Hajde Demba, ispoštuj brata pa da slavimo.GazijaKalesija je napisao/la:Demba ba daje, Kramarić daje, plus Rijeka daje i Besiktas daje... Na 10 153KM
Kladionica: Prijedlozi, sugestije... - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
- GazijaKalesija
- Kontakt:
Re: Kladionica: Prijedlozi, sugestije...
U legendu je odavno ušao transparent koji se pojavio tada, „Volimo Jureka, više od Bureka“.
Napoli smece najvece...
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
- GazijaKalesija
- Kontakt:
Mogao bi Gladbach možda ići 2/1

U legendu je odavno ušao transparent koji se pojavio tada, „Volimo Jureka, više od Bureka“.
Celtic - Astra 2/1
Bruge - Kopenhagen 2/1
Dnipro . Qarabag 2/1
Borusia - Apolon 2/1
Psv - Panata 2/1
Salzburg - Zagren 2/1
Torino - HJK 2/1
Tottenham - Asteras 2/1
tiket
Tottenham 3+
Torino 3+
Borusia 3+
20 km
Estoril - Dinamo Moskva 2
Partizan - Besiktas 2
10 km
Villareal 1
Bruggge 3+
Inter 1
20 km
Bruge - Kopenhagen 2/1
Dnipro . Qarabag 2/1
Borusia - Apolon 2/1
Psv - Panata 2/1
Salzburg - Zagren 2/1
Torino - HJK 2/1
Tottenham - Asteras 2/1
tiket
Tottenham 3+
Torino 3+
Borusia 3+
20 km
Estoril - Dinamo Moskva 2
Partizan - Besiktas 2
10 km
Villareal 1
Bruggge 3+
Inter 1
20 km
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!
Golijada ide tuGazijaKalesija je napisao/la:Mogao bi Gladbach možda ići 2/1![]()
- GazijaKalesija
- Kontakt:
Ko je jamio, jamioooooooooooooooooooooooooGazijaKalesija je napisao/la:Hajde Demba, ispoštuj brata pa da slavimo.GazijaKalesija je napisao/la:Demba ba daje, Kramarić daje, plus Rijeka daje i Besiktas daje... Na 10 153KM
bravo, drago mi kao da sam ja dobioGazijaKalesija je napisao/la:Ko je jamio, jamioooooooooooooooooooooooooGazijaKalesija je napisao/la:Hajde Demba, ispoštuj brata pa da slavimo.GazijaKalesija je napisao/la:Demba ba daje, Kramarić daje, plus Rijeka daje i Besiktas daje... Na 10 153KM
kad pogledas nemozes da vjerujes da je tako jednostavno, al eto jeste, kao iz kladionicarskih udzbenika.... gazija cestitke i od meneGazijaKalesija je napisao/la:Ko je jamio, jamioooooooooooooooooooooooooGazijaKalesija je napisao/la:Hajde Demba, ispoštuj brata pa da slavimo.GazijaKalesija je napisao/la:Demba ba daje, Kramarić daje, plus Rijeka daje i Besiktas daje... Na 10 153KM
OTIŠAO SAM DA PRONAĐEM SEBE, AKO DOĐEM PRIJE NEGO ŠTO SE VRATIM, ZADRŽITE ME!
Aferim momčiluko, donio si mi novce, imaš cvaju.GazijaKalesija je napisao/la:Hajde Demba, ispoštuj brata pa da slavimo.GazijaKalesija je napisao/la:Demba ba daje, Kramarić daje, plus Rijeka daje i Besiktas daje... Na 10 153KM
Sutra te vodim na ćevape kod Fajčija
- GazijaKalesija
- Kontakt:
Hvala vam momci. 
haha, sheyi
haha, sheyi
Ljudi jel zna neko kako se koristi ovaj bonus na bet 365, imam 20 eura bonusa nebi ga bog namjestio da ga podignem, a engleski mi nije bas najjaca strana 
ado899 je napisao/la:Celtic-1 1.85 2:1![]()
Mgladbach-1 1.20 5:0![]()
Tottenham-1 1.30 5:1![]()
Kvota 2.89
Villarreal-1 1.55 4:1![]()
Slazburg-1 1.55 4:2![]()
Dnipro-1 1.50 0:1seljaci
![]()
Kvota 3.60
"Nogomet je moj život, moja strast. Teško mi je nogomet doživljavati kao posao, ne vidim ga tako i nikada neću reći da se bavim nogometom. Naravno, postoje plaća, ugovor, ali nogomet nikada neću definirati kao posao" Thierry Henry
Moras ga tri puta ulozit, ja mislim da kvota ne smije biti manja od 1.6Arhitekt je napisao/la:Ljudi jel zna neko kako se koristi ovaj bonus na bet 365, imam 20 eura bonusa nebi ga bog namjestio da ga podignem, a engleski mi nije bas najjaca strana
Jose Mourinho``I don't know if it is this season or next season with Roberto, or with another person in the future, but normally in the direction the club is going, sooner or later they will win the big cup.''
Sta mislite o mecu Oriente Petrolero - Real Potosi ? Planiram 1 1,51 odigrati na vece pare, vidim da domacin dominira kod kuce, kao i vecina bolivijskih timova... Ako moze neki savjet u vezi ove utakmice sto prije...
Hvala unaprijed i cestitke svima na dobicima dns
Hvala unaprijed i cestitke svima na dobicima dns
- GazijaKalesija
- Kontakt:
zgmiky je napisao/la:u odnosu na utakmice od 19h na ovim večernjim bi moglo biti dosta golova
tottenham 3+
villareal 3+
salzburg 3+
gladbach 3+
6.14
-
nikadnedobijam
- Kontakt:
GazijaKalesija je napisao/la:Hajde Demba, ispoštuj brata pa da slavimo.GazijaKalesija je napisao/la:Demba ba daje, Kramarić daje, plus Rijeka daje i Besiktas daje... Na 10 153KM
@GazijaKalesija, zahvaljujem....

zgmiky je napisao/la:od ovog čuda od europske lige ide ovako
Villareal 1 1.40
Torino 1 1.45 st
Tottenham 1 1.30
Steaua pik 1 1.35
Rijeka daje gol 1.25
4.45
ne pamtim kad sam dva listića pogodio od ovog smiješnog natjecanja ali eto kladionice su odlučile dati nešto ljudimazgmiky je napisao/la:u odnosu na utakmice od 19h na ovim večernjim bi moglo biti dosta golova
tottenham 3+
villareal 3+
salzburg 3+
gladbach 3+
6.14
Za veceras sta da se isprati 
Oriente-1 1.50
Leon-1 1.25
Denver-1 1.25
Kvota 2.34
Oriente-1 1.50
Leon-1 1.25
Denver-1 1.25
Kvota 2.34
"Nogomet je moj život, moja strast. Teško mi je nogomet doživljavati kao posao, ne vidim ga tako i nikada neću reći da se bavim nogometom. Naravno, postoje plaća, ugovor, ali nogomet nikada neću definirati kao posao" Thierry Henry
-
Convicts1988
- Kontakt:
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.