taman da dobije postedu sutra i odigra po sata zadnjih maksimalnoanonimni je napisao/la:Zaboravio covjek da Cavani vise ne igra u Napolijubluesaa je napisao/la:ee moj sejo, ko da ne znas da napoliju puca neka stvar za europa ligu. da ga ne zavali kvota 2 mogo je uzet 12 hiljada
btw. Cekamo da se on sad osisa
Sent from my SM-N9005 using Tapatalk
FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: Odg: FK Željezničar
Ljubavi što te rodi, klasa radnička!
- IlProfessore
- Kontakt:
Re: FK Željezničar
“Čuvajte i očuvajte svoju naciju i ime Bošnjak, vjeru i tradiciju. Gubitak identiteta plaća se ropstvom i poniženjem.”
- bistrikboy
- Kontakt:
Sutra je sav teret na Dadi,vidjecemo hocel' se snaci.Ocekujem borbu i onda nek' bude kako bude.
Obraduj na Željo!
Obraduj na Željo!
– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua
- Ljiljani87
- Kontakt:
prenose , sutra dado 2 komadaaaIlProfessore je napisao/la:Je li ovo konačno? Prenose li?
1921 !
05.06.1998
05.06.1998
- RobertoBaggio
- Kontakt:
Malo o Mladosti:
Zadnji na tabeli, sa 6 osvojenih bodova. Imaju samo 1 pobjedu, 3 remija i 7 poraza. Gol-razlika 5:16, i trenutno su ekipa sa najmanje datih golova u prvenstvu.
Solidno su startali, sa 5 bodova iz četiri utakmice, kao i mi. Ali onda u narednih 7 utakmica imaju 6 poraza i 1 remi (a mi tu imamo 6 pobjeda i 1 poraz). U Veliku Obarsku su već išli sva tri naša glavna konkurenta za vrh. Pitari su odigrali 1:1, a Široki i Zrinjski su dobili po 2:0. Prošli su u četvrt-finale kupa, pošto su sad u srijedu dobili Metalleghe sa 1:0 (prva utakmica je bila 0:0).
Mladost je najlošiji domaćin u ligi (4 boda iz 6 utakmica), a mi smo najbolji gost lige (13 bodova iz 6 utakmica).
Teren će vjerovatno biti loš, ali će sigurno biti bolji od Grbavice u srijedu. Možda je napokon došlo vrijeme da ove sezone nekoga dobijemo lako, bez puno komplikacija.
Zadnji na tabeli, sa 6 osvojenih bodova. Imaju samo 1 pobjedu, 3 remija i 7 poraza. Gol-razlika 5:16, i trenutno su ekipa sa najmanje datih golova u prvenstvu.
Solidno su startali, sa 5 bodova iz četiri utakmice, kao i mi. Ali onda u narednih 7 utakmica imaju 6 poraza i 1 remi (a mi tu imamo 6 pobjeda i 1 poraz). U Veliku Obarsku su već išli sva tri naša glavna konkurenta za vrh. Pitari su odigrali 1:1, a Široki i Zrinjski su dobili po 2:0. Prošli su u četvrt-finale kupa, pošto su sad u srijedu dobili Metalleghe sa 1:0 (prva utakmica je bila 0:0).
Mladost je najlošiji domaćin u ligi (4 boda iz 6 utakmica), a mi smo najbolji gost lige (13 bodova iz 6 utakmica).
Teren će vjerovatno biti loš, ali će sigurno biti bolji od Grbavice u srijedu. Možda je napokon došlo vrijeme da ove sezone nekoga dobijemo lako, bez puno komplikacija.
FK Željezničar 1921
Ide sutra 0:2 uz golove Bajica i Varee. U prvom poluvremenu oba gola. I sutra na daleki put uz plavo-bijele 
Nek smo vazda puni Bosne, a i Bosna puna nas ! Manijaci 1987
-
samozeljo1987
- Kontakt:
Pozz momci, moze li mi neko reci gdje se ono online naručuje iz fanshopa? ako postoji to još uvijek ?
s obzirom da sutra ne mozemo racunati na kvesu, tomu i nedu, bilo bi fino vidjeti ovu ekipu na terenu
antolovic/kjosevski
b. colic kosoric bogdanovic zeljkovic
hasanovic sadikovic
memija varea nuspahic
bajic
antolovic/kjosevski
b. colic kosoric bogdanovic zeljkovic
hasanovic sadikovic
memija varea nuspahic
bajic
Ljubavi što te rodi, klasa radnička!
-
InatSilanBosanski
- Kontakt:
Ako bude borbeno kao protiv Š.B. pobjeda je nasa.Ocekujem da mali Dado iznese igru, i da rutinski rijesimo vec u prvom poluvremnu.Definitivno treba forsirati Kjosevskog na golu, jer je mali spram ovakvog Antolovica zvjerka 
Danas u rosteru za mec su Hadzovic,Haskovic i Grebenar 
- Neandertalac
- Kontakt:
Koliko treme imam pred danasnju utakmicu , to je nevjerovatno . Nadam se da su svi u i oko tima svjesni koiliko nam je bitna pobijeda , da bi sto rastereceniji usli u derbi . Naprijed Zeljo ljubavi moja !bistrikboy je napisao/la:Sutra je sav teret na Dadi,vidjecemo hocel' se snaci.Ocekujem borbu i onda nek' bude kako bude.
Obraduj na Željo!
Željezničar za život cijeli !
UPRAVA NAPOLJE!
UPRAVA NAPOLJE!
- ultrassa1921
- Kontakt:
ne vjerujem da je to u funkciji prijateljusamozeljo1987 je napisao/la:Pozz momci, moze li mi neko reci gdje se ono online naručuje iz fanshopa? ako postoji to još uvijek ?
Manijaci Zeljini
Obraduj nas Željo 
Ultras Željezničar i jedanaest ratnika, oduvijek je najbolja taktika!
- 7aprildomemoj
Mladost-Željezničar 1:3 
moj uzor-S.G je napisao: Ako nastave kaznjavat klubove za baklje i gramofon ( :facepalm: ) a na ovo ostanu gluhi i nijemi, prvo Sarajevo treba da digne glas a valjda ostali to i podrze.[/quote]
-
Hordekatedrala
- Kontakt:
Materijal za čitanke.
PS :
Imal pinkija ?
PS :
Imal pinkija ?
0:1 i mi zadovoljni7aprildomemoj je napisao/la:Mladost-Željezničar 1:3
- Neandertalac
- Kontakt:
Jeli to jos iz osnovne nisi izasao , "gradsko" dijete ? Neka djece neka se zanimaju sportom i tradicijom gradskog derbija , neka nastave tradiciju .Hordekatedrala je napisao/la:Materijal za čitanke.
PS :
Imal pinkija ?
PS.
Željezničar za život cijeli !
UPRAVA NAPOLJE!
UPRAVA NAPOLJE!
Oni su fina gradska raja, oni su .. najveće 
Ultras Željezničar i jedanaest ratnika, oduvijek je najbolja taktika!
Hajde Zeljo pobjedi, bodove donesi!
)
FK Željezničar ~ FC Arsenal !
Damir Džumhur, Edin Džeko, Miralem Pjanić, Mirza Teletović, Jusuf Nurkić, Amel Tuka.
Damir Džumhur, Edin Džeko, Miralem Pjanić, Mirza Teletović, Jusuf Nurkić, Amel Tuka.
Nema potrebe za tremom,imam neki osjecaj da necete danas izgubiti.Neandertalac je napisao/la:Koliko treme imam pred danasnju utakmicu , to je nevjerovatno . Nadam se da su svi u i oko tima svjesni koiliko nam je bitna pobijeda , da bi sto rastereceniji usli u derbi . Naprijed Zeljo ljubavi moja !bistrikboy je napisao/la:Sutra je sav teret na Dadi,vidjecemo hocel' se snaci.Ocekujem borbu i onda nek' bude kako bude.
Obraduj na Željo!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.