16.11.2014 Izrael - BiH
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog,TaRgEt_
Re: 16.11.2014 Izrael - BiH
da se upišem radi pregleda teme

Ovdje je stanje alarmantno,mnogi igrači su povrijeđeni (bicakcic, ibisevic, spahic, salihovic pa eto i mali sušić), dosta njih nije konstantno standardno u klubu
(dzeko,hajrovic,besic mujdza ). Safet će zaista biti na mukama ovaj put
#Miske institucijo!!!!!
Zemljo tisućljetna na vjernost ti se kunem.
od mora do Save
od Drine do Une.
od mora do Save
od Drine do Une.
- crvenocrni
- Kontakt:
Zašto? Da nisi dobio informaciju da ce plata kasnit jer to je jedino što njemu može praviti probleme...haris92 je napisao/la:Ovdje je stanje alarmantno,mnogi igrači su povrijeđeni (bicakcic, ibisevic, spahic, salihovic pa eto i mali sušić), dosta njih nije konstantno standardno u klubu

@crvenocrni,da bi nastavio dobivati tu platu on mora izvuci povoljan rezultat iz naredne utakmice a to će sa ovim kadrom igrača gdje je njih skoro polovina povrijeđena a ostali u slaboj formi biti izuzetno teško.
#Miske institucijo!!!!!
od mora do Save
od Drine do Une.
od mora do Save
od Drine do Une.
varas se , rekao je covjek da je bod odlican i da bi bio zadovoljan tako ukoliko zavrsi nerjeseno on ce izaci u javnost cestitati igracima i tako , kao da nista nije bilo , i reci sada imamo konobare bankare iz andore valjda cemo njima uzeti 3 boda.haris92 je napisao/la:@crvenocrni,da bi nastavio dobivati tu platu on mora izvuci povoljan rezultat iz naredne utakmice a to će sa ovim kadrom igrača gdje je njih skoro polovina povrijeđena a ostali u slaboj formi biti izuzetno teško.
DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE:
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
Ma on neće dobiti otkaz sto posto, sve dok sam ne ode mi ga moramo trpit. Priča se da u slučaju otkaza savez mu mora namiriti sve plate, što ako je istina sigurno neće dobiti otkaz. A pošto Safet nema obraza gledaćemo mi njega još pofino..haris92 je napisao/la:@crvenocrni,da bi nastavio dobivati tu platu on mora izvuci povoljan rezultat iz naredne utakmice a to će sa ovim kadrom igrača gdje je njih skoro polovina povrijeđena a ostali u slaboj formi biti izuzetno teško.
🔵⚪
Povrede: Kolašinac, Ibišević
Povrede sanirane nedovoljno: Salihović, Bičakčić, Sušić
Otkaz: Spahić
Kako nemamo dovoljan fond igrača, Papetu jedino ostaje da za igra u formaciji 4-2-3-1 koja se transformiše u 4-3-3
Pa bi to izgledalo ovako:

Prva izmjena - Mujdža OUT - Vršajević na njegovu poziciji, Hajrović IN i na poziciju Vršajevića
Druga izmjena - možda je i ne bude, a ako bude Višća OUT - Prcić IN
Ako bude Tino Sušić spreman do meča (onda Višća na klupu) i kao druga izmjena onda ide Višća umjesto Pricićana mjesto Sušića.
Povrede sanirane nedovoljno: Salihović, Bičakčić, Sušić
Otkaz: Spahić
Kako nemamo dovoljan fond igrača, Papetu jedino ostaje da za igra u formaciji 4-2-3-1 koja se transformiše u 4-3-3
Pa bi to izgledalo ovako:

Prva izmjena - Mujdža OUT - Vršajević na njegovu poziciji, Hajrović IN i na poziciju Vršajevića
Druga izmjena - možda je i ne bude, a ako bude Višća OUT - Prcić IN
Ako bude Tino Sušić spreman do meča (onda Višća na klupu) i kao druga izmjena onda ide Višća umjesto Pricićana mjesto Sušića.
- plavipatriota
- Kontakt:
ja samo govori sta papetu jedino moze pasti na pametplavipatriota je napisao/la:![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
s ovim fondom i selekcijom igraca ovo je jedino i logicno za njega
Ne postavljajte vise formacija, svega vam 

"...i zaista, Sušić je iznenadio. Ne samo Nigerijce, već i cijeli nogometni svijet tako što je u najvažnijoj utakmici u povijesti reprezentacije na travnjak poslao sastav bez lijevog beka..."
Don't raise your voice, improve your argument.
Don't raise your voice, improve your argument.
- Goalgetter
- Kontakt:
Re: AW: 16.11.2014 Izrael - BiH
@Ajax druze jel konacno ovo doslo vrijeme za 4-2-3-1 
Sent from my GT-I9300 via Tapatalk

Sent from my GT-I9300 via Tapatalk
@ Goalgetter
Mislim da jeste jedina dilema je Salihovic ili Visca i dali ce Spaha igrati ili nece. Ostalo je sve predvidljivo i namece se samo po sebi.
Mislim da jeste jedina dilema je Salihovic ili Visca i dali ce Spaha igrati ili nece. Ostalo je sve predvidljivo i namece se samo po sebi.
ma bice 4-5-1 sa besicem pjanicem medom tss i prcicem il ti ga 5 centralnihAjax je napisao/la:@ Goalgetter
- legenda reala
- Kontakt:
Moglo bi ovo izaći na dobro, dva kočničara naše dobre igre povrijeđena 

Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
legenda reala je napisao/la:Moglo bi ovo izaći na dobro, dva kočničara naše dobre igre povrijeđena
Iako sam za formaciju sa jednim napadačem smatram da vedo nije zaslužio da se naziva kočničarem a pogotovo da se stavlja u isti koš sa Tinom.Nije on kriv sto ga se forsira na poziciji lažnog krila i sto je žrtva loše taktike.
Previse je on dao ovoj reprezentaciji da bi ga tako zvali.
#15.10.2013 !!!
#Digni se iz pepela ,kao stoput do sada,
sad s mirisom ljiljana,ljubavi moja!!!
#Sjaji, sjaji Bosanski Dijamantu!!! # Edin Dzeko.
#Digni se iz pepela ,kao stoput do sada,
sad s mirisom ljiljana,ljubavi moja!!!
#Sjaji, sjaji Bosanski Dijamantu!!! # Edin Dzeko.
Za potop nejači iz Izraela...

Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
- skyisthelimit
Ajax je napisao/la:@ Goalgetter
Salihovic nikad nije bio dilema. Vazda povrijedjen.
15.10 - 15.06 ...
Ako Sejo ne bude spreman, nema ko drugi, uostalom sigurno će dobro odigrati u ovoj formaciji.Head je napisao/la:Visca u prvoj.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Ma uciti dovu za Seju, njega na beka Lulica na krilo.Virtu4l je napisao/la:Ako Sejo ne bude spreman, nema ko drugi, uostalom sigurno će dobro odigrati u ovoj formaciji.Head je napisao/la:Visca u prvoj.
1946
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 10 gostiju.