Jusuf Nurkić
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,nerminh74
Re: Jusuf Nurkić
Ako ga zaobidju povrede i ako mu pare ne udare u glavu, jedan od najboljih sportista bih svih vremena abd
- Ljiljani87
- Kontakt:
Kao što ste rekli,budu li ga teže povrede zaobišle u Jusufu dobit ćemo jednog od najvećih Bosanskohercegovačkih sportaša ikad.
Zasto ovaj portal ne zaduzi svog novinara da prati utakmice nasih NBA igarca? Ili je lakse cekat sve servirano, da ubace vedatorov clip pod "svoju" ekskluzivu?
Juka, sta reci...
Juka, sta reci...
Džedović,Teletović,Sulejmanović,Nurkić.. to će biti paklen kostur,a doći će sigurno još dobrih 
Ova ekipa ima da bude tvrđava na kojoj će neprijatelj da lomi zube
Ova ekipa ima da bude tvrđava na kojoj će neprijatelj da lomi zube
Sarajevo, Mostar, Tuzla, Goražde
Višegrad i Foča s tugom osviće
junak do junaka, sada stoje svi
na braniku Bosne znaj te dušmani!!!
Višegrad i Foča s tugom osviće
junak do junaka, sada stoje svi
na braniku Bosne znaj te dušmani!!!
Najbolji rookie skakac predsezoni i 6. bloker u ligi, sa ubjedljivo najmanjom minutazom od svih 
Koja partija.
Samo da aBd ovako nastavi. (: Ja mislim da ce imati negdje od 8 - 12 minuta po utakmici, a ako bude ovakve partije pruzao sigurno i vise.

„O vjernici, ako se budete Allaha bojali, On će vam sposobnost darovati pa ćete istinu od neistine moći rastaviti i preko ružnih postupaka vaših će preći i oprostiti vam. - A Allahova dobrota je neizmjerna“. (El-Enfal, 29)
Pa shaw je rekao da je upao u rotaciju barem sada na pocetku. Znaci 20 minuta ce imati otprilike
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
When I was a boy of 14, my father was so ignorant I could hardly stand to have the old man around. But when I got to be 21, I was astonished at how much the old man had learned in seven years. (Mark Twain)
Zavisi kako bude igrao onaj Mozgov a nadam se da ce Juka nastaviti u regularnoj sezoni kao sto je u pripremnim utakmicama.MCGEE je tu da se nezaboravi!_dreamer_ je napisao/la:Pa shaw je rekao da je upao u rotaciju barem sada na pocetku. Znaci 20 minuta ce imati otprilike
Od pocetka sam pisao da je ovo pravi potez I da nba nije bauk za nurkica. Al ovo, ovo je iznad svih ocekivanja ..sta ce tek biti kad dobije nba zilavost I snagu...sami vrh..ovakav scenario ima samo u filmovima majkemi
To me, Pink Floyd were Aliens from another Galaxy far far away. They were our Brothers who came to Earth to heal us, help us fight to get through wars, greed, crime, corruption, loneliness, heartbreak, to warn us of the path humanity is heading,
Vedatore don't let us down 
Grijesiti je ljudski,ali ako vam se gumica istrosi prije olovke,malo ste pretjerali!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
Sjecam se da su mnogi govorili neka ostane u evropi jos godinu-dvije, rano mu je za NBA a on sad neka dva mjeseca od kako je u NBA je vec daleko bolji igrac nego sto je bio prije par mjeseci u Cedeviti, i sto mnogi kazu ako ga povrede zaobidju i ako mu pare ne udare u glavu siguran sam da moze biti jedan od najboljih ako ne i najbolji centar u NBA za nekoliko godina
Pyro is not a crime !
E jbg bilo je kasno u 4:30htopnik1 je napisao/la:Vedatore don't let us down
Steta.GLedo sam tekmu al bi bilo fino da se vidi samo Jukin ucinak .Tesko je pratiti zapadnu konferenciju .vedator je napisao/la:E jbg bilo je kasno u 4:30htopnik1 je napisao/la:Vedatore don't let us down, valjda će neko izbaciti snimak čitave tekme.
Izgleda da nigdje nema snimka cijelog meča, nadati se da će KSBIH na facebook stranici postaviti video, još su jednom tako uradili.

Jesu nakon sto je @juanito postavio ovdje video, napravio neki amer na njegovu molbu.armin je napisao/la:Izgleda da nigdje nema snimka cijelog meča, nadati se da će KSBIH na facebook stranici postaviti video, još su jednom tako uradili.
Izdržati, to je temelj vrline!
- juanitomaravillaa
- Kontakt:
Nema nigdje izgleda.rogeRF je napisao/la:Jesu nakon sto je @juanito postavio ovdje video, napravio neki amer na njegovu molbu.armin je napisao/la:Izgleda da nigdje nema snimka cijelog meča, nadati se da će KSBIH na facebook stranici postaviti video, još su jednom tako uradili.
Evo sta mi je sad odgovorio: I'd like to but I don't have access to Nuggets game, so I can't do it. Sorry, he would be my first choice.
A yebemti tekmu, pa znaci sve ostale utakmice te noci na downloadu osim Denver - GS... Ncnc.. Niti mozes platit na nba.com da pogledas reprizu..

Visca el Barça! /// Volim te Željo!
Sacekajte malo, mozda ovde bude...
Trenutno korisnika/ca: legendarnadruga i 33 gosta.