saučešće za seju, ovo je horor, al' je i ispogađao...
FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
pa evo adžem kaže kvesić je povrijeđen, ali ostali su "spremni i u dobrom raspoloženju", ne pominje da tomić ne može igrati?
zato ja igram do dvije stoje dobitka, ja ne znam šta bi uradio da mi se ovo desi...
-
fkzeljeznicarba
- Kontakt:
Čestitamo rođendan Edisu Mulaliću
http://fkzeljeznicar.ba/cestitamo-roden ... icu/12264/" onclick="window.open(this.href);return false;
http://fkzeljeznicar.ba/cestitamo-roden ... icu/12264/" onclick="window.open(this.href);return false;
- jaludovolimte
- Kontakt:
Sutra će tekma bit izbi-nabi tako da nam organizator igre ne treba
A Nedo će falit 100%
tebe volim, tebi pjevam za jedan gol..
-
zeljovolim
- Kontakt:
Tomic mora ici,al ne moze igrat,nije trenirao ova 2 dana,al mora ici jer fali igraca na klupi..a bit ce spremni za derby.ChWilla je napisao/la:pa evo adžem kaže kvesić je povrijeđen, ali ostali su "spremni i u dobrom raspoloženju", ne pominje da tomić ne može igrati?
saučešće za seju, ovo je horor, al' je i ispogađao...![]()
zato ja igram do dvije stoje dobitka, ja ne znam šta bi uradio da mi se ovo desi...
- champions1921

Ako Nedo ne moze ja bih ovako poceo i mislim da imamo kvalitet da dobijemo Mladost.. Teren ce biti gluho bilo i valjda su se nasi dobro takticki pripremili za ovu tekmu..
BUDI ŽELJO !!!
Boze, molim Te da sutra dobijemo isto kao protiv Veleza 
Nek smo vazda puni Bosne, a i Bosna puna nas ! Manijaci 1987
Da Bog da svaku do kraja dobili 1:0Minjore je napisao/la:Boze, molim Te da sutra dobijemo isto kao protiv Veleza
Ultras Željezničar i jedanaest ratnika, oduvijek je najbolja taktika!
Antolović
Čolić Kosorić Zeljković Bučan
Memija Hasanović Sadiković Nuspahić
Bajić Varea
Čolić Kosorić Zeljković Bučan
Memija Hasanović Sadiković Nuspahić
Bajić Varea
Belgija U17 - Bosna i Hercegovina U17
http://www.****/utakmica/phUzRzhU/#postave;1" onclick="window.open(this.href);return false; (r e z u l t a t i.com)
Mujagić, Žerić i Behram u prvih jedanaest!

http://www.****/utakmica/phUzRzhU/#postave;1" onclick="window.open(this.href);return false; (r e z u l t a t i.com)
Mujagić, Žerić i Behram u prvih jedanaest!
Dževad (Džemal) Begić - Đilda 25.09.1966. - 11.07.1992.
ma svakako da imamo. neće to biti izlet, za ovu ekipu lakih utakmica i nema, ali očekujem da nekako pobijedimo. treba prekopirati i pristup i taktiku iz drugog protiv širokog i pobijedićemo. nabijati loptu po bokovima (nadam se na nuspahića i memiju, a ne na indisponiranog seju, bar ne od početka) i trebalo bi ih proći i više nego protiv širokog. teren sigurno neće pogodovati nekom nadigravanju, nije ni prije dva mjeseca a ne sad.
-
Hordekatedrala
- Kontakt:
Joj brke i navijačima usadio seljačku filozofijuChWilla je napisao/la:ma svakako da imamo. neće to biti izlet, za ovu ekipu lakih utakmica i nema, ali očekujem da nekako pobijedimo. treba prekopirati i pristup i taktiku iz drugog protiv širokog i pobijedićemo. nabijati loptu po bokovima (nadam se na nuspahića i memiju, a ne na indisponiranog seju, bar ne od početka) i trebalo bi ih proći i više nego protiv širokog. teren sigurno neće pogodovati nekom nadigravanju, nije ni prije dva mjeseca a ne sad.
onda i englezi igraju seljački, jelde genijalac?
Sutra pobjeda i onda samo bod zaostatka za vodecim na tabeli! Sjajna najava za derbi 
FK Željezničar ~ FC Arsenal !
Damir Džumhur, Edin Džeko, Miralem Pjanić, Mirza Teletović, Jusuf Nurkić, Amel Tuka.
Damir Džumhur, Edin Džeko, Miralem Pjanić, Mirza Teletović, Jusuf Nurkić, Amel Tuka.
Mujagic strijelacAdviser je napisao/la:Belgija U17 - Bosna i Hercegovina U17
Mujagić, Žerić i Behram u prvih jedanaest!![]()
U kako bi nam sutra pobjeda valjala ljudi moji, ovo ne smijemo propustit 
Željeznicar za život cijeli !
Rutinski 0-1 sutra .likusa je napisao/la:U kako bi nam sutra pobjeda valjala ljudi moji, ovo ne smijemo propustit
Samo da prođe kako treba da svi budu spremni za derbi. 
× Željezničar - Manijaci TM87 ×
Komsije sretno sutra i da onda gledamo pravi derbi kakav dolikuje kad igraju ova dva kluba. 
04.10.2009 !!
Re: Odg: FK Željezničar
taman da dobije postedu sutra i odigra po sata zadnjih maksimalnoanonimni je napisao/la:Zaboravio covjek da Cavani vise ne igra u Napolijubluesaa je napisao/la:ee moj sejo, ko da ne znas da napoliju puca neka stvar za europa ligu. da ga ne zavali kvota 2 mogo je uzet 12 hiljada
btw. Cekamo da se on sad osisa
Sent from my SM-N9005 using Tapatalk
Ljubavi što te rodi, klasa radnička!
- IlProfessore
- Kontakt:
“Čuvajte i očuvajte svoju naciju i ime Bošnjak, vjeru i tradiciju. Gubitak identiteta plaća se ropstvom i poniženjem.”
Trenutno korisnika/ca: Lokomotifa i 23 gosta.