Safet Sušić - Pape

Goalgetter
Kontakt:

Re: AW: Safet Sušić - Pape

Post Postao/la Goalgetter » 26 okt 2014, 11:25

Istina sada nema nikog pozvati. Prije je promasio je da zove napadace poput Seferovica i izgubio ih, a trebao ih je integrirati u ekipu ali tad ga je bolio qrac za buducnosti kad su u momentu dzeko i vedo zabijali, te zatim nije zvao ni Mahmutovica i Zeca kad su bilo u formi. Sad, Mahmutovic se povrijedio i jos nema ritam, Zec se tek adaptira u Rijeci, o Kodri nema govora da ga zove zbog samo jednog gola. Jedino zanimljivo ime je Eldin Hadzic al on nije ni cuo za njega, tako da... I da Djuric vec par utakmica u Cesseni je presjedio na klupi tako da ni od njega nista.

Sent from my GT-I9300 via Tapatalk

rishaaa
Kontakt:

Re: Safet Sušić - Pape

Post Postao/la rishaaa » 26 okt 2014, 11:26

Zlatan Muslimović je meni uvijek bio naš najbolji napadač poslije Džeke !
Sarajevo, Mostar, Tuzla, Goražde
Višegrad i Foča s tugom osviće
junak do junaka, sada stoje svi
na braniku Bosne znaj te dušmani!!!

Principatus
Kontakt:

Post Postao/la Principatus » 26 okt 2014, 11:34

Urbinato je napisao/la:
Pitali smo Sušića za eventualni poziv Semiru Štiliću koji briljira u Poljskoj gdje je je u tamošnjoj Ekstraklasi u 13 susreta postigao sedam golova i upisao pet asistencija.

"Ne želim nikome davati nikakva objašnjenja. Ja ću objaviti spisak vrlo brzo i nemam razloga da bilo kome šta objašnjavam. Ja Štilića kao igrača znam daleko bolje od vas novinara. Ako ga ne zovnem, znat će da imam svoje razloge", dodao je Sušić.
Danas je dao ovu izjavu za k... ima čitav intervju tamo.

Stvarno nisam nijednu javnu ličnost mrzio...ali ovog stvora mrzim iz dna duše.
+1
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.

plavipatriota
Kontakt:

Post Postao/la plavipatriota » 26 okt 2014, 11:52

eno izjavio nema koga zvati :urnebes: :urnebes: :urnebes:
a majku mu jbm, koji je ono ublehaš i glupan..
nema nikog iz germanie zvati, osim barišića od napadača nema niko više da je bosanac.. :lol:

a za izjavu za štilu: dokazao da je čoban! al ničija nije do zore, neće ni tvoja sajo čobane!

Chinaglia
Kontakt:

Post Postao/la Chinaglia » 26 okt 2014, 11:53

čuj nema koga pozvat' umjesto Vede, umri teletino, treba te zaklat' k'o kurban

Head
Kontakt:

Post Postao/la Head » 26 okt 2014, 11:53

Kakav Zec, covjek je treci napadac Rijeke, u jacim utakmicama ne moze ni do klupe da dogura.
1946

JonSnow
Kontakt:

Post Postao/la JonSnow » 26 okt 2014, 11:54

Znači ovo nisu istine. Pa lik u svakom trenutku da najgoru moguću izjavu koju može dati. Mislio sam da je prvih par puta kad je pričao nebuloze imao trenutke inspiracije ali ovo je već patologija.
"Nemam koga zvati umjesto Ibiševića..." :facepalm:
"...njegovo kultno Bilino polje — a prije njega stara Blatuša — sa svih dvadeset hiljada ljutih metalaca, ložača i kovača na tribinama bili su naša najgora nedjeljna noćna mora."

Principatus
Kontakt:

Post Postao/la Principatus » 26 okt 2014, 11:56

Ma mi iskreno ni nemamo nekog 3. napadaca. Djurica mozemo pozvati kao dzokera u zadnjim minutama ili protiv jacih ekipa, pa ubacaji sa krila, ali hej mi nemamo krila... Safet je mogao bar Seferovica osigurati, ali to ga nije interesovalo.
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.

Minjore
Kontakt:

Post Postao/la Minjore » 26 okt 2014, 11:56

Minjore je napisao/la:Sutra ocekujem izjavu Susica :
"Mnogo ce nas poremetiti povreda Ibisevica,ali necu zvati jos jednog napadaca. Imamo Dzeku, tu jos mogu igrati Visca i Hajrovic,tako da nema potrebe za jos jednim napadacem jer cu svakako igrati sa 5 igraca u veznom redu." :crazy:
"Njegov izostanak je veliki hendikep. Ali, šta može. U ovom trenutku nemam koga zvati umjesto njega jer nemam napadača kao što su on i Džeko. Vidjet ćemo, ima i drugih načina kako riješiti izostanak. Činjenica je da nećemo igrati sa dva klasična napadača i to je to." PA COBANE DAJ VALJAN RAZLOG ZA STILICA, MOZDA TI SE KOD NJEG NE SVIDJA FRIZURA A DOBAR JE COVJEK ?! ILI JE I ON LOS COVJEK ?!?!? :thumbdown:
Nek smo vazda puni Bosne, a i Bosna puna nas ! Manijaci 1987

Centre forward
Kontakt:

Post Postao/la Centre forward » 26 okt 2014, 11:57

Kad se njegova epizoda u reprezentaciji završi i dok uhljebi(Sevaap je) sve one koje je naumio bilo bi poželjno da se na jednom mjestu nađu sve njegove izjave. Bio bi to bestseller, svakako. Prodavat'(jer u nas nema drugog načina) djeci po osnovnoj školi i strašit ih šta biva kad se završi samo 4 razreda.
05.09.1995 ♥

11-0-0 Rekordmeister

Ratzel Hettner Ritter Meyer Waldseemüller CF Gauss

Željooooo
Kontakt:

Re: AW: Safet Sušić - Pape

Post Postao/la Željooooo » 26 okt 2014, 11:58

Goalgetter je napisao/la:Istina sada nema nikog pozvati. Prije je promasio je da zove napadace poput Seferovica i izgubio ih, a trebao ih je integrirati u ekipu ali tad ga je bolio qrac za buducnosti kad su u momentu dzeko i vedo zabijali, te zatim nije zvao ni Mahmutovica i Zeca kad su bilo u formi. Sad, Mahmutovic se povrijedio i jos nema ritam, Zec se tek adaptira u Rijeci, o Kodri nema govora da ga zove zbog samo jednog gola. Jedino zanimljivo ime je Eldin Hadzic al on nije ni cuo za njega, tako da... I da Djuric vec par utakmica u Cesseni je presjedio na klupi tako da ni od njega nista.

Sent from my GT-I9300 via Tapatalk
Tino ili Hadžić će igrati napadača, svestrani su to momci kad je reprezentacija u pitanju, mogu pokriti više pozicija na terenu, a možda i Avdija zaigra na poziciji napadača ipak je Hajduk mlatnuo Intera prije par godina..
Zeljo mi je kao mater i otac, krvno smo vezani! Da je u sedmoj ligi i da igra najdosadniji fudbal na svijetu - to je moj tim i ja sam uz njega. Ove evropske timove biram po ukusu, nesto kao curu. Kad mi dojade mogu ih odyebat i trazit novi tim.

plavipatriota
Kontakt:

Post Postao/la plavipatriota » 26 okt 2014, 12:01

"Njegov izostanak je veliki hendikep. Ali, šta može. U ovom trenutku nemam koga zvati umjesto njega jer nemam napadača kao što su on i Džeko. Vidjet ćemo, ima i drugih načina kako riješiti izostanak. Činjenica je da nećemo igrati sa dva klasična napadača i to je to", kaže Sušić za Klix.ba.

znači čovjek igra taktiku gdje ako ti se povrijedi jedan igrač mijenjaš komplet taktiku..
:facepalm:

avenija
Kontakt:

Post Postao/la avenija » 26 okt 2014, 12:04

kakav kralj , safet heroj a ne zlocinac .
DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE:
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA

adriano_leite
Kontakt:

Post Postao/la adriano_leite » 26 okt 2014, 12:06

plavipatriota je napisao/la:"Njegov izostanak je veliki hendikep. Ali, šta može. U ovom trenutku nemam koga zvati umjesto njega jer nemam napadača kao što su on i Džeko. Vidjet ćemo, ima i drugih načina kako riješiti izostanak. Činjenica je da nećemo igrati sa dva klasična napadača i to je to", kaže Sušić za Klix.ba.

znači čovjek igra taktiku gdje ako ti se povrijedi jedan igrač mijenjaš komplet taktiku..
Odnosno taktiku za koju ga pola foruma optuzuje, odnosno govori da treba da igra s jednim napadacem. Sad ni to ne valja, jbg. nista ne valja, svi sve znaju, nista novo :roll: .
CAVS BASKETBALL NEVER STOPS!!! BELIEVELAND

Mes Que Un Club!

Mi smo Horde Zla sa Sjevera...

plavipatriota
Kontakt:

Post Postao/la plavipatriota » 26 okt 2014, 12:09

ne pričamo o tome ko šta optužuje, nego o tome da ako čovjek igra taktiku sa dva špica, dva krila, dva qrca palca, ako mu se jedan povrijedi, on mijenja komplet taktiku jer nema nikog da zakrpi to mjesto..

Chinaglia
Kontakt:

Post Postao/la Chinaglia » 26 okt 2014, 12:13

adriano_leite je napisao/la:Odnosno taktiku za koju ga pola foruma optuzuje, odnosno govori da treba da igra s jednim napadacem. Sad ni to ne valja, jbg. nista ne valja, svi sve znaju, nista novo :roll: .
nije problem formacija, nego šta da se povrijedi i Džeko? ko će glumit'/igrat' napadača? Višća, Hajrović? :urnebes: ili bismo igrali s lažnom 9-kom :urnebes:

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 26 okt 2014, 12:13

plavipatriota je napisao/la:ne pričamo o tome ko šta optužuje, nego o tome da ako čovjek igra taktiku sa dva špica, dva krila, dva qrca palca, ako mu se jedan povrijedi, on mijenja komplet taktiku jer nema nikog da zakrpi to mjesto..
Nemaš ti pojma šta pričaš.
"Tako ti igra Bayern" - Ajla Alimanović

DragonGirl
Kontakt:

Post Postao/la DragonGirl » 26 okt 2014, 12:14

Pa da nije Vedad povrijeđen on bi vjerovatno i igrao sa dva napadača, e to je suština, ovako ga je jedino njegova povreda primorala da promijeni taktiku i vjerovatno postavi onu u kojoj smo se najbolje pokazali, znači došlo je do toga da Vedi trebamo biti zahvalni što se povrijedio...svašta... :roll:

Minjore
Kontakt:

Post Postao/la Minjore » 26 okt 2014, 12:15

adriano_leite je napisao/la:
plavipatriota je napisao/la:"Njegov izostanak je veliki hendikep. Ali, šta može. U ovom trenutku nemam koga zvati umjesto njega jer nemam napadača kao što su on i Džeko. Vidjet ćemo, ima i drugih načina kako riješiti izostanak. Činjenica je da nećemo igrati sa dva klasična napadača i to je to", kaže Sušić za Klix.ba.

Odnosno taktiku za koju ga pola foruma optuzuje, odnosno govori da treba da igra s jednim napadacem. Sad ni to ne valja, jbg. nista ne valja, svi sve znaju, nista novo :roll: .
Raja govori za opciju 4-5-1 s Vedom na klupi, jer bi on u slucaj loseg rezultata ulazio kao "dzoker", sad mozes Karabega ubaciti ko dzokera jedino :crazy:
Nek smo vazda puni Bosne, a i Bosna puna nas ! Manijaci 1987

plavipatriota
Kontakt:

Post Postao/la plavipatriota » 26 okt 2014, 12:21

Virtu4l je napisao/la:
plavipatriota je napisao/la:ne pričamo o tome ko šta optužuje, nego o tome da ako čovjek igra taktiku sa dva špica, dva krila, dva qrca palca, ako mu se jedan povrijedi, on mijenja komplet taktiku jer nema nikog da zakrpi to mjesto..
Nemaš ti pojma šta pričaš.
il nemaš ti pojma?
Evo objašnjenje, s obzirom ko ti je veliki vođa, svjestan sam da ti treba:
NIJE BITNO koju taktiku mi inače igramo, bitno je to što njemu povreda igrača mijenja taktiku! igrali mi nešto što se svima sviđa ili ne sviđa, nije to bit ovog što sam napisao.. bitno je to što ako se povrijedi neki igrač iz startne postave, ovdje očito nema niko da ga zamijeni, pa onda čoban pape fino mijenja cijelu formaciju! šta da se džeko povrijedi i ostanemo bez oba napadača? igrali bi sa lažnim špicem? o tom pričam, niko nije spomenuo koja se taktika više, a koja manje sviđa?

Odgovori

Natrag na “Ostalo”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []