U-21, U-19, U-17
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: U-21, U-19, U-17
Ma supljiraju djeci....
Taj Piric je prvi kriv sto se igraci van BIH tretiraju kao stranci...
Taj Piric je prvi kriv sto se igraci van BIH tretiraju kao stranci...
http://www.ftbpro.com/posts/1246643-rea ... rmo-varela" onclick="window.open(this.href);return false;
Zna li neko više u ovom Benjaminu Kuscevicu? Nastupa za U19 ekipu Reala u omladinskoj ligi prvaka, na posudbi iz neke Čileanske ekipe, pod nacionalnost mu stoji Čile al' mi nekako vuče na ovaj region
Zna li neko više u ovom Benjaminu Kuscevicu? Nastupa za U19 ekipu Reala u omladinskoj ligi prvaka, na posudbi iz neke Čileanske ekipe, pod nacionalnost mu stoji Čile al' mi nekako vuče na ovaj region

Potomak ust.aša, onih orginalnih. Nema veze više ni s hrvatskom(deda mu s ovih prostora), a kamo li Bosnom..Almir9 je napisao/la:http://www.ftbpro.com/posts/1246643-rea ... rmo-varela
.
Zadnja izmjena: PerryFred, dana/u 15 mar 2020, 18:46, ukupno mijenjano 1 put.
Domacih izdajnika ne mora bit ustasafanatic je napisao/la:Potomak ust.aša, onih orginalnih. Nema veze više ni s hrvatskom(deda mu s ovih prostora), a kamo li Bosnom..Almir9 je napisao/la:http://www.ftbpro.com/posts/1246643-rea ... rmo-varela

Nullius in verba
Volim kad su sise vel'ke. A i kad nisu.
Volim kad su sise vel'ke. A i kad nisu.
ko je taj?PerryFred je napisao/la:Chelsea-Maribor 2:0 (2:0)
Anel Hajrić igrao do 81. minute .
Uskoro počinje utakmica naše U-17 reprezentacije protiv Švicarske.
Evo sastava:
Jović, Hušić, Bajić, Gavrić, Šerbečić, Stanić, Žerić, Mustedanagić(C), Demirović, Suljić, Behram.
Tekstualni prijenos na http://www.uefa.com/under17/season=2015 ... ch=2013371.
Momci sretno!
Evo sastava:
Jović, Hušić, Bajić, Gavrić, Šerbečić, Stanić, Žerić, Mustedanagić(C), Demirović, Suljić, Behram.
Tekstualni prijenos na http://www.uefa.com/under17/season=2015 ... ch=2013371.
Momci sretno!

Philly vs Everybody
#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT
#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT
Starting XI

Statisika posle prvog poluvremena izmedju Svicarske i BiH, izjednacena utakmica. Idemo momci po pobjedu!

Statisika posle prvog poluvremena izmedju Svicarske i BiH, izjednacena utakmica. Idemo momci po pobjedu!

Visca el Barça! /// Volim te Željo!
Koji najvise obecava od tih XI?
od svih njih, jedino sam gledao Suljića, s obzirom da je ponikao u Slobodi i mali je stvarno talentovan igrač, sad je u RB LeipziguL_blancos je napisao/la:Koji najvise obecava od tih XI?

je l' ovaj Gavrić iz Bayerna, čini mi se da sam jednom naletio na članak o njemu?
usudio bih se reci da je ovo naša najbolja U17 od nezavisnosti,pregršt talenta ima u ovoj selekciji i većina igrača će napraviti dobre karijere..L_blancos je napisao/la:Koji najvise obecava od tih XI?
Zeljo mi je kao mater i otac, krvno smo vezani! Da je u sedmoj ligi i da igra najdosadniji fudbal na svijetu - to je moj tim i ja sam uz njega. Ove evropske timove biram po ukusu, nesto kao curu. Kad mi dojade mogu ih odyebat i trazit novi tim.
Samo vrijeme ce pokazati, ali mislim da bi generacija djecaka 1998.e godine mogla biti jedna od najboljih, odnosno najinteresantnijih u zadnje vrijeme. Ima ovdje nekoliko veliki talenata. Eh, sad je do njih da rade i izrastu u dobre igrace.L_blancos je napisao/la:Koji najvise obecava od tih XI?
Izdojiio bih Valentina Jovica (Salzburg), Sandia Husica (Dortmund), Nikolu Gavrica (Bayern), Matu Stanica (Dinamo), Denisa Zerica (Zeljo), Zinedina Mustedanagica (Sparta), Seida Behrama (Zeljo), Ajdina Mujagica (Zeljo), Ermedina Demirovica (Leipzig) i Mirzu Mustafica (Mönchengladbach).
Zadnja izmjena: sajo10, dana/u 23 okt 2014, 16:31, ukupno mijenjano 2 puta.
da gavric je iz bayerna
dobar je i ovaj demirovic, bio u hsv, pa ga je doveo leipzig. mustedanagicu je ovo vec drugi ciklus, zadnje godine je bio najmladji, tako da bi i on trebao biti kvalitetan. i ovog stanica nije dzabe dinamo uzeo, hrvati su ga isto pozivali nekoliko puta, ali on ipak igra za nas
behrama se hvalilo itd
djeluje kao da imamo ovdje par finih igraca.
dobar je i ovaj demirovic, bio u hsv, pa ga je doveo leipzig. mustedanagicu je ovo vec drugi ciklus, zadnje godine je bio najmladji, tako da bi i on trebao biti kvalitetan. i ovog stanica nije dzabe dinamo uzeo, hrvati su ga isto pozivali nekoliko puta, ali on ipak igra za nas

djeluje kao da imamo ovdje par finih igraca.
Zadnja izmjena: dino-92, dana/u 23 okt 2014, 16:31, ukupno mijenjano 1 put.
Zna li neko Harisa Samardžića što igra za Švicarsku ? je li ga neko gledao možda ranije ? nalazi se u sastavu Švicarske za današnju utakmice i ušao je u igru..
Zeljo mi je kao mater i otac, krvno smo vezani! Da je u sedmoj ligi i da igra najdosadniji fudbal na svijetu - to je moj tim i ja sam uz njega. Ove evropske timove biram po ukusu, nesto kao curu. Kad mi dojade mogu ih odyebat i trazit novi tim.
46 That was a good chance for Switzerland!
46 Jović (Bosnia and Herzegovina) makes a save.
46 Liechti (Switzerland) has an effort on goal.

46 Jović (Bosnia and Herzegovina) makes a save.
46 Liechti (Switzerland) has an effort on goal.

što se tiče budućnosti, golmani su nam najmanji problem, ima ih mašala talentovanih 
nadam se da će izrasti' par talentovanih stopera, ali i napadača, jer valja zamjenit' Džeku i Vedu

nadam se da će izrasti' par talentovanih stopera, ali i napadača, jer valja zamjenit' Džeku i Vedu

Jos da je tu Dzenis Burnic, koji je kao zadnji vezni prvi strijelac u17 tima Dortmunda 

Mustedanagić je veliki potencijal. Prekomandovan je u U-19 tim Sparte a ima 16 godina..L_blancos je napisao/la:Koji najvise obecava od tih XI?
Philly vs Everybody
#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT
#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT
golman dobio zuti, vjerovatno je imao sta reci ovome sto ga je faulirao 

Trenutno korisnika/ca: bhfanatic14, BOSNAAAMOJAAA, Shogun i 12 gostiju.