Ma joj nek izgubite 3-0, idete daljeMokroguz je napisao/la:Dobar siGracanicaAA je napisao/la:Sta hos ljudi vode, to ukazuje da su bolji xDDMokroguz je napisao/la:![]()
![]()
Nek' su bolji, samo da nam je proci dalje
Olimpik Sarajevo
-
GracanicaAA
- Moderator
- Kontakt:
Re: Olimpic Sarajevo
Nukic, Plakalo, Comor, Rizvanovic, Gojak, Jusufovic, Husovic, Salihagic, Bogicevic, Brkovic, Subasic(?) i jos neki valjda?
Ko je branio?

Ja vremena coj'ce
Ko je branio?

S E M P E R - V I R I D I S
!!!! VU - VU - VUKOVI !!!!
2-249
💮🍀💮🍀💮🍀💮
2-249
💮🍀💮🍀💮🍀💮
Danas je bio sef na tekmi zadovoljan igrom nasih mladih igraca.
Mene je danas odusevio mladi Jusufovic.Dugo vremena nisam vidio da neko sa tolikom ozbiljnoscu odigra na poziciji stopera a da fakticki debitira na ovoj tekmi.Imam dosta materijala u ovoj mladoj ekipi.
Mene je danas odusevio mladi Jusufovic.Dugo vremena nisam vidio da neko sa tolikom ozbiljnoscu odigra na poziciji stopera a da fakticki debitira na ovoj tekmi.Imam dosta materijala u ovoj mladoj ekipi.
-
karabaja_sa
- Kontakt:
Jel' istina da se opet selite sa Otoke
Zasto,prvi put cujem
Dolazi nam tekma biti ili ne biti.Ako smo pravi ni jesenja titula nije daleko sve je samo do nas.Imam povjerenje u ove nase momke kao nikad do sada.Idemo momci raditi.
Bice sigurno jedna od najboljih utakmica ove sezone. 
2-249
💮🍀💮🍀💮🍀💮
2-249
💮🍀💮🍀💮🍀💮
Citam da je Hamzic fakticki najbolji igrac Widzewa. Vec vise od mjesec dana im je proglasen najbolji igrac iz utakmice u utakmicu, spasio penal nedavno, ali izgubise 1-0 ipak. Ekipa skroz slaba, treba on u bolju ligu igrati. Ali mislim da mu je ovo ipak dobro iskustvo za dalji razvoj, makar mentalno.
2-249
💮🍀💮🍀💮🍀💮
2-249
💮🍀💮🍀💮🍀💮
Zao mi sto se igra u pola tri
bas mi se gledala ova utakmica ali termin mi ne odgovara zbog obaveza
(((((
Steta, i ja cu biti zauzet danas od svih dana jbg, ali cu makar pomalo pratiti preko telefona
IDEMOOO IDEMOOO IDEMOOOO, IDEMOOO IDEMOOO IDEMOOOOOOOO

IDEMOOO IDEMOOO IDEMOOOO, IDEMOOO IDEMOOO IDEMOOOOOOOO

2-249
💮🍀💮🍀💮🍀💮
2-249
💮🍀💮🍀💮🍀💮
Do prekosutra ne bi gola dali.Kao odmorni uđoše u meč a ne mogu ništa.
FK OLIMPIC SARAJEVO POBJEDNIK KUPA BiH U SEZONI 2014./2015. LAHKO JE BITI NAVIJAČ BRAZILA. BUDI NAVIJAČ KIPRA.
To je ipak Siroki, odlicno je da nismo primili gol. Cestitke momcima i strucnom stabu na bodu. 
2-249
💮🍀💮🍀💮🍀💮
2-249
💮🍀💮🍀💮🍀💮
Izgleda da su oni Barcelona za naš fudbal kada je dobar bod protiv njih.Dvije najefikasnije ekipe ne mogu gola dati.
FK OLIMPIC SARAJEVO POBJEDNIK KUPA BiH U SEZONI 2014./2015. LAHKO JE BITI NAVIJAČ BRAZILA. BUDI NAVIJAČ KIPRA.
Pa oni su prvi na tabeli, daju golove k'o masina bas kao i mi, ovo je ocekivan ishod i treba biti zadovoljan da su parirali takvoj ekipi i dokazali da nismo losiji od njih.
2-249
💮🍀💮🍀💮🍀💮
2-249
💮🍀💮🍀💮🍀💮
Ono je danas anti-propaganda fudbala.
ocekivao sam bruku golova danas, ali sam se isfuro u tom pogledu. Olimpic pred solidno popunjenom Otokom bezuspjesno navaljivao ka golu Sirokog. Mada je vrijeme bilo idealno, strajkeri zeleno bijelih nista danas od golova, kao ni Sirokog. Jedva cekam Vukove na euro sceni... 
Teško,realno,ako se ne pojačaju na zimu.
Oduvijek me nesto zanimalo, ali nikad nisam se nakanio da napisem. Stvarno nije provokacija i definitivno mi je Varesanovic jedan od drazih trenera u nasoj ligi, a Olimpic medju top 3 ekipe, nekako mi ih je milina gledati od srca. Zanima me kako postoji ljubav prema Olimpicu ? Ipak vi ste tim koji nema nikakve historije u odnosu na Sarajevo, Zeljo, Velez, Zrinjski i sve sto ste uradili najbolje je unazad 3 godine. Kako vas nekada nije odvuklo to od stadiona, da npr. nemate svoje navijace, da vas nema kao 2 hiljade hordi ili manijaka na tribinama, da vas ne podje na gostovanje onako stotinjak. Kako vam ne fali to ? Iskreno zanima me kako mozete navijati za taj umjetni klub, ali zaista nije provokacija. Npr. za Velez su navijali moj otac, moj djed i s jedne i s druge strane, majkin adze igrao za taj klub , mnogo toga me veze za taj klub pa i imam razlog navijati, simbol je grada, a sta je Olimpic ? To zelim znati. Kako vam se stvorila ta ljubav da npr. vi dodjete ovdje i branite toliko taj Olimpic preko foruma iako vam nije dao nista, jos nijedno radovanje veliko niti ista. Nadam se da moja iskrenost nece nikog uvrijediti i da ce mi neko odgovoriti onako kako treba, zaista nisam dosao vrijedjati nikog . Pozz za vukove i svaka cast za rezultate do sada 
Počeo čitati do pola i prestao budalaštine.I kaže nije provokacija.Kratko i jasno,boli me briga i za Želju i za Sarajevo provokatoru.
Zadnja izmjena: Mancini, dana/u 27 okt 2014, 02:10, ukupno mijenjano 1 put.
Ja ti opet kazem nisam tu da provociram i nije nikakvo pretvaranje, ali zamisli da ja osnujem klub koji se naziva sportsport.ba i imam 300 navijaca, svakog bi zanimalo sta ga veze za to. Shvati molim te sta ti hocu reci i odgovori mi kako se ti osjecas, sta tebe veze za taj olimpic? Nedostaje li ti to sto nemate navijacku grupu koja se naziva Vukovi i imate 2000 pristalica na svakoj tekmi uz bakljade i slicno, zaista ne provociram.Mancini je napisao/la:Počeo čitati do pola i prestao budalaštine.I kaže nije provokacije.Kratko i jasno,boli me briga i za Želju i za Sarajevo provokatoru.
Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot] i 1 gost.