KK Bosna
Moderatori/ce: nerminh74,CashMan,ultrasstyle_tz
- Alhemicar
- Kontakt:
Re: KK Bosna
-the LORD of the RINGS-
Nema slucajno negdje na netu prenos iz Zagreba 

Bosna gubi u Zagrebu 25:16!
Bosna se muci,jedino sto igra Ivanovic,ostali jako losi!
Kakvu ekipu imamo,nije nikakvo cudo sto cemo izgubiti u Zagrebu!..
Bosna se muci,jedino sto igra Ivanovic,ostali jako losi!
Kakvu ekipu imamo,nije nikakvo cudo sto cemo izgubiti u Zagrebu!..
31:26,Ikonicu tehnicka greska!
jao kako samo lose igramo!..
jao kako samo lose igramo!..
Rakic katastrofa! Do sada najgori igrac bosne,bez sumnje! Gubimo 43:22...e jesmo smjesna ekipa fakat!
Muhamed Pasalic najbolji igrac Bosne,pa je li ovo moguce!..3 trice do sada,a igra se 19 minuta..
- Alhemicar
- Kontakt:
Pasalica pod hitno prebaciti sa pleja na sutera,to mu ocigledno vise odgovara. 

-the LORD of the RINGS-
Kraj poluvremena,gubimo 46-40,Pasalic najbolji kod nas,gada trice 3/3.
Svijet kada ruši se grade nisi sam, uvijek uz tebe sam ja spreman život da ti dam!
R.I.P. VEDRAN PULJIĆ
R.I.P. VEDRAN PULJIĆ
-11, jos 11 minuta do kraja, bosna ocigledno pruza jos jednu katastrofalnu partiju, svi igraci su tu, ali ipak dosta toga ne stima
Cuva Bog Zelju svog!
64:51! igramo skandalozno!
Imamo ubjedljivo najlosiju ekipu u posljednjih 5 godina,i mene ovaj rezultat ne cudi!
Treba nam bar 3 vrhunsk aigraca da bi imali iole ozbiljan tim,Vururovic,Burrel,I Rakic ocito nisu igraci za Bosnu!
ali ostalo je jos 10 minuta do kraja utakmice,treba pricekati konacan rezultat!pa cemo onda kritikovati ili hvaliti!
Imamo ubjedljivo najlosiju ekipu u posljednjih 5 godina,i mene ovaj rezultat ne cudi!
Treba nam bar 3 vrhunsk aigraca da bi imali iole ozbiljan tim,Vururovic,Burrel,I Rakic ocito nisu igraci za Bosnu!
ali ostalo je jos 10 minuta do kraja utakmice,treba pricekati konacan rezultat!pa cemo onda kritikovati ili hvaliti!
@bosnas, oni odigrase jos katastrofalnije, sad smo na -19, hlaaaaaaaaaaadno
Cuva Bog Zelju svog!
22 razlike vodi Zagreb! Bosni prijeti katastrofa od trenutno posljednjeplasirane ekipe NLB lige! dno dna!
Jel nam ovo 3. tehnicka? U cemu je fol?
Ma ovo je smijesno,stvarno jeste.
Svijet kada ruši se grade nisi sam, uvijek uz tebe sam ja spreman život da ti dam!
R.I.P. VEDRAN PULJIĆ
R.I.P. VEDRAN PULJIĆ
Rasformirao nas je jedan Zagreb,sta vise ocekivati.... 

- lolo d pitar
- Kontakt:
ja predlazem bojkot utakmica, pa nek vide sta navijaci misle,lagano iducu utakmicu kuci ostati, nek igraju pred praznom tribinom, pa nes se i igraci i kretenska uprava zapita malo oko svojih djela
Bosna gubi 25 razlike! Moze li gore od ovoga?
katastrofa! Trojici igraca treba dati otkaz,najmanje! ovo je ponizno,da poniznije ne moze biti!
katastrofa! Trojici igraca treba dati otkaz,najmanje! ovo je ponizno,da poniznije ne moze biti!
Apsolutno se lsazem ovo je bruka, nemoze gore, ja mislim da im treba zabraniti ulaz u Sarajevo. Mene samo strah da VV ne da otkaz, jer onda nas nebih bilo nigdje (mislim na domace prvenstvo).lolo je napisao/la:ja predlazem bojkot utakmica, pa nek vide sta navijaci misle,lagano iducu utakmicu kuci ostati, nek igraju pred praznom tribinom, pa nes se i igraci i kretenska uprava zapita malo oko svojih djela
"My Favorite Ring is Always the Next One"
- lolo d pitar
- Kontakt:
ma ako je pametan dat ce otkaz,jer ovdje nema buducnosti, otisao ili ostao,isto nam se pise
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.