Vedad Ibisevic

Moderatori/ce: _dreamer_,insider,TaRgEt_,Monolog,ribery

kobac
Kontakt:

Re: Vedad Ibisevic

Post Postao/la kobac » 25 okt 2014, 15:17

don_burza je napisao/la:Danke na prevodu

Sent from my krunjač using Tapatalk
povreda stopala ;)
Zadnja izmjena: kobac, dana/u 25 okt 2014, 15:39, ukupno mijenjano 1 put.

DragonGirl
Kontakt:

Post Postao/la DragonGirl » 25 okt 2014, 15:27

Sa oficijelne stranice Stuttgarta:
Vedad Ibisevic war nicht im Zug dabei, als der VfB am Freitag nach Frankfurt aufbrach, wo die Mannschaft von Armin Veh an diesem Samstag von 15:30 Uhr an gegen den ehemaligen Klub des Cheftrainers antritt. Der Stürmer fehlt demnach gegen die Eintracht und wird aufgrund eines beginnenden Ermüdungsbruchs in der rechten Fußwurzel leider noch länger ausfallen.

Mehrere Wochen muss der bosnische Nationalspieler aller Voraussicht nach pausieren und nun vor allem erst einmal seinen Fuß entlasten. "Verletzungen gehören im Fußball dazu. Ich hätte der Mannschaft bei den anstehenden Spielen gerne geholfen, muss mich jetzt wegen der Verletzung aber leider gedulden, bis ich wieder einsatzfähig bin", sagt Vedad Ibisevic. "Ich hoffe, so schnell als möglich wieder zurückzukommen." Der VfB wünscht seinem Angreifer auch auf diesem Weg gute Besserung.

Gleiches gilt für Moritz Leitner und Sven Ulreich. Der Mittelfeldspieler laboriert weiterhin an Oberschenkelproblemen und steht daher gegen die Eintracht nicht im Kader, genauso wie der Torhüter. Diesen plagen Schulterbeschwerden, weshalb er pausieren muss. Unterdessen rückte Sercan Sararer in das Bundesligaaufgebot des VfB gegen Frankfurt nach.
"Bosanski reprezentativac će vjerovatno morati pauzirati nekoliko sedmica"

Da li to znači da je i on upitan za Izrael? :shock:

skyisthelimit

Post Postao/la skyisthelimit » 25 okt 2014, 15:56

Znaci konacno je vrijeme da u reprezentaciji vidimo 4231 sa pravim krilima i bekovima. Ruku na srce i da je zdrav ne zasluzuje prvih 11 u reprezentaciji. Sto je vjerujem vise posljedica loseg kluba u kojemu igra.
15.10 - 15.06 ...

Ajax
Kontakt:

Post Postao/la Ajax » 25 okt 2014, 15:56

Sve sam Safete ne treba nam drugi, treci napadac. Sta je to ?? Samo inace ja preferiram da igam napadacki fudbal. Pa kako ces igrati napadacki fudbal Safete bez napadaca ??

SlevinKelevra
Kontakt:

Post Postao/la SlevinKelevra » 25 okt 2014, 16:05

Hvala mu na golovima za repku, i legenda je ove ekipe, ali sto je previse- previse je. Sa ovom formom i 'igranjem' jednostavno nema mjesta u nasih najboljih 11.

bvb
Kontakt:

Post Postao/la bvb » 25 okt 2014, 16:12

Nadajmo se da Dzeko nece puno igrati za City, sta cemo ako se i on povrijedi (pu pu pu) ?

DragonGirl
Kontakt:

Post Postao/la DragonGirl » 25 okt 2014, 16:19

Ponovo se zaista vidi koliko je nam je neophodan treći napadač, baš zbog ovakvih slučajeva, jer ono što je zadesilo Ibiševića sutra vrlo lako može zadesiti i Džeku, i šta ćemo onda, hvatati se za glavu? :?
Kao što sam već i napisala, ovog momka toliko cijenim i toliko mi je drag, tako da mi je zaista žao zbog ove povrede, zbog njega samog i njegovog podizanja forme, ali barem se nadam da ćemo sada konačno u Izraelu zaigrati sa jednim napadačem jer je očigledno da ova trenutna ne funkcioniše :?

Goalgetter
Kontakt:

Re: AW: Vedad Ibisevic

Post Postao/la Goalgetter » 25 okt 2014, 16:22

Logicno da nece zvati 2. napadaca, Tino Sven Susic ce igrati spica. :)

Sent from my GT-I9300 via Tapatalk

rope11
Kontakt:

Post Postao/la rope11 » 25 okt 2014, 16:24

Stress fracture? To je jedno 2 mjeseca.

U Milanu je Saravi imao istu povredu zbog koje je propustio skoro citavu citavu sezonu, nije se zezati s tim.
Ne volim zakone, morale, religije, pravila. Ne volim da me oblikuje društvo.

FORZA MILAN !

DragonGirl
Kontakt:

Post Postao/la DragonGirl » 25 okt 2014, 16:28

Nadam se da ipak nije toliko ozbiljno :( To bi bila velika šteta za njega, pogotovo kad uzmemo u obzir ovaj početak sezone i to što je konstantno na udaru navijača zbog toga što nije dao gol od januara :?

miki_92
Kontakt:

Re: AW: Vedad Ibisevic

Post Postao/la miki_92 » 25 okt 2014, 16:39

Goalgetter je napisao/la:Logicno da nece zvati 2. napadaca, Tino Sven Susic ce igrati spica. :)

Sent from my GT-I9300 via Tapatalk
covjek je DM, CM , AM , CF,aaaa ma sveeeeeeeeee :lol:

eto radosnih vijesti za @Ajax-a mozda sad Susic i predje na njegov 4-2-3-1 sistem :mrgreen:
"This whole thing is pretty much done. We're more ghosts than people."

rope11
Kontakt:

Post Postao/la rope11 » 25 okt 2014, 16:49

DragonGirl je napisao/la:Nadam se da ipak nije toliko ozbiljno :( To bi bila velika šteta za njega, pogotovo kad uzmemo u obzir ovaj početak sezone i to što je konstantno na udaru navijača zbog toga što nije dao gol od januara :?

Pa konacna dijagnoza je ta stres fraktura, ali ne mogu skontati koji je dio stopala. Postoje dvije opcije, konzervativno lijecenje sto bi trebalo biti oko 2 mjeseca out i ima operativni zahvat koji se inace preporucava profesionalnim sportasima jer je ovo je vrsta povrede koja se uvijek moze obnoviti, bez obzira sto kost zacijeli (ovo se Saraviju desilo) i to traje nesto duze, mozda oko 3-4 mjeseca.

opet, ne znam tacno koji je dio stopala i mozda sam ofulao u par stvari :shifty: ali svejedno mislim da ovo ne ide ispod 2 mjeseca...
Ne volim zakone, morale, religije, pravila. Ne volim da me oblikuje društvo.

FORZA MILAN !

DragonGirl
Kontakt:

Post Postao/la DragonGirl » 25 okt 2014, 17:05

rope11 je napisao/la:
DragonGirl je napisao/la:Nadam se da ipak nije toliko ozbiljno :( To bi bila velika šteta za njega, pogotovo kad uzmemo u obzir ovaj početak sezone i to što je konstantno na udaru navijača zbog toga što nije dao gol od januara :?

Pa konacna dijagnoza je ta stres fraktura, ali ne mogu skontati koji je dio stopala. Postoje dvije opcije, konzervativno lijecenje sto bi trebalo biti oko 2 mjeseca out i ima operativni zahvat koji se inace preporucava profesionalnim sportasima jer je ovo je vrsta povrede koja se uvijek moze obnoviti, bez obzira sto kost zacijeli (ovo se Saraviju desilo) i to traje nesto duze, mozda oko 3-4 mjeseca.

opet, ne znam tacno koji je dio stopala i mozda sam ofulao u par stvari :shifty: ali svejedno mislim da ovo ne ide ispod 2 mjeseca...
Kako god, veoma loše za njega :(

DragonGirl
Kontakt:

Post Postao/la DragonGirl » 25 okt 2014, 18:11

Sa Vedine oficijelne FB stranice:
Povreda je sastavni dio našeg posla. Ja sada moram pauzirati vise sedmica zbog bolova kosti na mom stopalu. Radit cu na tome da se vratim sto prije i opet pomognem mojim suigračima u klubu i reprezentaciji. Hvala na podršci . Vedo
Brz oporavak Vedo! :bih:

Juventinisimo
Kontakt:

Post Postao/la Juventinisimo » 25 okt 2014, 21:52

DragonGirl je napisao/la:Sa Vedine oficijelne FB stranice:
Povreda je sastavni dio našeg posla. Ja sada moram pauzirati vise sedmica zbog bolova kosti na mom stopalu. Radit cu na tome da se vratim sto prije i opet pomognem mojim suigračima u klubu i reprezentaciji. Hvala na podršci . Vedo
Brz oporavak Vedo! :bih:
slika
38 🏆🏆🏆 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO 🏁🏁🏁

2012/20 ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐

⚜️⚜️⚜️

2025 godina najvecih luzera

6 Januar - FK 5ekta - Milan 2:3
23 April - FK 5ekta - Milan 0:3
18 Maj - FK 5ekta - Lazio 2:2
31 Maj - FK 5ekta - PSG 0:5

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 25 okt 2014, 22:03

Brz oporavak bombarderu! :bih:
"Tako ti igra Bayern" - Ajla Alimanović

Chinaglia
Kontakt:

Post Postao/la Chinaglia » 26 okt 2014, 01:06

majko draga, napade ga neki lik jer je objavu prvo napisao na bosanskom, pa na njemčakom jeziku :roll: rekao mu da treba poštovat' zemlju u kojoj živi i radi :urnebes: pa svako normalan treba prvo pisat' na svom maternjem jeziku

Aragon
Kontakt:

Post Postao/la Aragon » 26 okt 2014, 11:08

Brz oporavak fini i posteni djecace!
"Znaš kako ti je to - rodiš se u Sarajevu i navijaš za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Želju"

DragonGirl
Kontakt:

Post Postao/la DragonGirl » 26 okt 2014, 17:59

Poznato koliko će vremena Ibišević provesti van terena

Vedad Ibišević baš nema sreće u posljednje vrijeme, protiv Belgije je igrao sa zavojem oko glave, a jučer ga je zadesio novi peh.

slika

Pouzdani napadač je povrijedio desno stopalo te prve prognoze uopšte nisu optimistične, popularni Vedo će van terena provesti između šest i osam sedmica.

Na teren bi se mogao vratiti tek 20. decembra kada će Stuttgart u posljednjem kolu jesenjeg dijela Bundeslige na domaćem terenu snage odmjeriti sa Paderbornom.

Šteta, baš mi ga je žao, sve su prilike da će imati polusezonu bez golova ... :(

kobac
Kontakt:

Post Postao/la kobac » 26 okt 2014, 18:16

Brz oporavak majstore :bih: :bih:

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Confiance, icetea01, prisonbreak i 50 gostiju.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []