FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
- Suljo20002
- Kontakt:
Re: FK Sloboda Tuzla
Do boda u BL realno mozemo.Pobjeda bi bila prava sezacija !

Ima da bude 0 - 0

- SiggySinatra
- Kontakt:
Jesu oni vratili dug? Dobro bi nam doslo 0-3 
Il da im mi damo nek vrate, al tamo nekad u ponedeljakSiggySinatra je napisao/la:Jesu oni vratili dug? Dobro bi nam doslo 0-3
-
wienultras
- Kontakt:
Samo hrabro mozda bude iznenadjenje kola
i da budes liga peta ti si nama centar svijeta FUKARE 87
-
staragarda
- Interni moderator
- Kontakt:
Nama kad bi sudio neko iz Tuzle tesko da bi do boda
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA
more li ikako bod....bod po bod pao na godinu....
Biće treći uzastopni clean sheet
.
-
wienultras
- Kontakt:
Zodiac je napisao/la:Biće treći uzastopni clean sheet.
- ultrasstyle_tz
- Kontakt:
haman da Redzepi uopce nije trazio love koliko se pricalo i koliko su napuhali vec je bio pristao navodno na nase uslove, valjda plata ko i prosle god i onda mu nakon sto je pristao smanjeni uslovi skroz na ovo standardno 800 maraka mjesecno sto je odbio lik
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!
Zna li neko ,hoce li ko od omladinaca zaigrat sutra?Trebalo bi ih ubacit da osjete cari ove lige

Zlatan Nalić sin tuzlanski
kakva djeca, da u onoj oranici i blatu završe karijeru i prije nego je počela
Sve se promjenilo od trenutka kada je završen revizorski izvještaj i kad se saznalo koliko i kome sve sve Sloboda duguje novac. Od tada je krenula priča o opstanku u ligi i vraćanju dugova i maximalnim mjerama štednje.ultrasstyle_tz je napisao/la:haman da Redzepi uopce nije trazio love koliko se pricalo i koliko su napuhali vec je bio pristao navodno na nase uslove, valjda plata ko i prosle god i onda mu nakon sto je pristao smanjeni uslovi skroz na ovo standardno 800 maraka mjesecno sto je odbio lik
Od utakmice sa Borcem ja realno ne očekujem ništa, možemo do boda ako ne primimo gol
-
tinaslafkr
- Kontakt:
Pozvani su Todorovic(bek) i Brezicanin(golman)emirzlaTu je napisao/la:Zna li neko ,hoce li ko od omladinaca zaigrat sutra?Trebalo bi ih ubacit da osjete cari ove lige![]()
![]()
tinaslafkr je napisao/la:Pozvani su Todorovic(bek) i Brezicanin(golman)emirzlaTu je napisao/la:Zna li neko ,hoce li ko od omladinaca zaigrat sutra?Trebalo bi ih ubacit da osjete cari ove lige![]()
![]()
Zlatan Nalić sin tuzlanski
-
staragarda
- Interni moderator
- Kontakt:
Sta ovo igraci nisu otisli za banjaluku....mehidic u trznom gleda clasico...haha..sto mi rece jaran neki dan....jbt,ovi su bolje igrali dok su po sendvic dobijali prije puta...haha
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA
- ultrasstyle_tz
- Kontakt:
ma znam, al ja sam prvi govorio kako je Redzepi trazio previse novca jer mi je tako receno..ne volim kad me lazuThranduil je napisao/la:Sve se promjenilo od trenutka kada je završen revizorski izvještaj i kad se saznalo koliko i kome sve sve Sloboda duguje novac. Od tada je krenula priča o opstanku u ligi i vraćanju dugova i maximalnim mjerama štednje.ultrasstyle_tz je napisao/la:haman da Redzepi uopce nije trazio love koliko se pricalo i koliko su napuhali vec je bio pristao navodno na nase uslove, valjda plata ko i prosle god i onda mu nakon sto je pristao smanjeni uslovi skroz na ovo standardno 800 maraka mjesecno sto je odbio lik
Od utakmice sa Borcem ja realno ne očekujem ništa, možemo do boda ako ne primimo gol
isto tako i onom smotanom golmanu Kemalu Hadzicu navodno imaju se duzne neke pare
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!
Sve 5 samo kažemultrasstyle_tz je napisao/la:ma znam, al ja sam prvi govorio kako je Redzepi trazio previse novca jer mi je tako receno..ne volim kad me lazuThranduil je napisao/la:Sve se promjenilo od trenutka kada je završen revizorski izvještaj i kad se saznalo koliko i kome sve sve Sloboda duguje novac. Od tada je krenula priča o opstanku u ligi i vraćanju dugova i maximalnim mjerama štednje.ultrasstyle_tz je napisao/la:haman da Redzepi uopce nije trazio love koliko se pricalo i koliko su napuhali vec je bio pristao navodno na nase uslove, valjda plata ko i prosle god i onda mu nakon sto je pristao smanjeni uslovi skroz na ovo standardno 800 maraka mjesecno sto je odbio lik
Od utakmice sa Borcem ja realno ne očekujem ništa, možemo do boda ako ne primimo gola i treba ispravit pogresno misljenje o momku..a haman im ni sve premije za proslu sezonu cak nisu isplacene
isto tako i onom smotanom golmanu Kemalu Hadzicu navodno imaju se duzne neke pare
To za dugove i premije ja stvarno ne znam. Niko se do sada nije žalio da mu se duguje lova a vjerujem da bi ,digao bi i tužbu sigurno jer se sad i tužbe isplaćuju u roku odmah
Patiš se a hoćeš HAMAN da kažeš da si i ti HAMAN mišljenja ,da mi možemo bez Husića.Filozofija palanke.Što nam nisi isčačko kakav je Predsjednikov predlog vlastodržcima Tuzle za budućnost Slobode. Šta traži Husić u "miraz" od Grada Tuzle , kao garanciju da zaštiti svoje ulaganje novca u Slobodu.Za ime Boga valjda je to tema koju moderator treba da nametne za razgovor na Forumu Slobode.ultrasstyle_tz je napisao/la:ma znam, al ja sam prvi govorio kako je Redzepi trazio previse novca jer mi je tako receno..ne volim kad me lazuThranduil je napisao/la:Sve se promjenilo od trenutka kada je završen revizorski izvještaj i kad se saznalo koliko i kome sve sve Sloboda duguje novac. Od tada je krenula priča o opstanku u ligi i vraćanju dugova i maximalnim mjerama štednje.ultrasstyle_tz je napisao/la:haman da Redzepi uopce nije trazio love koliko se pricalo i koliko su napuhali vec je bio pristao navodno na nase uslove, valjda plata ko i prosle god i onda mu nakon sto je pristao smanjeni uslovi skroz na ovo standardno 800 maraka mjesecno sto je odbio lik
Od utakmice sa Borcem ja realno ne očekujem ništa, možemo do boda ako ne primimo gola i treba ispravit pogresno misljenje o momku..a haman im ni sve premije za proslu sezonu cak nisu isplacene
Ja volim FK Tuzla City
-
wienultras
- Kontakt:
Nikom se nije marka duzna od igraca isplaceni su jos krajem prosle sezone.pisao sam ja o tome da faraon koci azmirai o njihovom odnosu i javno mu ovdje se sjetio najmilijih.djaba takve teme ovdje nepiju vode
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.