pa i napisao sam zato sto znam...dosao je u hajduk dok je ibricic bio, ibricic i dan danas moze odvesti u hajduk koga zeli (omladinski pogon naravno )...to za ugovor nije cudno jer hajduk je klub koji u hrvatskoj vjerovatno ima najvise igraca pod ugovorima sto u prvom timu, sto u hajduku B sto po raznim pozajmicama....nisu to wooow ugovori nego sitni cisto da se igrac zadrzi dok je mlad da se vidi kako ce napredovati...ako vec pricas o kvaliteti njegovoj (nadam se da znas o cemu pricas, a ne napamet) onda bi valjda trebao znati da u prvoj ekipi hajduka imas 2 igraca koja su cak i mladja od njega i koja igraju istu poziciju kao on i imaju vise odigranih minuta (ono sto valja ode iz hajduka vec sa 16-17 )...napadas me tu bezveze, a nemas pojma o cemu pricas...otkad je hajduk neko mjerilo pa se cudis sto je dobio profi ugovor, pa nije ga dobio od bayerna...zmajusk je napisao/la:mercurial je napisao/la:Ismar je u Hajduk dosao samo zbog Senijada Ibricica koji je u to doma bio bog i batina u Hajduku....Ismar nema gdje nije bio na probama od Dinama, RB Salzburga, Werdera....i prosao je u Hajduku jer je Ibricic urgirao za njega....vjerujte ne pricam suplju pricu, to je sve tako bilohogarstrasni je napisao/la:Dobro, hajmo biti realni, u prvom timu Hajduka su cetiri igraca, koji su isto godiste kao Hairlahovic ili mladji i dobijaju sanse u prvom timu.
Hairlahovica tu nema, ne moze se pricati o nekom velikom talentu, bar dok ne debituje za prvi tim Hajduka.
Pa Modic je blize prvom timu Milana, nego Hairlahovic Hajduku .,
Za ovo vrijedi ona izreka: "ZNAŠ NAS, **** NAS"
.
Ovo nikad neće napisati osoba iz Zenice ili Travnika,pa čak niti iz HR naravno., već osoba/osobe sa USK. I to možda čak i neki "prijatelji", generacija, ili propali igračići. Ovo ne da je šupljak, već je nebuloza što si napisao.
Ne znam tačno kad je Ibro otišao iz Hajduka,pa onako kao posmatrač pitam sebe, sve i da je tako(a nije)., kako je onda opstao poslije toga.,i nakon svega sa nepunih 18,oni dole ludi, pa dali tamo nekom muslimanu profi ugovor.
Sjetimo se da su neki ovdje pisali slične stvari i za ovog momka Mustedanagića,da on uopće nije u Sparti., i to vrlo moguće da su to baš pisali Krrupljani( samo pretpostavka).,a vrlo brzo ćete vidjeti (vi bolesnici ) gdje će sutra biti.
Dalje. Najviše se na ovog krajišnika Anela, "izasralo" ljudi sa USK vjerujte., jer kod nas ima ona izreka, musliman će muslimanu sve oprostiti ali uspjeh nikako. Razmišljaj pozitivno i barataj argumentima. Dao Bog da sutra, za par godina, svi oni budu igračine i da ima pet A reprezentativaca sa ovog kraja BiH, a ako bude još 20 boljih iz bilo kojeg dijela BiH, super. Svi mi ćemo se vesiliti samo uspjehu i pobjedama. Savršeno me ne zanima, hoće li biti Haso,Jovo ili Marko u tom trenutku.
U-21, U-19, U-17
Moderatori/ce: _dreamer_,insider,TaRgEt_,Monolog,ribery
Re: U-21, U-19, U-17
Kakvi su Belgijanci?
Vidim da ih je nasa prethodna generacija tukla 3:0,mozemo li opet?
Vidim da ih je nasa prethodna generacija tukla 3:0,mozemo li opet?
Kada igramo?
Sent from Angelina's bed
Sent from Angelina's bed
Sastav:
Jovic
Husic, Serbecic, Gavric, Bajic
Zeri, Mustafic, Mustedanagic
Demirovic, Behram, Mujagic
Jovic
Husic, Serbecic, Gavric, Bajic
Zeri, Mustafic, Mustedanagic
Demirovic, Behram, Mujagic
32 SCUDETTI ★ VINTI ★ SUL ★ CAMPO
Budi dio ŽELJE, budi Željovac...
Hajmooooo momci
FK Željezničar ~ FC Arsenal !
Damir Džumhur, Edin Džeko, Miralem Pjanić, Mirza Teletović, Jusuf Nurkić, Amel Tuka.
Damir Džumhur, Edin Džeko, Miralem Pjanić, Mirza Teletović, Jusuf Nurkić, Amel Tuka.
- newton_heath_lyr
- Kontakt:
Vodi Belgija...
ima li neki link za ovu tekmu sa Belgijancima ?
Zeljo mi je kao mater i otac, krvno smo vezani! Da je u sedmoj ligi i da igra najdosadniji fudbal na svijetu - to je moj tim i ja sam uz njega. Ove evropske timove biram po ukusu, nesto kao curu. Kad mi dojade mogu ih odyebat i trazit novi tim.
Možete samo ovako pratiti
http://www.uefa.com/under17/season=2015 ... ch=2013396" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.uefa.com/under17/season=2015 ... ch=2013396" onclick="window.open(this.href);return false;
Nema veze neka pobjede Azerbejdzan i prosli su dalje.. Al je evidentno da je ona selekcija od proslog ciklusa sa Gojakom i Hadziahmetovicem jaca nego ova....
Sto je najgore na stranici uefe pise da smo bolji tim na terenu.. izgleda da su ovi iskorisili svoje sanse i et.. :/ steta
Visca el Barça! /// Volim te Željo!
-
bavarian_bk
- Kontakt:
Evo ga , 2:1 , Mujagić strijelac na asistenciju Suljića koji je ušao na početku 2. poluvremena 
Suljić ušao i odmah asistencija
ajde sad još gol
3-1, steta 
evo i 4-1, ode sve u pm.
idemo pobjedit onda azerbaidzan
evo i 4-1, ode sve u pm.
idemo pobjedit onda azerbaidzan
Zadnja izmjena: dino-92, dana/u 25 okt 2014, 16:44, ukupno mijenjano 1 put.
Ja budala stavio x2 :/
FK Željezničar ~ FC Arsenal !
Ja keca zateg'o, ****, dobra kvota.
Ispade na kraju da nas je Belgija "rasula", ali glavu gore i dobiti ovu zadnju utakmicu. Puno sreće.
za @mercurial odgovor,
Prvo i najbitnije (a ne postavljam se s visoka,jer je ovo razmjena mišljenja) da se kunem Bogom da imam, "odokativno" barem dva ipo tvoja vijeka. Toliko kada se tiče, pričanja na pamet,i bez informacija. Ne želim sad pričati šta konkretno radim zadnjih 20-tak godina jer bi kompromitirao sam sebi dobar dio informacija,a i poslodavca.
Drugo, savršeno mi se J**+ i za tobom i Hajdukom,Spartom, i igračima pomenutim, čisto da ne bi bilo zabune. Ono što mene kao čovjeka nervira, jeste to što se LAŽE, ali LAŽE iz zavisti. To je bolest BOSANSKOG čovjeka. Pa dao BOG da USK, TK,ZDK,i svi drugi, imaju u svakom evropskom klubu po jednog momka ( fudbalera). Pa što bi to meni smetalo ili tebi ili bilo kojem građaninu BiH. Ako možemo, dajmo podršku,pa i moralnu., a ako ne , onda neću niti omalovažavati ih bez ikakvog razloga.
Znači po tebi,čak i ako Željo da primjera radi Hadžiahmetoviću profi ugovor, kao **** to, to može dobiti i svako djete iz kvarta. I na kraju,provjerio sam, u prvoj ekipi je brat od Blanke Vlašić 97 godište, igra polušpica, i Bašić igra desnog bočnog. Ali s ovim ću zvaršiti,a tebi preporuka da je ZAVIST bolest,a konstruktivna kritika, to je već normalna pojava.
I jedna opska. Pogledao zabranjeni forum, i veća je budala onaj voditelj što je pozvao ona dva "novinara".
za @mercurial odgovor,
Prvo i najbitnije (a ne postavljam se s visoka,jer je ovo razmjena mišljenja) da se kunem Bogom da imam, "odokativno" barem dva ipo tvoja vijeka. Toliko kada se tiče, pričanja na pamet,i bez informacija. Ne želim sad pričati šta konkretno radim zadnjih 20-tak godina jer bi kompromitirao sam sebi dobar dio informacija,a i poslodavca.
Drugo, savršeno mi se J**+ i za tobom i Hajdukom,Spartom, i igračima pomenutim, čisto da ne bi bilo zabune. Ono što mene kao čovjeka nervira, jeste to što se LAŽE, ali LAŽE iz zavisti. To je bolest BOSANSKOG čovjeka. Pa dao BOG da USK, TK,ZDK,i svi drugi, imaju u svakom evropskom klubu po jednog momka ( fudbalera). Pa što bi to meni smetalo ili tebi ili bilo kojem građaninu BiH. Ako možemo, dajmo podršku,pa i moralnu., a ako ne , onda neću niti omalovažavati ih bez ikakvog razloga.
Znači po tebi,čak i ako Željo da primjera radi Hadžiahmetoviću profi ugovor, kao **** to, to može dobiti i svako djete iz kvarta. I na kraju,provjerio sam, u prvoj ekipi je brat od Blanke Vlašić 97 godište, igra polušpica, i Bašić igra desnog bočnog. Ali s ovim ću zvaršiti,a tebi preporuka da je ZAVIST bolest,a konstruktivna kritika, to je već normalna pojava.
I jedna opska. Pogledao zabranjeni forum, i veća je budala onaj voditelj što je pozvao ona dva "novinara".
Švicarci vode 1-0 protiv Azerbejdžana,a gol je da ovaj naš Samardžić.
Zmaj, 99% sam sigurna da je Haris iz Cazina. Valjalo bi se raspitati o njegovom statusu i želji za BiH. 
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
"Bio sam profesionalac 20 godina, ali mi je ovo najdraža pobjeda u karijeri." Safet Sušić Pape 26.3.2011.
"Misimovića jedino ja mogu da zamijenim." Safet Sušić Pape 04.06.2013.
Sportsport.ba liga-Čekićari: prava lažna devetka
"Misimovića jedino ja mogu da zamijenim." Safet Sušić Pape 04.06.2013.
Sportsport.ba liga-Čekićari: prava lažna devetka
Trenutno korisnika/ca: 231983, Beduin, denza, Goalgetter, HariTz, LeCoq, MehofromTurinja, MiranGlasnic, Nakata, Sensei, vedinjo98 i 99 gostiju.