FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Zaboravili su Hadžiahmetovića. Naveli su 6 igrača ispod 21 godine, ali u tekstu da ga nisu spomenuli.
DRUG NEBI TI PUNCA
- invincible1921
- Kontakt:
@zeljovolim gledam ja sve to, al gledam i pobjedu koju nam je uskratio na derbiju, 3 boda koja nam je uskratio u foci i jos more promasaja u izglednim prilikama....
=\_1921_/=
-
fkzeljeznicarba
- Kontakt:
U nastavku pogledajte najzanimljivije detalje sa jučerašnje utakmice.
VIDEO: Pogledajte golove, crveni karton Sadikovića i propuštene prilike Plavih
http://fkzeljeznicar.ba/video-pogledajt ... vih/12257/" onclick="window.open(this.href);return false;
VIDEO: Pogledajte golove, crveni karton Sadikovića i propuštene prilike Plavih
http://fkzeljeznicar.ba/video-pogledajt ... vih/12257/" onclick="window.open(this.href);return false;
- DzoleZeljo
- Kontakt:
Ja sam generalno zadovoljan jer je Adzem izveo nasu mladu djecu, a ujedno ta su djeca pokazala kako se igra srcem.
Posebno bi istakao borbenost Turkovica i Zeljkovica.

Posebno bi istakao borbenost Turkovica i Zeljkovica.
momak je zadnji vezni po vokaciji, a mora da radi sve u veznom redu i podobro i naprijed jer je ostao bukvalno jedini iskusniji i kvalitetniji igrač na sredini. jedini je koji može primiti, zadržati i povući naprijed loptu iole konstantno u ovoj ekipi, i ima para i da je kadar kako treba on se u tim šansama ne bi ni našao, već neka prava devetka ili desetka. stoga je malo deplasirano to što toliko kritikuješ tomića. naročito imajući u vidu da je momak zimus produžio, a apsolutno nije morao i sad bi sigurno bio negdje vani sa boljom platom i boljim uslovima da za njega nije tražena odšteta, te da je cijelu prošlu polusezonu bukvalno igrao povrijeđen.invincible1921 je napisao/la:@zeljovolim gledam ja sve to, al gledam i pobjedu koju nam je uskratio na derbiju, 3 boda koja nam je uskratio u foci i jos more promasaja u izglednim prilikama....
Tomislav Tomic i Josip Kvesic MORAJU se postovat jer su odbili kone, nudili su im dosta dobre uslove ali momci su ostali cistog obraza i zato zasluzuju svo postovanje !!
Nek smo vazda puni Bosne, a i Bosna puna nas ! Manijaci 1987
Odgovaralo vama, ne odgovaralo, od komšinica u posljednje vrijeme možemo naučiti kako da privučemo publiku. Nedavno besplatan ulaz za sve, evo sad za vikend besplatan ulaz za članove. Mogao je i nama vala besplatan ulaz sa članskom protiv Širokog 
Ultras Željezničar i jedanaest ratnika, oduvijek je najbolja taktika!
-
fkzeljeznicarba
- Kontakt:
E baš su ih privukli, manja im posjeta nego kod nas.shzna je napisao/la:Odgovaralo vama, ne odgovaralo, od komšinica u posljednje vrijeme možemo naučiti kako da privučemo publiku. Nedavno besplatan ulaz za sve, evo sad za vikend besplatan ulaz za članove. Mogao je i nama vala besplatan ulaz sa članskom protiv Širokog
Bar pokušavaju*
fkzeljeznicarba je napisao/la:E baš su ih privukli, manja im posjeta nego kod nas.shzna je napisao/la:Odgovaralo vama, ne odgovaralo, od komšinica u posljednje vrijeme možemo naučiti kako da privučemo publiku. Nedavno besplatan ulaz za sve, evo sad za vikend besplatan ulaz za članove. Mogao je i nama vala besplatan ulaz sa članskom protiv Širokog
DRUG NEBI TI PUNCA
Zato privlace ljude da se uclane... pogledaj im broj clanova sve ce ti biti jasnobagrcavi je napisao/la:fkzeljeznicarba je napisao/la:E baš su ih privukli, manja im posjeta nego kod nas.shzna je napisao/la:Odgovaralo vama, ne odgovaralo, od komšinica u posljednje vrijeme možemo naučiti kako da privučemo publiku. Nedavno besplatan ulaz za sve, evo sad za vikend besplatan ulaz za članove. Mogao je i nama vala besplatan ulaz sa članskom protiv Širokog
Željeznicar za život cijeli !
Nasi samo tjeraju publiku, nista drugo. Budite realni njih je protiv Slavije bilo 5k jer je besplatan ulaz, nasi nisu u stanju da jednu utakmicu kao onu juče spuste ulaznice na pristupacnu cijenu.. Druga bi stvar bila da imamo iole ozbiljan marketing, pa da svaku tekmu bude 5k navijača.
-
Hordekatedrala
- Kontakt:
Nas naši jebu, malo malo te neka evropska utakmica, te ovaj kup raspali, vaša uprava radi pravu stvar, domaća tekma svake dvije hefte i mirna Bosna.fkzeljeznicarba je napisao/la:E baš su ih privukli, manja im posjeta nego kod nas.shzna je napisao/la:Odgovaralo vama, ne odgovaralo, od komšinica u posljednje vrijeme možemo naučiti kako da privučemo publiku. Nedavno besplatan ulaz za sve, evo sad za vikend besplatan ulaz za članove. Mogao je i nama vala besplatan ulaz sa članskom protiv Širokog
PS : Imal mi pinkija gdje, sunce mu delegacijsko
Ja jest im drago što su oni prošli u kupu a mi ispali, eno gledam i na fb vođe im nikad sretnije zbog ispadanja Želje od Lištice..

-
BordoArmy88
- Kontakt:
Ako te tješi ja sam se iskreno nadao da će te vi proći jer bi protiv vas bilo 10x lakše nego protiv ubica igrati!shzna je napisao/la:Ja jest im drago što su oni prošli u kupu a mi ispali, eno gledam i na fb vođe im nikad sretnije zbog ispadanja Želje od Lištice..
Zato smo privukli JEDNOG ALI VRIJEDNOG - divi avatar!fkzeljeznicarba je napisao/la:E baš su ih privukli, manja im posjeta nego kod nas.shzna je napisao/la:Odgovaralo vama, ne odgovaralo, od komšinica u posljednje vrijeme možemo naučiti kako da privučemo publiku. Nedavno besplatan ulaz za sve, evo sad za vikend besplatan ulaz za članove. Mogao je i nama vala besplatan ulaz sa članskom protiv Širokog
komplekse ni krv ne pere. naravno da je većini drago što smo ispali i tome se ne treba čuditi. također, ne treba se čuditi ako uskoro kup postane i važniji od prvenstva...
-
BordoArmy88
- Kontakt:
Ili da postane važnije kako su se "borili" na terenu nego što su ispali iz kupa!ChWilla je napisao/la:komplekse ni krv ne pere. naravno da je većini drago što smo ispali i tome se ne treba čuditi. također, ne treba se čuditi ako uskoro kup postane i važniji od prvenstva...
I opet se zapitajte za kog su vam dede navijale od 1921. do 1946. 
i ti od ove godine pratiš ovaj naš fudbal, ha?
Re: Odg: FK Željezničar
Za Slaviju, Napredak, Osman, Hask Gradjanski, Jugoslaviju, Zrinski, BSK... U glavnoj za tad poznate ekipe a ne tvorevine koje su prezivile u komunizmu samo zato sto su bile politicki podobne.Minjore je napisao/la:I opet se zapitajte za kog su vam dede navijale od 1921. do 1946.
"Znaš kako ti je to - rodiš se u Sarajevu i navijaš za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Želju"