2014-15 NBA Off-Season
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
- BernardBarnjak
- Kontakt:
Re: 2014-15 NBA Pre-Season
Hoce li Knicksi uci u PO? 
Bernard Barnjak, igrac Sarajeva koji je presao u Hajduk kasnih 80-tih, a u FK Sarajevu bio pravo popularan, ljubimac navijaca.
Po meni da..BernardBarnjak je napisao/la:Hoce li Knicksi uci u PO?
Philly vs Everybody
#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT
#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT
- BernardBarnjak
- Kontakt:
Clutch je napisao/la:Po meni da..BernardBarnjak je napisao/la:Hoce li Knicksi uci u PO?
Ma malo se ja salim... meni nekako sada izgledaju bolje... nije los ni Dalembert, cini mi se da je imao 3 blokade sinoc...

Bernard Barnjak, igrac Sarajeva koji je presao u Hajduk kasnih 80-tih, a u FK Sarajevu bio pravo popularan, ljubimac navijaca.
U prefsezoni I regularnoj sezoni bi trebalo izgkedati dobro, ali u PO trener dolazi do izrazaja, jer je teze davati poene na pola kosa a I svaka utakmica je bitna, u jakom match up-u jedan posjed presudi tekmu. CLE je odlicna ekipa, ne vidim bas da su Bullsi toliki favoriti naspram njih koliko se predstavlja, bez obzira sto im je prva godina, jos ako budu igrali dobar segment serije kao sto @clutch rece sa LeBronom na 4 I Love na 5, to vadi Noah ili Gasola iz igre, I tesko je parirati. Mada opet mala prednost Bullsima iz poznatih razloga, ali ukoliko dodju do finala, tesko ce dobit ekipu sa Zapada barem ove godine.adriano_leite je napisao/la:Ja uopste ne volim Evropsku kosarku, jer mi je prespora, zbog peglanja lopte. Blatt normalno da nije dokazan u NBA, jer nije bio prije u NBA ligi, ali ne mozes ga navoditi kao manu nekog tima, kad u ligi imas Fishera, Kerra i ostale koji nisu imali nikakvog dodira sa treniranjem i vodjenjem ekipe. Blatt je napravio i fantastican rezultat sa Rusima. Mislim da ipak treba dobiti vise respekta jer nije rijec o neiskusnom treneru i ne bavi se tim poslom sedam dana. Normalno je da je Evropska kosarka losija, to pokazuju i igraci koji ubise u Evropi a u NBA mahali peskirima.KK_Bosna je napisao/la:adriano, ti nikako ne zelis da prihvatis da je NBA kosarka neka druga dimenzija u odnosu na evropsku... latt je dokazan u evropi, ali nije u NBA... pa jedan messina, koji je u tom trenutku bio najbojli evropski trener i cuda radio sa CSKA, dosao je u NBA da bude pomocnik i izgubio se jadnik...
Ma Bullsi ovise o zdravlju DR1.Sa zdravim DR1 imaju sanse protiv Cavsa ali nisu nikakvi favoriti.To bi bila vrlo izjednacena serija u kojoj bi Thibs mogao na iskustvo dobit trenera Cavsa.
A zasto bi se Bullsi prilagodjavali Cavs-ovoj niskoj petorci, pa jel se Heat prilagodjavao svih ovih godina Indiani ili su oni njima. Po meni ce tu kljucan biti Gibson a Bogami i Mirotic ako bude sredio se do PO sa svojom glavom i napretkom. Normalno da cemo morat onda izbaciti jednog od Gasola ili Noaha. Ali po meni Gasol i Gibson isto mogu napraviti strasnu pometnju, obojica imaju igru na postu, sut iz distance (Gasol trojku iz kornera takodje). Imamo zasad ko neke sutere, McDermott je nepoznanica kako ce izgledat u PO ali ko je gledao Bullse u predsezoni mogao je vidjeti da je malac strasno skolovan i igrac i da ima nevjerovatno dobre kretnje bez lopte za jednog rookia.
Rose je najveci upitnik, tj. njegovo zdravlje, sa njim zdravim ce nijanse odlucivat u tim duelima sa Cavsima. Isto tako moram reci da je meni Love skroz nekako nesiguran za velike utakmice, ne vidim da on ima neku iskru ko sto imaIrving, James tu i tamo i dalje je on meni malo chokerski mada nije ni blizu kao prije. Dok kod Heat-a Allen, Wade, pa i Bosh jos dodaj Jamesa kojeg moras cuvat bez obzira na sve.
Uglavnom, najveci upitnik je Rose i njegovo zdravlje, njegova povreda i mi smo opet u loncu, mada tako je svim timovima kojima se ozljedi fransizni igrac.
Rose je najveci upitnik, tj. njegovo zdravlje, sa njim zdravim ce nijanse odlucivat u tim duelima sa Cavsima. Isto tako moram reci da je meni Love skroz nekako nesiguran za velike utakmice, ne vidim da on ima neku iskru ko sto imaIrving, James tu i tamo i dalje je on meni malo chokerski mada nije ni blizu kao prije. Dok kod Heat-a Allen, Wade, pa i Bosh jos dodaj Jamesa kojeg moras cuvat bez obzira na sve.
Uglavnom, najveci upitnik je Rose i njegovo zdravlje, njegova povreda i mi smo opet u loncu, mada tako je svim timovima kojima se ozljedi fransizni igrac.
Rose joins Oscar Robertson, Michael Jordan, Jerry West, Larry Bird, LeBron James and Dwyane Wade among those only able to average at least 25 points, 7.5 assists and four rebounds in a season.
FK DELFIN NEUM
FK DELFIN NEUM
Thibs je u karijeri dobio nekih 15ak tekmi u playoffu?
@alemsa GMovi ispadoše pametni po tebi,a u ligi toliko loših ugovora.
Danju hladna k'o Kazan, noću sija k'o Rubin
Pa normalno da nije besa kao sto bi prijatelji Albanci rekli ali ako 71% njih misli tako onda nije ni za odbacit. Nije kao PF gdje je sirok luk po tom pitanju I najvise procenata dostiglo 25% jelKawhi je napisao/la:Thibs je u karijeri dobio nekih 15ak tekmi u playoffu?
A losi ugovori ce se desavat u svakom sportu
To hoćeš reći da GMovi koji za Griffina kažu da je najbolji PF nisu idioti?
Pa mozda 25% njih I jesu, ali 71% nebi rekoKawhi je napisao/la:To hoćeš reći da GMovi koji za Griffina kažu da je najbolji PF nisu idioti?
- Donnie Darko
- Kontakt:
Po meni ne.BernardBarnjak je napisao/la:Hoce li Knicksi uci u PO?
Imat će više pobjeda, ali ne vjerujem da će im to biti dovoljno za osmo mjesto jer će i Atlanta i Hornetsi imati više pobjeda također. Govorim o situaciji bez ozbiljnijih povreda naravno.
Po meni su Cavsi, Bullsi, Wizardsi, Raptorsi, Netsi, Heat, Hornetsi i Hawksi ispred njih. Dok će Knicksi i Pistonsi biti glavni kontenderi da nekom od ovih maznu osmo mjesto.
71-25 ti je već 46.Da imam spisak ko je za koga glasao smanjilo bi se 71 na 15.alemsa je napisao/la:Pa mozda 25% njih I jesu, ali 71% nebi rekoKawhi je napisao/la:To hoćeš reći da GMovi koji za Griffina kažu da je najbolji PF nisu idioti?
Ne vjerujem da mogu glasati za igrace iz svojih ekipa.Kawhi je napisao/la:71-25 ti je već 46.Da imam spisak ko je za koga glasao smanjilo bi se 71 na 15.alemsa je napisao/la:Pa mozda 25% njih I jesu, ali 71% nebi rekoKawhi je napisao/la:To hoćeš reći da GMovi koji za Griffina kažu da je najbolji PF nisu idioti?
Ako su 71% gm-ova lige idioti, onda je ova liga u k.urcu jer to znaci da preko 20 timova ima GMa idiota
Ne mogu glasati za igrače iz svojih timova.
Ja ovako možda mogu nabrojat 5 ekipa s dobrim GMom.Siguran sam da ih nema više od 10 dobrih.
Ja ovako možda mogu nabrojat 5 ekipa s dobrim GMom.Siguran sam da ih nema više od 10 dobrih.
Istok je ove sezone strašno jak, koja razlika u odnosu na prošlu sezonu jbt. Zaboravio si Pacerse, i oni će se boriti za Playoff sigurno, bez obzira što su ostali bez George-a..Donnie Darko je napisao/la:Po meni ne.BernardBarnjak je napisao/la:Hoce li Knicksi uci u PO?
Imat će više pobjeda, ali ne vjerujem da će im to biti dovoljno za osmo mjesto jer će i Atlanta i Hornetsi imati više pobjeda također. Govorim o situaciji bez ozbiljnijih povreda naravno.
Po meni su Cavsi, Bullsi, Wizardsi, Raptorsi, Netsi, Heat, Hornetsi i Hawksi ispred njih. Dok će Knicksi i Pistonsi biti glavni kontenderi da nekom od ovih maznu osmo mjesto.
Philly vs Everybody
#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT
#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT
Istok je samo prosječan.Pacersi će se borit za prvog picka na draftu.Clutch je napisao/la:Istok je ove sezone strašno jak, koja razlika u odnosu na prošlu sezonu jbt. Zaboravio si Pacerse, i oni će se boriti za Playoff sigurno, bez obzira što su ostali bez George-a..Donnie Darko je napisao/la:Po meni ne.BernardBarnjak je napisao/la:Hoce li Knicksi uci u PO?
- Donnie Darko
- Kontakt:
Istok je jači nego uobičajeno, ali sad da je jak, ne znam baš. Opet će 9. i 10. tim na zapadu imati jednak ili bolji omjer od 3. ili 4. na istoku.
Inače ne vjerujem ovim Pacersima sekunde. Imat će dobru odbranu, ali ko će im poene zabijat mi je misterija. Plus što sam 90% siguran da David West ide u trejdu pravac nekog contendera u toku sezone.
Jači su samo od velike četvorke istočne konferenije, Celticsa, Bucksa, Magica i Sixersa.
Inače ne vjerujem ovim Pacersima sekunde. Imat će dobru odbranu, ali ko će im poene zabijat mi je misterija. Plus što sam 90% siguran da David West ide u trejdu pravac nekog contendera u toku sezone.
Jači su samo od velike četvorke istočne konferenije, Celticsa, Bucksa, Magica i Sixersa.
Trener Cavsa je dobio nekih 0 utakmica u play offu,super Bullsi prolazeKawhi je napisao/la:Thibs je u karijeri dobio nekih 15ak tekmi u playoffu?
Ma jok to.Samo govorim da to njegovo amanzaman iskustvo i nije neka prednost.Sigurno da je iskusniji od početnika,al da će ga dobit na iskustvo je glupo reći.dema je napisao/la:Trener Cavsa je dobio nekih 0 utakmica u play offu,super Bullsi prolazeKawhi je napisao/la:Thibs je u karijeri dobio nekih 15ak tekmi u playoffu?
Mene zanima kakav ce biti prvi pick drafta prošle godine 
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.