Serie A - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: Monolog,ribery,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Puma
Re: Serie A
pa on i navija za Milan 
Football Identity. Izaberite da li cete biti Manager, Igrac ili Novinar.
Nema botova, trenira vas onaj sto je manager, a manager kupuje vas igrace. BiH liga tek pocela.
Vise info na http://sportsport.ba/forum/viewtopic.php?f=44&t=2700
Nema botova, trenira vas onaj sto je manager, a manager kupuje vas igrace. BiH liga tek pocela.
Romanisti bi mogli otvoriti svoju temu.. ima vas trojica i dovoljno sasvim.. Evil Genius, Google i Admir_Sa..
Football Identity. Izaberite da li cete biti Manager, Igrac ili Novinar.
- ŠB_Fidelis
- Kontakt:
- sarajlija89
- Kontakt:
niste jelŠB_Fidelis je napisao/la:''unistili ste talijansku ligu...'''![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
GRANDE JOSE!
"The only real competition between us and the clubs from Milan will be among those who will come first: we to put the third star, they thier second."-GIANNI AGNELLI
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
- JuveSissoko
- Kontakt:
pa jasta neg ste,to kao uspjeh sto ima jedan italijanski tim u LS,koji je pobijedio veliki Chelsea sa velikom tradicijom i pregrst trofeja,hahah a mi izbacivali Barcelonu u Real Madrid za redom ,tad je italijanska liga i licila na nesto,al eto uzivaj,ŠB_Fidelis je napisao/la:''unistili ste talijansku ligu...'''![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
GRANDE JOSE!
gsol: According to these recent revelations, not only did Juventus win the title in 2005 without cheating but they did it without cheating against direct rivals who were cheating. HahaWOW we had a squad then.No wonder Juvitalia won the WC in 2006.
Da, da mi smo unistili ligu zato se pola lige bori za 4 mjesto...
Ko vam je kriv kad ste nesposobni Bayern vas razvali i unisti na vasem terenu al neda mi se s vama u raspravu...vi ste uvijek upravu...Pojedite se od muke sto su cigani prosli
FORZA INTER
Ko vam je kriv kad ste nesposobni Bayern vas razvali i unisti na vasem terenu al neda mi se s vama u raspravu...vi ste uvijek upravu...Pojedite se od muke sto su cigani prosli
FORZA INTER
- JuveSissoko
- Kontakt:
necu moci spavat sto mali inter pobijedi "velikog"chelsea 
gsol: According to these recent revelations, not only did Juventus win the title in 2005 without cheating but they did it without cheating against direct rivals who were cheating. HahaWOW we had a squad then.No wonder Juvitalia won the WC in 2006.
Sta hoces reci,ako celzi nema trofeja,nije veliki klub?
Vi navijaci "velikih" klubova,ne navijate za klub i neke drage igrace,vec smao za njihove trofeje,da nemaju tih trofeja ne bi ni navijali za njih!!!!
Vi navijaci "velikih" klubova,ne navijate za klub i neke drage igrace,vec smao za njihove trofeje,da nemaju tih trofeja ne bi ni navijali za njih!!!!
ni ja nisam mogo spavat kad je Juve dobio giganta FulhamaJuveSissoko je napisao/la:necu moci spavat sto mali inter pobijedi "velikog"chelsea
"Smatram hrabrijeg onog koje prevlada svoje želje, nego onoga koji pobijedi svoje neprijatelje; jer najteža bitka je nad sobom samim." - Aristotel
- JuveSissoko
- Kontakt:
nista uzivajte,vrijeme je bilo da i vi znate kako je to biti u cetvrtini finala, 
- sarajlija89
- Kontakt:
[youtube][/youtube]
jos dosta ce im ipak trebat do ovog

jos dosta ce im ipak trebat do ovog
"The only real competition between us and the clubs from Milan will be among those who will come first: we to put the third star, they thier second."-GIANNI AGNELLI
sarajlija89 je napisao/la:niste jelŠB_Fidelis je napisao/la:''unistili ste talijansku ligu...'''![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
GRANDE JOSE!![]()
u nekim ranijim godinnama bi bilo normalno 3 talijanska tima u cetrvrtfinalu pa i polufinalu..al dobro boli vas q za ligu generalno...vi ste pobrisali konkuenciju i moze vam bit ...
- sarajlija89
- Kontakt:
Imp je napisao/la:sarajlija89 je napisao/la:niste jelŠB_Fidelis je napisao/la:''unistili ste talijansku ligu...'''![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
GRANDE JOSE!![]()
u nekim ranijim godinnama bi bilo normalno 3 talijanska tima u cetrvrtfinalu pa i polufinalu..al dobro boli vas q za ligu generalno...vi ste pobrisali konkuenciju i moze vam bit ...
![]()
jes ti normalan,vidis li ti sta pricas
inter unistio ligu?zasto?zato sto nije namjestao tekme?zato sto nije bio izbacen u seriju B?najveci krivac ovakog stanja u Seriji A je Juve
da vidim
al vratice se sve...
INTER VAFFAN CULO
to je kod tebe neka opaka smetnja u glavi...je jedan predstavnik,a zasto?zato sto je Juve kod kuce razbijen ko zvecka...sad je opet inter kriv sto je jedini predstavnik...
VIVA LA GRANDE INTER
pati,veni...
sampijoni i ove godine 
VIVA LA GRANDE INTER
pati,veni...
- JuveSissoko
- Kontakt:
ovi odgovori su na post koji govori kako eto inter prosao chelsea pa nije liga unistena,nego ,eto brate dobra je italijanska liga,chelsea se prosao,wauuu ,izgleda ljudi prate fudbal od prije 2 godine, 
MERDA JUVE Koliko to mene briga sto Jube nije prosao dalje, a bas me zanima sta bi pricao da su Viole prosle, a kako god za Jube nastup u l.prvaka je san, ko sto jedan rece...Gledati ligu prvaka bez Jubeta 'NEPROCJENJIVO'. .ostaj mi ok 
- JuveSissoko
- Kontakt:
navijao za Viole,jer ne smrde kao inter,posten su klub 
- sarajlija89
- Kontakt:
a zasto je razbijen..zasto je i milan razbijen,roma,lazio i ostali..vjerovatno jaka liga?????????????pa ja...dobra je serie A...inter ima monopol i trziste...kako vam nije dobra...ma nece kume ni vasa dugo...mozete se radovat sad..al necete na krajuImp je napisao/la:to je kod tebe neka opaka smetnja u glavi...je jedan predstavnik,a zasto?zato sto je Juve kod kuce razbijen ko zvecka...sad je opet inter kriv sto je jedini predstavnik...![]()
VIVA LA GRANDE INTER
pati,veni...sampijoni i ove godine
i boli me q za interom...ja mogu patit samo za juventusom..isto ko sto se mogu samo radovat za juventus...drugi me ne interesuju..nego smeta mi nepravda pa zato
al eto....sta se moze sad...bice bolje
- ŠB_Fidelis
- Kontakt:
sarajlija89 je napisao/la:niste jelŠB_Fidelis je napisao/la:''unistili ste talijansku ligu...'''![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
GRANDE JOSE!![]()
JuveSissoko je napisao/la:pa jasta neg ste,to kao uspjeh sto ima jedan italijanski tim u LS,koji je pobijedio veliki Chelsea sa velikom tradicijom i pregrst trofeja,hahah a mi izbacivali Barcelonu u Real Madrid za redom ,tad je italijanska liga i licila na nesto,al eto uzivaj,ŠB_Fidelis je napisao/la:''unistili ste talijansku ligu...'''![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
GRANDE JOSE!
Pec pec.
Da, Inter je kriv Milanu i Juventusu sto su nesposobni proci protivnika, sto su kriminalno orijentirani, sto su namjestali utakmice i bili konsekventno kaznjeni, i time unistili ligu. Ahaha.
Poanta posta je bila ''ilustracija'' ''velikim znalcima'' ove lige, mahom kinderladi koja obitava na ovim forumima i drka na kojekakve velicine i prosipa generirano internet znanje i naucene floskule opskurnih teoreticara zavjere u nedostatku vlastitog iskustva i misljenje.
Ukratko - zdra'o.
Zadnja izmjena: ŠB_Fidelis, dana/u 16 mar 2010, 23:24, ukupno mijenjano 1 put.
...Život za Široki...
da da da da i da...inter je krivac za sve...sta je neko juventusu zabranio da bude dobar...kao ono da nebi odskali od prosjeka lige?sarajlija89 je napisao/la: a zasto je razbijen..zasto je i milan razbijen,roma,lazio i ostali..vjerovatno jaka liga?????????????pa ja...dobra je serie A...inter ima monopol i trziste...kako vam nije dobra...ma nece kume ni vasa dugo...mozete se radovat sad..al necete na kraju![]()
i boli me q za interom...ja mogu patit samo za juventusom..isto ko sto se mogu samo radovat za juventus...drugi me ne interesuju..nego smeta mi nepravda pa zato
al eto....sta se moze sad...bice bolje
da vidim kako te boli q za interom...tebe zanima samo juve...da nemas avatara ja nebi ni znao za koga ti navijas samo bih skontao da mrzis inter...puna ti usta intera,udahni malo zraka
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.