FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Pustite ih neka pjene, doći ćemo mi na Grbavicu pa će vidjeti kako se golovi daju. 

- egocentrik
- Kontakt:
Ovako se utakmice kuci igraju protiv malih ekipa, trpaj koliko god mozes i time dizes sebi samopouzdanje
...

Pyro is not a crime !
napisi to jos na nekoj temi OCAMamorovski je napisao/la:Šorvan ocam hhahaha
Postano kroz Forum SportSport.ba app.

O tom´ ti pričam, vidiš da sam u pravu!Hordekatedrala je napisao/la:Nema govora, protiv svakog protivnika ulazimo sto posto fokusirani, to što je Željezničar na nivou Brotnja nam ne znači apsolutno ništa.Adviser je napisao/la:Sva četiri gola ista, golman odbijao a ovi ubacivali u praznu mrežu!![]()
![]()
http://tunein.com/radio/BH-R1-1017-s1765/
Ovo trpanje kol´ko je dobro za vas tol´ko je i dobro za nas jer bi se mogli opustiti u derbiju.

Dževad (Džemal) Begić - Đilda 25.09.1966. - 11.07.1992.
Pa i jesi upravu, vidis gledas na svoj klub kao na klub nivoa Troglav..

Ne brini ti nista, nije Kodro budala da razmislja na taj nacin, covjek je profesionalac i vrlo dobro zna sta ga ceka u derbiju pa se ne nadajte da ce Sarajevo uci u utakmicu sa vec upisanom pobjedomAdviser je napisao/la:O tom´ ti pričam, vidiš da sam u pravu!Hordekatedrala je napisao/la:Nema govora, protiv svakog protivnika ulazimo sto posto fokusirani, to što je Željezničar na nivou Brotnja nam ne znači apsolutno ništa.Adviser je napisao/la:Sva četiri gola ista, golman odbijao a ovi ubacivali u praznu mrežu!![]()
![]()
Ovo trpanje kol´ko je dobro za vas tol´ko je i dobro za nas jer bi se mogli opustiti u derbiju.

Pyro is not a crime !
-
- Kontakt:
Vidiš da nisi dominoAdviser je napisao/la:O tom´ ti pričam, vidiš da sam u pravu!Hordekatedrala je napisao/la:Nema govora, protiv svakog protivnika ulazimo sto posto fokusirani, to što je Željezničar na nivou Brotnja nam ne znači apsolutno ništa.Adviser je napisao/la:Sva četiri gola ista, golman odbijao a ovi ubacivali u praznu mrežu!![]()
![]()

Kolko samo trener znaci u ekipi. Neprocjenjivo.
To me, Pink Floyd were Aliens from another Galaxy far far away. They were our Brothers who came to Earth to heal us, help us fight to get through wars, greed, crime, corruption, loneliness, heartbreak, to warn us of the path humanity is heading,
Re: Odg: FK Sarajevo
Ali pravi trenerkimbo je napisao/la:Kolko samo trener znaci u ekipi. Neprocjenjivo.

Ja sam vam pisao da je Kodro vase najvece pojacanje , bravo za pobjedu 

Mozda nije genijalac Meho al je normalan profesionalac I ima predispozicije da bude dobar. Svidjelo mi se sto salje TUfeka na tribine radi analize I tako jos neki detalji. I on I vi kao tim I projekt osvjezenje za ovu ligu.
To me, Pink Floyd were Aliens from another Galaxy far far away. They were our Brothers who came to Earth to heal us, help us fight to get through wars, greed, crime, corruption, loneliness, heartbreak, to warn us of the path humanity is heading,
Sad sa tekme smo smrzo sam se ko *icka,ali mi nije zao.Igra perverzija,zalganje,trcanje sve za 10.Znam da Radnik nije neko mjerilo,ali ja ovaku igru na Kosevu, protiv bilo koje ekipe ne pamtim.
Jedva cekam derbi.
Jedva cekam derbi.

Prvo poluvrijeme nevjerovatno dobra igra. Svaki gol iz fenomenalne akcije. Radovac i Bilbija po meni najbolji. Niti ostali nisu bili puno losiji. Drugo poluvrijeme razumljivo stalo se. Vec se vidi Kodrin rad sa ekipom.
"Znaš kako ti je to - rodiš se u Sarajevu i navijaš za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Želju"
I ja evo sad sa koseva tj sjevera odlicna igra samo neka ponove ovu igru protiv malenih sa grbavice i nece biti problema.
Moglo je biti i gore po radnik, ali sam prezadovoljan ovim danas samo tako momci, idemo po tri boda na grbavicu. !
Oooo, oooooo, ooooooo, oooooo **** zelju sarajevo !

Moglo je biti i gore po radnik, ali sam prezadovoljan ovim danas samo tako momci, idemo po tri boda na grbavicu. !

Oooo, oooooo, ooooooo, oooooo **** zelju sarajevo !

04.10.2009 !!
- PeppermintSA
- Kontakt:
ima li golova?
U 21h snimak na TV Vogosca.
Samo se nemojte ufurati nakon jedne-dvije dobre utakmice(kao sto to vi znate uraditi i to ste ponovili nekoliko puta
)Sarajevo ima najbolji tim(po mom misljenju),samo je to trebao neko dobro posloziti,unijeti disciplinu i "naucit" ih da igraju odvazno i profesionalno.Kodro nema nekog trenerskog iskustva ali je bio u tim najprofesionalnijim vodama i mislim da ce on dosta unijeti profesionalnosti u tim Sarajeva(sto je prije dosta falilo)On voli napadacku igru(ucio od Bajevica) i mislim da ce Sarajevo u svakoj utakmici igrati za gol vise(dok je on trener)Bit ce tu nekad i nekih slabijih i neocekivanih rezultata ali mislim da se mora nekad nesto istrpiti da bi za odredjen period doslo sve na svoje.Mislim da ce Sarajevo do kraja prvenstva (ima jos dosta utakmica)stici vodece i da ce proci prvi,ne zato sto ih simpatisem vec imaju najsiri igracki kadar solidnog trenera,dobru financijsku situaciju,solidnu upravu,dobre uslove i navijace,tako da imaju sve preduslove za takvo nesto.Ali nama kada dodjete u Vrapcice na proljece dobit ce te po zicagu 

Mostar je jedini grad u svijetu u kome nije dozvoljeno jednom sportskom kolektivu da ravnopravno koristi gradske objekte a samo radi toga sto je taj sportski kolektiv drugacije politicke opcije pa i zbog etnickih razlicitosti
BILO KUDA UZ VELEZ SVUDA
BILO KUDA UZ VELEZ SVUDA
@ rodjak bas hocu da te pohvalim, ali zadnja recenica kad dodjemo kod vas i tu si me izenadio.
Salim se hvala na lijepim zeljama i tvom klubu sve najbolje u nastavku

Salim se hvala na lijepim zeljama i tvom klubu sve najbolje u nastavku

04.10.2009 !!
Trenutno korisnika/ca: admir1946, ajdohordas, Amcho1, Amidzaa, ANamelessGhoul, bordobijeli, Bosanac1991, broj6, budzak, fks74, Fudo, galia95, Google Adsense [Bot], insimadop, kogmagie46, misstianopenaldo, mma_hz, MSOZ101, Napapijri, NazorUso, sekac, SHZ82, SilaMoc1946, strucnjak9, USB, WeekendOffender i 242 gosta.