Hehehe simpaEmirTM87 je napisao/la:sladak,simpatican,lijep...bavarian_bk je napisao/la:Sta sminke ba ?EmirTM87 je napisao/la: joo sminke mosta![]()

Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Hehehe simpaEmirTM87 je napisao/la:sladak,simpatican,lijep...bavarian_bk je napisao/la:Sta sminke ba ?EmirTM87 je napisao/la: joo sminke mosta![]()
To kralju, svaka častŠB_Fidelis je napisao/la:
Široki Brijeg vs. Snow.
Nesto potpuno fancy i drugacije.
HRPhotoContest.
And my Mostar.
Velike slike su nazalost u nedostatku prostora previse ''odrezane'' s desne strane i umanjuju efekt.
Imam ja rodjake u tom dijelu SAD,valjda ih nekada posjetim i donesem ti koju ArgetuKONGO je napisao/la:Mostar je moj grad, ne trebam postavljati slike jer svi znate kako izgleda ! Moje trenutno prebivaliste je Jacksonville,Florida.
Ovdje zivi oko 20.000 ljudi iz EX-YU al' sigurno 80-90% su iz BIH ! Imamo nase restorane,kafice,trgovine samo iz nekog meni nepoznatog razloga nam nedaju uvoziti ARGETE,koje ja obozavam
!
Poslije Sarajeva!zmaj_Bosne je napisao/la:Lijepe slike BL, vidi se profinjenost urbanizma. Baš je najljepši grad od ovih većih gradova u BiH.
Trenutno korisnika/ca: alemsa, AmirBvB, Hrammm1921, jurisicduska, VensanKasel i 11 gostiju.