Igrajte napadacki i nesikirajte se za tri bodaDiablo55 je napisao/la:Daj ljudi ostavite sad nama 3 boda, pa se onda cupajte, mada mislim da nema potrebe za cupanjem, jer je nemoguce da ispadnete.
NK Jedinstvo Bihać
Moderator/ica: GracanicaAA
Re: NK Jedinstvo Bihać
Nek' se zna, da crveno-bijel naš je grad!
Tako je igrate napadacki i nesikirajte se sa 3 boda i onako ih necete dobitiLloriS je napisao/la:Igrajte napadacki i nesikirajte se za tri bodaDiablo55 je napisao/la:Daj ljudi ostavite sad nama 3 boda, pa se onda cupajte, mada mislim da nema potrebe za cupanjem, jer je nemoguce da ispadnete.
Jel ovo moguce da hoce da vrate Striku u klub, pa ako je tako, tek sad necemo ni dokle doci, ali ako je to rjesenje za tjeranje Alije iz kluba, onda u pocetku nije to ni lose rjesenje..
NK Jedinstvo 1919 - Zajedno kroz zivot idemo...
Pobjeda protiv Bratstva 1:0 strijelac 17-godisnji Mujo Mujagic i to mu je treci gol ove sezone, nakon toga je dobio i crveni karton pa je Jedinstvo vise od pola sata imalo igraca manje.
PS: Odlicno izdanje Sile Nebseke kapa do poda tim momcima
SEJDARA SEJDARA
igrac utakmice, i konacno da se skandira domacem igracu. Pobjeda za opstanak, jel realno vise ova ekipa i nemoze. Mirza 
"Kad je selo složno i jedna djevojka je dosta"
Sta je sa Mirzomunavita je napisao/la:SEJDARA SEJDARA![]()
igrac utakmice, i konacno da se skandira domacem igracu. Pobjeda za opstanak, jel realno vise ova ekipa i nemoze. Mirza
gestikuliranje i psovanje prema maloj tribini, nakraju se nije ni uspio sa cizmom pozz jer ga abid napade
"Kad je selo složno i jedna djevojka je dosta"
- 7aprildomemoj
Bišćani čestitke na pobjedi

moj uzor-S.G je napisao: Ako nastave kaznjavat klubove za baklje i gramofon ( :facepalm: ) a na ovo ostanu gluhi i nijemi, prvo Sarajevo treba da digne glas a valjda ostali to i podrze.[/quote]
Sejdara je sigurno među dva najbolja stopera Jedinstva. Nezz razlog zasto ga Kare nije volio, i nije mu davao priliku koju zasluzuje (moguće da je u svađi sa starim). Dečko je igrao Premijer ligu sa Jedinstvom, a ovdje je ostavljen na klupi, da igraju neki Hasanhodzici itd. prije njegaunavita je napisao/la:SEJDARA SEJDARA![]()
Vidio sam onog lika seljacinu cupavog sa repom u crvenoj jakni koji je dobacivao mirzi prvo poluvrijeme sa male tribine "iz gostujuceg sektora" i mirza mu je uzvratio, sreca niko nije od SN-a vrijedjao Mirzu bar je to ispalo uredu.unavita je napisao/la:gestikuliranje i psovanje prema maloj tribini, nakraju se nije ni uspio sa cizmom pozz jer ga abid napade
Sve čestitke Sili Nebeskoj na trehanju armirača iz čaršije,,

čestitke na pobjedi,zamolio bih vas da mi neko kaže kakvo je stanje bilo poslije utakmice,da li je bilo problema i ako neko može da mi kaže kako je odigro kapiten bratstva jer je momak igrao povrijeđen i da li je uopšte igrao.još jednom čestitke.
znam kako je bilo,al sam čuo da je bilo nekih problema danas,al ispostavi se da je sve super,pitam da li je igrao kapiten bratstva broj 6
Nije bilo nikakvih problema, osim nekih sitnih provokacija na relaciji Mirza i par gledaoca sa istocne tribine, ostalo je bilo sve uredu.7april je napisao/la:znam kako je bilo,al sam čuo da je bilo nekih problema danas,al ispostavi se da je sve super,pitam da li je igrao kapiten bratstva broj 6
Sejoooooo
Šiljeg
Markovic
Siljeg stabilan igrac, Markovic pokazuje kvalitet i treba ga zadrzati. Cestitke na pobjedi, Mirza i Riki su na kraju aplauz dobili. Mujo bez razloga crveni dobio, nije bilo ni namjere a i igrac Bratstva je naletio glavom na nogu. Grabus konj kao i inace
Siljeg stabilan igrac, Markovic pokazuje kvalitet i treba ga zadrzati. Cestitke na pobjedi, Mirza i Riki su na kraju aplauz dobili. Mujo bez razloga crveni dobio, nije bilo ni namjere a i igrac Bratstva je naletio glavom na nogu. Grabus konj kao i inace
Trehnuse Bratstvo ko doticnu g.du**** je napisao/la:Sve čestitke Sili Nebeskoj na trehanju armirača iz čaršije,,![]()
![]()
Cestitke na pobjedi biscani....
Čestitam na pobjedi. Možeš li mi reći inače, kakav je sad trenutno taj igrač Mujagić. Gledao sam ga prije dvije godine i mislim da je on 96 godište. Bio je na jednom selektivnom okupljanju BiH reprezentacije (mislim da je bila U-15).LloriS je napisao/la:Pobjeda protiv Bratstva 1:0 strijelac 17-godisnji Mujo Mujagic i to mu je treci gol ove sezone, nakon toga je dobio i crveni karton pa je Jedinstvo vise od pola sata imalo igraca manje.
Dobar je momak igrac stvarno, jeste 96 godiste, veoma brz i prodoran ima dobru tehniku i vrlo cesto zna probiti igraca u igri jedan na jedan, jes da nije jak toliko u duelima ali i to ce doci vremenom, inace igra na krilu, zabiljezio je i jedan nastup za reprezentaciju BiH U19 ove godine protiv Slovenije u Bihacu (0:0)zmajusk je napisao/la:Čestitam na pobjedi. Možeš li mi reći inače, kakav je sad trenutno taj igrač Mujagić. Gledao sam ga prije dvije godine i mislim da je on 96 godište. Bio je na jednom selektivnom okupljanju BiH reprezentacije (mislim da je bila U-15).LloriS je napisao/la:Pobjeda protiv Bratstva 1:0 strijelac 17-godisnji Mujo Mujagic i to mu je treci gol ove sezone, nakon toga je dobio i crveni karton pa je Jedinstvo vise od pola sata imalo igraca manje.
Jeste igrao je cijelu utakmicu kapiten br. 6 Šuša7april je napisao/la:znam kako je bilo,al sam čuo da je bilo nekih problema danas,al ispostavi se da je sve super,pitam da li je igrao kapiten bratstva broj 6
Biscani cestitke na pobjedi