Bundesliga
Moderatori/ce: ribery,_dreamer_,Monolog,geronimo,hammers
- samo_lijevo
- Kontakt:
Re: Bundesliga
napokon!!! Ujah!
auf gehts Kolle!
auf gehts Kolle!
Zadnja izmjena: samo_lijevo, dana/u 24 okt 2014, 21:50, ukupno mijenjano 1 put.
Jetzt lass mal die Kirche im Dorf
Nur gucken, nicht anfassen
Belo, oko mene sve je belo
sat na ruci, kosulja, cipele, odelo
Sta napokonsamo_lijevo je napisao/la:napokon!!! Ujah!
.... nekad bol, nikad strah, nekad muk.....
- samo_lijevo
- Kontakt:
da i on postigne gol.Tribalian je napisao/la:Sta napokonsamo_lijevo je napisao/la:napokon!!! Ujah!
samo_lijevo je napisao/la:da i on postigne gol.Tribalian je napisao/la:Sta napokonsamo_lijevo je napisao/la:napokon!!! Ujah!
Sad ce Hajrovic ovamo za 1-1 . Zao mi ovog Werdera i ove njihove visegodisnje patnje. Oni su u Bundesligi postali ono sto je Filadelfija postala u NBA.
- samo_lijevo
- Kontakt:
je li ovo Hajrovic presao na klupu?Tribalian je napisao/la:istripovao sam se.
![]()
Sad ce Hajrovic ovamo za 1-1 . Zao mi ovog Werdera i ove njihove visegodisnje patnje. Oni su u Bundesligi postali ono sto je Filadelfija postala u NBA.
Ovaj werder je mrtva ekipa.
Jeste, usao Gebre Selassie, nista od najavljenog izjednacenja, menjamo na euroleague odnosno Oly-LBO, lomi se rezultat 4 minuta pred kraj.samo_lijevo je napisao/la:je li ovo Hajrovic presao na klupu?Tribalian je napisao/la:istripovao sam se.
![]()
Ovaj werder je mrtva ekipa.
To bi bilo to sto se Dutta tice...
Ostaje da se vidi ko ce biti njegov nasljednik. Mediji u Njemackoj kao glavne favorite spminju Skripnika (trener druge ekipe Werdera), Labbadia te pmocnik Klinsmanna u reprezentaciji SAD-a Andreas Herzog.
Ukoliko neko od ova tri imena naslijedi Dutta onda bi to bilo sa konja na magarca sto bi se reklo.
Ne vjerujem da ce Stevens i Tuchel htjeti preuzeti ovakav Werder.
Ostaje da se vidi ko ce biti njegov nasljednik. Mediji u Njemackoj kao glavne favorite spminju Skripnika (trener druge ekipe Werdera), Labbadia te pmocnik Klinsmanna u reprezentaciji SAD-a Andreas Herzog.
Ukoliko neko od ova tri imena naslijedi Dutta onda bi to bilo sa konja na magarca sto bi se reklo.
Ne vjerujem da ce Stevens i Tuchel htjeti preuzeti ovakav Werder.
"My Favorite Ring is Always the Next One"
Andreas Herzog ! Nisam ni znao da je u trenerskim vodama, ako je kao trener upola dobar kakav je kao igrac bio, onda je on pravo resenje. Sa druge strane , nije ovde samo trener problem, sastav je otanjio opasno.
- samo_lijevo
- Kontakt:
ovo moze spasiti samo konig Otto.Neka odu covjeku kuci i mole da se vrati iz penzije.Ekipa je skup drugoligaskih igraca.
Sa ovim sastavom nece da se iscupa sigurno. Jel' im ovo najgori star u istoriji kluba ?Saurman je napisao/la:Šteta ako se Werder ne isčupa iz ove krize.
Nije do trenera (kao i kod HSV-a) i svi to znaju. Iako mi je Bumen simpatičan, radi ćelavog Lemkea (ako se i danas nešto pita u upravi) mi pomalo godra što ovaj klub više ništa ne znači u Bundesligi.
Vom Jäger zum Gejagten
Werder nema toliko lošu ekipu da bude na dnu. Igrači tipa Elia, Fritz, Junuzović, Hajrovuć , Proedl, pa i Gebre Selassie bi trebali biti dovoljni da se bar završi na nekim pozicijama 10-13. A Dutt mi je nekako izgledao kao idealan trener za njih i dobro je gurao prošle sezone. Ali ove su ga snašle nove nedaće odlaskom na primjer jednog Hunta. Ali ima za njih nade još, jer definitivno imaju dovoljno potencijala za opstanak.
A eto odnedavno se spominje da će malo sada i više rizikovat, probat uložit neki novac, pa i privući neke investitore a pomalo se i zadužit pa rizikovat...Tako da bi se Werder mogao u budućnost opet dići.
A klub su s ugledom svakako, osvojena prvenstva, kupovi pa i evropsko takmičenje, sve je to dio Werderove historije...
A eto odnedavno se spominje da će malo sada i više rizikovat, probat uložit neki novac, pa i privući neke investitore a pomalo se i zadužit pa rizikovat...Tako da bi se Werder mogao u budućnost opet dići.
A klub su s ugledom svakako, osvojena prvenstva, kupovi pa i evropsko takmičenje, sve je to dio Werderove historije...
Abteilung Attacke...
FC Bayern - Champions of Europe - 6X Champions league
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland
FC Bayern - Champions of Europe - 6X Champions league
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland
- gerdmuller
- Kontakt:
Tako je.Ponavljam po ko zna koji put,problem je u treneru.Dutt je katastrofalan trener.effe_sa je napisao/la:Werder nema toliko lošu ekipu da bude na dnu.
"Primili smo nekoliko zahtjeva od određenih ljudi iz cijeloga svijeta:Amerika,Arapske zemlje ... koji zele da ulazu novac u nas Bayern.Odbio sam sve.Zasto? Jer nasi navijaci to ne vole."
- Karl-Heinz Rummenigge
- Karl-Heinz Rummenigge
- Omerbavarac
- Kontakt:
Eto, ako je katastrofalan vec je bivsi.gerdmuller je napisao/la:
Tako je.Ponavljam po ko zna koji put,problem je u treneru.Dutt je katastrofalan trener.
Skripnik je njegov nasljednik.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
-
Pale_Companion
- Kontakt:
Werder ima prelosu ekipu ljudi....
Koji god trener tu da dođe teško da ce nesto poboljšati.
Werder je po meni kandidat br.1 za cvajtu.
Sent from my ST25i using Tapatalk
Koji god trener tu da dođe teško da ce nesto poboljšati.
Werder je po meni kandidat br.1 za cvajtu.
Sent from my ST25i using Tapatalk
Agieren statt reagieren
-
Pale_Companion
- Kontakt:
- schweinsteiger
- Kontakt:
- akisarajevo92
- Kontakt:
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.