crveni za frankfurt
Bundesliga
Moderatori/ce: ribery,_dreamer_,Monolog,geronimo,hammers
- NYKnicks Fan
- Kontakt:
Re: Bundesliga
4-5 
crveni za frankfurt
crveni za frankfurt
Zadnja izmjena: NYKnicks Fan, dana/u 25 okt 2014, 17:14, ukupno mijenjano 1 put.
- skyisthelimit
- akisarajevo92
- Kontakt:
Ako nista, bit ce skraceni snimak poslije Dortmunda.skyisthelimit je napisao/la:Ovi bogalji na ES ponovo fulali mec yebo im Bayern majku.
Don't believe the hype.
Kakva utakmica sta je ovo heh
Stuttgart, najluđa ekipa u Bundesligi, 
Žao mi je dvojac iz HSV-a, ali vrijeme je da vam ispadne klub u drugu ligu. Mislim da će doći bolja vremena ako se to desi.
Žao mi je dvojac iz HSV-a, ali vrijeme je da vam ispadne klub u drugu ligu. Mislim da će doći bolja vremena ako se to desi.
Zadnja izmjena: Neutral, dana/u 25 okt 2014, 17:19, ukupno mijenjano 1 put.
- schweinsteiger
- Kontakt:
Pa ljudi prenose Hannover - BVB,kakve veze Bayern imaskyisthelimit je napisao/la:Ovi bogalji na ES ponovo fulali mec yebo im Bayern majku.
#miasanmia
- Omerbavarac
- Kontakt:
Dortmund je katastrofalan, totalno druga ekipa nego ona sto igra LP-a.
Suludo je ne postici gol jednom Hannoveru a jos gore je primiti gol od iste ekipe koja vise od 400 minuta nije mogla ubaciti loptu u proticnicku mrezu.
U Eintrachtu je ocigledno bio teski "pacariz" a s obzirom da preskacem Spanski derbi moram pogledati ovu ljepoticu od 9 golova.: tokralju:
Suludo je ne postici gol jednom Hannoveru a jos gore je primiti gol od iste ekipe koja vise od 400 minuta nije mogla ubaciti loptu u proticnicku mrezu.
U Eintrachtu je ocigledno bio teski "pacariz" a s obzirom da preskacem Spanski derbi moram pogledati ovu ljepoticu od 9 golova.: tokralju:
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
Fkt mi nije jasno sta se desava sa bvb, ko da igraju dvije razlicite ekipe u ligi i u LP?, ako moze neka mi neko odgovori od navijaca ovog kluba hvala.
04.10.2009 !!
Kao sto se ocekivalo Bremen je otpustio Dutta i novi terner Viktor Skripnik koji je dosad trenirao drugu ekipu Werdera i koji je krajem 90-tih i pocetkom 00-tih za Werder upisao 138 nastupa.
Ostaje da se vidi jesu li u Bremenu pronasli novog Schaafa, no ja sam skeptican sa obzirom na kvalitet ekipe.
Ostaje da se vidi jesu li u Bremenu pronasli novog Schaafa, no ja sam skeptican sa obzirom na kvalitet ekipe.
"My Favorite Ring is Always the Next One"
Naograjisali.sarajlija je napisao/la:Fkt mi nije jasno sta se desava sa bvb, ko da igraju dvije razlicite ekipe u ligi i u LP?, ako moze neka mi neko odgovori od navijaca ovog kluba hvala.
Bice zanimljivo pratiti do kraja ko ce zamijeniti BvB u ligi prvaka...nadam se da ce to biti Gladbach.Prilika za njih da naprave dodatni iskorak...iako kako stvari stoje mozda pored njih bude jos jedan novi ucesnik LP-a s obzirom da ni Schalke ne briljira.
- Omerbavarac
- Kontakt:
Re: TSG 1899 Hoffenheim
Pale_Companion je napisao/la:Firminho pozvan u Seleção
Tek sam sad saznao za ovu informaciju.
Veliko priznanje kako za Hoffu tako i za Firmina.
Sad barem mogu traziti 20+ miliona od potencijalnih kupaca.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
Gladbach je već sad zaslužio to mjesto u LP. Na početku sezone sam predviđao da će sezonu završiti ispod svih očekivanja i predviđana no prikazanim igrama se pokazalo da je moja tvrdnja neispravna.
Jedina i prava Borusija podsjeća na najbolje generacije iz prošlosti i pravo je uživanje gledati njihove utakmice.
Jedina i prava Borusija podsjeća na najbolje generacije iz prošlosti i pravo je uživanje gledati njihove utakmice.
Kao prvo BVB će izboriti LP sa Kloppom ili bez Kloppa. Kao drugo Werder će izboriti opstanak....
A iskreno jako dugo pratim BuLi i dugo nisam vidio ovakvu situaciju kao do sad u Dortmundu. Puno su jači od brojnih ekipa koje imaju ispred sebe, u LP pokazuju klasu, a tavore u donjem dijelu tabele. Radi se o klasičnom psihološkom problemu, igrači osjete da ih neće u BuLi i jednostavno dolaze u fazu totalne frustracije. U glavi čovjek (u ovom slučaju igrač) postavlja sebi brojna pitanja. Što? Kako? Prokletstvo? I hiljadu drugih pitanja....
Što se Gladbacha tiče oni su i veliko iznenađenje, a i veliko osvježenje. Vidio sam ih (kao i mnogi drugi) među prvih 6, ali jednostavno oni pokazuju da su ekipa za vrh. Koliko su zaista jaki, određene će odgovore dati i današnja utakmica. A jednostavno igraju sjajan fudbal, osjeti se Spielwitz, zrelost, ozbiljnost u igri. Da su taktički jaki, to je jasno i to moraju sa Favreom biti. A Gladbach ima i širinu da izdrži ovaj visok nivo do kraja sezone, jer već sam na temi Gladbacha u četvrtak nakon EL utakmice pisao, kako je impresivno da oni onakvu utakmicu počnu sa Hahnom, Rafaelom, Dominguezom te Herrmanom na klupi. A još takav igrač kao Herrmann često počne sa klupe ove sezone. Postoji određena širina i to je onda jedna njihova prednost, pored svog potenicijala kojeg imaju.
A iskreno jako dugo pratim BuLi i dugo nisam vidio ovakvu situaciju kao do sad u Dortmundu. Puno su jači od brojnih ekipa koje imaju ispred sebe, u LP pokazuju klasu, a tavore u donjem dijelu tabele. Radi se o klasičnom psihološkom problemu, igrači osjete da ih neće u BuLi i jednostavno dolaze u fazu totalne frustracije. U glavi čovjek (u ovom slučaju igrač) postavlja sebi brojna pitanja. Što? Kako? Prokletstvo? I hiljadu drugih pitanja....
Što se Gladbacha tiče oni su i veliko iznenađenje, a i veliko osvježenje. Vidio sam ih (kao i mnogi drugi) među prvih 6, ali jednostavno oni pokazuju da su ekipa za vrh. Koliko su zaista jaki, određene će odgovore dati i današnja utakmica. A jednostavno igraju sjajan fudbal, osjeti se Spielwitz, zrelost, ozbiljnost u igri. Da su taktički jaki, to je jasno i to moraju sa Favreom biti. A Gladbach ima i širinu da izdrži ovaj visok nivo do kraja sezone, jer već sam na temi Gladbacha u četvrtak nakon EL utakmice pisao, kako je impresivno da oni onakvu utakmicu počnu sa Hahnom, Rafaelom, Dominguezom te Herrmanom na klupi. A još takav igrač kao Herrmann često počne sa klupe ove sezone. Postoji određena širina i to je onda jedna njihova prednost, pored svog potenicijala kojeg imaju.
Abteilung Attacke...
FC Bayern - Champions of Europe - 6X Champions league
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland
FC Bayern - Champions of Europe - 6X Champions league
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland
-
Pale_Companion
- Kontakt:
- Omerbavarac
- Kontakt:
Ma ide to sa Kloppom, suvise je vitalan za ovu ekipu da bi mu mogli predloziti otkaz ili nesto slicno.effe_sa je napisao/la:Kao prvo BVB će izboriti LP sa Kloppom ili bez Kloppa.
Toliko je uspjeha donio i toliko ih je izdigao u nebesa da mu moraju dati svu mogucu slobodu i da mu ne smiju niti u jednom momentu nesto prigovoriti.
Ja sam takodjer siguran da ce oni stici do LP-a jer ce vecina ekipa iz vrha poceti da pada i to uskoro, mozda od veceras.
Eh ja nisam siguran.
Ne znam effe i omere otkud vama toliki optimizam?
Kao da je ovo neko sijelo, a ne Bundesliga.
Jeste li vi svjesni da su Hofa i Wolf je.benih 10 bodova ispred, halo 10 bodova!
Jeste li svjesni da su Lever i Gladbach 9 bodova ispred!
Ne zaboravimo Schalke koji je takodjer ispred,
sve su to stabilni klubovi, nisu to Paderborn i Freiburg pa da se tako lako pad moze ocekivati...
A u iducem kolu idu zahuktalom Bayernu, pa sta vi mislite da ce ih Bayern pustiti, ili da oni u ovakvom stanju mogu pruziti otpor?
Neki se opet prosipaju i kazu nemaju motivacije igrati Bundesligu.
Kao da istu osvajaju 10 godina, otkud Bayernu motivacija,
jeste li normalni kakve sve gluposti necete pisati.
Spominje se Dortmundov problem pritiska na igrace, kao treba skinuti pritisak i otpisati Bundesligu.
Jadan ne bio kako skinuti pritisak kada je on sada veci nego ikad, nije u pitanju prvak, Evropa, u pitanju je borba za opstanak!
Vi nikako da shvatite kako Dortmundu trenutni ni na kraj pameti nije Liga Evrope, nego kako sacuvati zivu glavu.
ps:Pale da sam na tvom mjestu ne bih tako rado iscekivao.
Ne znam effe i omere otkud vama toliki optimizam?
Kao da je ovo neko sijelo, a ne Bundesliga.
Jeste li vi svjesni da su Hofa i Wolf je.benih 10 bodova ispred, halo 10 bodova!
Jeste li svjesni da su Lever i Gladbach 9 bodova ispred!
Ne zaboravimo Schalke koji je takodjer ispred,
sve su to stabilni klubovi, nisu to Paderborn i Freiburg pa da se tako lako pad moze ocekivati...
A u iducem kolu idu zahuktalom Bayernu, pa sta vi mislite da ce ih Bayern pustiti, ili da oni u ovakvom stanju mogu pruziti otpor?
Neki se opet prosipaju i kazu nemaju motivacije igrati Bundesligu.
Kao da istu osvajaju 10 godina, otkud Bayernu motivacija,
jeste li normalni kakve sve gluposti necete pisati.
Spominje se Dortmundov problem pritiska na igrace, kao treba skinuti pritisak i otpisati Bundesligu.
Jadan ne bio kako skinuti pritisak kada je on sada veci nego ikad, nije u pitanju prvak, Evropa, u pitanju je borba za opstanak!
Vi nikako da shvatite kako Dortmundu trenutni ni na kraj pameti nije Liga Evrope, nego kako sacuvati zivu glavu.
ps:Pale da sam na tvom mjestu ne bih tako rado iscekivao.
- Omerbavarac
- Kontakt:
Nije to toliki optimizam koliko do nemogucnosti shvatanja da jedna takva ekipa dogodine ne igra najelitnije takmicenje.
Puno toga sam se nagledao u Bundesligi, od borbe za opstanak pa do na kraju obezbjedjivanje Europskog takmicenja i to sa poprilicno slabijom ekipom nego je danas ima Dortmund.
Jos uvijek ostajem pri svom utvrdjenju da ce oni na kraju izboriti LP-a jer jednom kad se dignu tesko ce ih biti srusiti.
Sto se tice trenutnih ekipa koje vise u vrhu, mogu reci da sam siguran da ce vremenom pasti, pogotovo Hoffa i Mainz.
Puno toga sam se nagledao u Bundesligi, od borbe za opstanak pa do na kraju obezbjedjivanje Europskog takmicenja i to sa poprilicno slabijom ekipom nego je danas ima Dortmund.
Jos uvijek ostajem pri svom utvrdjenju da ce oni na kraju izboriti LP-a jer jednom kad se dignu tesko ce ih biti srusiti.
Sto se tice trenutnih ekipa koje vise u vrhu, mogu reci da sam siguran da ce vremenom pasti, pogotovo Hoffa i Mainz.
Dobro Hofa i Mainz, iako je Hofa ove godine opasan i dosta kvalitetan.
Ali problem Dortmundu za to teorijsko mjesto u LP jesu Bayern, Lever, Wolf i Gladbach koji su predaleko odmakli,
da ne pominjemo jos Schalke, to je vec 5 mjesta.
Ali nije ni to nenadoknadivo da se uhvati veliki niz, ali kako ocekivati da hvatas niz recimo protiv Bayerna, Gladbacha, Wolfa, a ovamo si prokockao Mainz, HSV, Hanover, Koln(sve porazi), te sa Svabama nerijeseno.
Dobili Augsburga i Freiburga, a protiv Schalke i Levera ocekivano izgubili.
Zar je realno da ovi iz vrha kiksaju, a Dortmund sve pobjedjuje, polako sa tim prognozama.
Ali problem Dortmundu za to teorijsko mjesto u LP jesu Bayern, Lever, Wolf i Gladbach koji su predaleko odmakli,
da ne pominjemo jos Schalke, to je vec 5 mjesta.
Ali nije ni to nenadoknadivo da se uhvati veliki niz, ali kako ocekivati da hvatas niz recimo protiv Bayerna, Gladbacha, Wolfa, a ovamo si prokockao Mainz, HSV, Hanover, Koln(sve porazi), te sa Svabama nerijeseno.
Dobili Augsburga i Freiburga, a protiv Schalke i Levera ocekivano izgubili.
Zar je realno da ovi iz vrha kiksaju, a Dortmund sve pobjedjuje, polako sa tim prognozama.
- Omerbavarac
- Kontakt:
Pa mozda bas odrade dobro utakmice protiv jacih protivnika jer vjerovatno ce tad biti vise nabrijaniji.
Mainz vrsi trostruku izmjenu.
Mainz vrsi trostruku izmjenu.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 7 gostiju.