16.11.2014 Izrael - BiH

Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog,TaRgEt_

Izrael - BiH

Pobjeda
113
44%
Neriješeno
58
23%
Poraz
84
33%

Ukupno glasova: 255

FliX
Kontakt:

Re: 16.11.2014 Izrael - BiH

Post Postao/la FliX » 20 okt 2014, 20:25

peyton je napisao/la:Koja hrpa degenerika je ovdje.

Sent from my ALCATEL ONE TOUCH 6010X
S kim si takav si.

knabs
Kontakt:

Post Postao/la knabs » 21 okt 2014, 19:46

sto ce nam se ovaj Natcho nahe**t mamare protiv zidova

Principatus
Kontakt:

Post Postao/la Principatus » 23 okt 2014, 19:45

Israel 2.80
X 3.45
Bosnien und Herzegowina 2.30

To su kvote. Dakle neutralni izvori nas i Izrael vide tu negdje.
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 23 okt 2014, 19:53

Principatus je napisao/la:Israel 2.80
X 3.45

Da smo mi domaćini, bilo bi to mnogo drugačije. Npr, bilo bi 1,60 na nas... šta onda?
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

sarajlija
Kontakt:

Post Postao/la sarajlija » 23 okt 2014, 19:59

Ma neka nam je bog na pomoci i u ovoj utakmici ;)

Pape ce nakon utakmice opet ici sa svojom izjavom ne brinem se ...... :mrgreen:
04.10.2009 !!

Principatus
Kontakt:

Post Postao/la Principatus » 23 okt 2014, 20:16

Virtu4l je napisao/la:
X 3.45

Da smo mi domaćini, bilo bi to mnogo drugačije. Npr, bilo bi 1,60 na nas... šta onda?
Znam da je za domacine plus. Ako se vrate Bicakcic, Salihovic i Spahic bit cemo znatno pojacani. Sto se tice igraca, mi smo mnogo kvalitetniji, no nazalost mag na klupi ce sebi izmisliti neku novu specijalnu taktiku koja ce publiku baciti u trans.
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.

bvb
Kontakt:

Post Postao/la bvb » 23 okt 2014, 22:42

Virtu4l je napisao/la:
X 3.45

Pa to je jasno k'o dan, drasticna je razlika kad se promijeni domacin.
Znaci oko 1.50 je kvota da necemo pobijediti, nije dobro :)

Pirke
Kontakt:

Post Postao/la Pirke » 24 okt 2014, 16:42

Virtu4l je napisao/la:
X 3.45

Da ali... Nismo domacin.

I ova utakmica je biti ili ne biti, nece biti ona protiv Izraela u Zenici. Ako ne pobjedimo, pozdravi se sa Francuskom. Nemoj mi sada da je bod dobar, zato jer nije. Svi to znaju, i sam Susic to zna.
U mome zavičaju vinograd zori
I žene feredže nose.
U mome zavičaju najviše ima
Kamenja i bijede bose.
Pa ipak kad jednom sklopim oči,
želja ce posljednja biti:
Da me se moji drugovi sjete
I da me put juga nose.

DzemoVoliMarmeladu
Kontakt:

Post Postao/la DzemoVoliMarmeladu » 24 okt 2014, 17:08

sarajlija je napisao/la:Ma neka nam je bog na pomoci i u ovoj utakmici ;)

Pape ce nakon utakmice opet ici sa svojom izjavom ne brinem se ...... :mrgreen:
Naravno da se ne brine, ne bi se ni ja brino da toliku masu love skupljam za lose rezultate. Boli njega

DragonGirl
Kontakt:

Post Postao/la DragonGirl » 24 okt 2014, 17:32

Po svemu sudeći, ništa se mnogo neće promijeniti kada je u pitanju igrački kadar za ovu utakmicu a samim tim i postava na terenu. U tim će se najvjerovatnije vratiti samo Bičakčić i eventualno Spahić, pa će, pretpostavljam, doći do izmjena jedino na mjestu stopera. Salihović nažalost ni sutra neće igrati protiv Paderborna, tako da mu Safet sigurno neće niti poslati poziv, bez obzira što do utakmice ima još dvadesetak dana i što će on do tada vjerovatno zaigrati konačno u timu Hoffenheima. Igrači na ostalim pozicijama ostaju isti pa tako, mišljenja sam, i sama taktika...

Pirke
Kontakt:

Post Postao/la Pirke » 24 okt 2014, 17:34

DragonGirl je napisao/la:Po svemu sudeći, ništa se mnogo neće promijeniti kada je u pitanju igrački kadar za ovu utakmicu a samim tim i postava na terenu. U tim će se najvjerovatnije vratiti samo Bičakčić i eventualno Spahić, pa će, pretpostavljam, doći do izmjena jedino na mjestu stopera. Salihović nažalost ni sutra neće igrati protiv Paderborna, tako da mu Safet sigurno neće niti poslati poziv, bez obzira što do utakmice ima još dvadesetak dana i što će on do tada vjerovatno zaigrati konačno u timu Hoffenheima. Igrači na ostalim pozicijama ostaju isti pa tako, mišljenja sam, i sama taktika...
Imam neki dojam da se je nesto desilo izmedju Salihovica i Papeta...
U mome zavičaju vinograd zori
I žene feredže nose.
U mome zavičaju najviše ima
Kamenja i bijede bose.
Pa ipak kad jednom sklopim oči,
želja ce posljednja biti:
Da me se moji drugovi sjete
I da me put juga nose.

DragonGirl
Kontakt:

Post Postao/la DragonGirl » 24 okt 2014, 17:47

Pirke je napisao/la:
DragonGirl je napisao/la:Po svemu sudeći, ništa se mnogo neće promijeniti kada je u pitanju igrački kadar za ovu utakmicu a samim tim i postava na terenu. U tim će se najvjerovatnije vratiti samo Bičakčić i eventualno Spahić, pa će, pretpostavljam, doći do izmjena jedino na mjestu stopera. Salihović nažalost ni sutra neće igrati protiv Paderborna, tako da mu Safet sigurno neće niti poslati poziv, bez obzira što do utakmice ima još dvadesetak dana i što će on do tada vjerovatno zaigrati konačno u timu Hoffenheima. Igrači na ostalim pozicijama ostaju isti pa tako, mišljenja sam, i sama taktika...
Imam neki dojam da se je nesto desilo izmedju Salihovica i Papeta...
Moguće, ali mislim da to nema veze s ovom povredom koja se doduše poprilično odužila, mislim da se pisalo da se u međuvremenu posjekotina koju je imao inficirala, tako nešto, jer da su samo nesuglasice razlog, u tom slučaju bi trpio i klub pošto Sejo nije igrao već nekoliko kola, a oni tako nešto sigurno ne bi dopustili niti jednom igraču ;)
U svakom slučaju, mišljenja sam da, ako je sve uredu između njih, Sejo treba dobiti poziv jer će do tada vjerovatno to u potpunosti sanirati, a i sigurno već polako ulazi u trenažni proces i čak i trenutni nedostatak utakmica u nogama, može nadomjestiti iskustvom...ali opet, jedno su naše želje i viđenja stvari, a sasvim drugo ono što će Safet odlučiti :?

Vandelanoite
Kontakt:

Post Postao/la Vandelanoite » 24 okt 2014, 18:09

Ukoliko bude igrao Tino crno nam se piše

Postano kroz Forum SportSport.ba app.
MESSI - NAJBOLJI IGRAČ SVIH VREMENA.
Emir Spahić!

MES QUE UN CLUB!

Sabinho
Kontakt:

Post Postao/la Sabinho » 24 okt 2014, 18:10

Vandelanoite je napisao/la:Ukoliko bude igrao Tino crno nam se piše

Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Bravo.
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q

HariTz
Kontakt:

Post Postao/la HariTz » 24 okt 2014, 18:24

DragonGirl je napisao/la:Moguće, ali mislim da to nema veze s ovom povredom koja se doduše poprilično odužila, mislim da se pisalo da se u međuvremenu posjekotina koju je imao inficirala, tako nešto, jer da su samo nesuglasice razlog, u tom slučaju bi trpio i klub pošto Sejo nije igrao već nekoliko kola, a oni tako nešto sigurno ne bi dopustili niti jednom igraču ;)
U svakom slučaju, mišljenja sam da, ako je sve uredu između njih, Sejo treba dobiti poziv jer će do tada vjerovatno to u potpunosti sanirati, a i sigurno već polako ulazi u trenažni proces i čak i trenutni nedostatak utakmica u nogama, može nadomjestiti iskustvom...ali opet, jedno su naše želje i viđenja stvari, a sasvim drugo ono što će Safet odlučiti :?
Sve ćemo znati nakon što Sejo bude konkurisao za meč. Mada mislim da bi ga trebao pozvati, osim naravno ako nije bio neki sukob, ali ko će ti ga znati.

terabajt
Kontakt:

Post Postao/la terabajt » 24 okt 2014, 18:27

Strah me susica vola, ne izraela.

DragonGirl
Kontakt:

Post Postao/la DragonGirl » 24 okt 2014, 18:37

HariTz je napisao/la:
DragonGirl je napisao/la:Moguće, ali mislim da to nema veze s ovom povredom koja se doduše poprilično odužila, mislim da se pisalo da se u međuvremenu posjekotina koju je imao inficirala, tako nešto, jer da su samo nesuglasice razlog, u tom slučaju bi trpio i klub pošto Sejo nije igrao već nekoliko kola, a oni tako nešto sigurno ne bi dopustili niti jednom igraču ;)
Sve ćemo znati nakon što Sejo bude konkurisao za meč. Mada mislim da bi ga trebao pozvati, osim naravno ako nije bio neki sukob, ali ko će ti ga znati.
Problem je u tome što Safet najkasnije do ponedjeljka treba poslati pozive, a Sejo sutra sigurno neće konkurisati za meč, barem tako tvrde iz Hoffenheima :(

Otelo
Kontakt:

Post Postao/la Otelo » 24 okt 2014, 18:43

Remi ko kuca. Nas ostavlja i dalje u igri za EURO a Safeta na klupi :bih:
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."

HariTz
Kontakt:

Post Postao/la HariTz » 25 okt 2014, 01:21

DragonGirl je napisao/la:
HariTz je napisao/la:
Problem je u tome što Safet najkasnije do ponedjeljka treba poslati pozive, a Sejo sutra sigurno neće konkurisati za meč, barem tako tvrde iz Hoffenheima :(
Znači gotovo sigurno ništa od Seje. Šteta. Interesantno će biti vidjeti kako će se ovo dalje odvijati.

DragonGirl
Kontakt:

Post Postao/la DragonGirl » 25 okt 2014, 01:39

Znači gotovo sigurno ništa od Seje. Šteta. Interesantno će biti vidjeti kako će se ovo dalje odvijati.
Šteta, slažem se i iskreno se nadam da Sejo nije završio s reprezentacijom, meni je kao igrač jedan od dražih, pored Vedada, normalni, kulturni, odgojeni, simpatični momci, profesionalci...on igračke kvalitete sigurno ima, da nema, ne bi toliko dugo igrao u Bundesligi...nezaboravna su ona zlatna vremena u kojima su njih dvojica bila "dva dobra duha Hoffenheima", znam da su ih tako zvali, u kojima su briljirali i velika je šteta što i jedan i drugi nisu ostvarili bolje transfere :(

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 11 gostiju.