U ono vrijeme da je igrao ovaj mali Ara na njegovom mjestu, momak bi zabio duplo vise golova. Iz moje perspektive gledajuci normala. Ti mislis suprotno i to je ok. Ali moras biti korektan i reci da je prije svakog datog gola fulao po 2-3 mrtve sanse. **** takvog napadaca.ChWilla je napisao/la:za našu ligu jeste. a mislim da o njoj pričamo, ne o ligi šampiona.
FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
- Hordas Doboj
- Kontakt:
Re: FK Željezničar
Sve dok ima snage u nogama našim, gazit ćemo s' tobom, svijet će da se plaši!
- JoseMourinho
- Kontakt:
Re: Odg: FK Željezničar
E jbg sad usra ga ti bas, prvo svjetski napadači koji primaju milione fulaju i ne zabiju svaku šansu, drugo za nasu ligu adilovic je bio majstor i ona ekipa je bila perfektno napravljena i imala teško ponovljivu dominaciju 
- Hordas Doboj
- Kontakt:
Re: Odg: FK Željezničar
Ma meni nije mirisao eto, ne mogu protiv toga. A uostalom nije mu dzaba pola vasih ebavalo sve po spisku.JoseMourinho je napisao/la:E jbg sad usra ga ti bas, prvo svjetski napadači koji primaju milione fulaju i ne zabiju svaku šansu, drugo za nasu ligu adilovic je bio majstor i ona ekipa je bila perfektno napravljena i imala teško ponovljivu dominaciju
Jednostavno je imao masineriju iza sebe u to vrijeme i morao je trpati. Imali ste za nase uslove prejak sastav, a on je (po meni) bio najslabija karika.
-
fedeltafrotta
- Kontakt:
šta onda reći za vaše napadače koji iza sebe imaju odlične igrače u vezi ? logikom slijedi da je adilović za njih ronaldo 
17.09.1921. Radnički klub ljudskih vrijednosti !
"Ma, Željo je, bolan, najveći i čast mi je igrati, čast je biti na Željinoj klupi, a ne još kapiten biti…"
"Ma, Željo je, bolan, najveći i čast mi je igrati, čast je biti na Željinoj klupi, a ne još kapiten biti…"
- Neandertalac
- Kontakt:
Zato je Bilbija ; prekucao ! ps. Adilovic je dao sam golova ko vi u dvije sezone ...Hordas Doboj je napisao/la:Haha tacno je bio ubojit.bagrcavi je napisao/la:Eldin Adilović: Ako nekad neko u bh. ligi obori naše rekorde, vratit ću se u Želju i postaviti nove
Željezničar za život cijeli !
UPRAVA NAPOLJE!
UPRAVA NAPOLJE!
- Hordas Doboj
- Kontakt:
Ne slijedi logikom. Benzema ima iza sebe Rodrigeza, Balea, Ronalda, ali ima ispred sebe Piquea, Mascherana itdfedeltafrotta je napisao/la:šta onda reći za vaše napadače koji iza sebe imaju odlične igrače u vezi ? logikom slijedi da je adilović za njih ronaldo
Al necemo vise o tome. Nije mi Adilovic bitan toliko. Samo sam prokomentarisao da on za mene nije nikakav napadac i to je to. Samo kad se sjetim promasaja, smijesno znaci. Onaj derbi kad fula sa metar haha pa mu poslije buraz odbrani penal. Tuga
znači zabio bi 38 golova 2011/12 i 36 golova 2012/13. ha?Hordas Doboj je napisao/la:U ono vrijeme da je igrao ovaj mali Ara na njegovom mjestu, momak bi zabio duplo vise golova. Iz moje perspektive gledajuci normala. Ti mislis suprotno i to je ok. Ali moras biti korektan i reci da je prije svakog datog gola fulao po 2-3 mrtve sanse. **** takvog napadaca.ChWilla je napisao/la:za našu ligu jeste. a mislim da o njoj pričamo, ne o ligi šampiona.
pa vi ste milione skrkali, a ne možete da dođete do približno takvih efekata kakve je u našoj ligi imao eldin, eto kako je "lako". treba da zabije svaku šansu? ne zabije ni ronaldo, a naročito ne armin hodžić, koji hoće sigurno biti veći igrač od eldina ako ga povrede zaobiđu, ali je potpuno drugi tip napadača, a u prošloj sezoni se nafulao zicera i zicera i zicera.
- Hordas Doboj
- Kontakt:
Kakve veze imamo mi? Ne pisem ja ispred FKS niti UNFKS. Dajem svoje misljenje i to je to.ChWilla je napisao/la:znači zabio bi 38 golova 2011/12 i 36 golova 2012/13. ha?Hordas Doboj je napisao/la:U ono vrijeme da je igrao ovaj mali Ara na njegovom mjestu, momak bi zabio duplo vise golova. Iz moje perspektive gledajuci normala. Ti mislis suprotno i to je ok. Ali moras biti korektan i reci da je prije svakog datog gola fulao po 2-3 mrtve sanse. **** takvog napadaca.ChWilla je napisao/la:za našu ligu jeste. a mislim da o njoj pričamo, ne o ligi šampiona.
pa vi ste milione skrkali, a ne možete da dođete do približno takvih efekata kakve je u našoj ligi imao eldin, eto kako je "lako". treba da zabije svaku šansu? ne zabije ni ronaldo, a naročito ne armin hodžić, koji hoće sigurno biti veći igrač od eldina ako ga povrede zaobiđu, ali je potpuno drugi tip napadača, a u prošloj sezoni se nafulao zicera i zicera i zicera.
A on da je toliko dobar, otisao bi on vjeruj glatko a ne bi ga trpali tolike godine za pola miliona eura, i na kraju ne uzmete ni 200 hiljada. Al nece se. 'ebes ga ba. Uopste nisam htio raspravu da vodim oko toga.
Budite pozdravljeni
@England
Ja tebe odavno ne smatram dovoljno civilizovanim da s tobom vodim bilo kakav vid konverzacije, a tvoj post bas potvrđuje da jos treba da se drzim toga.
- jovanmaksimovic
- Kontakt:
е $ " " претјерујете...
$ је $ ? у $ $ & & $ $ у % ?. ", ' се ? $ је он ? $ " зато % је " % " $ " &, % опет не ' његов ¥ у " (у поређењу са $ $, " су & ? & " $ " &)... $ је опет $ оне " ? (" ? у ? $ ' ? 2-1) ? је " " %... ја њега " " % јер се жртвовао за ? " за % ? у " ? је " " - ? " ¥ " (& ? " " / 2011/12)... не & га $ у &, ? & " ? у " овог "...у рангу је са $, %, ", ' $...
$ је $ ? у $ $ & & $ $ у % ?. ", ' се ? $ је он ? $ " зато % је " % " $ " &, % опет не ' његов ¥ у " (у поређењу са $ $, " су & ? & " $ " &)... $ је опет $ оне " ? (" ? у ? $ ' ? 2-1) ? је " " %... ја њега " " % јер се жртвовао за ? " за % ? у " ? је " " - ? " ¥ " (& ? " " / 2011/12)... не & га $ у &, ? & " ? у " овог "...у рангу је са $, %, ", ' $...
https://www.youtube.com/watch?v=H1M8yfyW2fo
FOR PAUL
FOR PAUL
pa što si sam počeo ako nećeš?Hordas Doboj je napisao/la: Kakve veze imamo mi? Ne pisem ja ispred FKS niti UNFKS. Dajem svoje misljenje i to je to.
A on da je toliko dobar, otisao bi on vjeruj glatko a ne bi ga trpali tolike godine za pola miliona eura, i na kraju ne uzmete ni 200 hiljada. Al nece se. 'ebes ga ba. Uopste nisam htio raspravu da vodim oko toga.
Budite pozdravljeni
@England
Ja tebe odavno ne smatram dovoljno civilizovanim da s tobom vodim bilo kakav vid konverzacije, a tvoj post bas potvrđuje da jos treba da se drzim toga.
i ko je to zadnji uzeo bilo kakvu odštetu za igrača od 27 godina iz naše lige? na evropskom nivou, takvih ima slobodnih na pasja preskakala, svaki prelazni rok. ali na nivou naše lige, čovjek je klasa što dokazuju brojevi i trofeji. kako može ne biti klasa za našu ligu neko ko u toj ligi dvije godine zaredom bude najbolji strijelac i digne obje titule i jedan kup?
Hor-doboj
Zanimljivo da ti mozes o civilizaciji govoriti, to je neprocijenjivo, sve na mrezi!@England
Tom Hanks je bio vatrogasac i **** nam je svima mater.
Ljudi moji brojevi sve govore. Da li se nekome sviđao ili ne, da li je zabijao iz prve šanse ili nije, sve to je apsolutno nebitno. Ja ga pamtim kao momka koji se borio na terenu, primao batine i zabio više od 60 golova za Želju u dvije sezone. Ostalo je nebitno.
DRUG NEBI TI PUNCA
Upravo to, momak je ginuo za Želju, nije mu bilo lagano na pocetku jer ga je raja odmah uzela na zub,ko god pogriješi psovalo se Eldinu,a još veca ironija je što je prije njega igrao kloc teških razmjera kojeg su ljudi voljeli ko Titu (Lazo)bagrcavi je napisao/la:Ljudi moji brojevi sve govore. Da li se nekome sviđao ili ne, da li je zabijao iz prve šanse ili nije, sve to je apsolutno nebitno. Ja ga pamtim kao momka koji se borio na terenu, primao batine i zabio više od 60 golova za Želju u dvije sezone. Ostalo je nebitno.
Zeljo mi je kao mater i otac, krvno smo vezani! Da je u sedmoj ligi i da igra najdosadniji fudbal na svijetu - to je moj tim i ja sam uz njega. Ove evropske timove biram po ukusu, nesto kao curu. Kad mi dojade mogu ih odyebat i trazit novi tim.
a dok za to vrijeme taj zeba nije nigdje prispio.
-
zeljovolim
- Kontakt:
Jel netko na treningu,jel treniraju svi?
- storm_raider
- Kontakt:
Adilovic je znao iznervirati, ali generalno imao je taj ogroman pritisak sa tribina. Drago mi je zbog njega da je otisao odavde, pa ako su mu Turci i psovali (a nisu imali razloga) nije ih ni mogao razumjeti na pocetku. Drago mi je zbog njega, jer je pokazao da bez tog pritiska moze i bolje nego sto je ovdje. Svi mi koji smo bili na tribinama tada znamo koliko mu se psovalo, ali je decko sutio i trpao. Mi ovdje na Balkanu najvise volimo igrace koji ce probaciti protivniku loptu kroz noge i neka igra za raju, a eto Svabe uzese SP na trku i snagu najvise. Da je samo fazon u mahalskoj igri Brazilci bi i dan danas bili neprikosnoveni, a eto najbolji fudbal se igra u Engleskoj.
Ne zaboravite da je i Dzeko "petljao".
Sport je lijek za tijelo i duh.
to koliko je eldin los, govori i kapitenska traka oko ruke koju nosi u samsunu trenutno 
Ljubavi što te rodi, klasa radnička!
Omer Joldic zapoceo trenerski posao u voljenom klubu i preuzeo je predpionire! 
Sretno majstore u trenerskim vodama,u onoj generaciji igraca jedan mi je dražih.. i ostavljao je srce na terenu za klub.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Sretno majstore u trenerskim vodama,u onoj generaciji igraca jedan mi je dražih.. i ostavljao je srce na terenu za klub.
19TM87
ŠAMPIONI:1946,1972,1998,2001,2002,2010,2012,2013
KUP BiH:2000,2001,2003,2011,2012
SUPER KUP:1998,2000,2001
ŠAMPIONI:1946,1972,1998,2001,2002,2010,2012,2013
KUP BiH:2000,2001,2003,2011,2012
SUPER KUP:1998,2000,2001
Kad ga gledaš onako sa predpionirima ne znaš jel im on trener ili saigracSouthboy je napisao/la:Omer Joldic zapoceo trenerski posao u voljenom klubu i preuzeo je predpionire!
Željo nastavlja po starom, pravi i igrače i trenere..
Zeljo mi je kao mater i otac, krvno smo vezani! Da je u sedmoj ligi i da igra najdosadniji fudbal na svijetu - to je moj tim i ja sam uz njega. Ove evropske timove biram po ukusu, nesto kao curu. Kad mi dojade mogu ih odyebat i trazit novi tim.
storm_raider je napisao/la:Adilovic je znao iznervirati, ali generalno imao je taj ogroman pritisak sa tribina. Drago mi je zbog njega da je otisao odavde, pa ako su mu Turci i psovali (a nisu imali razloga) nije ih ni mogao razumjeti na pocetku. Drago mi je zbog njega, jer je pokazao da bez tog pritiska moze i bolje nego sto je ovdje. Svi mi koji smo bili na tribinama tada znamo koliko mu se psovalo, ali je decko sutio i trpao. Mi ovdje na Balkanu najvise volimo igrace koji ce probaciti protivniku loptu kroz noge i neka igra za raju, a eto Svabe uzese SP na trku i snagu najvise. Da je samo fazon u mahalskoj igri Brazilci bi i dan danas bili neprikosnoveni, a eto najbolji fudbal se igra u Engleskoj.
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q