Ni na maticnom forumu nema 10 postova po kolu tako da nema sta da te cudi. Klub je blago receno u katastrofalnom stanju, ko god je valjao je otjeran radi provodjenja licnih planova ili interesa. Na treninzima se pojavljuje po 10 do 15 igraca, kako se kome da. Trener nema autoritet ni sam prema sebi kamo li da nekom drugom nesto govori. Sutra ako bude 300 ljudi na stadionu to treba proslaviti, sto je ispod dna za ovakav klub.Tuzlak04 je napisao/la:U kakvom ste vi sad k u r c u pali. Niko ovdje ne piše već 10 dana .Nema interesa za klub ili . .
Malo vam falilo da uđete u PL, postovi su ovdje padali ko ludi, a sad. Auuuuu
NK Jedinstvo Bihać
Moderator/ica: GracanicaAA
-
abnorme123
- Kontakt:
Re: NK Jedinstvo Bihać
NAROD SE ZOVE BIHAĆ
https://www.youtube.com/watch?v=OiUTsMxWmes
Sami smo sebe unistili otjeravsi Dujmovica koji je bio glava Jedinstva i to znam iz pouzdanih izvora sad nek pise sta god ko hoce...
-
abnorme123
- Kontakt:
Istina, kazu da je to i sluzbeno postao 10.05.2008Iceplayer je napisao/la:Sami smo sebe unistili otjeravsi Dujmovica koji je bio glava Jedinstva i to znam iz pouzdanih izvora sad nek pise sta god ko hoce...
NAROD SE ZOVE BIHAĆ
Klub je unistila politika,mislim unistava ga godinama ali sad dno,dna.Tacnije nacelnik Galijasevic,i njegov covjek u klubu,i veliki prijatelj Alija Kurtagic.Stavio ga je da niko ne moze prici klubu,otjerali su sve moguce sto valja.
Samo Jedinstvu pjevamo i za njega zivimo !
NK Jedinstvo Bihac (SN 96)
Alija K. je najgora stvar koja se desila jedinstvu..
Dujmovic je isto bio Emdzin covjek u Jedinstvu pa je otjeran. Nije Emdzo kriv sto smo prosle sezone krahirali i potrosili pare koje su bile namjenjene za 2 sezone. A uskoro se moze i ocekivati nesto, samo treba skupstinu sazvati, rijesiti duznosti svih u upravi i praviti novu. Ocekujem promjene na pauzi, naravno na bolje 
Prosla sezona ne moze biti isprika sto se otjerao Emir Mujadzic,i svi normalni ljudi sto su bili u Jedinstvu.tropic je napisao/la:Dujmovic je isto bio Emdzin covjek u Jedinstvu pa je otjeran. Nije Emdzo kriv sto smo prosle sezone krahirali i potrosili pare koje su bile namjenjene za 2 sezone. A uskoro se moze i ocekivati nesto, samo treba skupstinu sazvati, rijesiti duznosti svih u upravi i praviti novu. Ocekujem promjene na pauzi, naravno na bolje
Ko ga je otjerao?
-
nebeskasila
- Kontakt:
Šta nam rade od kluba, i niko ništa fuj..
Ti spomenuti u mom postu.nerkolfc je napisao/la:Ko ga je otjerao?
Upravo to, bravoAlterEgo je napisao/la:Alija K. je najgora stvar koja se desila jedinstvu..
Nek' se zna, da crveno-bijel naš je grad!
Video sazetak sa utakmice NK Jedinstvo - NK Metalleghe BSI Jajce
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
NK Jedinstvo 1919 - Zajedno kroz zivot idemo...
-
abnorme123
- Kontakt:
Ovo je samo drugo poluvrijeme.Mirzoni89 je napisao/la:Video sazetak sa utakmice NK Jedinstvo - NK Metalleghe BSI Jajce
NAROD SE ZOVE BIHAĆ
Kemal Alispahic u pregovorima za novog trenera Jedinstva.
Priprema za iducu sezonu, kad napadamo PL jer izbori su na kraju iduce sezone pa Emdzo hoce da to srediBihac96 je napisao/la:Kemal Alispahic u pregovorima za novog trenera Jedinstva.
-
nebeskasila
- Kontakt:
Nek nas uvede u LP ja mu ne dam glas, jer on gleda korist, da voli klub i 1 posto ne bi se dešavalo ovo što se dešava. Ne da ni marke sad, pa će kao sljedeće sezone pokušati PL.LloriS je napisao/la:Priprema za iducu sezonu, kad napadamo PL jer izbori su na kraju iduce sezone pa Emdzo hoce da to srediBihac96 je napisao/la:Kemal Alispahic u pregovorima za novog trenera Jedinstva.
Pa Jedinstvo i zivi od grada,jer u vlasnistvu grada.Samo nekad se odvoji vise sredstava,nekad manje kao ove sezone,dok je prosle sezone ulozeno malo vise,plus sponzori.
Ulozeno ti je isto para i ove sezone kao i prosle, stvar je sto smo mi prosle sezone kupovali utakmice u borbi za PL pa nas je izaslo dosta vise financijski u odnosu na ovu gdje nismo nista kupili, tu ti je razlika izmedju ove i prosle sezone.nebeskasila je napisao/la:Nek nas uvede u LP ja mu ne dam glas, jer on gleda korist, da voli klub i 1 posto ne bi se dešavalo ovo što se dešava. Ne da ni marke sad, pa će kao sljedeće sezone pokušati PL.LloriS je napisao/la:Priprema za iducu sezonu, kad napadamo PL jer izbori su na kraju iduce sezone pa Emdzo hoce da to srediBihac96 je napisao/la:Kemal Alispahic u pregovorima za novog trenera Jedinstva.
Hoće li Stupac ostaviti bodove u subotu protiv Gračanlija. Gurnuli su mu vruć krompir u jako nezgodno vrijeme.
Sretno u svakom slučaju.
Sretno u svakom slučaju.
Daj ljudi ostavite sad nama 3 boda, pa se onda cupajte, mada mislim da nema potrebe za cupanjem, jer je nemoguce da ispadnete.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 11 gostiju.