Zbog toga sto hdmi reproducira samo sliku,ali ne i zvukarelinho je napisao/la:Zbog cega mi nema zvuka na tv kad spojim laptop sa tv-om sa hdmi kablom,a prije je bilo?
Pomoc u vezi PC-a
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Re: "Pomoc u vezi PC-a"
Do zadnjeg dana zivota mog samo Saraj'vo!
- JoseMourinho
- Kontakt:
Re: Odg: "Pomoc u vezi PC-a"
Netacno, hdmi šalje i zvuk, vidi u opcijama souund and ... sta je default device kad ukljucis hdmikeramikr je napisao/la:Zbog toga sto hdmi reproducira samo sliku,ali ne i zvukarelinho je napisao/la:Zbog cega mi nema zvuka na tv kad spojim laptop sa tv-om sa hdmi kablom,a prije je bilo?
Tamam htio da napisem netacnoJoseMourinho je napisao/la:Netacno, hdmi šalje i zvuk, vidi u opcijama souund and ... sta je default device kad ukljucis hdmikeramikr je napisao/la:Zbog toga sto hdmi reproducira samo sliku,ali ne i zvukarelinho je napisao/la:Zbog cega mi nema zvuka na tv kad spojim laptop sa tv-om sa hdmi kablom,a prije je bilo?
u zadnjih par dana mi se to pocelo desavati da mi nema zvuka,a prije nije bilo problema
-
dzekooooTz
- Kontakt:
Da li je tv uredu to jest ocel bit dobra grafika na fifi nba itd
Ko te je to slago ?keramikr je napisao/la:Zbog toga sto hdmi reproducira samo sliku,ali ne i zvukarelinho je napisao/la:Zbog cega mi nema zvuka na tv kad spojim laptop sa tv-om sa hdmi kablom,a prije je bilo?
Pld W D L
38 26 12 0
38 26 12 0
Display adapter reprodukuje samo sliku bez zvuka, al se koristi na malom broju modela, koliko ja znam
Grijesiti je ljudski,ali ako vam se gumica istrosi prije olovke,malo ste pretjerali!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
-
dzekooooTz
- Kontakt:
Ljudi cuo sam da se na ps4 igranje online placa dal je to istina
- QUARESMA 18<<<
- Kontakt:
da istina je
-
dzekooooTz
- Kontakt:
Znaci kad budem igro ultimate team i online utakmice morat cu placatQUARESMA 18<<< je napisao/la:da istina je
Jel se na Chromu može naštimati da se po internetu surfa, a da se ne sprema Historija, haman da sam to upratio da može, al ne mogu naći u postavkama.
Znam za ono CTRL+SHIFT+N, al nije mi to fazon.
Nije zar da toliko cesto gledas "ono"BelminM23 je napisao/la:Jel se na Chromu može naštimati da se po internetu surfa, a da se ne sprema Historija, haman da sam to upratio da može, al ne mogu naći u postavkama.
Pa ne znam pored ove opcije sto ce ti to, ili isto skoro dođe, jedino mozda u postavkama da postavis automatsko brisanje historije. Msm da moze al nisam siguran.
Mia San Mia
R32 je napisao/la:Nije zar da toliko cesto gledas "ono"BelminM23 je napisao/la:Jel se na Chromu može naštimati da se po internetu surfa, a da se ne sprema Historija, haman da sam to upratio da može, al ne mogu naći u postavkama.
Znam za ono CTRL+SHIFT+N, al nije mi to fazon.mora da si se osusio
![]()
Pa ne znam pored ove opcije sto ce ti to, ili isto skoro dođe, jedino mozda u postavkama da postavis automatsko brisanje historije. Msm da moze al nisam siguran.
HAHAHA, ma jok to, nego ne da mi se brisat Historija, jer ne koristim ja sam komp, a ima ovih kabadahija po kući što vole pogledat više šta ko radi nego se hljeba najesti.
A i nervira me što šifru često ukucam na mjesto maila, a i imam više onih Mailova, pa npr kad hoću da uđem na neku stranicu sve mi izbaci te mailove, pa me nervira.
Al dobro, normala je to, mora se nekad pogledat. HAHA
Settings -> Show advanced settings -> Content settings
Kad uđeš tu samo označiš "Keep local data only until I quit my browser"
Kad uđeš tu samo označiš "Keep local data only until I quit my browser"
- streetfootball
- Kontakt:
E ljudi,kupio sam novi mikrofon,on radi i sve,al' kad udjem na kanter 1.6 ne radi mi,iako uradim sve korake!Moze pomoc :S
Forza Zeljo le!!
Boca Juniors!!
David Luiz!!!!
Boca Juniors!!
David Luiz!!!!
Ljudi imam problem ne moze mi internet moja tv dobijem odbijenicu adsl dobijem odbijenicu bilo sta sto hocu
ima li kakva alternativa ??? bilo kakav internet ?? ima li sta ?? molim vas treba mi za skolu internet
ima li kakva alternativa ??? bilo kakav internet ?? ima li sta ?? molim vas treba mi za skolu internet
Ja koliko znam na Kanteru mikrofon mozes koristit, pricati u toku igre samo kada stisnes slovo k i onda kazes. A prethodno namjestic u opcijama taj mikrofon ako vec nije automatski.streetfootball je napisao/la:E ljudi,kupio sam novi mikrofon,on radi i sve,al' kad udjem na kanter 1.6 ne radi mi,iako uradim sve korake!Moze pomoc :S
Mia San Mia
I znam da ste vec pisali nesto slicno, ili ja ne mogu naci. U vezi ovog povezivanja tv-a s laptopom preko HDMI kabla. Kada spojim preko VGA kabla imam osjecaj da je bolje nego HDMI. Slika i zvuk ima, ali nije taj kvalitet.
Mia San Mia
Ne razumijem kakve odbijenice, ali imas i onaj pristup internetu preko one USB antene/modema http://www.bhtelecom.ba/minternet0.html" onclick="window.open(this.href);return false;EdoBa je napisao/la:Ljudi imam problem ne moze mi internet moja tv dobijem odbijenicu adsl dobijem odbijenicu bilo sta sto hocu
Ne obra se bostan, dok sljive ne popadaju...
Jel se moze preko student paketa, kada se kreira hotspot na mobu ulaziti na net preko racunara ?Murga je napisao/la:Ne razumijem kakve odbijenice, ali imas i onaj pristup internetu preko one USB antene/modema http://www.bhtelecom.ba/minternet0.html" onclick="window.open(this.href);return false;EdoBa je napisao/la:Ljudi imam problem ne moze mi internet moja tv dobijem odbijenicu adsl dobijem odbijenicu bilo sta sto hocu
Mia San Mia
- schweinsteiger
- Kontakt:
Moze,aali spoorooo brateR32 je napisao/la:Jel se moze preko student paketa, kada se kreira hotspot na mobu ulaziti na net preko racunara ?Murga je napisao/la:Ne razumijem kakve odbijenice, ali imas i onaj pristup internetu preko one USB antene/modema http://www.bhtelecom.ba/minternet0.html" onclick="window.open(this.href);return false;EdoBa je napisao/la:Ljudi imam problem ne moze mi internet moja tv dobijem odbijenicu adsl dobijem odbijenicu bilo sta sto hocu
Sent from my Samsung Galaxy SIII using tapatalk.
#miasanmia
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 7 gostiju.