Safet Sušić - Pape

harixs
Kontakt:

Re: Safet Sušić - Pape

Post Postao/la harixs » 26 okt 2014, 01:47

DragonGirl je napisao/la:Ne moramo mi imati 4 napadača, ali je neophodno da imamo 3, ali 3 napadača u pravom smislu te riječi, baš zbog slučajeva kao što je ovaj s Vedom. Svi vi koji replicirate na tu temu i uhvatite se za jednu konstataciju, kao npr. ovu da trebamo imati 4 napadača, samo da bi "udarili kontru" sljedeći put nastojte replicirati na suštinu posta. ;-)
Da si navela igraca kojeg bi trebao pozvat ovaj post bi mozda i imao svrhu, ovako ostaje samo na onom vidjela zaba da se...pa I ona...

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 26 okt 2014, 01:49

plavipatriota je napisao/la:kad vam ponestane materijala, onda nas pokušavate ismijavat
Nema potrebe, vi to savršeno radite :cool:
"Tako ti igra Bayern" - Ajla Alimanović

harixs
Kontakt:

Post Postao/la harixs » 26 okt 2014, 01:50

AhmoNY je napisao/la:slika
:kafa:
neko rece prije par dana da selfies nisu dozvoljeni na forumu.

plavipatriota
Kontakt:

Post Postao/la plavipatriota » 26 okt 2014, 01:58

onda cemo cisto vase slike stavljat:
slika

SlevinKelevra
Kontakt:

Post Postao/la SlevinKelevra » 26 okt 2014, 02:00

Evo Sead Susic ukljucen u transfer Miroslava Stevanovica.... Kaze Pape da je u penziji braco :rol: :tokralju:

DragonGirl
Kontakt:

Post Postao/la DragonGirl » 26 okt 2014, 02:04

harixs je napisao/la:
DragonGirl je napisao/la:Ne moramo mi imati 4 napadača, ali je neophodno da imamo 3, ali 3 napadača u pravom smislu te riječi, baš zbog slučajeva kao što je ovaj s Vedom. Svi vi koji replicirate na tu temu i uhvatite se za jednu konstataciju, kao npr. ovu da trebamo imati 4 napadača, samo da bi "udarili kontru" sljedeći put nastojte replicirati na suštinu posta. ;-)
Da si navela igraca kojeg bi trebao pozvat ovaj post bi mozda i imao svrhu, ovako ostaje samo na onom vidjela zaba da se...pa I ona...
I sam znaš da se masa imena koja bi se mogla isprobati navodila ovdje i ne vidim potrebu da i to ponavljam, a ako aludiraš na to da dijelim mišljenje većine, ne radim to "u prazno" već pokušavam to argumentovano obrazložiti, a to što ti ne vidiš svrhu ovog posta, šta ja mogu... ;)

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 26 okt 2014, 02:05

plavipatriota je napisao/la:onda cemo cisto vase slike stavljat:
slika
Pljavi,jesil ti to merino?
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

DzemoVoliMarmeladu
Kontakt:

Post Postao/la DzemoVoliMarmeladu » 26 okt 2014, 02:59

Susic vec razmislja o taktici za mec protiv Izraela. Evo kako to izgleda

slika

harixs
Kontakt:

Post Postao/la harixs » 26 okt 2014, 02:10

DragonGirl je napisao/la:
harixs je napisao/la:
I sam znaš da se masa imena koja bi se mogla isprobati navodila ovdje i ne vidim potrebu da i to ponavljam, a ako aludiraš na to da dijelim mišljenje većine, ne radim to "u prazno" već pokušavam to argumentovano obrazložiti, a to što ti ne vidiš svrhu ovog posta, šta ja mogu... ;)
sreco proslo je vrijeme Pasalica, Sliskovica, Blazevica... i kad su se kojekakvi anonimusi I menadzeri setali po svlacionicama. ;)

r3m1
Kontakt:

Post Postao/la r3m1 » 26 okt 2014, 08:50

plavipatriota je napisao/la:
harishp je napisao/la:To Pljavi.
hoćeš li šta napisati odbrambeno o svom čobanu, ili tako kad vam ponestane materijala, onda nas pokušavate ismijavat? ali kako vam inteligencija ne da da vidite dalje od nosa, tako vam ne da ni da budete humoristični..
tako jedna muzička za tebe:
[youtube][/youtube]
valjda znaš ovu, ili vam je vaš čoban sajo samo zvoncem cindilikao?
Uzalud Vama trud majstore, ja koliko vidim Safet je i dalje selektor. :lol: :kafa:
Biti srcem vezan, u tome leži snaga

Ziko
Kontakt:

Post Postao/la Ziko » 26 okt 2014, 09:12

Pape postao dirigent ,diriguje orkestrom igrača pri pjevanju nove himne i onda kažu nije Pape nacionalista..... :tokralju: :tokralju: :tokralju: :tokralju: :tokralju: :tokralju:

The_Target
Kontakt:

Post Postao/la The_Target » 26 okt 2014, 09:22

Dorcak,friska taze srneca za pocetak dana,a onda trening
Rođeni brato

Effenberg
Kontakt:

Post Postao/la Effenberg » 26 okt 2014, 09:48

Dan bez srnecih je propao dan!

Govedino zovi Stilu!
Coronados de gloria vivamos,
O juremos con gloria morir!

Misir
Kontakt:

Post Postao/la Misir » 26 okt 2014, 09:52

.
Zadnja izmjena: Misir, dana/u 14 nov 2014, 22:02, ukupno mijenjano 1 put.
Pravi sportisti su ljudske moralne veličine

Kobe Bryant
Kontakt:

Post Postao/la Kobe Bryant » 26 okt 2014, 09:57

Iskren je napisao/la:
Head je napisao/la:Eldin Hadzic
Haris Handzic
Ajdin Mahmutovic
Stevo Nikolic
Sevko Okic
Kenan Kodro
Milan Djuric

Izaberi Pape jednog. :D
" onclick="window.open(this.href);return false; Pape ti izaberi ovog NASEG :) " onclick="window.open(this.href);return false;
Haris Handzic - mozdajos ima nade , ali treba se jos dokazati nije jos za repke , znam ga iz Sarajeva
A. Mahmutovic - da je sta valjao otisao bi iz Teplica makar u Spartu a da ne govorim u neki njemacki klub ipak je njemu 28 g , generacija Dzeke a ovaj ostao u Teplicama , smjesno , treba dati sansu nekom mladjem od koga cemo i u buducnosti imati koristi
Stevo Nikolic - wtf 30 g. ? zrinski :lol:
S. Okic - navijam za Sarajevo ali nije za repke jest za nase lige a ima i 26 god.
M. Djuric - svake godine se posudjuje a kao igrac Cesene mislim malo golova nema stvarno nikakvog osnova ni buducnosti za repku

e sad dva momako koja imaju kakvu takvu buducnost:

Eldin Hadzic - Zaragosa 23g. 7 nastupa 2 gol , mislim jest druga spanska liga ali dobar klub a po kvaliteti jaca liga nego npr. hrvatska i sl.

K. Kodro - Osasuna 24g. 7 nastupa 1 gol slicno kao i Eldin

revan
Kontakt:

Post Postao/la revan » 26 okt 2014, 10:02

Virtu4l je napisao/la:
DzemoVoliMarmeladu je napisao/la:Dobro vidjet ce mo za koji dan kad izade spisak, onda ce ti se prica promjenit i bit ce, pa dobro i ne treba nam jos jedan napadac ipak je samo jedna utakmica u pitanju.

Da se okladimo u odjavu sa foruma onda ako si tako siguran da on nije izjavio sa ovim da nece zvati drugog napadaca. Ja ZNAM sta je rekao ovom izjavom. Tebi ako jos nije jasno ja ti nemogu pomoci.
Ko sad priča o još jednom napadaču? Džemo, gubiš se u spinovima.

Savršeno me ne zanima koga će zvati, jer bi po svemu sudeći u taj meč trebali ući sa jednim napadačem, dakle, čuvena formacija sa priprema za SP, ona sa kojom smo pobijedili Obalu Slonovače i Meksiko. Vjerovatno sa Hajrovićem od prve minute.
A šta ako se nešto neplanirano desi, pa mora ubaciti drugog napadača? Džeko se ne daj Bože provrijedi? Mora igrati još ofanzivnije etc. Nevjerojatno je da i kada vam se njegove greške unose pravo u lice, vi se pravite da ih ne vidite. Vama nekolicini iznositi argumente je kao diskutovati sa zidom. Nikakve druge reakcije osim sljepila.
Hope is the first step on the road to disappointment - Ordo Malleus

bagrcavi
Kontakt:

Post Postao/la bagrcavi » 26 okt 2014, 10:33

Kobe Bryant je napisao/la:
Iskren je napisao/la:
Head je napisao/la:Eldin Hadzic
Haris Handzic
Ajdin Mahmutovic
Stevo Nikolic
Sevko Okic
Kenan Kodro
Milan Djuric

Izaberi Pape jednog. :D
" onclick="window.open(this.href);return false; Pape ti izaberi ovog NASEG :) " onclick="window.open(this.href);return false;
Haris Handzic - mozdajos ima nade , ali treba se jos dokazati nije jos za repke , znam ga iz Sarajeva
A. Mahmutovic - da je sta valjao otisao bi iz Teplica makar u Spartu a da ne govorim u neki njemacki klub ipak je njemu 28 g , generacija Dzeke a ovaj ostao u Teplicama , smjesno , treba dati sansu nekom mladjem od koga cemo i u buducnosti imati koristi
Stevo Nikolic - wtf 30 g. ? zrinski :lol:
S. Okic - navijam za Sarajevo ali nije za repke jest za nase lige a ima i 26 god.
M. Djuric - svake godine se posudjuje a kao igrac Cesene mislim malo golova nema stvarno nikakvog osnova ni buducnosti za repku

e sad dva momako koja imaju kakvu takvu buducnost:

Eldin Hadzic - Zaragosa 23g. 7 nastupa 2 gol , mislim jest druga spanska liga ali dobar klub a po kvaliteti jaca liga nego npr. hrvatska i sl.

K. Kodro - Osasuna 24g. 7 nastupa 1 gol slicno kao i Eldin
Kodro iz Osasune B sa 24 godine, koji ima ukupno 74 minute profesionalnog fudbala ima neku budućnost u reprezentaciji a Đurić iz Cesene iz Serie A sa isto toliko godina nema budućnost. :crazy:
DRUG NEBI TI PUNCA

Minjore
Kontakt:

Post Postao/la Minjore » 26 okt 2014, 10:51

Kenan Kodro ima 21.g a ne 24. i mislim da bi bio drugi izbor poslije Djurica, jer je Djuric prosao sve omladinske selekcije BiH a ovaj nije :thumbup:
Nek smo vazda puni Bosne, a i Bosna puna nas ! Manijaci 1987

Urbinato
Kontakt:

Post Postao/la Urbinato » 26 okt 2014, 11:18

Pitali smo Sušića za eventualni poziv Semiru Štiliću koji briljira u Poljskoj gdje je je u tamošnjoj Ekstraklasi u 13 susreta postigao sedam golova i upisao pet asistencija.

"Ne želim nikome davati nikakva objašnjenja. Ja ću objaviti spisak vrlo brzo i nemam razloga da bilo kome šta objašnjavam. Ja Štilića kao igrača znam daleko bolje od vas novinara. Ako ga ne zovnem, znat će da imam svoje razloge", dodao je Sušić.
Danas je dao ovu izjavu za k... ima čitav intervju tamo.

Stvarno nisam nijednu javnu ličnost mrzio...ali ovog stvora mrzim iz dna duše.

rishaaa
Kontakt:

Post Postao/la rishaaa » 26 okt 2014, 11:23

JOŠ MALO PA KRAJ!!! :bih:
Sarajevo, Mostar, Tuzla, Goražde
Višegrad i Foča s tugom osviće
junak do junaka, sada stoje svi
na braniku Bosne znaj te dušmani!!!

Odgovori

Natrag na “Ostalo”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []