Olimpik Sarajevo
Re: Olimpic Sarajevo
Nemoj nas peglati i drži se ti svog komunističkog kluba.
FK OLIMPIC SARAJEVO POBJEDNIK KUPA BiH U SEZONI 2014./2015. LAHKO JE BITI NAVIJAČ BRAZILA. BUDI NAVIJAČ KIPRA.
Steta sto mislis da sam te htio isprovocirati sa ovim postom ali eto, napisao bi nesto komicnije, ne bi tipkao nekih 5 minuta sigurno ali eto.Mancini je napisao/la:Nemoj nas peglati i drži se ti svog komunističkog kluba.
Ako postoji neko drugi da odgovori, bilo bi mi drago
Jok,ja sam sebe isprovocirao.Zbog ovakvih i slićnih ovdje su prestali pisati open,herbion,ivan balić,svejedno,arbitraža i još neki.
FK OLIMPIC SARAJEVO POBJEDNIK KUPA BiH U SEZONI 2014./2015. LAHKO JE BITI NAVIJAČ BRAZILA. BUDI NAVIJAČ KIPRA.
Vjeruj mi drug da sam te normalno upitao, isprati moje postove po ostalim temama, vidit ces da nisu provokatorski, cak sam i nakon derbija zrinjskom cestitao na pobjedi, nisam bacao nikakve supljake, izgovore i slicno. Ja ti kazem zaista realno dosao sam s ciljem da saznam to, a ne da provociram nimalo, ali eto ne moras odgovoriti.Mancini je napisao/la:Jok,ja sam sebe isprovocirao.Zbog ovakvih i slićnih ovdje su prestali pisati open,herbion,ivan balić,svejedno,arbitraža i još neki.
Valjda ima neko ko moze, pa i u inbox, zanima me doista
Kratko i jasno.Ne bih gledao Želju ni Sarajevo ni za 1000 KM.A Olimpic je osnovan 1993. godine a ne prije godinu ili dvije.Drugi put se informiši prije nego počneš pisati.Ja ti više neću odgovarati.
- JoseMourinho
- Kontakt:
Re: Odg: Olimpic Sarajevo
Pusti kenjca mancinia ni on ne zna sto navija cim ne zna napisat

Ovdje su trolovi kao bakterije.Koliko god ih uništavaš opet se nanovo pojavljuju.
Iskreno meni je glupo porediti nekadasnji Velez i ovaj sada, to nije isto. Fudbal se promijenio od tada, ni ljubavprema Velezu sada nije ista kao prije, tako da ti odgovor na to pitanje ne mogu dati ali kad 30 hiljada ljudi podje na stadion pod BB skoro svaku tekmu, onda je vjerovatno bila neka ljubav ogromna prema tom klubu, mozda zato sto ljudi nisu imali vise klubova, sad su se vec podijelili. I dan danas on voli Velez, ali mene zanima kako se stvori ljubav prema klubu koji je nastao prije 11 godina, zasto se mladja raja okrenu Olimpicu , a ne Zelji ili Sarajevu (govorim jer su iz Sarajeva) gdje dolazi preko 3 hiljade ljudi, a ne Olimpica jako malo. Zvuci provokatorski, ali zaista citaj kako pise , nema nikakvih "sifri" u tekstualeksandar_veliki je napisao/la:Ja cu ti odgovoriti kontrapitanjem i mislim da ce ti biti jasno. Kako je tvoj djed mogao navijati za Velez?shaman7 je napisao/la:Oduvijek me nesto zanimalo, ali nikad nisam se nakanio da napisem. Stvarno nije provokacija i definitivno mi je Varesanovic jedan od drazih trenera u nasoj ligi, a Olimpic medju top 3 ekipe, nekako mi ih je milina gledati od srca. Zanima me kako postoji ljubav prema Olimpicu ? Ipak vi ste tim koji nema nikakve historije u odnosu na Sarajevo, Zeljo, Velez, Zrinjski i sve sto ste uradili najbolje je unazad 3 godine. Kako vas nekada nije odvuklo to od stadiona, da npr. nemate svoje navijace, da vas nema kao 2 hiljade hordi ili manijaka na tribinama, da vas ne podje na gostovanje onako stotinjak. Kako vam ne fali to ? Iskreno zanima me kako mozete navijati za taj umjetni klub, ali zaista nije provokacija. Npr. za Velez su navijali moj otac, moj djed i s jedne i s druge strane, majkin adze igrao za taj klub , mnogo toga me veze za taj klub pa i imam razlog navijati, simbol je grada, a sta je Olimpic ? To zelim znati. Kako vam se stvorila ta ljubav da npr. vi dodjete ovdje i branite toliko taj Olimpic preko foruma iako vam nije dao nista, jos nijedno radovanje veliko niti ista. Nadam se da moja iskrenost nece nikog uvrijediti i da ce mi neko odgovoriti onako kako treba, zaista nisam dosao vrijedjati nikog . Pozz za vukove i svaka cast za rezultate do sada
- Crvena1981Armija
- Kontakt:
Mancini, koliko vas je danas bilo na utakmici 5 ili 6?
MOSTAR U SRCU VELEŽ DO GROBA!!!
VFC 1922
FORZA VELEŽ!!!
VFC 1922
FORZA VELEŽ!!!
Olimpic je osnovan 1993. godine.
aleksandar dobro rece
Ako stvarno hocete da znate(ovo su i drugi pitali prije), iako sam siguran da ce neko zloupotrebljavati info, evo kako sam ja postao fanatican:
Prije svega; ja ne navijam za klub samo zbog historije, mene zanima buducnost moga kluba, u kojem je aspektu Olimpic krenuo dobrim putem i ima mnogo da pruzi. Mene i nije zanimao nas fudbal skoro uopste dok se nije Olimpic vratio na PL scenu.
Niti navijam za klub zbog navijaca. Da neko nije bio tada za Veleza, Zelju, Sarajevu itd. kada su bili u manjem broju, nebi nikada ni dosli do danasnjeg broja, svako mora odnekle poceti.
U meni je rodbina podijeljena bila, i nije bio niko "dozivotni navijac" niti isao stalno na utakmice itd., to je onako formalno bilo kao identifikacija valjda. I zato, koja strana je bila malo dominantnija po propagandi je onako formalno postao moj identitet, a to je bio Zeljo tada, iako mi je bilo svejedno hoce li izgubiti protiv ovih ili onih. Onda sto sam odmicao od djetinjstva, sve me je manje zanimao nas fudbal, a strani klubovi me uopste nisu zanimali jer nemam nista zajednicko sa njima, i nisam nikad razumio narod koji navija za strane klubove i to posebno one velike kao Real Madrid, Bayern, ManUtd itd.
Neki navijaju za npr. Bayern samo kada Bayern osvoji CL, meni je to jako ruzno, respektujem narod koji navija za klub u nizem rangu ili koji nije dosao do izrazaja jos, tu ima i nade a i razloga biti euforican, i kad im klub pobjedjuje sve redom onda su zasluzili to i pravi su navijaci tog kluba. Neko ko pobjedi sve moze samo krenuti nizbrdo, nema mu dalje, navijacima treba da su u skladu sa klubom i kada im ide lose, a ne samo kad im ide dobro.
Uvijek sam navijao za BiH, kada sam bio siguran da ce reprezentacija svoje ciljeve ostvariti i da su dovoljno jaki, onda me je zanimao cilj da imamo svoje predstavnike u Evropi od klubova, jer mi je krivo kao bosanac da nemamo svoje klubove u Evropskim takmicenjima. Bio sam pomalo se nadao da ce svi nasi klubovi napredovati pa ko prvi uspije doci do grupnih faza je "pobjedio", ali ocigledno to nije se ni desilo, Sarajevo me je malo impresioniralo kada su dosli do play-offa prije ovih para, sada nije ovaj zadnji njihov "uspijeh" toliko fascinantan meni, posebno kada poredis sa tadasnjim stanjem kluba, i naravno ni tada nisam se osjecao k'o pitar a kamoli sada.
Pa je tako bilo jedno vrijeme, samo sam pratio Evropske utakmice, liga me nije zanimala jos, i sjecam se da sam jednog dana u Novembru/Decembru 2010 pogledao stanje na tabeli, vidim ove stare ekipe, sve poznato koji su i odakle, i onda vidim Olimpica. Raspitam se, vidim sta su, koji su, odakle, imam vise zajednicko sa njima nego sa bilo kojom ekipom u BiH, ma cak i svijetu mozda. Hem sam sarajlija, hem nose boje koje su mi drage, hem su "nas klub"(nije tajna da se narod vazda opredijeli onome klubu koji predstavlja njihov narod ili nosi njihove simbole), hem su osnovani u nezavnisnoj drzavi BiH, skoro moje godiste, ja nisam rodjen u Jugi niti u toku Juge, niti je klub.
I vidio sam da su stekli visok polozaj i bili dosta blizu izlaza u Evropi, pa sam ih poceo pratiti da vidim kako bi im islo te godine, pomalo citao o Olimpicu, klub dosao do petog mjesta i vidi se da je ozbiljan klub. Nisam vidio razloga zasto bi neko zelio zlo tom klubu, nikome ni krivi ni duzni, rade svoj posao i ostvarili bajku koju sumnjam da ce se ponoviti na BiH prostorima, nije mala stvar biti medju prvima da ucestvuju u novoj ligi i prvim koracima drzavnog fudbala uz Zelje, Sarajeva, Celika, Veleza itd., boriti se za opstanak zbog administrativnih promijena u ligi, biti par bodova od spasa ili par bodova do povratka u ligu u tim godinama, pa lagano postati rusevina koju priroda guta/zauzima, doci do same ivice egzistencije, ljudi koji su bili tu kada se klub rodio su ga grcevito odrzavali, koje je i simpaticno, borili se da ostane u zivotu taj spomenik moc naroda i sta mogu postici kada nesta stvarno zele i da nema veze dali imaju za protivnika prijasnje prvake Jugoslavije ili ne, i to nije jedini znacaj takve ekipe.
Dole negdje trecoj ligi su bili blizu nestati, a odatle samo eksplodirati i gromovitim koracima se dici k'o feniks iz pepela da se sutradan bori za izlazak u Evropi. Naravno uz pomoc Nijaza Gracica koji je preokrenuo to sve, ali nije to samo klub stvoren bogat, ima tu zanimljivu proslost i put kako je poceo, kako je dosao do svega ovoga, stvarno je i zasluzio dobiti tu pomoc koju je dobio, i sada zasluzuje i u Evropu da izidje, a kako mu je krenulo u "proizvodnji" i prodaji igraca je zasluzio klub cak i da jednog dana dodje do grupnih faza Evropskih takmicenja i da im krene jos bolje.
Pa sam se poceo nadati da hoce izici u Evropu, i onda sam vidio sta je svasta narod koji je imao agendu i kojima je bilo krivo da neko drugi osim njih dozivi uspijeh neki i da k'o fol ne smije se ni dijeliti to, pa su manijaci i pitari posebno svasta lagali i govorili o Olimpicu, ja toliku mrznju imam prema maltretiranju nevinih i tako sam se i cvrsto protivio i poceo braniti Olimpic. Oni da su normalni trebali bi podrzati Olimpic za bolji fudbal drzave ako nece navijati za njega - jok, samo se pljuvalo i kenjalo. I sto god se vise to radilo, sve sam vatreniji postao, Olimpic uvijek jake rezultate od tada ostvario osim prosle sezone kada je palo na proljecu, klub je stvarno zasluzio uci u Evropu. Pa kad god bude utakmica nadam se da hoce pobjediti i ostvariti svoje ciljeve, i evo sada se nadjem nekih 3-4 godina poslije, i dalje se nadam svake utakmice da hoce sto vise izvuci, i dalje branim boje kluba protiv razlicitih vrsta primata, postalo je navika, dozivio sam mnogo euforije i strasti, i samo ide dalje od tada. I nisam nikada planirao posustati, jer kada klub uspije jos vise i udje u Evropu onda imam jos vise da dozivim i jos vise da navijam itd., dozivljavam kako se historija pise a ne samo da citam o nakvom vremenu kada je UEFA kup imao samo nekih sesdesetak ekipa a ni pola tog broja drzava.
Kretenluk navijaca drugih ekipa mi je samo pridao strast brze nego sto bi inace islo valjda i motivisalo me sve vise, a simpatije su nadosle upravo zbog historije kluba, situacije kluba, realnost kluba, mojih osobina, moju realnosti i jos mnogih faktora. Ali vjerujem i da ima tu neki jos faktor kojeg je tesko opisati, uglavnom ne osjetim da su ni Zeljo, ni Sarajevo, ni Velez, ni ovi ni oni moj klub - Olimpic je moj klub, i tako ce i ostati.
Ako stvarno hocete da znate(ovo su i drugi pitali prije), iako sam siguran da ce neko zloupotrebljavati info, evo kako sam ja postao fanatican:
Prije svega; ja ne navijam za klub samo zbog historije, mene zanima buducnost moga kluba, u kojem je aspektu Olimpic krenuo dobrim putem i ima mnogo da pruzi. Mene i nije zanimao nas fudbal skoro uopste dok se nije Olimpic vratio na PL scenu.
Niti navijam za klub zbog navijaca. Da neko nije bio tada za Veleza, Zelju, Sarajevu itd. kada su bili u manjem broju, nebi nikada ni dosli do danasnjeg broja, svako mora odnekle poceti.
U meni je rodbina podijeljena bila, i nije bio niko "dozivotni navijac" niti isao stalno na utakmice itd., to je onako formalno bilo kao identifikacija valjda. I zato, koja strana je bila malo dominantnija po propagandi je onako formalno postao moj identitet, a to je bio Zeljo tada, iako mi je bilo svejedno hoce li izgubiti protiv ovih ili onih. Onda sto sam odmicao od djetinjstva, sve me je manje zanimao nas fudbal, a strani klubovi me uopste nisu zanimali jer nemam nista zajednicko sa njima, i nisam nikad razumio narod koji navija za strane klubove i to posebno one velike kao Real Madrid, Bayern, ManUtd itd.
Neki navijaju za npr. Bayern samo kada Bayern osvoji CL, meni je to jako ruzno, respektujem narod koji navija za klub u nizem rangu ili koji nije dosao do izrazaja jos, tu ima i nade a i razloga biti euforican, i kad im klub pobjedjuje sve redom onda su zasluzili to i pravi su navijaci tog kluba. Neko ko pobjedi sve moze samo krenuti nizbrdo, nema mu dalje, navijacima treba da su u skladu sa klubom i kada im ide lose, a ne samo kad im ide dobro.
Uvijek sam navijao za BiH, kada sam bio siguran da ce reprezentacija svoje ciljeve ostvariti i da su dovoljno jaki, onda me je zanimao cilj da imamo svoje predstavnike u Evropi od klubova, jer mi je krivo kao bosanac da nemamo svoje klubove u Evropskim takmicenjima. Bio sam pomalo se nadao da ce svi nasi klubovi napredovati pa ko prvi uspije doci do grupnih faza je "pobjedio", ali ocigledno to nije se ni desilo, Sarajevo me je malo impresioniralo kada su dosli do play-offa prije ovih para, sada nije ovaj zadnji njihov "uspijeh" toliko fascinantan meni, posebno kada poredis sa tadasnjim stanjem kluba, i naravno ni tada nisam se osjecao k'o pitar a kamoli sada.
Pa je tako bilo jedno vrijeme, samo sam pratio Evropske utakmice, liga me nije zanimala jos, i sjecam se da sam jednog dana u Novembru/Decembru 2010 pogledao stanje na tabeli, vidim ove stare ekipe, sve poznato koji su i odakle, i onda vidim Olimpica. Raspitam se, vidim sta su, koji su, odakle, imam vise zajednicko sa njima nego sa bilo kojom ekipom u BiH, ma cak i svijetu mozda. Hem sam sarajlija, hem nose boje koje su mi drage, hem su "nas klub"(nije tajna da se narod vazda opredijeli onome klubu koji predstavlja njihov narod ili nosi njihove simbole), hem su osnovani u nezavnisnoj drzavi BiH, skoro moje godiste, ja nisam rodjen u Jugi niti u toku Juge, niti je klub.
I vidio sam da su stekli visok polozaj i bili dosta blizu izlaza u Evropi, pa sam ih poceo pratiti da vidim kako bi im islo te godine, pomalo citao o Olimpicu, klub dosao do petog mjesta i vidi se da je ozbiljan klub. Nisam vidio razloga zasto bi neko zelio zlo tom klubu, nikome ni krivi ni duzni, rade svoj posao i ostvarili bajku koju sumnjam da ce se ponoviti na BiH prostorima, nije mala stvar biti medju prvima da ucestvuju u novoj ligi i prvim koracima drzavnog fudbala uz Zelje, Sarajeva, Celika, Veleza itd., boriti se za opstanak zbog administrativnih promijena u ligi, biti par bodova od spasa ili par bodova do povratka u ligu u tim godinama, pa lagano postati rusevina koju priroda guta/zauzima, doci do same ivice egzistencije, ljudi koji su bili tu kada se klub rodio su ga grcevito odrzavali, koje je i simpaticno, borili se da ostane u zivotu taj spomenik moc naroda i sta mogu postici kada nesta stvarno zele i da nema veze dali imaju za protivnika prijasnje prvake Jugoslavije ili ne, i to nije jedini znacaj takve ekipe.
Dole negdje trecoj ligi su bili blizu nestati, a odatle samo eksplodirati i gromovitim koracima se dici k'o feniks iz pepela da se sutradan bori za izlazak u Evropi. Naravno uz pomoc Nijaza Gracica koji je preokrenuo to sve, ali nije to samo klub stvoren bogat, ima tu zanimljivu proslost i put kako je poceo, kako je dosao do svega ovoga, stvarno je i zasluzio dobiti tu pomoc koju je dobio, i sada zasluzuje i u Evropu da izidje, a kako mu je krenulo u "proizvodnji" i prodaji igraca je zasluzio klub cak i da jednog dana dodje do grupnih faza Evropskih takmicenja i da im krene jos bolje.
Pa sam se poceo nadati da hoce izici u Evropu, i onda sam vidio sta je svasta narod koji je imao agendu i kojima je bilo krivo da neko drugi osim njih dozivi uspijeh neki i da k'o fol ne smije se ni dijeliti to, pa su manijaci i pitari posebno svasta lagali i govorili o Olimpicu, ja toliku mrznju imam prema maltretiranju nevinih i tako sam se i cvrsto protivio i poceo braniti Olimpic. Oni da su normalni trebali bi podrzati Olimpic za bolji fudbal drzave ako nece navijati za njega - jok, samo se pljuvalo i kenjalo. I sto god se vise to radilo, sve sam vatreniji postao, Olimpic uvijek jake rezultate od tada ostvario osim prosle sezone kada je palo na proljecu, klub je stvarno zasluzio uci u Evropu. Pa kad god bude utakmica nadam se da hoce pobjediti i ostvariti svoje ciljeve, i evo sada se nadjem nekih 3-4 godina poslije, i dalje se nadam svake utakmice da hoce sto vise izvuci, i dalje branim boje kluba protiv razlicitih vrsta primata, postalo je navika, dozivio sam mnogo euforije i strasti, i samo ide dalje od tada. I nisam nikada planirao posustati, jer kada klub uspije jos vise i udje u Evropu onda imam jos vise da dozivim i jos vise da navijam itd., dozivljavam kako se historija pise a ne samo da citam o nakvom vremenu kada je UEFA kup imao samo nekih sesdesetak ekipa a ni pola tog broja drzava.
Kretenluk navijaca drugih ekipa mi je samo pridao strast brze nego sto bi inace islo valjda i motivisalo me sve vise, a simpatije su nadosle upravo zbog historije kluba, situacije kluba, realnost kluba, mojih osobina, moju realnosti i jos mnogih faktora. Ali vjerujem i da ima tu neki jos faktor kojeg je tesko opisati, uglavnom ne osjetim da su ni Zeljo, ni Sarajevo, ni Velez, ni ovi ni oni moj klub - Olimpic je moj klub, i tako ce i ostati.
Zadnja izmjena: Mokroguz, dana/u 13 nov 2014, 21:06, ukupno mijenjano 2 puta.
S E M P E R - V I R I D I S
!!!! VU - VU - VUKOVI !!!!
2-249
💮🍀💮🍀💮🍀💮
2-249
💮🍀💮🍀💮🍀💮
aleksandar_veliki je napisao/la:Ja cu ti odgovoriti kontrapitanjem i mislim da ce ti biti jasno. Kako je tvoj djed mogao navijati za Velez?shaman7 je napisao/la:Oduvijek me nesto zanimalo, ali nikad nisam se nakanio da napisem. Stvarno nije provokacija i definitivno mi je Varesanovic jedan od drazih trenera u nasoj ligi, a Olimpic medju top 3 ekipe, nekako mi ih je milina gledati od srca. Zanima me kako postoji ljubav prema Olimpicu ? Ipak vi ste tim koji nema nikakve historije u odnosu na Sarajevo, Zeljo, Velez, Zrinjski i sve sto ste uradili najbolje je unazad 3 godine. Kako vas nekada nije odvuklo to od stadiona, da npr. nemate svoje navijace, da vas nema kao 2 hiljade hordi ili manijaka na tribinama, da vas ne podje na gostovanje onako stotinjak. Kako vam ne fali to ? Iskreno zanima me kako mozete navijati za taj umjetni klub, ali zaista nije provokacija. Npr. za Velez su navijali moj otac, moj djed i s jedne i s druge strane, majkin adze igrao za taj klub , mnogo toga me veze za taj klub pa i imam razlog navijati, simbol je grada, a sta je Olimpic ? To zelim znati. Kako vam se stvorila ta ljubav da npr. vi dodjete ovdje i branite toliko taj Olimpic preko foruma iako vam nije dao nista, jos nijedno radovanje veliko niti ista. Nadam se da moja iskrenost nece nikog uvrijediti i da ce mi neko odgovoriti onako kako treba, zaista nisam dosao vrijedjati nikog . Pozz za vukove i svaka cast za rezultate do sada
Neke stvari izgledaju nelogicne kada gledas iz svog ugla ili svojih poznanika.Pitanje i logika je sasvim ok.Jedan grad jedan klub je dobitna kombinacija.Mi smo nabrijani jer nas vec godinama od ulaska u PL gaze,ponizavaju,pljuju a mi istrajavamo i necemo posustajati.Cak postajemo alergicni na neke,nikada nismo namjerno nekoga napadali i provocirali jer idemo svojim putem i u sustini niko nam ne smeta.Neces se ljutiti ako napravim analizu nasa dva kluba?
Ako uzmemo bilo koju oblast zivota, dali to znaci da se necu baviti nekom djelatnoscu iz razloga jer se neko vec bavi tom djelatnoscu i ima tradiciju!Dali to znaci da samo klubovi sa tradicijom i organizovanim navijackim grupama se mogu takmiciti!U posljednjih pet godina,od ulaska u PL, daleko smo bili uspjesniji od klubova sa istorijom(Celik,Sloboda i Velez).
Rezultatski uspjeh je i te kako prisutan kada je Olimpic u pitanju.Za tri godine iz druge lige FBIH usli smo u PL.
U PL BIH nikada nismo bili ispod petog,sestog mjesta(sem prosle sezone).Za izlazak u evropu moras imati i neke druge stvari poslozene sto mi nemamo a i za sve treba vremena.
Sa visinom transfera i prihodima smo krema ove lige.Nas nijedan igrac nije otisao ispod 100 K euro u prosjeku,najbolji pojedinac tvog kluba je prodat agenciji za 50 K euro i ostavljen vam je na godinu dana.Drugi je Letic za kojeg nisam siguran da je uzeto i toliko.Daleko smo ispred u ovom segmentu poslovanja.Poznata mi je cinjenica da trenutno imamo ponude za Pandju,Merajica,Sivsica i Subasica sve ukupno oko 1 mio euro.Transfer politiku smatram nasim najvecim uspjehom.
U saradnji sa Radnikom iz Hadjica gradimo kamp(desetine soba,sala za sastanke,fitnes centar,sest svlacionica,restoran i dr.) i vec koristimo dva terena za treninge(jedan je sa vjestackom travom).Nasa omladinska skola broji 450 polaznika i ima dva sopstvena terena.Sa glavnim terenom imamo pet terena na raspolaganju.
Prihodi su nam stabilni i pokrivaju troskove.Primanja zaposlenih i igraca su redovna.Ne ovisimo od politike niti imamo pomoci FBIH,Kantona,Opstine.Od kluba se trenutno hrane 43 kuce ili preko sto usta su na hrani(zene,djevojke,djeca,roditelji i dr.)Iz nicega okupili smo oko sebe ljude da stvaraju sebi prihode.Dali je to dobro ili nije?
Mi smo mali klub i nase prihode baziramo na svemu drugom osim prihoda od navijaca(koji nam u budjetu iznose manje od 5 %).Neznatna je razlika u posjecenosti nas i drugih(osim Zelje,FKS,Celika,Slobode,Zrinjskog)a kazni i nemamo od Saveza.
Iz nabrojanog ne vidim neku veliku prednost drugih klubova u odnosu na nas.Naprotiv.
Sustina je dali mozes proizvoditi cokoladu ako nije Milka,ako nemas taj brand, dali trebamo ne baviti se fudbalom?Ni Vi a ni mi necemo nikada biti Real Madrid ni Barcelona.
Zadnja izmjena: lupus, dana/u 26 okt 2014, 10:03, ukupno mijenjano 1 put.
lupus je napisao/la:[...]Poznata mi je cinjenica da trenutno imamo ponude za Pandju,Merajica,Sivsica i Subasica sve ukupno oko 1 mio euro.[...]

Najezim se
Sve objasniolupus je napisao/la:[...]Sustina je dali mozes proizvoditi cokoladu ako nije Milka,ako nemas taj brand, dali trebamo ne baviti se fudbalom?Ni Vi a ni mi necemo nikada biti Real Madrid ni Barcelona.
S E M P E R - V I R I D I S
2-249
💮🍀💮🍀💮🍀💮
2-249
💮🍀💮🍀💮🍀💮
sve one neutralne(koji nisu na strani zelje i sarajeva) olimpic privlaci i sve im je drazi klub.. to je moje misljenje.. 
Toto Riina
-
karabaja_sa
- Kontakt:
SIPA kuca na vrata
Hvala ovoj dvojici momaka na odgovoru, zaista je bilo onako kako je pisalo. Nista vise od ovoga nisam htio. Sretno u toku prvenstva dalje 
Sada ovaj gore kao korektan a napisa da je umjetni klub i da je osnovan prije 11 godina.
- JoseMourinho
- Kontakt:
Uh al si seronja, pito coek ljudi mu normalni odgovorili, gdje ti guras nos?Mancini je napisao/la:Sada ovaj gore kao korektan a napisa da je umjetni klub i da je osnovan prije 11 godina.
Ne moraš se na svaki napisani post nadovezat ko muha na ****
Nemoj da si bezobrazan.Nije ti prvi put ovdje.Svakome ko dođe ovdje i kaže kako je ovaj klub umjetni,surogat,plastični,hibridni,vještački i ostale gluposti i da je osnovan prije 11 godina reči ću da je došao da provocira kao što nije ni tebi prvi put.Ti se znaš itekako ljepše ponašati samo kada hoćeš.
Zadnja izmjena: Mancini, dana/u 27 okt 2014, 02:07, ukupno mijenjano 1 put.
- JoseMourinho
- Kontakt:
Fino coek pito fino odgovoris ako hoćeš, ako ne preskocis, ne moraš svakog napast, dvojca su fino odgovorila ti ako ne znaš ne moraš, i jest puno fulio jeb.ote 11 ili 21 bas velika razlika...
i kako bi ti nazvao klub koji je "tek" osnovan, sigurno nećeš giganti
Kako god ne da mi se peglat vise, al da si naporan jesi i da ne znas normalno komunicirati i to je činjenica
i kako bi ti nazvao klub koji je "tek" osnovan, sigurno nećeš giganti
Kako god ne da mi se peglat vise, al da si naporan jesi i da ne znas normalno komunicirati i to je činjenica
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.