Chat - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
- QUARESMA 18<<<
- Kontakt:
Re: Chat
@Emir
a gdje ovo nadje hahahahahah, ovo moram slati tkz. "navijacima" reala
____________________________________________________________________________________________________
al ovaj snijeg u inat nece da se istopi
a gdje ovo nadje hahahahahah, ovo moram slati tkz. "navijacima" reala
____________________________________________________________________________________________________
al ovaj snijeg u inat nece da se istopi
[youtube][/youtube]
legenda
legenda
Moja domovina Republika Bosna i Hercegovina
marsej mali tim
uprava me mrzi ali sam jaci i od njih
marsej mali tim
uprava me mrzi ali sam jaci i od njih
- jalehordas
- Kontakt:
jeli mi moze neko objasniti kako da napravim tim i da pocenm da igram ss.b ligu
I NA ONOM SVJETU TAMO CUT CE SE MOJ GLAS BORDO BJELI CJELI ZIVOT JA NAVIJO SAM ZA VAS
jalehordas je napisao/la:jeli mi moze neko objasniti kako da napravim tim i da pocenm da igram ss.b ligu
Tim nemozes napraviti jer ih vec ima dovoljno(cak i previse

http://sportsport.ba/forum/viewtopic.php?f=52&t=2394
SportSport.ba liga | Igrac ekipe FK Delfini
*19.05.1995
*31.08.1996
*02.11.1997
*15.07.2000
*19.05.1995
*31.08.1996
*02.11.1997
*15.07.2000
- TheManiacs
- Kontakt:
Nije ni poce,15 do 1 tekTheManiacs je napisao/la:Znali neko koliko igra ljubicic

DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
Ako Bog da još 45 minuta do početka susreta. 

Neutral kad si tu,reci mi hoce li Boston i LAL uzeti 

DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
Boston bi trebao svakako, a i Lakersi. Ne vidim neki poseban razlog što to ne bi tako bilo, jedino ako Pistonsi polude, ali nemaju to konstantnost da odigraju dobro 4\4, uvijek zijane u nekoj i to baš puno.miky_hz je napisao/la:Neutral kad si tu,reci mi hoce li Boston i LAL uzeti
Lakersi protiv Warriorsa, ekipe koja stalno puca. Jeste da kod kuće igraju, ali Lakersi će ako Bog da ovo dobiti. Razloga je mnogo, a jedan od njih je da žele da nastave svoju seriju koju su tek započeli, a to je dvije pobjede u nizu.

Posljedni put su Warriorsi dobili Lakerse 23.3 2008 hehe, i sada je Mart zar ne

- TheManiacs
- Kontakt:
hahaha nene se bas raspricalaTheManiacs je napisao/la:[youtube][/youtube]
HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA

100% sportski i krajnje opušten potpis
Zbog mobitela
U Sarajevu razbojnici izboli turskog državljanina
Dvojica nepoznatih razbojnika sinoć su oko 22.40 sati u ilidžanskoj ulici Nihadija napali trojicu turskih državljana s privremenim boravkom u Sarajevu - Onera Mustafu (1989.), M. T. (1990.) i F. I. (1987.).
Napadači su uz prijetnju nožem od njih otuđili dva mobilna telefona nanijevši povrede Mustafi, a zatim pobjegli.
Povrijeđenom je ljekarska pomoć pružena u bolnici Koševo, gdje su mu konstatovane teške povrede nanesene nožem u predjelu leđa, brade i vrata.
"Pacijent je imao tri ubodne rane, u donjem dijelu brade (lijevo), u slabinski dio (s leđa) te u stomak. Operiran je i smješten na Kliniku za anesteziju i reanimaciju. U teškom je stanju", rekla nam je glasnogovornica bolnice Koševo Biljana Jandrić.
Obavješten je kantonalni tužilac u Sarajevu, a uviđaj su obavili pripadnici MUP-a Kantona Sarajevo, koji rade na rasvjetljavanju navedenog krivičnog djela, identifikaciji i pronalasku izvršilaca.
U Sarajevu razbojnici izboli turskog državljanina
Dvojica nepoznatih razbojnika sinoć su oko 22.40 sati u ilidžanskoj ulici Nihadija napali trojicu turskih državljana s privremenim boravkom u Sarajevu - Onera Mustafu (1989.), M. T. (1990.) i F. I. (1987.).
Napadači su uz prijetnju nožem od njih otuđili dva mobilna telefona nanijevši povrede Mustafi, a zatim pobjegli.
Povrijeđenom je ljekarska pomoć pružena u bolnici Koševo, gdje su mu konstatovane teške povrede nanesene nožem u predjelu leđa, brade i vrata.
"Pacijent je imao tri ubodne rane, u donjem dijelu brade (lijevo), u slabinski dio (s leđa) te u stomak. Operiran je i smješten na Kliniku za anesteziju i reanimaciju. U teškom je stanju", rekla nam je glasnogovornica bolnice Koševo Biljana Jandrić.
Obavješten je kantonalni tužilac u Sarajevu, a uviđaj su obavili pripadnici MUP-a Kantona Sarajevo, koji rade na rasvjetljavanju navedenog krivičnog djela, identifikaciji i pronalasku izvršilaca.
Izronio je Stari za one što ga vole (Juli 23, 2004)
Ma žalosno, kao da je Wild West
Na što će sve ljudi spasti, to je nevjerovatno.

Na što će sve ljudi spasti, to je nevjerovatno.
- rob do bagro
- Kontakt:
Umro najmanji čovjek na svijetu
He Pingping, visok samo 74,6 centimetara, umro je u 22. godini života nakon što je zbog bolova u prsima primljen u bolnicu u Rimu.
Najniži čovjek na svijetu, He Pingping, visok svega 74,6 centimetara, umro je u Rimu u 22. godini, objavio je BBC.
Rođen je kao vrlo sićušna beba 1988. godine u kineskom mjestu Wulanchabu i ubrzo je ustanovljeno da se radi o primordijalnom patuljku, čiji je poremećaj rasta genetski uzrokovan. Kao najniži čovjek na svijetu upisan je 2008. godine u Guinnessovu knjigu rekorda.
Pingping se nalazio u Rimu zbog snimanja nekoliko emisija talijanskog televizijskog zabavnog programa. Prije dva tjedna primljen je u bolnicu zbog bolova u prsima, priopćila je produkcijska kuća Europroduzione. Točan uzrok smrti nije objavljen.

Jes mi gao zao jbt

He Pingping, visok samo 74,6 centimetara, umro je u 22. godini života nakon što je zbog bolova u prsima primljen u bolnicu u Rimu.
Najniži čovjek na svijetu, He Pingping, visok svega 74,6 centimetara, umro je u Rimu u 22. godini, objavio je BBC.
Rođen je kao vrlo sićušna beba 1988. godine u kineskom mjestu Wulanchabu i ubrzo je ustanovljeno da se radi o primordijalnom patuljku, čiji je poremećaj rasta genetski uzrokovan. Kao najniži čovjek na svijetu upisan je 2008. godine u Guinnessovu knjigu rekorda.
Pingping se nalazio u Rimu zbog snimanja nekoliko emisija talijanskog televizijskog zabavnog programa. Prije dva tjedna primljen je u bolnicu zbog bolova u prsima, priopćila je produkcijska kuća Europroduzione. Točan uzrok smrti nije objavljen.

Jes mi gao zao jbt

,,DUSA BOGU...TIJELO ZEMLJI...SRCE CELIKUUU,,
SMRT FASIZMU!!!
SMRT FASIZMU!!!
- QUARESMA 18<<<
- Kontakt:
R.I.P
bas je bio cut ( nisam derPe
)
bas je bio cut ( nisam derPe

Ocam mi ga je zao............bdw morel mi iko objasniti kako postaviti avatar jer nece nikako:S:S:S 

Red or Dead
http://www.youtube.com/watch?v=iHW1nGJFqhY
http://www.youtube.com/watch?v=iHW1nGJFqhY
- Mirza_Hordas
- Kontakt:
R.I.P.
što se tiče onih huligana što su napali turskog državljanina to je bruka i sramota
Bože sačuvaj

što se tiče onih huligana što su napali turskog državljanina to je bruka i sramota

R.I.P. VEDRAN PULJIĆ....Neka danas lišticom odjekuje tvoj krik, neka im se srce zaledi,
jer uzeli su zivot od tebe a tebe od nas! 4.10.
"dok hasetu oduzmu loptu vi slušajte muziku iz našeg studija"
R.I.P. KSENIJA PAJCIN I FILIP KAPISODA 

PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!
- Mirza_Hordas
- Kontakt:
imaš gore na vrhu stranice piše profil/postavke i klikneš na to, onda ideš tamo gdje piše profil, nađeš gdje piše avatar i dalje ćeš znatisenoRA je napisao/la:Ocam mi ga je zao............bdw morel mi iko objasniti kako postaviti avatar jer nece nikako:S:S:S
R.I.P. VEDRAN PULJIĆ....Neka danas lišticom odjekuje tvoj krik, neka im se srce zaledi,