..uvijek bili i ostali,tzv postavljaci standarda u igri fudbal..Centre forward je napisao/la:Vi to baj'gi sad najjači ?
Real Madrid CF (oficijelna tema)
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,Donnie Darko
Re: Real Madrid C.F.
“We are all born ignorant, but one must work hard to remain stupid.”
Chico Felipe Cayetano Lopez Martinez y Gonzales
Don Alfredo Di Stefano
Don Alfredo Di Stefano
- Centre forward
- Kontakt:
Pa dobro, prika Raul nije na vakat skont'o zayebanciju, al' hajd.madridist je napisao/la:..uvijek bili i ostali,tzv postavljaci standarda u igri fudbal..Centre forward je napisao/la:Vi to baj'gi sad najjači ?
Čestitke na pobjedi.
05.09.1995 ♥
11-0-0 Rekordmeister
Ratzel Hettner Ritter Meyer Waldseemüller CF Gauss
11-0-0 Rekordmeister
Ratzel Hettner Ritter Meyer Waldseemüller CF Gauss
Ama , prihvati i ti zajebanciju 
Nesto mi samo malo ljudi na temi
Nesto mi samo malo ljudi na temi
Never trust anything that bleeds for seven days and doesn't die.
Iskreno,bio sam pesimista..jos kad primismo gol,kontam gotovo.
Momci su nadjebali sve,fantasticno,velicanstveno,i vidim da nisam jedini koji misli da je ovaj qrac od barcine igre trebalo iskoristiti i zabiti im bar jos 2 gola.
Kako je gotivan ovaj osjecaj,nakon sto dobijes barcu,i to ovako dominantno..
CR dosta neuobicajeno u drugom pol. ,dodaje loptu suigracima,cak i kada je on u boljoj situaciji,kad ima otvoren sut,ili samo jednog igraca ispred sebe.Ovo je bila prva tekma sto sam mu u afektu `sovo sto dodaje
Momci su nadjebali sve,fantasticno,velicanstveno,i vidim da nisam jedini koji misli da je ovaj qrac od barcine igre trebalo iskoristiti i zabiti im bar jos 2 gola.
Kako je gotivan ovaj osjecaj,nakon sto dobijes barcu,i to ovako dominantno..
CR dosta neuobicajeno u drugom pol. ,dodaje loptu suigracima,cak i kada je on u boljoj situaciji,kad ima otvoren sut,ili samo jednog igraca ispred sebe.Ovo je bila prva tekma sto sam mu u afektu `sovo sto dodaje
Sretno zmajevi!!
Kako hladno i smireno do 3 boda... Tek pocetak sezone a ovako dobro igramo
Najveci ikad! HALA MADRID
Titula Narodne rep. BiH (1): 1946
Titula Jugoslavije (1): 1971/1972
Titula BiH (6): 1997/1998, 2000/2001, 2001/2002, 2009/2010, 2011/2012, 2012/2013
Kup BiH (5): 1999/2000, 2000/2001, 2002/2003, 2010/2011, 2011/2012
Super kup BiH (3): 1998, 2000. i 2001
Titula Jugoslavije (1): 1971/1972
Titula BiH (6): 1997/1998, 2000/2001, 2001/2002, 2009/2010, 2011/2012, 2012/2013
Kup BiH (5): 1999/2000, 2000/2001, 2002/2003, 2010/2011, 2011/2012
Super kup BiH (3): 1998, 2000. i 2001
- hule_barca
- Kontakt:
Čestitke na zasluženoj pobjedi. Svaka čast Carlu što je ostao dosljedan svojoj taktici.
Mes Que Un Club
Ozil is unique, there is no copy of him – not even a bad one. He is the best number 10 in the world. He makes things very easy for me and for his team-mates with his football vision and the decisions he makes. (c) José Mourinho

madridista
Dzoni je napisao/la:
madridista
“We are all born ignorant, but one must work hard to remain stupid.”
Don Alfredo Di Stefano
Don Alfredo Di Stefano
madridist je napisao/la:Dzoni je napisao/la:
madridista
- Nail for Real
- Kontakt:
Veceras se potvrdilo da imamo igru za sve ekipe! Napraviti onakav odbrambeni zid sa Kroosom i Modricem i jednostavnim dupliranjem po bokovima sa realno ofanzivnim igracima je Carlova zasluga. Izlvaci iz ovih igraca maksimum. Nek Evropa strahuje bogami, jer kad se ova masinerija zahukta malo ko je moze usporiti.
My thoughts wandered to Santiago Bernabeu, the Temple, a ground struck terror into opponents. Bruised & battered slaves at the king's banquet.
Nail for Real je napisao/la:Veceras se potvrdilo da imamo igru za sve ekipe! Napraviti onakav odbrambeni zid sa Kroosom i Modricem i jednostavnim dupliranjem po bokovima sa realno ofanzivnim igracima je Carlova zasluga. Izlvaci iz ovih igraca maksimum. Nek Evropa strahuje bogami, jer kad se ova masinerija zahukta malo ko je moze usporiti.
Odlicni smo.
Pribojavao sam se da bi moglo biti problema nakon onog odlaska Xabija i Di Marije,ali ovi momci koji su trenutno u ekipi razvaljuju.
- Nail for Real
- Kontakt:
Ono sto Amir stalno potencira, imamo mlado jezgro igraca, odlicno smo popunjeni na svim pozicijama i savrseno odgovaramo na sve izazove protivnika, maltene smo doktorirali sve nase najvece protivnike. Zonska odbrana radi savrseno, kontra je ubitacna kao i uvijek a fizicka sprema odusevljava. Carlo majstore!Dzoni je napisao/la:Nail for Real je napisao/la:Veceras se potvrdilo da imamo igru za sve ekipe! Napraviti onakav odbrambeni zid sa Kroosom i Modricem i jednostavnim dupliranjem po bokovima sa realno ofanzivnim igracima je Carlova zasluga. Izlvaci iz ovih igraca maksimum. Nek Evropa strahuje bogami, jer kad se ova masinerija zahukta malo ko je moze usporiti.
Odlicni smo.
Pribojavao sam se da bi moglo biti problema nakon onog odlaska Xabija i Di Marije,ali ovi momci koji su trenutno u ekipi razvaljuju.
My thoughts wandered to Santiago Bernabeu, the Temple, a ground struck terror into opponents. Bruised & battered slaves at the king's banquet.
Modric je uvijek bio solidan defanzivno , borio se , zilav , cak je i fin klizeci imao , ali tek sada kada mora defanzivno raditi koliko i ofanzivno se vidi koliko je to kvalitetan igrac , on i Kroos koji su navodno trebali biti suplji su izdominirali defanzivno , mislim dupli blok i agresivno bez cekanja da protivnik primi loptu , timski ste odigrali a prema naprijed i nije toliko tesko kad se vecina toga radila na prvu loptu prvom slobodnom igracu u prostor , ali tranzicija iz faze odbrane u fazu napada vam je nenormalno dobra , sa 3 igraca ste srusili Bayern , sa 3 Barcu , talijan na klupi , svaka cast .
Jel ovo Lukica im'o 100% tocnih dodavanja zivot te nejebo 
"Last time they count me out, what I do Game 6?"
- hule_barca
- Kontakt:
44/49Lillard je napisao/la:Jel ovo Lukica im'o 100% tocnih dodavanja zivot te nejebo
Mes Que Un Club
Lillard je napisao/la:Jel ovo Lukica im'o 100% tocnih dodavanja zivot te nejebo

Ne zaostaje ni toni puno.

Zadnja izmjena: suhi, dana/u 25 okt 2014, 22:28, ukupno mijenjano 1 put.
Ozil is unique, there is no copy of him – not even a bad one. He is the best number 10 in the world. He makes things very easy for me and for his team-mates with his football vision and the decisions he makes. (c) José Mourinho
Kroos 24 , James 23 , Isco 22
to je ta sredina
to je ta sredina
Never trust anything that bleeds for seven days and doesn't die.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.