sve i svašta!

Mi sada govorimo da Sušić zamuckuje i da ne zna sastavit 2 rečenice a Virto piše stalno o nekim SAFETOVIM PLJUSKAMA!

Ovo što je nekad Virto pisao,mi pišemo sad a on nas pokušava pravit budalama,a sam je nekad tako pisao!

DOKAZ

slika

MI KOJI KRITIKUJEMO SAFETA I IGRAČE NE VOLIMO REPREZENTACIJU!
Al on ima pravo da je kritikuje :clap: I pljuje igrače,iako tvrdi da nikad to ne radi

slika

Nemamo nikakve igre a on i dalje piše o nekim pljuskama! Jednostavno lik je samo željan pažnje i to je to :D
I koliko god se vi trudili da imate normalnu komunikaciju s njim,on na forumu nije zbog toga,nego samo da trola i da pokušava ismijavat što više forumaša!
Jer da nije tako,pisao bi ono što svi sad vidimo i što je i on davno pisao... Nemamo tim,nemamo igru,u ovoj repki sad trenutno ništa ne štima,al SAJO DIJELI PLJUSKE ERVINU ZUKANOVIĆU :bih:

slika

Odgovori

Natrag na “Ostalo”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 13 gostiju.