FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Cuj politicki podobne. Jadna li vam sUDBA 
Nek smo vazda puni Bosne, a i Bosna puna nas ! Manijaci 1987
kako se praunuk sam ukopava... 
gledaj aktivne clanove, vjeroavtno ih ni nemaju vise od naslikusa je napisao/la:
Zato privlace ljude da se uclane... pogledaj im broj clanova sve ce ti biti jasno
FKŽ !
Praunuku je majka plavusa, a babo drot.ChWilla je napisao/la:kako se praunuk sam ukopava...
Tom Hanks je bio vatrogasac i **** nam je svima mater.
Prije tri godine smo na pripremama bili bare-bare sa Rijekom, a gledajte gdje su oni sad a gdje mi. Kako sve nas zaobilazi, ovo nas mislim na sve klubove u nasoj zemlji, a nas pogotovo jer bi mi trebali biti ti koje ce prvi napraviti taj korak jer smo najveci i najtrofejniji u drzavi. Pa je li tesko nasima otici u Bg, ZG ili RI i pitati ih kako rade pa da njih pokusamo kopirati?!
Prvak NR BiH: 1946
Prvak Jugoslavije: 1972
Prvak BiH: 1998, 2001, 2002, 2010, 2012 i 2013
Kup BiH: 2000, 2001, 2003, 2011, 2012 i 2018
Super kup BiH: 1998, 2000 i 2001
Dupla kruna: 2001 i 2012
Titula, kup i super kup: 2001
Kup UEFA: 1/4(1972) i 1/2(1985)
zna se da mu je stari drot al se ne zna koji, te noci kad je zacet petorica su u smjeni radilaEngland je napisao/la:Praunuku je majka plavusa, a babo drot.ChWilla je napisao/la:kako se praunuk sam ukopava...
habib
Praunuk je onda 5u1!habib je napisao/la:zna se da mu je stari drot al se ne zna koji, te noci kad je zacet petorica su u smjeni radilaEngland je napisao/la:Praunuku je majka plavusa, a babo drot.ChWilla je napisao/la:kako se praunuk sam ukopava...
Tom Hanks je bio vatrogasac i **** nam je svima mater.
-
fedeltafrotta
- Kontakt:
ebo vas sarajevo, sta spominjete jufke na nasoj temi
17.09.1921. Radnički klub ljudskih vrijednosti !
"Ma, Željo je, bolan, najveći i čast mi je igrati, čast je biti na Željinoj klupi, a ne još kapiten biti…"
"Ma, Željo je, bolan, najveći i čast mi je igrati, čast je biti na Željinoj klupi, a ne još kapiten biti…"
do ove i iduce nedjelje se moze pjevusiti ona nesudjena, aaa kad dodje nedjelja ooo ooo
Ljubavi što te rodi, klasa radnička!
Ma umislili da su veliki klub a nigdje publike. Samo čekam kad če početi plaćati raji da dolaze na utakmice.shzna je napisao/la:Odgovaralo vama, ne odgovaralo, od komšinica u posljednje vrijeme možemo naučiti kako da privučemo publiku. Nedavno besplatan ulaz za sve, evo sad za vikend besplatan ulaz za članove. Mogao je i nama vala besplatan ulaz sa članskom protiv Širokog
- ManijakUSA
- Kontakt:
Općenito nema napredka kad se u cjelom društvu pa tako i u sportu sve gleda po političkoj osnovi zato i je propao velikan poput Bosne i nikad nitko od naših neće napraviti iskorak jedino ako ih uzme neki privatnik i počme pošteno gurati. Realno gledajući u našoj zemlji najbliži nekakvom iskoraku u europi su Sarajevo i Široki. Pitari su od jučer privatni klub a ovi odavno i mogli bi ozbiljno raditi Olimpic neću ni da računam jel za mene to nije klubArgentina je napisao/la:Prije tri godine smo na pripremama bili bare-bare sa Rijekom, a gledajte gdje su oni sad a gdje mi. Kako sve nas zaobilazi, ovo nas mislim na sve klubove u nasoj zemlji, a nas pogotovo jer bi mi trebali biti ti koje ce prvi napraviti taj korak jer smo najveci i najtrofejniji u drzavi. Pa je li tesko nasima otici u Bg, ZG ili RI i pitati ih kako rade pa da njih pokusamo kopirati?!
Ja sam rođen zbog plavih, ja umrjeću zbog njih
nema osnove ni uslova da te uzme privatnik, partizan koji je redovan ucesnik mozemo reci ako ne lige prvaka, onda lige evrope ne moze da se proda, kako cemo tek onda mi koji je mozemo ni kolo prociManijakUSA je napisao/la:Općenito nema napredka kad se u cjelom društvu pa tako i u sportu sve gleda po političkoj osnovi zato i je propao velikan poput Bosne i nikad nitko od naših neće napraviti iskorak jedino ako ih uzme neki privatnik i počme pošteno gurati. Realno gledajući u našoj zemlji najbliži nekakvom iskoraku u europi su Sarajevo i Široki. Pitari su od jučer privatni klub a ovi odavno i mogli bi ozbiljno raditi Olimpic neću ni da računam jel za mene to nije klubArgentina je napisao/la:Prije tri godine smo na pripremama bili bare-bare sa Rijekom, a gledajte gdje su oni sad a gdje mi. Kako sve nas zaobilazi, ovo nas mislim na sve klubove u nasoj zemlji, a nas pogotovo jer bi mi trebali biti ti koje ce prvi napraviti taj korak jer smo najveci i najtrofejniji u drzavi. Pa je li tesko nasima otici u Bg, ZG ili RI i pitati ih kako rade pa da njih pokusamo kopirati?!
tuga me uhvati kada ljudi koji su u slicnoj situaciji bili kao i mi naprave iskorak...
Prvak NR BiH: 1946
- invincible1921
- Kontakt:
kakav marketing i gluposti sve sto mozes je da umjesto 3500 nekad imas 4000 i to je to. Raja je toliko oslijepila za nasu ligu da taman kazes eo vam 10 svima koji dodjete bilo bi prvu tekmu 10 000 iducu 7 8 i onda opet 2-3 i bila bi prica treba bgm 20 da bi se ovo gledlao, odo ja lagano SK kuci upalit
=\_1921_/=
" onclick="window.open(this.href);return false;
????? sta je ovo i gdje

????? sta je ovo i gdje
sreca pa je tampon zona izmedjutmtmtmtm je napisao/la:
????? sta je ovo i gdje![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Ljubavi što te rodi, klasa radnička!
Kolko su nasi igraci lijepsi, jos da nam je Ibrakovic u upravi gdje bi nam kraj bio
habib
Odlično rečeno. A odg bi bio, br.1 da se nije iz BiH,br.2 neki sličan Volpi da dođe ,br.3 Naći kopiju Keka (i to baš slovenac ili švabo) i 4.dobar sportski direktor (može naš bosanac,ali da u pasošu u zadnjih 20 godina nema "štembilj" ulaska u BiH.Argentina je napisao/la:Prije tri godine smo na pripremama bili bare-bare sa Rijekom, a gledajte gdje su oni sad a gdje mi. Kako sve nas zaobilazi, ovo nas mislim na sve klubove u nasoj zemlji, a nas pogotovo jer bi mi trebali biti ti koje ce prvi napraviti taj korak jer smo najveci i najtrofejniji u drzavi. Pa je li tesko nasima otici u Bg, ZG ili RI i pitati ih kako rade pa da njih pokusamo kopirati?!
Po svemu do sada, jedini Željo je počeo stvarati temelje ( rad u OŠ ) na koje bi neko ovakav mogao doći i da gradi ispravnu zgradu,pa možda sutra i neboder.
Da i mi imamo Volpija u klubu i mi bi kao oni kupovali igrace po 1,5 miliona e i gradili stadion od desetine miliona. Treba se prvo u drzavi promijeniti neke stvari pa da onda dodu privatniciArgentina je napisao/la:Prije tri godine smo na pripremama bili bare-bare sa Rijekom, a gledajte gdje su oni sad a gdje mi. Kako sve nas zaobilazi, ovo nas mislim na sve klubove u nasoj zemlji, a nas pogotovo jer bi mi trebali biti ti koje ce prvi napraviti taj korak jer smo najveci i najtrofejniji u drzavi. Pa je li tesko nasima otici u Bg, ZG ili RI i pitati ih kako rade pa da njih pokusamo kopirati?!
Maribor bi nama trebao biti uzor. Doduse, malo vise vremena je potrebno za taj nivo kao Maribor, ali taj nacin je realan i izvodljiv.
DRUG NEBI TI PUNCA
najstabilniji svakako jeste, oni ništa nisu prodali, a ove godine jedini sa balkana igraju ligu šampiona. ali je vrlo, vrlo težak, što pokazuje i činjenica da takvim pristupom niko drugi nije ništa značajno ostvario. u svim linijama moraju biti ljudi koji vole klub, koji ginu za klub i pogrešne odluke se moraju svesti na apsolutni minimum, i poslovne i sportske.
Trenutno korisnika/ca: Google [Bot] i 36 gostiju.